2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
Kan ilacı da yptı sanırm canm beni içtiğim günden beri kötüym eşime de sordum o da yapabilir dedi sanırm içemcm o ilacı inş bişey olmaz

cnm kan ilacı yapmış olabilir..bendede yapmıştı bulantı.ama doktoruna danış istersen..kan ilaçları hamilelikte önemli...
 
günaydın güzel anneler ve onlara kadar güzel yavruları....

yine bir işgünü..soğuk kasvetli bir hava..Eskişehir o kadar soğuk ki...sanki buzdan bir fanusun içinde yaşıyorum...okadar özledim ki güneşli aydınlık sabahları..ılık ılık esen rüzgarı..sıkıldım hergün aynı pantolun taytın üzerine bol bişiler bulmaya çalışmayı..akşamları evde eşimin bol tişörtleri polarları ile idare ediyorum ama işe gelirken çok zor..süslü biri oalrak oakdar zor geliyorki aynı şeyleri giy çıkar..hamile kıyafetlerini hiç beğenmiyorum..alışverişe çıkıp bedenimden birkaç beden büyük kazak tunik alsam diyorum..elbiselerimi eteklerimi giyemiyorum..mutsuz değilim aslında çokta şikayetçi değilim Allahıma bin şükür mucizem benimle ama bazen bunalım işyerinde olunca ve bu hafta haftalık iznime çıkamadım yarın inşallah izin kullanıcam..müfettişler bir bitirse işleri........nisanın 17 sinde 32.haftam oluyor sanırım ama diyorum acaba 37.haftadamı ayrılsam oda mayıs 22..çok geç gibi geliyor..günler nasıl geçer ki....meleğim daha doğmadan sabretmeyi öğretiyor bana..

umarım herkes iyidir..doktordan dönecek arkadaşlar inşallah iyi haberlerle gelirsiniz...grip olanlar dinlenmeden geçmez geçen hafta evde yattım hep..yoksa çok zor geçmesi..ve bol bol c vitamini..
 

bende üşütmüşüm, dün gece öksürmek için uyandım bi kaç kez. bugünde belli burnumda boğazımda bişi var. kötülemez umarım, izin alamam. bol kivi mandalina ye canım ve limon ye, sıcak suyun içine sık iç. dikkat edin kendinize:2:
 

hemşerim nerelere gittin sen bende diyorum nerede bu kız....kaçırmışım gideceğini yazdığını..çok geçmiş olsun canım..dikkat et hava değişikliğide seni hasta yapmasın iyice..dinlen..bol bol c vitamini al .canım selam söyle memleketine :) bizde seni özledik
 
kızla doktordan geliyorumm beebeğimin cinsiyetini öğrendim kıza benzettim dedi doktor kesin mi dedim %80 dedi.çok şaşkınım ama çoookkta sevindimm :109: hala inanamıyorum hep erkek hissediyodum yaa :) çok sevinmeye de korkuyorum ya sonradan değişirse diye
 

benim kıyafet konusunda en sinir olduğum şey sürekli aynı şeyleri giydiğimin ima edilmesi! ama ne yapayım kendime belki daha sonra giyemeyeceğim şeyler için para harcamaktansa o paraya bebeğime bişiler alırım diyorum..
canım bende ne zaman ayrılsam konusunu düşünüyorum ama sonra diyorum ki hiçç plan yapmayayım, allah korusun ne olcağı hiç belli olmaz, belki çoook kilo alıcam oturup kalkamıcam en güzeli önce o zamanları görmek, ona göre karar ver bence.sanırım sonra yine işe dönüceksin o yüzden rahat hareket edebilirsen 22si çok çokta geç değil sonra bebeğinle geçirceğin zaman için değer bence :)
 

kızçen hayırlısı olsun canım..sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) kızçeme bir kız arkadaş daha :)



geçmiş olsun arkadaşım sanada...kivi kesinlikle katılıyorum ve ıhlamur...dikkat edin ben çok çektim geçen hafta..parmağımı havaya kaldırmaya halim yoktu..yattım bol bol dinlendim...biryandan uçuk biryandan diş ağrısı başladı ama çok şükür bitti hepsi..

aslında ben bu şartlarda bebek doğduktan sonra çalışmayı düşünmüyorum..kızlar ben saat 09:00 işbaşı yapıyorum akşam saat 19:30da çıkıyorum üstüne üstlük evden saat 08:20de çıkıyorum.hazırlanmak içnde enaz 8e çeyrek kala evden çıkıyorum..akşam desen en erken 20.10 da evde oluyorum ve haftasonum yok izin günüm ptesi..dersane ortamı böyle işte..ve ben bebeğimi hangi ara görücem hangi ara süt vericem evimde uzakki nasıl gidip geleyim.. işin kötü tarafı kayınpederime bunu yavaştan söylemem lazım..onun yanında çalıştığım için çekiniyorumda..ama çokuzun saatler bebeğimden ayrı nasıl olur.. o yüzden nisan mayısa kadar çalışayım kendi borçlarımı kapatayım yani kredi kartımı sağa sola taksitlerimi bitireyim enazından çalışmazsam sıkıntı olmaz..
ay o günler gelsinde bakalım..plan yapıp duruyorum ..Allahım sağlıcakla bebeğimi kollarımda görmeyi nasip etsin..sonrası halledilir herhalde..
 

Allah (c.c.) anali babali buyutsun arkadasim
%70 lere 80 lere ne olur ne olmaz fazla guvenme derim ben.....
Arkadaslarimizdan birine de erkek denmisti.....
Sonrakikontrolunde ise sok kiz olacak denmis ......
Bilgin olsun
 

canııımmmmmm tebrikleeerrrrrr
ama %10-20 ihtimal bile olsa değişme payı var.. doktor %100 dese,kesin dese de kurtulsak net bilsek emin olsak.. gerçi bana daha onu bile diyen yok ya neyse
 

canım benim imkanın varsa ki bizim çok yok ama yine zorlıcaz sınırları, en az bir yıl kendin bak derim. bir daha bu zamanları olmıcak, hem senin terbiyenle büyüsün kızçen hemde bebeklikten hasret çekmesin derim ben. kayınpederinse anlayış göstermesi lazım. ve saatlerde çok kötü hakikaten ne zaman eve geliceksin yemek yiceksinde bebişinle zaman geçirceksin. madem işe dönmeyide düşünmüyosun iki ay kala çık eğer borcun bitiyorsa, bende kk vs kapatsın diye çalışıyorum senin gibi, ne kadar az para verirsek dışarıya o kadar rahat ederiz. herşey gönlüne göre olsun canım..
 


bitek sonda bulunan kutucuğun ne olduğunu anlayamadım, onu olduğu gibi bıraktım..
"ERKEK" çıktı bana
 
canııımmmmmm tebrikleeerrrrrr
ama %10-20 ihtimal bile olsa değişme payı var.. doktor %100 dese,kesin dese de kurtulsak net bilsek emin olsak.. gerçi bana daha onu bile diyen yok ya neyse

inşallah değişmez erkek olsa kesin belli oluyo genelde ama tabiiki değişme ihtimli var hayırlısı bakalım
 
Merhaba kızlar,

Çoklu alıntı yapmayı beceremediğimden böyle buraya topluca yazıcam. :26::26::26:

Grip olanlar öksürük varsa kara turpu oyun altına da bıçakla 1 veya 2 delik açın ama delik çok büyük olmasın saplayıp çıkarsanız kafi. içine bal koyun ve bir bardağa oturtun. sabaha kadar soğukta beklesin. ben mutfağa öylece koymuştum. sabah da aç karna için tekrar bal koyun akşama yemekten önce için. öksürüğümü onun sayesinde kesebildim. bir de keçiboynuzu pekmezi benim normalde midem bulanmazken onu içince bulanıyodu ama denemekte fayda var. :2::2::2:

kıyafet konusunda da aynen her gün aynı kıyafetleri giymekten bıktım ve kendime bedenimden 1 ya da 2 beden büyük kıyafetler aldım. altıma 1 beden büyük taytlar aldım, üstüme de 2 beden büyük kazak aldım. onlar gaayet durumu toparlıyor. bir de defactoda internet sitesinde değişik tunikler var hamileler için göz atabilirsiniz.

iş konusunda da Allah izin verir de bi aksilik çıkmazsa 37. haftama kadar dayanıp daha sonra 13 hafta + birikmiş yıllık izinlerimle bebişimi ele getirir hale getirmek istiyorum. işten ayrılmak biraz zor olacak maddi açıdan bebişle birlikte maddi ihtiyaç da artacak ondan işten ayrılamam sanırım ama en azında bebişimin biraz daha fazlaca yanında kalabilirim umarım.. tabi iş yerim izin verirse vermezse Allah Kerim..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…