2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
:KK6:Eki Görüntüle 898074

Videodan bu goruntuyu yakaladim :KK9:
Ama cok tatli bisey ya :nazar::nazar:
Rabbim nazarlardan korusun Mahsallahh diyin teyzeleri:emir_bebek:

size en nazarsızından,en kocamanından maşallah :nazar:

keşke senin gibi insanların dediklerini önemsemeyen biri olabilsem..ama okadar kafaya takıyorumki stres yaptıkça kasıklarım dahada ağrıyo hissediyorum..kapı gibi raporum var ama çalışmam gereken gibi kocaa bi gerçekte var..gözümün yaşına bakmaz çıkartırlar..doğumdan sonrada çalışmak zorundayım..ev kira..bi ev alabilsem Allahın izniyle! yarın sabah gidip bi kaç saat işleri toparlayıp gelicem tam gün dayanamam zaten :KK5:

doğru söylüyosun..bazen insanların vazgeçemedikleri ve devam etmesi zorunlu olan bi işleri oluyo..bu durumda insan kendini hep 2.plana atıyo galiba..
ama canım benim,ne bileyim bebeğinin daha önemli olduğunu düşünerek öyle yazdım ben..işten falanda çıkaramazlar hamileliğin var..yasaLolarak alırsın her türlü hakkını..
yinede hayatını,şartlarını gözönünde bulundurup doğru kararı vericeksindir sen..
Allah kolaylık versin..çok zorlama kendini olur mu?


hiç sorma canım yaa en ufak bir akıntıda gün boyu wc.deyim ya kanama olursa diye. aslında bu tedirginlikte başlı başına stres sebebi ama elinde olmuyor insanın.

her vc'ye gidişimde o tedirginlik bende de var..:18:

Kızlar aranızda ikili test yaptırıp bebeğin kaç gram olduğunu öğrenen var mı? ben internetten okuyorum şu haftada şu kadar cm ve gram olmalı şeklinde şeyler de bi de size sorayım dedim.

yokkk yaaaa banada hiç doktor bebeğin kilo yorumunu yapmıyo bende hep burdan okuyorum :KK1:

Eki Görüntüle 898620
buna bayıldım kızlar ben kesin doğuma giderken size yazarım heheheh

çok aksi bişey olmadıkça bende yazarım kesin..
biliyorum zaten,tel düşmücek ki benim elimden :KK1:


kızlar dün ikili testimin sonucu çıktı. herşey normal. Doktorum folik asidi ve crinojel kesti. Artık elevit ve gyno ferro sanol kullanacağım. Bugün ilk günüm umarım ilaçlar yan etki yapmaz.

gözünaydın canım,tebrikler :KK9:
 
Anaaaaammm kizlar zor tutuyorum kendimi kocis oyun havasi acmis . Midemde kazi calismasi var ama elime ayagima hakim olamiyorum kalkip oynayacam dusup bayilirim diye korkuyorum
 
Anaaaaammm kizlar zor tutuyorum kendimi kocis oyun havasi acmis . Midemde kazi calismasi var ama elime ayagima hakim olamiyorum kalkip oynayacam dusup bayilirim diye korkuyorum


Oyun havası mı? bu saatte :KK53:
aaaayyy ben evde olsam yatar aşağı uyurdum..sizlerede telden bağlanıp bakardım :KK24:
 
Eki Görüntüle 898616
Sevgili günlük; Artık buradan çıkacağım günleri iple çekiyorum.
Ama doktorun söylediğine göre daha çok da varmış...
bayıldım...


Eki Görüntüle 898620
buna bayıldım kızlar ben kesin doğuma giderken size yazarım heheheh
:)

Bizim burun kanamalarimiz basladi kizlar :KK14:
Iyi ki fazla kanamadi cunku fazla dayanamazdim....
Kan gormek tutar beni biraz :KK14:
16+4 olduk bu arada bu haftalarda baslayabiliyor demek ki....
Vucutta artan kan hacmi dolayisiyla...
Hele birde benim gibi burundaki kilcal damarlar catlak ise kanama vazgecilmez olur sanirim :KK50:
çok geçmiş olsun arkadaşım. burun kanamaları evde nem eksikliğinden de olabiliyormuş evi nemlendirmeye çalış

deneyimli annişler, bu bel ağrıları normal mi, endişelenmeli miyim ? yattığım yerde kalıyorum, sınav kağıtlarının ortasına serildim az önce, eşim çok gülünce ceza olarak markete gönderdim ( ne almaya gittiğini söylemiyim canınız çekmesin :KK16:)


Kizlar benim kalcamin hemen ustundeki agrilar arttikca endisemde artiyor. Cevrenizde 'gebelik sonrasi kemik erimesi' yasayan oldumu yada boyle birsey duydunuz mu. Ikinci gebelikte problem yasamislar mi. Internette fazla bilgi yok aslinda drlarinda pek bilgisi yok bu konuda. Zaten teshisi kac dr degistikten sonra cok iyi bir beyin cerrahi prof koydu. Cok az rastlanan bi durummus. Benimle ayni durumu yasayan biriyle konusmayi o kadar cok istiyorum ki. Tekrar o korkunc agrilari yasamak istemiyorum. Canlarim bir bilginiz varsa yardimci olur musunuz lutfen

bende son bir haftadır tek taraflı korkunç bir ağrı çekiyorum kalça kemiğimin başlangıcında(tarif edemedim ama) bazen ağrı yüzünden adım atamayıp yere yığılıyorum avaz avaz bağırıyorum doktor sadece dinlen dedi. çok mu rahat doktorum var yada adam haklı normal mi anlamadım. can2014 arkadaşım sana nasıl teşhis koydular senin ağrılar nasıl
 
evet cnm aynıymış (= stres yokk dedikçe üstüme geliyolarr amaaaa :KK50: Sen öğrenmişmiydin cinsiyetini



canım benim senin için üzüldüm ama en azından doğumdan sonra zaten çalışmıcakmışsın..belki bu senin için daha hayırlıdır..evde dinlenerek daha iyi vakit geçirirsin..inanki çalışmak zorunda olmasam hiç düşünmem çıkarım..milletin ağız kokusunu çekmek kadar zor bişey yok..heleki şu stresli dönemde..patronun senin rapor almanı istememesi bile ne kadar menfaatkar bi davranış..doğum parasıda alamıcakmısın şimdi..

hayır canım ne doğum parası zaten rapor almıyayım diye çıkartıyo bend diyo sen gelmicen sigorta parasını hesaplıyo eklrse 7. Ayı senemde doluyo tek umudum artık işsizlik maaşı tabi haberim olmadan muhasebeden kendi çıktı raporun vemezse:KK19:
 
kızlar bide size bi haberim var patronum beni işten çıkartıyo :KK5: daha üç ayım var diyorum ama dinlemiyo sırf rapor almıyayım diye:KK19:
işten çok sıkılmıştım çalışmakta zor geliyodu ama bırakmak ta istemiyodum daha tamam doğumdan sonra çalışmıcam 7 ay 8 ay neyse çalışırım diyodum madddi sıkıntılar var o yüzden şimdi üç ay önceden zor olcak ama vardırbi hayır diyorum n yapalım nasip :KK5:
31 aralık işim son oda zorla çıkmam ayı tamamlamadan dedim yerime elemanı bulduk bile geçen hafta bide elemanlarla uğraştım..:KK19:
25. o başlıcak evimdede net yok o yüzden sizi çok özlücem fırsat buldukça girip okucam yazdıklarınızı ve paylaşımlarınızı bebeğimin aretlerinin gelişmelerini:KK9: çok alışmıştım herbrinize burda dertleşiyoduk herşeyimizi paylaşıyoduk ama dediğim gibi ilk bulduğum fırsatklrı değerlendiricem... 25ine kadar rahatım bi daha eleman olucak ya çok rahat olamayabilirim tek tek önce bebişleri sonra sizi öptüm ....:KK16:
canım hamile birini işten çıkarmanın yaptırımları var..
işkur a git çalışma ilişkileri bölümüne şikayet dilekçeni ver..
 
iş kanununa göre işveren hamile çalışanını işten çıkartamaz. ancak işçinin istafa etmiş olman gerekiyor ki bir de sen işten şu an ayrılmak istemyorsun. patronun sana hiç birşey yapamaz. çık karşısına ve il kanununun bu maddesini hatırlat ona. bak nasıl tırsıyo. (sen internetten bak hangi madde olduğuna ben şimdi hatırlayamadım)

lütfen hakkını savun.

AH CANIM BENİM PATRONUM ŞUAN SAHTECİLİKTEN YARGILSNIYO HAPİS CEZASI VAR BEN ARADA CİDDİ OLMASADA Şakayla karışık söylüyorum ama inan mutlaka bi kılıfına sokar çevresi çok vijdanı yok acıması yokkk:KK19:
 
kızlar benimde muhtemel doğum tarihim 16-17 haziran. 2li test sonuçlarımı aldım kuzum sağlıklıymış. ilk bebişim olacak. daha önce temmuzda bir düşüğüm olmuştu. bu bebişim için çok korkuyorum. inşallah sağ salim hepimiz alırız kucağımıza. benim ufaklık muhtemelen erkekmiş :)
riskli dönemi atlattınız inşallah bundan sora bişe olmaz bebişinize korkmayın :KK42:
vaay bi prens daha geliyo kızlar ve erkekler yarışıyo bakalım kim kimi geçicek
 
Uçuk kremi sürme doktorlar önermiyor bışey sorucam normalde yada arada çıkarmı uçuk

1 kez sürdüm başka sürmedim. yaa bişeyden tiksinsem birinde uçık görsem hemen çıkıyor ya da bişeye çok sinirlensem patlıyor hemen. bu da öyle oldu arkadaşta gördüm uçuğu hemen çıktı ne oldu ki
 
Günaydın kızlaaar biz geldik :KK3:

Dün ikili taramamız vardı. 13+0 olarak gittik 13+4 olarak çıktık :KK16: Doktorcuğum ölçümlerden çook memnun kaldı. Kan tahlilimizi verdik haftaya alıcaz ama bir ay sonraki randevuda gösterebilirsin sonuçları dedi. Sanırım kan tahlillerini çok fazla önemsemiyor.

İlk defa bebişimi bu kadar net görebildim :nazar:

Elleri-kolları-ayakları :nazar: mucizeye şahit oluyoruz kurban olduğum Yarabbime şükürler olsun :nazar:

İlk önce uyuyordu hareketsizdi. Cinsiyetini sorunca uyandırayım dedi. Bu sefer de hareketlerinden net bir şekilde göremedi :KK34: Ama çıkıntıyı göremedim küçük bir ihtimal kız olabilir dedi :KK16: Bidahakine inş.net olarak görünür.

İlaç olarak da kan ilacı yazdı sadece. Folic asiti sormayı unuttum ama geçen hafta asistanı bir hafta daha kullan demişti. Bu hafta bırakırım artık.

Bizden haberler bu kadar arkadaşlar :KK34:
 
X