2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu arada minnakkartal mira ilk zamanlar toplu bir bebekmis sanirm resimlerden oyle anlasiliyo:)azad da oyle:))
Öyle canım tosun paşam 4 kg doğdu, ilk aylar iyiydi de ne olduysa o 6. Ayda oldu, ne vardı ulen o 6 ay aşısının içinde ne verdiler yavruma da bu hale geldi

Ben götürdüm berbere ama adam gözüne girmiyorsa boşver kesitrmeyin zaten gürleştşrmez kesmek dedi, biz de vazgeçtik, lüle lüle bonus yapıcaz yaza :)

Geçmiş olsun canım, doktora gitsen iyi olur o kaşıntı bir defa başıma gelmişti çok beter birşey

Kizlar bebisinin saclarini kestiren var mi kv.dem surekli kestr canlanir gurlesr diyo ama bence daha cok erken napayim bilemedim
aslaaaa.. oyle bisey yok ayrica. Uclarindan kestrmek yeterli

Paylasicam tabiki resmler gelir gelmez. Hiraya gelinlk aldmdiyodm. Bnde nikahta gydgim krem elbisemi gydim
Aa bunu hiç duymamıştım. Deniyim kendim söyleyerek
sular kesilirmisss bide

Kizlar bebisinin saclarini kestiren var mi kv.dem surekli kestr canlanir gurlesr diyo ama bence daha cok erken napayim bilemedim
vaaarrr ben kestim önce yanlara cok keserken cok girmişim kısa oldu biraz ama uzamaya döndü ben sıcaklar için kestirdim hem toplatmıyodu ayrıca yediği iki kaşık yemek onun vitamini de saca gitmesin dedim

evet ya. Hem direk güneşlede temas etmez güzel kafaları sıpaların

aslaaaa.. oyle bisey yok ayrica. Uclarindan kestrmek yeterli

Paylasicam tabiki resmler gelir gelmez. Hiraya gelinlk aldmdiyodm. Bnde nikahta gydgim krem elbisemi gydim
sular kesilirmisss bide
bahtsız bedeviyim zaten şu ara onuda görürsem şaşırmam
Geçen gün elektirikler gitti akaşama kadar boş boş oturdum. Sonra bi bktım şalterler atmış. Artık nasıl kafa gittiyse zil çalınca bile anlamadım elektriiğin aslında gitmediğini

yapiyruz oyle seyler

bebeler kafa birakmadi ki

Yemek yemeyen oğlum balkonda kuş, bulut, güneş derken bir tabağı bitirdi Burdan bir arkadaş bahsetmişti geçen gün sağolsun valla:)) o kaşığa ağzını açıkça ağlamak istedim sevinçten :)

Kızlar birşey sorcam, doğum günü partilerinde neler yapılıyor tam olarak yaklaşıyor bizimki. Yani ikram ve süslemelerin dışında Ogün süreç nasıl oluyor merak ettim?

oh maşallah biz yaşına iki dişle gircez sanırım :)) bu arada doğum günü bugün müydü emrenin dün mü kafam kaldı yeminle

Bugun teyzesi:)ama pazar gunu yapcz:)

Çok yakışıklı olmuş bu delıkanlı maşallah

Tesekkur ederiz en fazla emre degismis sanirim:)))

Banyo yaptırdım. Havluya sardım bizim yatağa koydum. Cıbıl cıbıl bi iki foto çekeyim dedim yatağa çiş yaptı iyiki alez vardı yoksa napcaktım bilmiyorum

Emre genelde banyodaykes saliyo cisi

Valla bizim evde aile arasinda olck canm.herkes toplandiktan sonra pasta kesip fotograf cekilirz erkekler dagilir biz kadinlar da dedikodunun dibine vururuz aksama kadar:))ekstra bisey olmycak yani.emre kucuk zaten bisey anlamycak ki buyuynce farkli biseyler yaparz belki

Banyo yaptırdım. Havluya sardım bizim yatağa koydum. Cıbıl cıbıl bi iki foto çekeyim dedim yatağa çiş yaptı iyiki alez vardı yoksa napcaktım bilmiyorum
ahaha bende istiyorum öyle bi foto aklımda olsun alez koymak :)))

Bugun teyzesi:)ama pazar gunu yapcz:)

Tesekkur ederiz en fazla emre degismis sanirim:)))

Emre genelde banyodaykes saliyo cisi

iyiki doğmuş Emrecik güzel mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah pazar fotoları koyunca bi daa kutlarız :)) miradaki değişime inanamıyorum bende ve hala daha değişiyor en sonunda bana benzicek :)))

Bende hasretle beklerken kendime geldiğimde yanımda olmayan bebeğim ve gunler sonra gördüğüm hastaneden ellerim boş çıktığım bebeğimi gördüğüm ilk anım

canım senin ki biraz daa duygusal olmuş tabi çok şükür şimdi sağlıkla yanında Allahım hiç ayırmasın bir daa

ROta virus asisini yaptordiniz mi? o asiyi yaptiranlarin huyu degisiyor diye okumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…