2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
canım şikayetin cinsel uzvndaki agrından mıydı.ben de de oluyor :26:

canım şikayetim sağ ve sol kasıklarımın devamlı batma ağrıma olması kalkıyorum yuruyorum sancı yapıyodu 3 gun boyunca cektim sonra doktoru aradım gelmemı ıstedı. kanaman varmı dedi yok dedım, ıdrar tahlılı yaptırdı bişey cıkmadı, cınsel organına dogru baskı oluyormu dedı arada bır dedım. bebege baktı ultrosanla baş aşağıya ters duruyordu, sonra kanaman olursa mutlaka gel 10 gun sonrada alttan bakayım rahım agzına bakmam gerekıyor sıkışık gel dedi. bende ne oldugunu neden yapacagını anlamadım canım :26::26::26:
 
bende sabah akşam muz yiyiyorum ağrımasın die bide bende migren var ödüm kopuyo valla bi başlarsa kafadan 3 gün.
o telefonu arabada bırakma olayı bende var aslında ben herşeyimi arabada bırakıyorum eşim çıldırıyo sana arabayı ne zaman versem pislik içinde dio evin gibi temizlesene dio bende hiç sevmem araba temizlemeyi zaten bayanlara yakışmıyo.herşeyi bırakıyon arabada deli oluyom dio bu sefer akşam bi poşet alıp iniyom ne var ne yok topluyom.

Canım senin detaylı ultrasonu kendi doktorun mu yapıyor yoksa oda prof. Yönlendiriyor?
yok canım ikiside değil benim gittiğim hastanede 2 tane uzman var ama ne doktoru bilmiyorum sadece detaylı ultrasonu onlar çekiyor onu biliyorum yani aynı hastanede ama başka doktora yaptırıcam.180 tl de fiyatı varmış ben bu doktor sorun görürse profa gitmeyi düşünüyorum genelde herkes memnun ama inşallah sorun çıkmaz
ayy alemsiniz yaa çok güldüm valla bravo iyi dayanmışsın gülmemişsin
zor oldu valla ama tuttum kendimi
Merhaba kızlar ben de haziran annesiyim Allah nasip ederse.Sizi sürekli takip ediyorum ben de yazayım dedim benim de kızım olacak.
hayırlı olsun kızçen canım.hoşgeldin hep iyi haberlerle gel inşallah
kız ağlatıyodun benide zaten herşeye ağlıyom rabbim kavuştursun size evinizin direğine sağ sağlim inşallah
süt beni berbat ediyor.dediğin gibi az ve sık sık yersem sorun yok ama hamilelik değiştirdi çantamda sodayla geziyorum

canım hamilelikte normal sen verilen egzersizleri mutlaka yap onlar doğumdada çok işine yarayacak.sen bırakma egzersizleri bende henüz kaçırma olayı yok ama 20. haftadan sonra bilemiyorum.bide sen bizden önde gidiyorsun.valla bacım sen ne yaşarsan haftasına bende yaşıyorum :18::18:
 
endşelenme canım doktorun önlem alıyordur her ihtimale karşı rahim ağzı yetmezliği oluyor bazen kadınalrda.erken önlem alınca sorun olmuyor inşallah.
 

Allah yardımcınız olsun inşallah Allah kolaylaştırır işlerinizi canım sağsalim gelsin de inşallah eşin bebişin unutuverirsin bu çektiğin sıkıntıları..
 
kızlaaaaaaar iyi geceler...
Cinsiyetler belli oldukça ve hatta şimdilik düşündüğünüz isimler varsa bana belirtin lütfen listeye ekleyelim liste doldukça daha bi güzel görünüyor göze...
 
Canlar bende iki gun sonra idrar toplamaya baslayacagim. Cuma gunude teslim edecegim. Valla simdiden strese girdim. Ya unutursam ya yanlis bisey yaparsam ya sonuclarda sorun cikarsa off sorular sorular. Allahim gelip gecsin bir an once hayirlisiyla sorunsuz bi sekilde:18:
 
endşelenme canım doktorun önlem alıyordur her ihtimale karşı rahim ağzı yetmezliği oluyor bazen kadınalrda.erken önlem alınca sorun olmuyor inşallah.

Bende senin gibi düşünüyorum canım. hayırlısı artık. güzel sonuçlarla dönerim
 

nasıl yaniiiii idrar toplamak ne oluyo bacımmm:26::26:
 
Kızlar bugun kontrol var ne olur dua edin hersey yolunda olsun bideee artık cinsiyetini göstersin :) çok özledim onu yaaaaaaa
 
Günaydın güzel anneler ve onların minikleri :)

Uzun zamandır giremiyorum işlerin yoğunluğundan. Dün doktor kontrolümüz vardı. Susam'ımı gördüm büyümüş annesinin gülü :) 207gr. olmuşuz. :)
Herşey yolunda çok şükür doktorum bir önceki gidişimde cinsiyeti ile ilgili kıza benziyor demişti bir daha ki geldiğinde kesin birşey söylerim dedi ama dün benim Susam'ın keyfi pek yerindeydi bağdaş kurmuş oturuyordu göstermedi bize kendini babası da çok merak ediyordu ama öğrenemedik kesin birşey :)

4'lü tarama için kan verdim sonuçlarım 14 ocak da çıkacakmış. Birde 4 boyutlu için randevu aldım 30 ocak'a :)
 
kızlaaaaaaar iyi geceler...
Cinsiyetler belli oldukça ve hatta şimdilik düşündüğünüz isimler varsa bana belirtin lütfen listeye ekleyelim liste doldukça daha bi güzel görünüyor göze...

Can kuşlar bende dün cinsiyetini öğrendim KIZIM olacakmış Allah nasip ederse pufpuf adını senin için biraz aceleye getirdim ve ADA koymaya karar verdik. Listede bir kişide daha var ama ben diğer kızımın adına yakın bir isim olduğu için seçtim.
 
herkese musmutlu bir gün diliyorum
bebişim beni uyutmadı bugun aslında bebişimden çok gaz sancıları uyutmadı diyebilirim.7 den beri ayaktayım bide karnım acıkmışki kahvaltımı bilem ettimbenki 11-12 lere kadar uyuyan hatun,şuan cin gibiyim
bugün kontrolu olan arkadaşlar hepiniz süper haberlerle gelin inşallah benimde yarın randevum ilk kez devlete gidicem inşallah son olmaz.bebişimi 15 te bir görmek istiyorum çünkü.
 
Ha ha ha haklısın huzeyfe bende eskıden bire kadar yatar kalktıgımda bir kahve içer bi kaç saatte birsey yemezdim şimdi yataktan açıııım diye kalkıyorum kocam çok gülüo yaaaa :) bu arada bende ettım kahvaltımı :)
 
kızlaaaaaaar iyi geceler...
Cinsiyetler belli oldukça ve hatta şimdilik düşündüğünüz isimler varsa bana belirtin lütfen listeye ekleyelim liste doldukça daha bi güzel görünüyor göze...

günaydın canım

Benimde kızım olacak Adı Erva Eflin düşünüyoruz. Allah nasip ederse...
 

ben yine uyurumda iki gündür sağ tarafımda uyuyorum sağ kolum ağrıyor artık.sol kolum aşıdan ötürü ağrıyor üstüne yatamıyorum.böle kıpırdamadan yatmışım heryanım uyuşmuş.kalkınca rahat hissettim eşim uyanınca şaşıracak beni ayakta görünce
 

canım benim yaaaa kıııız 250 gram çocukların bize yaptıklarına bak saat 7 de ayağa dıkıyolar bızı :) valla bende senın gıbıyım o rahat etsin dıye hep sag tarafıma yatıyorum artık sag tarafım tutmuyo resmen büyüyünce kıymet bılseler barı sıpalar :)
 
Gunaydin canim.baya erkencisiniz.ben kahvalti yapamiyorum ama sonradan istahim geliyo.bugun carsiya cikicam bebisime biseler bakmak istiyom.ilk ne alsam acaba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…