Öyle canım tosun paşam 4 kg doğdu, ilk aylar iyiydi de ne olduysa o 6. Ayda oldu, ne vardı ulen o 6 ay aşısının içinde ne verdiler yavruma da bu hale geldiBu arada minnakkartal mira ilk zamanlar toplu bir bebekmis sanirm resimlerden oyle anlasiliyo:)azad da oyle:))
Ben götürdüm berbere ama adam gözüne girmiyorsa boşver kesitrmeyin zaten gürleştşrmez kesmek dedi, biz de vazgeçtik, lüle lüle bonus yapıcaz yaza :)Yaalaaağğnnn diye bağırasım geldi.Benim saçım seyrek diye defalarca sıfıra vurmuşlar. Hiç bir halta yaramamış. Keltoş keltoş bir sürü fotom var. Sinir oluyorum Canlanır belki ama gürleşmez malesef. Canlılığıda uçlarından keserekte sağlayabilirsiniz. Dipten kesmeye gerek yok.
Maşallah çok yakışmış, güle güle giysin fıstık :)Eki Görüntüle 1541186 Pembiş pembiş çok tatlı oldu sıpam ya
Geçmiş olsun canım, doktora gitsen iyi olur o kaşıntı bir defa başıma gelmişti çok beter birşeyKızlar uzun süredir pembemsi kahverengi akıntım vardı. Adetim bitince başlamıştı. Bende sprialdendir diye Oralı olmadım. Bi kaç gündür kasıklarım ağrıyor. Bu gece kaşıntı başladı. Öğlende kaşıntıya sarı renkli akıntı eşlik etmeye başladı. Şimdide midem bulanmaya başladı. Bunu zor yazıyorum bulantıdankaşıntı akıntı be bulantı :/ enfeksiyon değil mi? Doktora gitsem mi ?
Öyle canım tosun paşam 4 kg doğdu, ilk aylar iyiydi de ne olduysa o 6. Ayda oldu, ne vardı ulen o 6 ay aşısının içinde ne verdiler yavruma da bu hale geldi
Ben götürdüm berbere ama adam gözüne girmiyorsa boşver kesitrmeyin zaten gürleştşrmez kesmek dedi, biz de vazgeçtik, lüle lüle bonus yapıcaz yaza :)[/QUOTE ]
Bize de 2. Ay asisindan sonra olanlar olmustubenmki cok minik dogdugu icin koca adam gibi geliyo gozume simdi:))
Biz de adidasin aldık kullanıyoruz severekben adidasin ilk adimini aldim yumusak o da icinde tabanlik var ince bisey
aslaaaa.. oyle bisey yok ayrica. Uclarindan kestrmek yeterliKizlar bebisinin saclarini kestiren var mi kv.dem surekli kestr canlanir gurlesr diyo ama bence daha cok erken napayim bilemedim
Paylasicam tabiki resmler gelir gelmez. Hiraya gelinlk aldmdiyodm. Bnde nikahta gydgim krem elbisemi gydimyaa ne güzel mira da şu sıra sürekli parmakla bi yerleri gösteriyo oradan bi bir kapmaya çalışıyorum bende afiş için kullanmayı düşünüyorum ya da çerçeveye koyabilirim bizimle de paylaşacaksın değil mi bir de sen bişi alabildin mi istediğin gibi
sular kesilirmisss bideAa bunu hiç duymamıştım. Deniyim kendim söyleyerek
vaaarrr ben kestim önce yanlara cok keserken cok girmişim kısa oldu biraz ama uzamaya döndü ben sıcaklar için kestirdim hem toplatmıyodu ayrıca yediği iki kaşık yemek onun vitamini de saca gitmesin dedimKizlar bebisinin saclarini kestiren var mi kv.dem surekli kestr canlanir gurlesr diyo ama bence daha cok erken napayim bilemedim
evet ya. Hem direk güneşlede temas etmez güzel kafaları sıpalarınÖyle canım tosun paşam 4 kg doğdu, ilk aylar iyiydi de ne olduysa o 6. Ayda oldu, ne vardı ulen o 6 ay aşısının içinde ne verdiler yavruma da bu hale geldi
Ben götürdüm berbere ama adam gözüne girmiyorsa boşver kesitrmeyin zaten gürleştşrmez kesmek dedi, biz de vazgeçtik, lüle lüle bonus yapıcaz yaza :)
bahtsız bedeviyim zaten şu ara onuda görürsem şaşırmamaslaaaa.. oyle bisey yok ayrica. Uclarindan kestrmek yeterli
Paylasicam tabiki resmler gelir gelmez. Hiraya gelinlk aldmdiyodm. Bnde nikahta gydgim krem elbisemi gydim
sular kesilirmisss bide
evet ya. Hem direk güneşlede temas etmez güzel kafaları sıpaların
bahtsız bedeviyim zaten şu ara onuda görürsem şaşırmam
Geçen gün elektirikler gitti akaşama kadar boş boş oturdum. Sonra bi bktım şalterler atmış. Artık nasıl kafa gittiyse zil çalınca bile anlamadım elektriiğin aslında gitmediğini
evet ya. Hem direk güneşlede temas etmez güzel kafaları sıpaların
bahtsız bedeviyim zaten şu ara onuda görürsem şaşırmam
Geçen gün elektirikler gitti akaşama kadar boş boş oturdum. Sonra bi bktım şalterler atmış. Artık nasıl kafa gittiyse zil çalınca bile anlamadım elektriiğin aslında gitmediğini
oh maşallah biz yaşına iki dişle gircez sanırım :)) bu arada doğum günü bugün müydü emrenin dün mü kafam kaldı yeminleOglumun 5. disi yoldahafif sicak gibiyfi kafasi kakasi da siviydi.guldururken gordm sol ustte beyaz bir cizgi
Çok yakışıklı olmuş bu delıkanlı maşallahBayagi adam olmus ya:))
Banyo yaptırdım. Havluya sardım bizim yatağa koydum. Cıbıl cıbıl bi iki foto çekeyim dedim yatağa çiş yaptıbebeler kafa birakmadi ki
oh maşallah biz yaşına iki dişle gircez sanırım :)) bu arada doğum günü bugün müydü emrenin dün mü kafam kaldı yeminle
Çok yakışıklı olmuş bu delıkanlı maşallah
Banyo yaptırdım. Havluya sardım bizim yatağa koydum. Cıbıl cıbıl bi iki foto çekeyim dedim yatağa çiş yaptıiyiki alez vardı yoksa napcaktım bilmiyorum
Yemek yemeyen oğlum balkonda kuş, bulut, güneş derken bir tabağı bitirdiBurdan bir arkadaş bahsetmişti geçen gün sağolsun valla:)) o kaşığa ağzını açıkça ağlamak istedim sevinçten :)
Kızlar birşey sorcam, doğum günü partilerinde neler yapılıyor tam olarak yaklaşıyor bizimki. Yani ikram ve süslemelerin dışında Ogün süreç nasıl oluyor merak ettim?
ahaha bende istiyorum öyle bi foto aklımda olsun alez koymak :)))Banyo yaptırdım. Havluya sardım bizim yatağa koydum. Cıbıl cıbıl bi iki foto çekeyim dedim yatağa çiş yaptıiyiki alez vardı yoksa napcaktım bilmiyorum
Bugun teyzesi:)ama pazar gunu yapcz:)
Tesekkur ederiz en fazla emre degismis sanirim:)))
Emre genelde banyodaykes saliyo cisi
Bende hasretle beklerken kendime geldiğimde yanımda olmayan bebeğim ve gunler sonra gördüğüm hastaneden ellerim boş çıktığım bebeğimi gördüğüm ilk anım
ROta virus asisini yaptordiniz mi? o asiyi yaptiranlarin huyu degisiyor diye okumustumÖyle canım tosun paşam 4 kg doğdu, ilk aylar iyiydi de ne olduysa o 6. Ayda oldu, ne vardı ulen o 6 ay aşısının içinde ne verdiler yavruma da bu hale geldi
Ben götürdüm berbere ama adam gözüne girmiyorsa boşver kesitrmeyin zaten gürleştşrmez kesmek dedi, biz de vazgeçtik, lüle lüle bonus yapıcaz yaza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?