2014 ikiz anneleri

Canım çok sağol henüz cinsiyetlerini bilmiyoruz ama tüm belirtiler erkeği gösteriyor (ekşi sevmem dışında), demek bu da onunla alakalı bana da ya iki erkek yada bir kız bir erkek gibi geliyor, tabiki önce sağlıklı olsunlar en büyük dileğim ama napıyım kız çocuklarını bi ayrı seviyorummm yaaa

Merdiven tehlikeli canım ya tek çıkıyorum dinlene dinlene.annemlerşnde ewi 5.kat onlarada gitmiycem artık onlar bana gelcek.sende dikkatli ol canım ilerleyen zamanlarda sorun yaratmasın.ne zaman izne ayrılcaksın?
kızlar iyi geceler aklıma birşey takılıyor

29.haftada 5 saatlik yolculuk yapmak tehlikeli olurmu kendi aracımızla doktorunuz size kaçıncı haftadan sonra yasakladı
Yapma bence canım sen bilirsin ama.benim gittiğim doktor 1,5 saat mesafede yaşadığım yere.oraya giderken bile elim ayağım şişiyo sen 5 saat diyosun.ve en tehlikeli zaman biliyosun o haftalar.

Günaydın kızlar Bugün hayırlısıyla 18 haftamızı bitirdik. Şükür şimdilik iyi gidiyoruz, inşallah bundan sonrası da böyle olur.

Merdivenlerden konuşmuşsunuz. Bizim apartmanda asansör var ama evimin içinde merdiven var o nedenle gün içinde inip çıkmam gerekiyor. benim pek kaçısşım yok yani. Artık Allah'a emanet

Riskle ilgisi yok diye biliyorum.24 haftadan sonra herkese yapılıyo ikiz gebelikte

Benim doktorum yapmıyor, ikiz hamile olup ona giden arkadaşıma vurdurmadı hiç. Bakalım bana ne diyecek...

Demek sende de oldu canım, baksana erkek bebek diyorlar senin kız inşallah kesinleşince haber bekliyorum neyse en azından normal demek ki kıllanmak....

Ben de dört gözle kesinleşsin de 3-4 parça birşey alıyım diye bekliyorum. Ayrıntılı ultrasonda kesin öğrenirim diye ümit ediyorum

Evin dublexmi:)yaza bizde allah izin verirse yeni ewimize taşıncaz.dublex olcak.temizliği falan zor oluyodur demi

Bide o kadarcık merdivenden bişi olmaz heralde canım..

Evin dublexmi:)yaza bizde allah izin verirse yeni ewimize taşıncaz.dublex olcak.temizliği falan zor oluyodur demi

Bide o kadarcık merdivenden bişi olmaz heralde canım..

Evet canım, ufak bir dublex, apartmanın en üst katı. öyle kocaman bir daire değil yani. Temizlik için yaklaşık 1 senedir bir yardımcı abla geliyor. haftada 1 alıyorum. böylelikle bana büyük iş kalmıyor hiç. şimdiye kadar dublexin zorluğunu yaşamadım hiç ama sanıyorum bebeklerle biraz zor olacak. Tek çocukla idare ederdik ama ikizle biraz zor açıkçası. Merdivenlerin başında kapı yok, güvenliği sağlamak için birşey düşünmek gerekecek. Borcu devam ediyor evin. Ama sanırım birkaç yıl içinde değiştirmek durumunda kalacağız. İki çocukla küçük de gelmeye başlayacak. Hele de biri kız biri erkek olursa.

Kenddi ewiniz değilse taşınmak iyi olur gerçekten sizin için.ben napıcam onu düşünüyorum 4+3 olcak bizim ev.temizliği bi dert ısıtması ayrı dert,cocuklar için ayrı dert.bakalım bi çözüm bulcaz

Canım geçmiş olsun bel ağrını tarif edebilirmisin?iki gündür bel ağrısı var...birde bu ağrıya eşlik eden kasık ağrın oluyormuydu?

Merdiven tehlikeli canım ya tek çıkıyorum dinlene dinlene.annemlerşnde ewi 5.kat onlarada gitmiycem artık onlar bana gelcek.sende dikkatli ol canım ilerleyen zamanlarda sorun yaratmasın.ne zaman izne ayrılcaksın?

sedefcimm allahtan bi şey gelmezse ocakta başlıcam izne 2 ay daha çalışıcam bi de ben haftada 4 gün gidiyorum okula merdivenlerden çıkarken dinlene dinlene çıkıyorum kendimi zorlamıyorum
kızlar bugün sağlık ocağına gittim tam kan sayımı filan derken yine kan tahlileri yapıldı bana bi de dişim çürüdü hatta kırıldı daha bebişlerim 14 haftalık ama çürüttüler dişlerimi kendi doktorumdan kalsiyum desteği isticem bi de benim bu kabızlık dert oldu bi türlü geçmiyo dün o kadar yordu beni popom ağrıdı çok ıkınmışım bebeklerime bi şey oldu mu acaba ıkınırken korkuyorum ama napimm ilaç da kullanmak istemiyorum kaç haftadır böyleyiz aynı durumda olan var mı :18: :18: :18:

Son düzenleme:

Ikınma canım aslabırak kalsın içinde:)kayısı kurusu ye canım bende çok etkili oldu.

kızlar bugün sağlık ocağına gittim tam kan sayımı filan derken yine kan tahlileri yapıldı bana bi de dişim çürüdü hatta kırıldı daha bebişlerim 14 haftalık ama çürüttüler dişlerimi kendi doktorumdan kalsiyum desteği isticem bi de benim bu kabızlık dert oldu bi türlü geçmiyo dün o kadar yordu beni popom ağrıdı çok ıkınmışım bebeklerime bi şey oldu mu acaba ıkınırken korkuyorum ama napimm ilaç da kullanmak istemiyorum kaç haftadır böyleyiz aynı durumda olan var mı :18: :18: :18:[/QUOTE]

canım ikimizin hamileliği hemen hemene aynı kabız sorunu bendede var çok korkuyorum ıkınırken bebişlere bişey olacak die folic asid yapıyomuş sanırım bol süt iç yumuşatıyo meyve ye özellikle elma çok yemeğe çalışıyorum bide kivi kabıza ii gelio dedi benim dr ama inatla geçemedi çıldırcam((

Çok sağol arkadaşım ama doğum için memlkete gitmem gerekiyor.Eşimide tek başına bırakmak istemiyorum kıyamıyorum ona aslında onun acısından sorun yok doğru söylüyosun daha erken zamanlarda gitmek lazım

Canım geçmiş olsun bel ağrını tarif edebilirmisin?iki gündür bel ağrısı var...birde bu ağrıya eşlik eden kasık ağrın oluyormuydu?
Çok sağ ol canım
bel ağrısı hamilelikte normal ama benim arada sırada bıçak saplanır gibi oluyordu belime giran bu ağrı kasığımda son buluyordu ama her zaman değil ara sıra ve anlık bir şey oluyor Rabbim sanada şifa versin istiyorsan Dr gittiğin zaman bir sor

canım ikimizin hamileliği hemen hemene aynı kabız sorunu bendede var çok korkuyorum ıkınırken bebişlere bişey olacak die folic asid yapıyomuş sanırım bol süt iç yumuşatıyo meyve ye özellikle elma çok yemeğe çalışıyorum bide kivi kabıza ii gelio dedi benim dr ama inatla geçemedi çıldırcam(([/QUOTE]

kabızlık için önerim var arkdaşlar salatalık yedikten sonra su için üzerine ishal bile yapabilir sabah aç karnına yedikten sonra yaparsanız etkili oluyor.kuru şeyler yemeyin.kahvaltıda öğlen akşam sebze tüketin geçiyor.salatalık domates biber hem vitaminli hemde bağırsakları çalıştırıyor.

Tuanaaaa nasılsın canım bebişler nasıl bakim :)) Off çatlak demeyin bana ((harita harita

kendi evimiz canım ama krediyle almıştık ve ödemesi devam ediyor. 3+1 bizim evimiz de... 4+1 bize daha iyi olacak çünkü eşimin ailesi şehir dışında ve yatılı misafirim oluyor. 4+3 bayağa büyük canım, müstakildir bir de o... ısınması hakikaten maliyetli olur, senin de düzenli bir yardımcın olursa iki çocukla bir de temizlikle uğraşmak zorunda kalmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…