2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

@hiraysen ay yazik yavruya ya cok üzüldüm ne bicim insan bunlar bu zamanda 13 cocuk durmadan dogur nasil buyurse buyusun Allahtan korkar insan zavalli cocuklar

İnanmıyorum ya nasıl bişey bu. Bi anlık zevk uğruna 13 çocuk ne demek. Anne olduktan sonra böyle şeylere çok daha hassas oldm. Çok üzüldm gerçekten.

cok uzuldum ya yazik olmus yavrucagaAllah annesine babasina akil fikir versin ya 13 cocuk niye bakamycaksan

Oyy minik burun:))

Byle cahil insanlar var goruyoruz aciyoruz yazik oldu. Bn gcnlerde gordm yanaklari kirmizi noktalarla doluydu bebegin. Hc asi fln olmamistr kmligi yok diye resmen cinayet bu bnce dogur kordonu evde pis makasla kes bakkaldan sut icir snra hasta olsn olsun gt gzlice gom mezarliga. Nyse kizlar cok kotu bisey szide uzdum anlatip.hepimz gozumuzden sakiniyoruz dusmesin diye nasl kiydilar allah islah etsin aciyodm o aileye artk nefret ediyorum

Bunlar da bizim giriş gelişme ve sonuç :) çirkin ördek yavrusundan yakışıklı prense :)) gerçi çirkin mirkindi ama çok akıllıydı ilk 5-6 ay, melek gibi uyur, meme de olsa güzel beslenirdi. O 6. Aydan sınra değişti oğlum ve bi daha iflah olmadı, giderek de bozuluyor tüm iyi yanları ((

Eklentiler

• image.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 88
  • image.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 79
  • image.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 102
Çok şekermiş senin bıdık:)
Geçenlerde okuduğum bir şey var, kötü şeyler söylendiğinde suyun kristal yapısı bozulurken, iyi şeyler söylenildiğinde kristal yapısı daha da güzelleşiyormuş...
Sen kötü şeyler düşünme oğluna söyleme ki, kristal yapısını etkilemesin

Evet ben çok inanıyorum buna. Ünideyken deneyinide yapmıştık. Vücudunumuzdan zihnimizden her durunda belirli sinyaller yayılır. Su molekülleride bunlardan etkileniyolarmış. İyi düşününce iyi etkileniyolar kötü düşününce kötü yönde. Pirinçle bunun deneyi yapılmış. İki kavanoza haşlanmış pirinç konulmuş. Birine sürekli kötü şeyler birine sürekli iyi şeyler söylenmiş. Aynı koşullarda olmalarına rağmen kötü sözler söylenen kavanozdaki daha çabuk bozulmuş.
Vücudumuzda da bol miktarda su. Olduğu için. Gösterdiğimiz her tavır bizi ve çevremizdekileri etkiliyormuş.
Bizde moleküler yapılarına bakarak incelemiştik. İnsanı zihinsel olarakta zinde tutar. Aslında mantıklı bir durumda dikkat etsek bişey kaybetmeyiz

Teşekkürler :) Hamileyken bakmıştım o deneye, Japon bilimi adam yapmış, suya söylenen sözlere göre şekil alıyor. Geçen eşim de o deneyi hatırlattı bana ama cinnet anında güzel düşünemiyorum maalesef :/

dus alirken muzik olursa banyoda su kristallesirmis saclar pamuk gbi olurmus:)

Dun 1yas albumuicn resm cekilmeye gttik. Parmagiyla bi biryapmadi kizm. Bide zorla guldurduk resmlerde hep saskin.:) ilk defa studyoda okdr isikli yerde resm cekildi. En son yerde yatarak bi poz verdi ama ona bayildik resmleri sabirsizlikla bekliyoruumm:)

yaa ne güzel mira da şu sıra sürekli parmakla bi yerleri gösteriyo oradan bi bir kapmaya çalışıyorum bende afiş için kullanmayı düşünüyorum ya da çerçeveye koyabilirim bizimle de paylaşacaksın değil mi bir de sen bişi alabildin mi istediğin gibi

Bu arada minnakkartal mira ilk zamanlar toplu bir bebekmis sanirm resimlerden oyle anlasiliyo:)azad da oyle:))

Kizlar bebisinin saclarini kestiren var mi kv.dem surekli kestr canlanir gurlesr diyo ama bence daha cok erken napayim bilemedim
Yaalaaağğnnn diye bağırasım geldi. Benim saçım seyrek diye defalarca sıfıra vurmuşlar. Hiç bir halta yaramamış. Keltoş keltoş bir sürü fotom var. Sinir oluyorumCanlanır belki ama gürleşmez malesef. Canlılığıda uçlarından keserekte sağlayabilirsiniz. Dipten kesmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…