2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
egepolu duymustum gokalp beyi bende biliyorum cok ıyı bı doktor... hamılelıgımı ılk ogrendıgımde orayı aradım ondan randevu almak ıcın ama taaaa kasımın 19nu soyledıler cok doluymus...:KK50: bende buca tıpa gıdıyorum artık... orda fıatlar nasıl mesela normal sezerayn ne kadr yapıyolar muayne ucretı nekadr.. bir bilgin varmı.... bende bugun gıttım dra bebgımın kalbını duydum ıkılı teste cagırdı daha sonra orda 2lı teste fark ne kadar oluyoo...

cnm ben tınaztepede erdal beye gidiyordum tüp beebek uzmanı hamile kald şimdi ist doktora gidebilirsin dedi sanırım aylin barbarosa gideceğim 6+2 yim ben 2li teste ne zaman gel dediler ve ilaç verdimi

Oyy kusma olmasin nolur.dun aksamdan beri siddetli bas agrisi var migrenim tuttu mecbur parol ictim hala agriyo :KK43:

cok içme kibar basına tülbent bağla biraz sık güzelim bide dinlen :KK49:kuzum cok kötü süt içemedim sabah bende ii geciyo diye seviniyordum :KK49:gördük günümüzü

KIzlar selam nasilsiniz...

Ya ben hapsurunca cok kotu agrim oluyo.. :2:
siziden oyle mi ??

Kizlar kan tahlili sonuçlarımi şimdi aldim değer 72 diyor cok küçük degil mi yaa :KK43:
Muayene icin doktoru bekliyorum insallah bi aksilik yoktur dua edin lütfen

evet canım duydum kalp atısını... ben egepolde dogumu 1200 dıye duydum ama ne kadar dogru bılmıyorum...:26: bucatıp yapıyo ıkılı testı canımm kasım 28e verdı bana randevuyu... su an ıyı dr bıldıgım hastane drunuda tanıyorum ama ılkkez gıttım buna...
Ayyy canim benim cok sevindim.. sukur :KK16::KK16::KK16:
benm de ağrım var sanki adet olacak gibi ama daha şiddetli. normalmş canım. su içmek önemli mi çok, ben pek dikkat etmiyorm da:26:
Tabi ki en az 1.5 litre su icmek larim gunde canim..

Kizlar kan tahlili sonuçlarımi şimdi aldim değer 72 diyor cok küçük degil mi yaa :KK43:

Canim biz seninle ayniyiz ayni gun dogurcaz galiba.. allah'im korusun dualarim seninle.. :KK16::KK16:

İlk kan tahlilinmi canim sat neydi ??kucuk olsun buyur annesi panik yapma saglikli olsun onemli olan :)

ayy sabah iki kere bana da oldu bende yok artık abartıyosun dedim kendi kendime, çok canım yanıyo kramp gibi :KK37:

aynen canim yaa.. odum koptu bisey oldu diye.. nasil kramp girdi sag tarafima.. allah'ima emanet insallah bisey olmaz.. :KK16::KK16:
ellerim kup kuru.. donuyorum geceleri kizlar bataniye yorgan patik hepsini giyip yatiyorum.. uykum cok masallah.. iste kendimi tutuyorum eve gidince dayanamayip bayiliyom hemen..

bende de hic mide bulantisi yok hele sabah hic yok.. aksam ustu oluyo yemekten sonra..

aynen canim yaa.. odum koptu bisey oldu diye.. nasil kramp girdi sag tarafima.. allah'ima emanet insallah bisey olmaz.. :KK16::KK16:
ellerim kup kuru.. donuyorum geceleri kizlar bataniye yorgan patik hepsini giyip yatiyorum.. uykum cok masallah.. iste kendimi tutuyorum eve gidince dayanamayip bayiliyom hemen..

bende de hic mide bulantisi yok hele sabah hic yok.. aksam ustu oluyo yemekten sonra..

üşüme bende de var evet :KK1: canım bize daha erken mide bulantısı için, bi iki haftaya ancak başlar şimdi yiyebldiğin kadar ye :21:

canım daha yenidir bi sorun olduğunu sanmıyorum pazartesi benm de 77 cıktı.

Pazartesi senin reglin kac gün gecmisti?

Canim biz seninle ayniyiz ayni gun dogurcaz galiba.. allah'im korusun dualarim seninle.. :KK16::KK16:

İnşallah canim cok saol

İlk kan tahlilinmi canim sat neydi ??kucuk olsun buyur annesi panik yapma saglikli olsun onemli olan :)

Evet ilk kan testim canim daha önceki gebeliklerimde kac çıkmıştı hatırlamıyorum
Benim sat 22 eylül canim öyle tabi sağlıklı olsun yeter değeri düşük görünce acaba dış gebelikmi diye düşündüm bakalım dr muayenesinden sonra yazarim yine saolun moral için

ben boyle iyiyim ama.. :KK9::KK9: hayirlisi bakalim katlanacaz mecbur..
asermeler basladi mi ?
ayyy ben normalde bile sürekli bişeyler istediğim için aşerme gibi bi his yaşamıcam sanırım :) ama sürekli ekşi limonlu yemek istiyorum dün akşam yemeğinin yanına 3 salata yapmışım bi de tursu. ama hakkaten farkında değilim :) acayip yiyorum şimdilik.
Pazartesi senin reglin kac gün gecmisti?

İnşallah canim cok saol

Evet ilk kan testim canim daha önceki gebeliklerimde kac çıkmıştı hatırlamıyorum
Benim sat 22 eylül canim öyle tabi sağlıklı olsun yeter değeri düşük görünce acaba dış gebelikmi diye düşündüm bakalım dr muayenesinden sonra yazarim yine saolun moral için

canım ben adetimi bilmiyorum kürtaj oldum sonra baya kanamam oldu ama tahmini yumurtlama tarihimin üzerinden 16 gün falan gecmişti

ayyy ben normalde bile sürekli bişeyler istediğim için aşerme gibi bi his yaşamıcam sanırım :) ama sürekli ekşi limonlu yemek istiyorum dün akşam yemeğinin yanına 3 salata yapmışım bi de tursu. ama hakkaten farkında değilim :) acayip yiyorum şimdilik.

aynen canim yaa.. ama benim canim eskiden hep tatli seyler isterdi simdi elimi surmuyorum bile
hep et tursu yiyorum asermeden mi bayramdan mi anlamak zor.. :KK9::KK9:

X