2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497


Sağol canım yaa, deneyeceğim. Bıçak saplanıyor sanki
 
canım biliyorum eşim iş seyahatine gitse bile bir kaç günlüğüne ki biz daha yeniyiz ben de dayanamıyorum.. ben de yaşayacağım ilerde bu durumu. tecilli şu anda.. ama sakin durup bebişi de üzmemek gerek..

ben de uzaktan öyle konuşuyordum ama sonuç en olmaması gereken zamanda gidecek. Kaldım öyle ortada
 
kim bakacak bana eşim kadar iyi kendimi çok kötü hissediyorum nefes alamıyorum sanki
 
Kızlar bakın bunu oyle bir zamanda okudum ki ilaç gibi geldiresmen... Doktor Kağan Kocatepenin kitabından ve internet sayfasından alıntı...:


İçim daha bir rahat..

Bir de kasık ağrıları ile ilgili:
 
Son düzenleme:
kim bakacak bana eşim kadar iyi kendimi çok kötü hissediyorum nefes alamıyorum sanki

saçmalama arkadaşım yaaaa öyle düşüncelere sokma kendini.. Boşa hırpalıyosun, 5 ay nedir ki? Tamam çok haklısın en özel anları paylaşamıcan ve doğumunu bebeğinizi göremicek ama kısa bi süre öyle düşün.. Ayrıca zorunlu bişey bu elinizde değil ki napıcaksın kısmet böyleymiş diyin..
cidden sen stres oldukça üzüldükçe bebeğin hissedip etkileniyo onu düşünemiyorum bile demişsin az önce, yapma lütfen..

 
Son düzenleme:
Ben cikiyorum desteginiz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum.., cok opuyorum sizi..doktora gidicez...anlatirim herseyi donuste..grsrz..

cilegiim canim arkadasim insallah guzel haberlerle donersin. hatirlarsan gecen haftalarda bobreklerimle ilgili yanlis teshis magduru olmustum. inan test tekrarlanana kadar agladim defalarca kustum basima dayanilmaz agrilar girdi. ama tekrarlanan testler temiz cikti bosuna uzmusum o kadar bebegimide kendimide. insallah seninkide temiz cikacak. rabbim yardimcin olsun.
 

canım dün fark ettim bende iki ultrason kağıdına dikkatli bakınca aslında detaylıda daha net gözüküyor ben baktımda detaylıdaki fotoğrafta kızımın resmen güler yüzlü halini resimlemiş doktor diğerinde yani normal kontroldekilerde hiç seçemedim öyle net yada ne bileyim belki ben onu öyle görmek istiyor da olabilirim ama çok güzel bir duygu
 


5 ay kısa bir süre mi? eşinin yanında olmadığı, en çok muhtaç olduğun anlarda olmadığı 5 ay... geçen gece böbreklerim ağrıdı gece 4 e kadar süründüm resmen eşim başımda sabaha kadar nöbet tuttu o olmasa kim bakacaktı bana öyle? Eşim benim herşeyim, onsuz 5 ay değil 1 günü bile düşünemiyorum ben. Ailemle 3 günlüğüne tatile gittim aklımı oynatacaktım eve dönmek istiyorum diye. Zor hem de çok zor... konuştukça kötü oluyorum
 

ben kolay olacağını söylemiyorum zaten.. eminim zorda olucak ama şu an başka bi seçeneğiniz yada bu durumu tersine çevirme olanağınız var mı? YOK...
o zaman eziyet etme diyorum kendine.. Ailen ile kal hatta moral olur iyi gelir bence sanada.. Bu şekilde sen kötü oluyorum diye kendi kendine söyledikçe zaten iyi olamazsın ki..
 
Belki yeni gorenler olmustur
 
Kizlar bugun dr kontrolümüz vardi.. bebegim 300.5 gr.. 11 subatta da ayrintili ultrasonumuz var.. bebegimin bagirsaklarinda yine hiperokojen izlendi.. dr tek basina bir sey ifade etmez ayrintili ultrasona girince anlariz dedi.. dua edin lutfen bir sorun çıkmasın. .
 
Hamilelikte idrar yolları iltihapları o kadar normal ki.Hemen kurtulursun inşallah


Canlarım teselli ettiginiz için teşekkür ederim. Idrarda enfeksiyon çıkmadı çok şükür, mantar da yokmuş. Kullandığım fitil yapmış yanma ve kaşıntıyı.Sadece krem verdi. Ama başka doktora kontrole gittim. Oglumun böbreklerinde büyüme varmış yani tam sınırdaymış. büyüme derecesi. Hidronefroz deniyor adına. Internetten araştırma yaptım biraz hiç iyi şeyler yok. Böyle bir sıkıntı yaşayan ya da çevresinde bu hastalığı yaşayan var mı? Cevap verin lütfen cok moralim bozuk.
 
Benden de 1 tane canim....
Rabb' im bu mutlulugu arkadasina da nasip eder ins.



Cicegim uzuntu oldukca etki ediyor bende farkettim....
Kendini fazla uzmemeye calis lutfen....
Bebisin dogacagi zamana yakin izine gelir dogumunda yaninda olur ins.
Sayili gun cabuk gecer derler :26:


Canim fazla korkmani gerektiricek birsey yok bence....
Hamilelikte akintilar olagan birsey yanliz kirmizi kan onemliymis diye biliyorum..
Sonuclarinda temiz cikar ins. Sen gonlunu ferah tut


Canim oncelikle gecmis olsun....
Ama sen her zaman iyiye odaklan iyi olsun
Bak ne buldum http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=360040

 
Kızlar bakın bunu oyle bir zamanda okudum ki ilaç gibi geldiresmen... Doktor Kağan Kocatepenin kitabından ve internet sayfasından alıntı...:



İçim daha bir rahat..

Bir de kasık ağrıları ile ilgili:

Ay hadı insallah. ben de bugun farklı bı doktora gitti o da bekleyelim onumuzdekı haftalarda yerine yerleşir dedi. insallah oyle olur. bı de su kanamalı alan bıtse
 

ben dun ayrıntılı ultrasona girdim. benim bebeğimin de böbreği büyük çıktı AP çapı 4.4
Doktor şimdilik endişe edicek bir şey yok 15'e kadar sınır var, zaten yapılacak bir şey de yok anne karnındayken müdahale edilemiyor dedi. Senin kaç?

benim raporumda sol fetal böbrek pelvisi hafif dilatedir yazıyo
 
Son düzenleme:

Kizlar kacinci haftadasiniz ne zman belli oldu detaylida mi cikti
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…