2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497

o zaman bu bebeğim göbeğimin altında sol tarafımda kıpır kpır oluyor
 
Çilekçim hayırlı olsun kızçen,çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına..
Bizim kontrolümüzde cumartesi heyecanla bekliyoruz

teşekkür ederim canlarım..darısı sizin başınıza iyi haberlerle gelirsiniz inşallah...valla okadar stresliydim ki sadece bebeğimin kalp atışı hareketi varmı ona baktım okadar çok soracağım konu vardı ki unuttum ..akıntımı soramadım..ay öyle işte...kızlar soracağınız birşey varsa not alın bir köşeye yoksa benim gibi heyecandan unutursunuz..

Selam kizlar bnde bugun hastaneye gidip tarama icin kan verdm sonuclarini persembe alicam insaallah bakalim BPD degerimiz 34 mm cikti doktor iyi dedi insallah kan sonucuda boyle olur..bu arada 15+5i de gorduk allahin izniyle..

sevindim arkadaşım iyi haberlerine..ben ikiliden başka test yaptırmadım doktorumda birşey demedi..ocak 20sinde gidicem tekrar kontrole ayrıntılı ultrason için gün vericem dedi..merak ettim şimdi üçlü dörtlü hiçbiri için birşey demedi..sormadımda...


benimde hafif sarı renkte bazen su gibi oluyor çevremde herkes hamileliği boyunca yaşamış ama ilaç kullanan olmadı enazından benim bildiğim ablam ve kardeşim kullanmadı..bugün doktoruma sormayı unuttum ..bebeği görünce uçtu herşey...doktor bir sakıncası yok dediyse ve kullan dediyse ihmal etme arkadaşım...yan etkilerine birde bak...prospektüste yazıyordur..

Gözünüz aydın kızlar. ne güzel öğrenmişsiniz. ben de bekliyorum heyecanla.

Canım çok sevindim. Pozda verirmis anasına :) Allah sağlicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

darısı başınıza inşallah sizde hayırlı güzel haberler verirsiniz..hep dedim sağlıklı sıhhatli olsun dedim cinsiyet önemli değil dedim..kızım olacakmış :) çok mutluyum Allah herkese nasip etsin..pozuna kurban onun :)



pufpufum bana doktor ne üçlü ne 4lü birşey yapıcaz demedi...ayrıntılı ultrasona bakıcaz dedi ocak sonu okadar...

Çok sevindim arkadaşım. Darısı başımıza inş. Bebişinin fotosunu görünce çok heyecanlandım. Maşaallah her şey yolunda herhalde.

yolundaymış canım..darısı başına arkadaşım..ah o heyecan ah o evhamlar Allahım hepimize sabır versin :)


canımmm Allah kucağına almak nasip etsin sağlıkla sıhhatle....çok sevindim hissetmene..inşallah bizde hissederiz en yakın zamanda sağlıkla..

kışlar biz geldik ne güzel cinsiyetler belli oluyor biz hala beklemedeyiz

hoşgeldin esmerşirine :) sende öğrenirsin ne zaman randevun kontrolün..
 
saolun cevaplarınız için.
sanırım alışana kadar en azından 1 aylığına bir yardımcı bulsam iyi olur.
 

Bende normalde hiç sevmem bu ayLarı.. ama şimdi sen söyleyene kadar farkında bile değildim havanın nekadar sıkıntılı olduğunun :) Tek avantajımız günerin kısa olması sanırım ^^ uyumak için bolca vaktim oluyor, Pazar günü kahvaltıdan sonra bi uyumuşum akşam 6da uyandım, baktım eşimde yanımda uyumuş kalmış sıkıntıdan :)
 

canım benim de canım bir yaz meyvesi istemişti, annem de yazın bile tezgahta zor duruyor o meyve sakın yeme kesin ilaçlanmıştır dedi tabii yiyemedim. sonra bir arkadaşım bana onun kompostosunu gönderdi, onunla idare ettim.
sonra başka bir arkadaşım da yemiş dayanamamış ve zehirlendi. bebeğe geçmek üzereyken zor kurtardılar...
bence küçük bişeyse al ve bir tane ye nefsin kurusun :)
ama büyük birşeyse bir parça ile idare et derim...
 
7 ocak canm ama ben devlete gidecem yarın kacacam çilekcim :)))))bakalım inş söler dayanamıyom napayım 14+3 olduk 15 içindeyiz
 

Aynen canım bende senin gibiyim.Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse ilk bebeğim olacak.Tek bakacağım doğum izninde sonra bakıcı tutmak zorundayım.
 

Ben çalışıyorum Allahtan rahat bi işim var akşama kadar pc filan ama ev filan çok karanlık geliyor bana, bi de havalandırmak için şöyle gerine gerine cam açamıyorum is kokuyor sokaklar kıyafetlerden montlardan sıkıldım bi anda ateş filan basıyor soyunasım geliyor ulu orta

uçuş uçuş elbiseleri çiçekleri parmak arası terlikleri uyumaya çalışırken yüzüme vuran gün ışığını özledim. Bebekten çok yazı bekliyorum sabırsızlıkla. iyiki bebekler yazın doğacak alır çıkarız sokağa.Kışın olsa ne yapardım aman Allah
 

VAlla en güzel ay'da doğum yapıcaz, 8-9 aylık hamile olupta ağustos sıcağını çekmek ne zordur kimbilir Benim işim de çok rahat şükürler olsun , pc başındayım sürekli. işlerde yoğunluk olmayınca zaman geçirmeye çalışıyorum net'te bebişimle ilgili bişeyler araştırarak işten eve gidesim gelmiyor , Evim bana hala kokuyor ne yazıkki.. malesef geçmedi bulantılarım :/
 
Aynen canım bende senin gibiyim.Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse ilk bebeğim olacak.Tek bakacağım doğum izninde sonra bakıcı tutmak zorundayım.

iyiki yalnız değilim. rahatladım. amiin sağlıkla alalım allahın izniyle kucaklarımıza hepimiz.
benimde ilk bebeğim olacak.
 


aaaay evet canım yaaaa bide o olay var doğruuuu..
hareketlerini az bi zaman hissetmezsek hemen olumsuza bağlarız kesin noldu bişeymi var falan diye..

pufpuf ben dayanamayıp gidecem devlet hastanesine kuzum 7 ocakata drmuza gidecem

bende gidicektim h.sonu başka bi özel doktora ama eşim vazgeçirdi beni..çok istiyosan gidelim ama bence gitmemek normal zamanda kendi doktoruna gitmek en iyisi dedi..9 ay böyle geçmezki,her hafta gitmek istiyosun dedi..bende azcık hak verdim,gitmedik..

ama benim derdim inan ki cinsiyet falan değil..ben herşey normal gidiyo mu büyüyo gelişiyo mu kalbi hala atıyo mu o konuda endişe duyuyorum..onu görmek rahatlamak için gitmek istiyorum..
 

Bende de aynı sıkıntı var inan azaldı bulantılar ama ev kokuyor hala... Üstelik sokağın is kokusu yüzünden doğru dürüst havalandıramıyorum. Evden soğudum ya
 

Bende de aynı sıkıntı var inan azaldı bulantılar ama ev kokuyor hala... Üstelik sokağın is kokusu yüzünden doğru dürüst havalandıramıyorum. Evden soğudum ya

Ben azaldı derken daha kötü oluyorum , inşallah 9 ay sürmez bu eziyet
 
kızlarr yorumlara ihtiyacım var ;


PAPP-A 1,34 mIU/mL
Free BetaHCG 37,1 ng/mL


Yorum yapabileniniz varmı ya ? özellikle papp-a değeri ? şehir dışındayım değerleri internetten öğrendim merak ediyorum sadece bunlar yazıyor..
 

bende merak ediyom canım sağlığını ama kendi kendime söz verdim cinsiyeti öğreneyim aydan aya
 
çilek canım gözün aydın sanırım kız istiyordun :) sağlıklı olmasına çok sevindim bakalım çarşamba gunu de benım randevum var inş bizde iyi haberlerle ve cinsiyet öğrenmiş olarak geliriz
 


beta hcg olayı zaten düşük yada yüksek diye bi ayrıma girmiyo cnm.. hatta bi teze göre, 50 altı çıkarsa erkek üstü çıkarsa kız olucak deniyo

ama papp-a nedir onu bilmiyorum..yazını görünce googla'dan baktım ama bende net bişey bulamadım..bitek okuduğum yorumlara göre seninkinin yüksek olmadığını anladım o kadar..
çünkü 140 civarı falan çıkanlar bile var,yazmışlar başka forumlarda..
 

ben öğretmenim canım okul açılana kadar kendim bakıcam ama sonrasında bakıcı tutcaz mecburen.ilk doğum yaptığımda da annemler gelir kalır biraz.zorluklarını yaşayıp görcez bakalım :)
 

sağol canım beta benimde cinsiyet zaten erkek o doğru ama şu papp-a yı çok merak ettim öyle olasılıkta vermemiş sinir oldum şehir dışındayımda merak ediyorum..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…