- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off çok kötü olmuş yaneden kimlik çıkarmazlar ki paralı bile değil
bu çocuğun vebalini nasıl taşıyacaklar. Kimlik yoksa aşı bile yapılmamıştır. Kim bilir neden öldü. Belki çok basit bi hastalıktan
13 çocuk nedir madem bakmıcaksın niye korunmazsın
@hiraysen ay yazik yavruya ya cok üzüldüm ne bicim insan bunlar bu zamanda 13 cocuk durmadan dogur nasil buyurse buyusun Allahtan korkar insan zavalli cocuklar
Benim annemin ust katinda oturan bir kadin var Eceden bir ay buyuk kiZi var o da kutu süt veriyordu cocigun yanaklari kipkirmizi alerji olmus cocugu evde uyutup yan binaya oturmaya gitmis kizmis annemler al getir cocugu olmaz oyle sey demisler bir de temizlik yapcam cocuguma bakin pazara gitcem size birakayim diyormus oradaki komsulara kabul etmeyenlerle de küsüyormus kocasida zaten nornal degil ama kadinda normal degil bence
İnanmıyorum ya nasıl bişey bu. Bi anlık zevk uğruna 13 çocuk ne demek. Anne olduktan sonra böyle şeylere çok daha hassas oldm. Çok üzüldm gerçekten.
Olan yavrum bebişe olmuş çok üzüldüm bu nasıl bi sorumsuzluk
Ayy gerçekten nasıl büyüyorlar böyle miniminnacıkmış ya
İnşallah ii birini bulabilirsin eşinde sana nispet yapıp küsmüş fln diyosa aslında yanaşmaya çalışıyo bence hepimizin biraz söylenmeye hakkı var senin bizden biraz daha fazla söylenmeye hakkın var
hepimizde dönem dönem oluyo ama senin küçük haydut biraz daha fazla gibi inşallh toparlar canım sana bu hallerini unutturur
Ayy nesi çirkin bunun annesi yerimmm
Hay allahım yarabbim be insanlar var diyecek kelime bulamıyorum yazık valla bebeklere yazık
cok uzuldum ya yazik olmus yavrucagaAllah annesine babasina akil fikir versin ya 13 cocuk niye bakamycaksan
Oyy minik burun:))
Byle cahil insanlar var goruyoruz aciyoruz yazik oldu. Bn gcnlerde gordm yanaklari kirmizi noktalarla doluydu bebegin. Hc asi fln olmamistr kmligi yok diye resmen cinayet bu bnce dogur kordonu evde pis makasla kes bakkaldan sut icir snra hasta olsn olsun gt gzlice gom mezarliga. Nyse kizlar cok kotu bisey szide uzdum anlatip.hepimz gozumuzden sakiniyoruz dusmesin diye nasl kiydilar allah islah etsin aciyodm o aileye artk nefret ediyorum[/QUOTE ]hiraysen dedi: ↑
Hani size demistm ya cokk oldu syleyeli ama. Burda bi aile var 13tane cocklari var kadn evde dogmyapmis buyuk kizi kordonu kesmis diye. O dedgim bebege dgdugundan beri kutu sutlerden iciriyolarmis 5aylk suanda ve hala kimligi yokmus. Ve azonce bebek oldu hala somtayim kadin balkonda yardm edin diye bagriyodu esim falan kostular gittiler biz bogazina bisey kacti fln sandk. Megersem 3 gundr hastaymis hastaneye goturmusler bakmamis hastane kimligi yokdiye. Neyi vardi kimblir mikrop kapti kesin cok uzuldm yazk oldu minick bebege[/QUOTE ] valla okuyunca bıle tuylerım urperdı yazık gunah yaaa, o yavruya yazık gunah.
bolelerının Allah bıldıgı gıbı yapsın, beddua etmek ıstemıyorum ama allah bıldıgı gıbı yapsın.
artı kımlık olmadıgı ıcın hastanede bakılmadıgını bılmıyordum ( elbette olmalı kımlık o tartısılmaz ama ) zaten sosyal devlet olmadıgımız ortada ama ıste buda yıne bır kanıtı. kucucuk yavruya kımlıgı yok dıye bakılmıyor. ulkeye bak develete bak!! cahıl cuhele bır aıleden sonra yıne cahıl cuhela bır devletın sonucu yavrunun canına mal oldu!!
Nasılda büyüyolar hemen ya. :) maşalallahBunlarda bizim ilk resimlerimiz ve dünkü son resmimiz.
Çok şekermiş senin bıdık:)Bunlar da bizim giriş gelişme ve sonuç :) çirkin ördek yavrusundan yakışıklı prense :)) gerçi çirkin mirkindi ama çok akıllıydı ilk 5-6 ay, melek gibi uyur, meme de olsa güzel beslenirdi. O 6. Aydan sınra değişti oğlum ve bi daha iflah olmadı, giderek de bozuluyor tüm iyi yanları((
Evet ben çok inanıyorum buna. Ünideyken deneyinide yapmıştık. Vücudunumuzdan zihnimizden her durunda belirli sinyaller yayılır. Su molekülleride bunlardan etkileniyolarmış. İyi düşününce iyi etkileniyolar kötü düşününce kötü yönde. Pirinçle bunun deneyi yapılmış. İki kavanoza haşlanmış pirinç konulmuş. Birine sürekli kötü şeyler birine sürekli iyi şeyler söylenmiş. Aynı koşullarda olmalarına rağmen kötü sözler söylenen kavanozdaki daha çabuk bozulmuş.Çok şekermiş senin bıdık:)
Geçenlerde okuduğum bir şey var, kötü şeyler söylendiğinde suyun kristal yapısı bozulurken, iyi şeyler söylenildiğinde kristal yapısı daha da güzelleşiyormuş...
Sen kötü şeyler düşünme oğluna söyleme ki, kristal yapısını etkilemesin![]()
Teşekkürler :) Hamileyken bakmıştım o deneye, Japon bilimi adam yapmış, suya söylenen sözlere göre şekil alıyor. Geçen eşim de o deneyi hatırlattı bana ama cinnet anında güzel düşünemiyorum maalesef :/Çok şekermiş senin bıdık:)
Geçenlerde okuduğum bir şey var, kötü şeyler söylendiğinde suyun kristal yapısı bozulurken, iyi şeyler söylenildiğinde kristal yapısı daha da güzelleşiyormuş...
Sen kötü şeyler düşünme oğluna söyleme ki, kristal yapısını etkilemesin![]()
dus alirken muzik olursa banyoda su kristallesirmis saclar pamuk gbi olurmus:)Evet ben çok inanıyorum buna. Ünideyken deneyinide yapmıştık. Vücudunumuzdan zihnimizden her durunda belirli sinyaller yayılır. Su molekülleride bunlardan etkileniyolarmış. İyi düşününce iyi etkileniyolar kötü düşününce kötü yönde. Pirinçle bunun deneyi yapılmış. İki kavanoza haşlanmış pirinç konulmuş. Birine sürekli kötü şeyler birine sürekli iyi şeyler söylenmiş. Aynı koşullarda olmalarına rağmen kötü sözler söylenen kavanozdaki daha çabuk bozulmuş.
Vücudumuzda da bol miktarda su. Olduğu için. Gösterdiğimiz her tavır bizi ve çevremizdekileri etkiliyormuş.
Bizde moleküler yapılarına bakarak incelemiştik. İnsanı zihinsel olarakta zinde tutar. Aslında mantıklı bir durumda dikkat etsek bişey kaybetmeyiz
yaa ne güzel mira da şu sıra sürekli parmakla bi yerleri gösteriyo oradan bi bir kapmaya çalışıyorum bende afiş için kullanmayı düşünüyorum ya da çerçeveye koyabilirim bizimle de paylaşacaksın değil mi bir de sen bişi alabildin mi istediğin gibiDun 1yas albumuicn resm cekilmeye gttik. Parmagiyla bi biryapmadi kizm. Bide zorla guldurduk resmlerde hep saskin.:) ilk defa studyoda okdr isikli yerde resm cekildi. En son yerde yatarak bi poz verdi ama ona bayildik resmleri sabirsizlikla bekliyoruumm:)
aa bak bunu bilmiyordum yarından itibaren yapıyorum:) oğlum banyo sonrası uyumuyor hiç:) belki o da böylece uyurdus alirken muzik olursa banyoda su kristallesirmis saclar pamuk gbi olurmus:)
Kizlar bebisinin saclarini kestiren var mi kv.dem surekli kestr canlanir gurlesr diyo ama bence daha cok erken napayim bilemedim
Yaalaaağğnnn diye bağırasım geldi.Kizlar bebisinin saclarini kestiren var mi kv.dem surekli kestr canlanir gurlesr diyo ama bence daha cok erken napayim bilemedim
Aa bunu hiç duymamıştım. Deniyim kendim söyleyerekdus alirken muzik olursa banyoda su kristallesirmis saclar pamuk gbi olurmus:)