- 9 Ekim 2010
- 1.259
- 18
- Konu Sahibi durudenizderya
- #3.841
Bazi olumsuz erken doğum haberlerini duyunca Rahim ağzina dikiş ne kadar çözümdür diye düşündüm. Aranızda kimler yaptırdı ?zor birşey mi? Sonrasinda dikişten yana sıkıntı hissediliyor mu ve kaçıncı hafta atıldı? Saniyorum 12. Haftalardan sonra benim de tam zamanım. Geçen ikiz doğum yapan bi tanidik vardi eniştesi Kadin dogumcu hic riske atmayip herhalukarda dikiş atalım demiş, 36 dan sonra doğum yapti maşallah, baglantimiz pek yok ona da soramiyorum? Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu arada benim gibi çikolata kisti olan var mi aranizda??? İlerleyen haftalarda sıkıntı çıkartıyor mu? Benimki 5.5 cm doktor boşaltsak mı diye düşündü ama ben yumurtaliktaki işlemden de korkuyorum bebeklere zarar verir mi enfeksiyon vs olur mu diye:26: doktor da kesin birşey söylemeyince:18:
Bu arada benim gibi çikolata kisti olan var mi aranizda??? İlerleyen haftalarda sıkıntı çıkartıyor mu? Benimki 5.5 cm doktor boşaltsak mı diye düşündü ama ben yumurtaliktaki işlemden de korkuyorum bebeklere zarar verir mi enfeksiyon vs olur mu diye:26: doktor da kesin birşey söylemeyince:18: