2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
Gozun aydin canim...
Darisi tum topigimize olsun ins.
Kelebek kanat cirpiyor gibi oluyor bende
ben baya erken hissettim zayif olmamin verdigi avantaj olsa gerek

Ben de zayıflığımın avantajından faydalandım o zman:)peki şimdi ne kadar zamanda bir hissedyosn canm sen her gün oluyo mu kıpırtı
 
Gozun aydin canim...
Darisi tum topigimize olsun ins.
Kelebek kanat cirpiyor gibi oluyor bende
ben baya erken hissettim zayif olmamin verdigi avantaj olsa gerek

Erkek cocuk cabuk hareket edermiş kız cocukta daha gec hissedilirmiş bakalm hala bilmyrz cinsiyeti ama sinyalleri veriyor herhalde tekmelerle bzmki:)seninki de erkekli sen de cabuk hissetmişssn bak annem beni 6ay hissetmemiş:)
 
Erkek cocuk cabuk hareket edermiş kız cocukta daha gec hissedilirmiş bakalm hala bilmyrz cinsiyeti ama sinyalleri veriyor herhalde tekmelerle bzmki:)seninki de erkekli sen de cabuk hissetmişssn bak annem beni 6ay hissetmemiş:)

Canim 16+2 deyim su an 13+ kusurlerde iken baslamisti benim kipirdanmalar....
Ama hergun hissetmiyorum yalan yok....
Elim karnimda olunca ve bebegimle konusunca genelde tepki aliyorum
Ilk hareketini kv deme soyledigimde erkek kesin demisti....
Dedigi gibide cikti erkek cocuk cabuk hareketlenirmis
Annen iyi dayanmis sana hamileyken
 

Ben braz tembelmişim gercekten. Zaten doğumda da gelesim yokmuş rahatım iyiymiş 9 ay 10 gün gecmiş sezeryanla almışlar artık benden aktivite olmayınca. ama bzmkiler hızlı olcak bence gibi geliyor:)
 
Hadi gözün aydın canım. Umarım en yakın zamansa cinsiyetini de ögrenirsin
kızlar merhaba; limango da "hoşgeldin bebeğim" kampanyası var... avent, bebedor, braun gibi ürünler var, ben biberon alsam mı acaba diyorum, ne dersiniz alış-veriş açılışını yapan var mı ?
Valla alışverişe başlayanlar var ama ben daha bir iğne bile almadım.Cinsiyeti ögrenince bir- iki şey alıcam ama

Çok sevindim canım.Hadi gözün aydın.Bol bol dinlen haftasonu.Yarı yeni bir hafta başlıyor
 
Slm kızlar ne var ne yok? Nasıl geçiyor haftasonunuz? Ben dün gece 4 de kasık ağrısıyla uyandım.Bir saate yakın ağrım devam etti.Eşimi de uyandırdım birlikte bekledik ağrının geçmesini.Kanamam yok şükür ama neler oluyor çok korkuyorum. O yüzden pek keyfim yok:-(
 
Cuma 14+2ydik doktora tekrar sordum cinsiyetini söylemiycem dedi 16 dan önce söylemiyorum dedi yine inatçı doktor
Gerçi ikilide çıkıntı yok demişti zorlaaa ..Akşamda rüyamda bebişe bakıyoruz ultrasonla cinsiyete oğlumuz geliyo diyodu
Neyse 2 hafta kaldı tam 16+2 olucam o zamanda bebiş göstermezse yandık :18:
 

allahtan bizim drun dediği gibi çenesi düşük 12. haftamda söyledi bize bakın erkek diye, eşim pek inanmıyor görmemiş çünkü ama ben gördüm oğluşumu :) bu aralar hatta bi hafta 10 gündür bende hissediyorum hareketlerini.. elim üstünde olursa ama.. ve geneldede hıçkırıklarını, böyle kalp atımı gibi oluyo kızlar.. inşallah daha net hissetmeyede başlarım yakında çünkü dr randevu zamanları uzadı merak ediyorum görmediğim için
 
Ben braz tembelmişim gercekten. Zaten doğumda da gelesim yokmuş rahatım iyiymiş 9 ay 10 gün gecmiş sezeryanla almışlar artık benden aktivite olmayınca. ama bzmkiler hızlı olcak bence gibi geliyor:)

O ooo sen ne yapmissin oyle arkadasim
Doktorlarda sen misin gelmeyen deyip zorla almislar seni annenin karnindan
Kisiligin geregide sabirli biri misin merak ettim acikcasi

Tatlim o agrilar cogumuzda oluyor...
Bebis kendine yer acma pesinde annesi
Eee o kadarina katlanacagiz artik
Cok gecmis olsun

Tatlim bende cinsiyeti ogrenmeden once buna benzer ruya gormustum...
Ben kendi evimde bakiyordum ultrason cihazinda...
Erkek olacagini gormustum...
Velhasil ruyam dogru cikti....
Bakalim seninkide dogru cikacak mi meraklardayim
Hayirlisi olsun
 
inşallah bu defa başarmışımdır:)bi hamilelik takvimi yapamadım gitti:)hepinize iyi pazarlar kızlar:)evimde temizlikçi bayan var.temizlik günü....
senden sonra bana yolla arkadaşım acilen benimde birini çağırmam gerek evi eşim temizliyor insanın içine sinmiyor bazen süpürgeyi elinden alıveresim geliyor.
bende erken hissettim ilk hareketini kiloyla alakası yok canım olsa ben hissetmezdim o başka bi şey garip bi duygu şu aralar elimde steteskopla geziyorum.belki kalp atışlarını duyarım die.
canım bendede oldu birkaç gece ama ben gaz olduğuna emindim çünkü sancıdan kıpırdayamadım karnım bıçak gibi battı sonra baktım süt yapıyor akşamalrı içiyordum ben sütü dün içmedim denemek için akşam hiç uyanmadım iyi bir uyku çekmişim çok iyi geldi.gaz yapan şeyler yemiyorum yani bundan sonra.
 
ben akşam bebeğimi rüyamda gördüm enteresan bi rüyaydı 1-1,5 yaşlarında bie oğlan çocuğu elinden tutmuşum geniş merdivenli bir yerde hoplaya hoplaya merdivenleri iniyorduk beraber açık bi alandı iyi hissettim uyanınca herhalde oğlum olacak benim hep oğlan görüyorum rüyamda
 
Eh idare ederim işte kocam harici çoğu kişiye sabırlıyım kocam söz konusu ise istegimi hemen yapcak kaçarı yok zavallı adam:)
 
 
Merhaba hanımlar dünden beri moralim çok bozuk kendimi çok yordum temizlik falan yaptım ve sonrasında olan oldu dünden beri kasık ,rahim ve bel ağrısı çekiyorum umarım bebeğime bir şey olmamıştır ya
 

onu bende yapmıştım canım ve herhalde çoğumuz bi kere yapıyoruz. benden tavsiye rahatlayana kadar pek hareket etmeden uzanman. ve bundan sonrada çok dikkat et kendine, için rahat etmezsede git druna bi baktır rahatla. allah meleğinide senide korusun sakın fazla endişe edip yokkere üzme bebişinide..
 

canımcım bende de oluyo son bikaç günde..belli bi süre oluyo sonra geçiyo..normal olduğunu düşünmekteyim,çünkü şükür kanama ya da lekelenme falan yok..
 

yav acaba ben niye hiç göremiyorum rüya?cinsiyet falan bi işaret?
:26:
 
Kardeşim de hemşire sordum ona notmal mi şimdi hissetmek diye normal dedi ana zaten cok garip bi his siz de hissedeince farkı fark etceksnz şimdi otrdm tatlı yedim yne kıpırdar belki diye:)

bi 16'lara ulaşayimde bende ufaktan hissederim belki,bilmem
ama şu an önceliğim cinsiyet..çok merak ediyorum valla..
 

Canım dün akşamdan beri yatıyorum ama bana bu ders oldu bir daha mı tövbe yani ama bunu anlamakta geç kalmamışımdır umarım. Doktoruma ha deyince gidemiyorum ki şehir merkezine 2 saat uzaklıkta bir ilçede oturuyorum eğer daha kötü olursam artık ne yapayım mesafe falan demeyip gidicem çok stres yaptım umarım bir şey olmamıştır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…