- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.181
Proluton bende vuruluyom canım 10 güne bi.doktor süresi hakkında bişi demedi...tetanoz aşısını 2 gün önce oldum canım.bi doz daha olcam 1 ay sona...dopumdan sonrada yapılcakmış 3 doz ama yaptırmamçok ağrıyo...bebeklerle ilgilenemem yoksa..
İyiki geldin:)bebişlerden fırsat buldukça gel...bende lierac kullanıyom günde bi kere...akşamlarıda mustela kullanıyorum inş faydaları olur...çatlamadınmı sen hiç ne gzl...çok gzl bilgiler vermişsin bize faydalı olcak...bebişlerini güzel günlerde büyüt...yalnızmı bakıyosun,kaç aylıklar?
Kızlar bu magnezyumun tadına kötü diyen kimdi:)gzl yahu bunun tadı
buarada lierac butik bebede şuan indirimde tetenoz aşısını bende çarşamba günü oldum sağlık ocağında ordaki hemşire 72 saat su gelmeyecek dedi o bölgeye kokucam dedim cmts banyo yapabilirsin demişti ama ben dayanamadım kendi hastanemi aradım 42 saat olmuştu banyo yapabilirsiniz dediler size saat verdilermi şukadar saat yıkanmayacaksınız diye? bir ay sonra ikinci aşım var beş kez yaptırırsanız ömür boyu etkili dediler normalde hamilelik için üçkez yapıyorlarmış
Lierac ikinci kutuyu yeni aldım canım.doğuma kadar idare ederim zaten yanında başka kremde kullanıyorum sadece o değil...aşı olacağı gün banyo yapmıştım ben canım.iki gün sonra yaptım tekrar ama bana banyo konusunda bişi dememişlerdi...çok ağrımıştı yaa benim kolum.bende ilk magnezyum ilacımı şimdi içtim:)inş faydası olur...magnorm içtim...gzldi valla meyve suyu gibi
Teşekkür ederim canımmmmm
Valla kuzm nasıl ayakta kalmayım çalışım ben hoş oturuom genelde ama yatmıorum geceleri uyku hariç öle diyim
Senin kese içindeydi o kahverengi akıntı yaptı mı böle aşşağı inince ??
Kasık ağrıları hiç geçmicek mi acaba en çok o yoruyo beni hele bugun normalindede çok oldu anlamadım gitti
Doktoh normal ev yapıolar kendilerine dio ama benşmkiler ev deil villa yapımını geçtiler bence
buarada lierac butik bebede şuan indirimde tetenoz aşısını bende çarşamba günü oldum sağlık ocağında ordaki hemşire 72 saat su gelmeyecek dedi o bölgeye kokucam dedim cmts banyo yapabilirsin demişti ama ben dayanamadım kendi hastanemi aradım 42 saat olmuştu banyo yapabilirsiniz dediler size saat verdilermi şukadar saat yıkanmayacaksınız diye? bir ay sonra ikinci aşım var beş kez yaptırırsanız ömür boyu etkili dediler normalde hamilelik için üçkez yapıyorlarmış
Bşzimkinindd biri pek edepsiz bide hiç yerinde durmuyo:)ama kızlar tesadüfmü bilmiyorum sizde öle bişey farkettinizmi.benimkiler her sabah 8:30 9:00 arası uyanıyolar:))hareketleri o satte başlıyo 1 aydan fazla zamandır öyle:)kıpırdayacakları saati biliyorum.
kızlarr diğer bebek kızmış bi erkek bi kız geliyo :)
jelybonsdf ada geliyo :)
hafta içi işe gittiğim için 7bçkta otobüse biniyorum ozaman başlıyo benimkilerde 1-2 saat sürekli hareket halinde oluyolar sonra akşama kadar tık yok akşam hissediyorum ama haftasonu haliyle geç kalkıyorum 10- 11 gibi ozaman hiç hissedemiyorum ben uyurken kalkıp biraz takılıyor sonra onlarda uyuyor herhalde
kızlarr diğer bebek kızmış bi erkek bi kız geliyo :)
jelybonsdf ada geliyo :)
sedef magnezyuma başlamışsın sonunda..şifa olsun canım.benim 2.içmemde kasılmalar bitmişti
ay tadınıda beğenmişsin ne güzell.benim midemi kaldırıyo
hava çok güzel ama ben evde oturuyorumçok sıkılıyorum yaa.eşim de balığa gitti ohh ne güzel
siz nasıl zaman geçiriyorsunuz?
Portakal suyuna benziyo kız niye sevmedinYalnız değilsin canım bende ewdeyim..temizlik yaptırcam bugün süpürüp sildiricem.akşam eşim gelince çamaşır kurutma makinası bakmaya gitcez.bebek çantası alcam pijama takımı alcam.benden böyle:)
arçelik te iyi indirimler var canım.salı günü bende baktım iyiydi fiyatları. bende bir türlü bebek alışverişine başlayamadım.bayramdan sonra ya kaldı.erken diyip hevesimi söndürüyolar..bekliyoruz bakalım.
Çok gzl canım yaa ege ve ada😘çok gzl iki isim şanslısın:)
Amaaaan yesinler onları hayırlısıyla annesinin kucağını doldursunlar ins.. Hayırlı olsun cok guzel olmuş isimleri de..