- 9 Ekim 2010
- 1.259
- 18
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #3.841
kendi evimiz canım ama krediyle almıştık ve ödemesi devam ediyor. 3+1 bizim evimiz de... 4+1 bize daha iyi olacak çünkü eşimin ailesi şehir dışında ve yatılı misafirim oluyor. 4+3 bayağa büyük canım, müstakildir bir de o... ısınması hakikaten maliyetli olur, senin de düzenli bir yardımcın olursa iki çocukla bir de temizlikle uğraşmak zorunda kalmazsın
Bazi olumsuz erken doğum haberlerini duyunca Rahim ağzina dikiş ne kadar çözümdür diye düşündüm. Aranızda kimler yaptırdı ?zor birşey mi? Sonrasinda dikişten yana sıkıntı hissediliyor mu ve kaçıncı hafta atıldı? Saniyorum 12. Haftalardan sonra benim de tam zamanım. Geçen ikiz doğum yapan bi tanidik vardi eniştesi Kadin dogumcu hic riske atmayip herhalukarda dikiş atalım demiş, 36 dan sonra doğum yapti maşallah, baglantimiz pek yok ona da soramiyorum? Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu arada benim gibi çikolata kisti olan var mi aranizda??? İlerleyen haftalarda sıkıntı çıkartıyor mu? Benimki 5.5 cm doktor boşaltsak mı diye düşündü ama ben yumurtaliktaki işlemden de korkuyorum bebeklere zarar verir mi enfeksiyon vs olur mu diye:26: doktor da kesin birşey söylemeyince:18:
Bazi olumsuz erken doğum haberlerini duyunca Rahim ağzina dikiş ne kadar çözümdür diye düşündüm. Aranızda kimler yaptırdı ?zor birşey mi? Sonrasinda dikişten yana sıkıntı hissediliyor mu ve kaçıncı hafta atıldı? Saniyorum 12. Haftalardan sonra benim de tam zamanım. Geçen ikiz doğum yapan bi tanidik vardi eniştesi Kadin dogumcu hic riske atmayip herhalukarda dikiş atalım demiş, 36 dan sonra doğum yapti maşallah, baglantimiz pek yok ona da soramiyorum? Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu arada benim gibi çikolata kisti olan var mi aranizda??? İlerleyen haftalarda sıkıntı çıkartıyor mu? Benimki 5.5 cm doktor boşaltsak mı diye düşündü ama ben yumurtaliktaki işlemden de korkuyorum bebeklere zarar verir mi enfeksiyon vs olur mu diye:26: doktor da kesin birşey söylemeyince:18:
Canım bana dikiş atıldı.inşallah dediğin gibi olur 36 haftayı görürüz...genel anestezi ile yapıldı yanlış hatırlamıyorsam 15.haftada yapıldı daha önce 3 cm olan serviks boyu işlemden sonra 4.7 cmye çıktı...
Canim seninki çoook küçük hiç birşey olmaz Allah'in izni ile hatta kaybolur bile, ben 1 hafta hastanede yattim demiştim ya hatirlarsaniz tüm kültürler vs temiz çıktığı halde enfeksiyon görünüyordu, hastane çıkışı kendi doktoruma gittiğim de kistin sızmış o da hem ağrı hem de enfeksiyon değerlerini yükseltmiş, kendiliğinden sızmasi da iyi bu şekilde en gerginliği gidip boşalir yoksa ben müdahale ile boşalticaktim dedi. İnşallah kuzucuklarima zarari olmazÇikolata kisti benimde vardı yaa sen deyince aklıma geldi:))doktorumda bişey demiyo kistle ilgili.gittiğimde sorayım ne alemde..ama benimki 1,5 cm falandı seninki büyükmüş canım.rahim ağzına dikiş olayını bende duydum ama bizim topikte yaptıran yok galiba
Canim miyim hamilelikleri büyüyormuş belki çok küçüktüyse şimdi fark edilmiştir. Benim bildiğim miyim büyükse normal doğum değil sezeryan yapiyorlar yoksa önemli bi etkisi yok eeee biz zaten sezeryanolumsuz haberlerden insan etkileniyor tabi... benim doktorum 14 mü 16 mı ne o haftalarımda kontrole çağırıp rahim ağzı uzunluğuna mı ne bakmıştı. Hatat idrara sıkışık olmana rağmen iyi durumda demişti. Sanırım kritik bir şey olsa dikişe yönlendirebilirdi. Bence ortada birşey yokken bunu stres yapma kendine. doktorun takip esnasında bakıyordur zaten.
ben son kontrole gittiğimde doktorum miyomun var dediben şok oldum tabi, yoktu benim miyomum.. hamileliğin etkisiyle büyümüş olabilir dedi. endişelenecek birşey var mı takip edecek miyiz dedim, önemli birşey değil dedi. Eskiden olsa sıkıntı ederdim kendime. Şimdi hiç düşünmüyorum, doktorum düşünsün sen de birazcık rahat ol bence tatlım, o kistin de olumsuz bir etkisi olmaz, korkma
Canım bana dikiş atıldı.inşallah dediğin gibi olur 36 haftayı görürüz...genel anestezi ile yapıldı yanlış hatırlamıyorsam 15.haftada yapıldı daha önce 3 cm olan serviks boyu işlemden sonra 4.7 cmye çıktı...
Pardon Canim mesaj tekrari olmuş.....Canım bana dikiş atıldı.inşallah dediğin gibi olur 36 haftayı görürüz...genel anestezi ile yapıldı yanlış hatırlamıyorsam 15.haftada yapıldı daha önce 3 cm olan serviks boyu işlemden sonra 4.7 cmye çıktı...
canım ikimizin hamileliği hemen hemene aynı kabız sorunu bendede var çok korkuyorum ıkınırken bebişlere bişey olacak diefolic asid yapıyomuş sanırım bol süt iç yumuşatıyo meyve ye özellikle elma çok yemeğe çalışıyorum bide kivi kabıza ii gelio dedi benim dr ama inatla geçemedi çıldırcam ((
Canım şimdi kaç acaba rahimağzın?benim 22 haftada 4 cmdi
Tamam canim yarin salatalik ve su ya baslicamkabızlık için önerim var arkdaşlar salatalık yedikten sonra su için üzerine ishal bile yapabilir sabah aç karnına yedikten sonra yaparsanız etkili oluyor.kuru şeyler yemeyin.kahvaltıda öğlen akşam sebze tüketin geçiyor.salatalık domates biber hem vitaminli hemde bağırsakları çalıştırıyor.
İlk günler kanamam oldu sonra çok şükür geçti.evet canım alttan bakıldı.arada sırada zonklama oluyor ama dikişden kaynaklanmadığını düşünüyorum...İnşallah Canim en az 36 yi görürsünsana önlemden öte selviks boyu biraz kısa olduğu için atilmiş, zor mu Canim? Şimdi dikişle ilgili birşey hissediyor musun? Bide selviks boyuna alttan mi bakildi
kızlar bebeklerimden birini sürekli hissediyorum fakat diğerini hiç hissetmiyorum sizde de aynı şey oluyor mu
Canım bende aynı şekilde hissediyorum ama bebişler sürekli yer değiştiriyormuş...