2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
Dualarımız seninle inşallah sonuçların güzel çıkar,hep dediğim gibi iyi düşün ,iyi olsun.Pozitif düşün ,pozitif olsun.

Sana da geçmiş olsun canım bence bir diş doktoruna daha görün.Haberlerini bekliyoruz
 

Başınız sağ olsun canım... Elbette çok zordur ama sen yine de dirayetli olmaya çalış bebeğin için...


Benimde diş sorunlarım var canım 4. aydan sonra çekim yapılabilir dedi benim doktorum ama sen yine de kendi doktoruna sor...
 
Kızlar karnım hiç belli olmuyor bebek büyümüyor mu filan diyordunuz ya size onunla ilgili bilgiler buldum

Anne adaylarının karın (veya göbek) büyüklüğü ile bu kadar çok ilgilenmesinin başlıca sebebi büyüklüğün bebeğin büyüklüğü ve gelişmesi ile ilgili olduğunu sanmalarıdır. Halbuki gerçekte karın büyüklüğü ile bebeğin gelişmesi çopu zaman birbirini tutmaz. Karnı büyük gibi görünen bir annenin bebeği daha az kiloda olabilirken, karnı daha küçük olan bir annenin bebeği daha kilolu olabilir.

Hamilelerde karın büyümesi kaçıncı haftada belli olur?
Bir hamilenin karnına bakarak gebe olduğunun anlaşılması yaklaşık 5. ay (20. hafta) civarında mümkün olur. Ancak anne adayının karnı çıplakken 4. aydan sonra (16-17 hafta civarında) anlaşılabilir. Bu durum annenin uzun boylu, kısa boylu, şişman, zayıf, göbeğinde yağ olması gibi faktörlerden etkilenebilir. Örneğin kısa boylu ve zayıf bir annenin karnı daha çabuk belli olur ancak kilolu göbeği yağlı bir annenin hamile olduğunun anlaşılması daha sonraki ayları bulabilir. Karnın belirginleşmesi ve karın şişliğinin büyüklüğü anne adaylarının sandığı kadar önemli bir konu değildir. Hamilelerin birbirlerinin karınlarının büyüklüklerini karşılaştırması doğru değildir, aradaki farklar bir problem olduğunu göstermez, her kadının vücut yapısına göre büyüklük değişebilir.
 
inşallah hayırlısıyla görüceksin cnm bebeğini içini ferah tut..Allah dua edenlerle berabedir..


Cok sagolun kizlar. Rabbim sizinde bebeklerinizi korusun. Suan tahlil sonuclarindan cok bebegimi merak ediyorum
 

canım yirmilik ağrısını ben de çok çektim iyi biliirm Allah sabır versin...
dişine karanfil koymanı tavsiye ediyorum. Anem hamileyken dişi tuttuğunda öyle yapardı, ona söyleyen arkadaşına hep dua ederdi. sen de bana edeceksin koy bak üzerine hem mis kokar hem çok faydalı...
kesin geçirecek ağrını hadi dene canım , çok geçmiş olsun...
 
Uzun suredir haziran annelerini takipteyim.bende 15 haziran rabbim izin verirse.allah hepimizi bebislerimize kavusturur ins.
Bir tanede 7 yasinda kizim var.iki hafta once erkege benziyo dedi drum.persembe kesinlesir umarim.allahtan saglik dili
yorum hepinize
 
herkese selamlar sitenin yeni üyesiyim :) üye olmadan önce de bir çok kez takip ettim siteyi ve çok kaliteli buluyorum.
ben de haziran annesi olacağım Allah ın izniyle 15+2 günlük hamileyim ilk hamileliğim cok heyecanlıyım cok mutluyum. Dilerim her biriniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın. Hayırlı evlatlarınız olsun.
 
kızlar bişi sorcam ayrıntılı ultrason hakkında bi bilginiz var mı?? yapılması zorunlu bi ultrason mu,her yerde yapılabiliyor mu ,ne zaman yaptırılmalı??
 
Bu arada sol kalcama agri giriyo dr magnez
yum ve kalsiyum verdi ama icemiyorum.kullanan varmi.kayin validem yel giriyo diyo duyan varmi?????
 
kızlar birşey sorucam yaa benim akıntım bugün yeşil gibiydi yuttdışındayım ve burda yılbaşı tatilinden dolayı doktoruma ulaşamıyorum . benim gibi olan varmı ne yaptınız kullandıysanız hangi ilacı kullandınız ben türkiyedeki doktoruma telefonla danıştımda o gyno canesten diye bi ilac söyledi ne yapayım bilmiyorum yaa
 

Hosgeldin bende hep takip ettim vecok begendim siteyi.evet rabbim ins saglikli ve hayirli evlat versin hepimize amin..

...
 
kızlaaaaaaaaar ani bi karar dahilinde doktora gittim öğle arasında...
şimdide geldimmmmmm :103:

olay şöyle gelişti..

babanem ve dedem şehir dışında oturuyorlar ve dedem hasta, hastanede.. şu an babam orda ve yarında annem kardeşim ve amcalarım gidecekler uçakla..yol 1 saat uçak,ardından 1 saat araba yolculuğu olucak ve aynı günün akşamı geri dönüş olucak aynı bu şekilde..çok kararsız kaldık gidip gitmemek arasında ve doktoruma sormaya karar verdik..msj'laştım doktorumla o gidebilirsin canım dedi..ama benim içim hala rahat değil..anlaştık eşimle,gidelim kontrol etsin bebeği bide detaylı yüzyüze konuşalım dedik,hemen karar verdik (zaten 3 hafta oldu görmeyeli,can atıyordum gitmeye)

daha önceden gittiğim bi doktora randevu aldım, şansa yer vardı eşim geldi aldı beni gittik..
Allah'ım bende yine bi heyecan, bi telaş..bayılıcam sanki

veeeeeeeeeeee köftemmmmmm çok iyi, acaip hareketliydi yaaa.. 2 dk durmadı, her geçen gün daha bi belirgin oluyo daha bi hayret şaşkınlıkla izliyorum.. kalp atışı dk'da 172 dalak mide kaburga el bacak kafa herşeyi baktı doktor, güzel ve yolunda dedi.. 8,56 cm olmuşuz veeeeeeeeeeeeeee cinsiyeti göremiyorum dedi tüüühhhh.. sadece bi çıkıntı var gibi ama çok ufak bi ihtimal ancak haftaya netleşir dedi.. idrara sıkışık gel,daha iyi görünür dedi..ve bisürü yeme alışkanlığı şunu yap bunu yap ıvır zıvır..

aaaayyy sağlıklıymış gördüm duydum ya o bana yetti valla
cinsiyet işimiz hafatay kaldı.. çok ufak bi ihtimalimiz, erkek
 
14. haftamda doktorum kız olduğunu söyledi :) ama çok güvenemiyorum erken bir tahmin olduğu için haftaya tekrar kontrole gidicem kesin birşey söylemeden kendimi alıştırmak istemiyorum. Hayırlısı olsun erkek kız farketmiyor benım için ama yine de insan merak etmiyor değil :)
 
Son düzenleme:

canım akıntım olmadığı için bilmiyorum.. ama doktor ne dediyse uygulayabilirsin bence.. ama tecrübe eden arkadaşlar varsa onlar da yardımcı olacaktır.. çoooookkk geçmiş olsun...
 
Son düzenleme:

oyyoy ne güzel görmüşün minişi sağlıkla büyüsünler inşallaahhhh hep böyle yolunda gitsin herşeyleri
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…