2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497

aman yorma kendini o kadar canım, 3 çeşit dediyseniz 3 çeşit yap. hem sen hamilesin hazır bile alsan mazur görürler.artı toz al sadece birde süpür, dip bucak onlar gidince yaparsın. ben hiç misafriden önce yapmam. zaten kirlenecek, dip bucağı pazar yaparsın eşinde yardım eder.
 
bendede pcos vardı ve sen gibi bende glokofen kullanıyordum.ama bana daha şeker yüklemesi yapalım demedi.bi şikayetim yok şuan ama korkuyorum.bide 10 kilo aldım 5 ayda hızlı gidiyor ama bu hafta sorucam bakıyım ne zaman yapacakmış.sen böle deyince merak ettim şimdi.:26:

ben senin yerinde olsam evin heryerine kamera koyarım.1 haftalık bi çekim sonra güzel bir düzenleme ile son çıkan hit parça bu aşkım diye kocişe izletirim.o dediğin şeyleri gözüyle görmesi ve kendi duyması lazım söylemekle olmaz.özellikle sabah seni korkutarak uyandırdığı zamanları üstüste koyardım klipte varyaaaaaa allahhhhh benim elime bi düşse o.rabbim dağına göre kar veriyo benim kv 14 saat uzaklıkta zaten yaşlıda.ama ben tahmmül gücü sınırlı biriyim dayanamam yani bişey yapmam lazım. sen gibi bekleyemem elinden geliyorsa sende yap bence (tabi herkesin evinin durumu farklı eğer eşin sözünü dinlerse direk konuş ama biraz anneci yapısı varsa şahit olması lazım.)
 

ayy valla gel canım gel ne güzel olurdu :) haklısın dip köşe yapmayayım evi zaten eşime süpürtürüm Tabi kabul ederse bakalım bende tozları falan alırım sonra yemege koyulurum :)
 
can2014
canım aşağıda görünüyosun geldin mi? merak ettim...
 

kimse cevap vermemiş
 
Ben kullanıyorum canım.İçerken tiksiniyorum,hiç hoşlanmıyorum tadından.Ayrıca ishal yapıyor.Aç karnına içmemeye çalış
Valla bravo Canım öncelikle sana.Bebişin kisti var ve sen gayet mantıklı, olumlu düsünmüşsün.Ben kaybolacagını bilsem de olumlu olamayabilirdim.Kesinlikle senin gibi dirayetli durmak lazım
Bebeginin fotografına da bayıldım.Istesen yaptıramazsın bu pozu.Sana da bebegine de saglık diliyorum öpüyorum o güzel elleri olan bebegini♥
Sanki benim devletteki bir günümü anlatmışsın özel birsey soracak olsak zaten içerde iki hemşire vee 5-6 hasta var, mümkün degil. Hep birlikte bakılıyoruz kardeş kardeş Devletler maalesef böyle.Ben de ilk gittigimde moralim çok bozulmuştu bi daha gitmicem demistim ama sonra devlette de bir drun olması gerekli diye devam ettim.Burada özelde dr. Yok.Başka bir şehire gidiyoruz özele.Olsun herseye deger bebislerimiz..
 
Allah sabır versin. ağlayıp kendşine eza etme bebeğini kendini düşün. malesef yakında olunca bide kaynanalar böyle baskın olunca melesef sorunlu oluyor



canımcım bende kaynanamla altlı üstlüyüm o üstte oturuyor.evet zor oluyo sofra hazırlasan çağırmasan darılır,misafirim gelse onu davet etmesem darılır,gösterişlidir oldukça erkek torunu yoktu ilk olacak şimdiden kafasına göre mevlütler sünnetler düşünüyo.tamam cok hevesli ama bende kendi evimde rahat yasamak istiyorum.genede eşimin annesi saygı duymaya çalışıyorum.allah büyükleri basımızdan eksik etmesin.hatta bi ara dayanamıyıp kiraya çıktım fakat hayat sartları geri geldim.neyseki bu yaz ev yaptırmaya baslıyoz .ooooohhhhhhhhhh be içimmmmmmm rahatladı böyle sizlere anlatınca.
 
Hayirli cumalar canim ben avrupa yakasindayim simdi kapattim tencerenin altini benimki hazir eh sanada kolay gelsin tatlim afiyetle yiyin bebisinle

ooohhh valla nasıl canım çekti yaaaaa. Aşk olsun sana pişirmişsin bileeee :)


Aman sevmesin keşke benimki de sevmese ilgilenmese, yakamdan düşmüyor iyilik yaptığını zannederek sinirimi bozuyor. İşte düşüncesi olsa yardım eder borcunuz bitsin diye yada kalkıp demez gelin vs . Ey allahım ya koskoca insanlar ne yapıp ne yapmayacaklarını bilmiyorlar.

eşli daha zor canım yaa evet güzel sofra kurmayı çok seviyorum

ben deeee ama çok yorulacağım sanırım böyle giderse. temizlik yemek öfffff yardım edecek birisi olsa keşke yanımda kv anlamaz zaten benim misafirim gelecekse evime uğramaz bile (çok şükür) onu çağırırsam da misafir gibi gelir oturur gider. (Alt kata)


ben devlette testler vs özelde muayene yaptırıyorum sorun olmuyor devlette yaptırıp özele gösteriyorum. detaylı için de gün almıştım 30 Ocakta kısmetse gideceğim
 


Yarama tuz bastın, off of, sen yine bişey bekliyorsun ben beklemeyi bıraktım sırtımıza kambur olmasınlar başka bir şey istemiyorum, 4 yıllık evliyim bi adam etmedikleri gibi bizi bi 4 yıl daha ailesinin borçlarını ödeyeceğiz. Hayatımda böyle yiyici bir aile görmedim.
 

canım benim kv de alt katta oturuyor ve aynen senin dediğin gibi anahtarı vardı eve giriyordu korkutma huyu yoktu ama ben hoşlanmıyordum. ben uyurken eve girip bişeyler alıp gidiyordu bazen zorla uyandırıp kahvaltı yap diye aşağı gelmeye zorlıyordu. Sinir oluyordum.
Bİrkaç kez eşim de biz yokken evde görmüş dolapları karıştırıyormuş kv. Çok sinirlenmişti alıcam o anahtarı diyordu kiiiiiiii Birgün elim bir durum oldu ve eşim deliye döndü.
bir pazar günü eşimle oturma odasında rahat bir şekilde uzanıyorduk şeyyyyyy üzerimiz pek müsait değildi. Annesi eve pat diye girdi odaya girmedi ama eşim çok sinirlendi aşağı indi anahtarı aldı geldi. Annesi kaç gün ağladı küstüler birbirlerine bana laf soktu işte ben hırsızlık mı yapıyorum da anahtarı aldı diye beni karıştırma dedim oğlunla aranda. Annemi aramış utanmadan anlatmış bir de. Hey allahım yaaa hiç utanmadı mı acaba ben yerin dibine girdim resmen.
 
kimse cevap vermemiş

canım benim henüz çatlağım olmadı ama dediğin gibi bazen ne yaparsan yap çatlak oluyormuş bazılarında da hiçbir şey kullanmasa da olmuyor. sanırım ciltle ilgisi var.
Bende badem yağı kakao yağı bide lierac diye krem kullanıyorum
 
ben hıc bısey beklemıorum aman uzak dursunlar huzurmu bozmasınlar ben cok cektımk onlardan
 


ya yuhhh diyorum başka söylenicek çok şey var da ....
 

ayy yakın olsam beni kesın bosatırlardı bunlar cok fesat bır ailesi var bnm esımde kor bazen goruor 2 yalakalık hopp aynııı her aksam esımı arayıp arabayla benı hava aldırmaya gotur dıor kadın full gezme meraklısı abısı desen her aksam bır yere gıtmek ıster artık ıyıce uyuzum onlara olseler bır bardak su vermıycek kadar nefret ettırdıler kendılerınden
 
amaaann nerden nerelere geldik bırakın boşverin canımızı sıkmaya değmez

bebişler napıyo bebişler
 


canım valla ne dersen de insan evladıyız biz Allah annemden babamdan razı olsun vicdanlı büyütmüş yine kıyamıyorum hasta olunca bakıyorum bişeye ihtiyacı olsa koşuyorum kıymet bilen yok ama yapacak bişey de yok. Benimki zaten baştan beri yüzüme karşı diyordu ben kıskanıyorum oğlumu senden evlendikten sonra deliye döndü resmen ki o da istiyordu evlenmemizi. Ama sonuç olarak kıskançlığından ne yapacağını şaşırıyor resmen. bi yere gidip gelelim eşimle ortalığı yıkıyor bize bişey diyemiyor diye evdekilere bağırıp çağırıyo bize de laf sokuyo.
amaaan ne hali varsa görsün eşim bana aşık ben ona çatlasın patlasın. Heee bide başta ben de eşim kör zannediyordum ama değilmiş. Ben bişey söylemediğimde o esip gürlüyor kızıyo. Söyleniyor annem şöyle babam böyle diye. Ben de boşver üzme kendini diyorum yine melek karısı ben oluyorum :) Aşığız çatlasın patlasın kaynana. Aldım ya oğlunu hah :)

ya yuhhh diyorum başka söylenicek çok şey var da ....

Annem söylemiş zaten ona kapıda zil yok mu çalıverseydin bi baksaydın adamlar müsait mi diye demiş ama anlayan kim ki
 
Aha da ard arda tekmeler geldi Aslan oğlum nasıl da annesine tekme savuruyor

ben onu 9 ay karnımda taşıyayım o bana tekme atsın olacak şeymi eh oğlummm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…