2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İnanmıyorum ya nasıl bişey bu. Bi anlık zevk uğruna 13 çocuk ne demek. Anne olduktan sonra böyle şeylere çok daha hassas oldm. Çok üzüldm gerçekten.

Olan yavrum bebişe olmuş çok üzüldüm bu nasıl bi sorumsuzluk

Bayagi adam olmus ya:))
Ayy gerçekten nasıl büyüyorlar böyle miniminnacıkmış ya

İnşallah ii birini bulabilirsin eşinde sana nispet yapıp küsmüş fln diyosa aslında yanaşmaya çalışıyo bence hepimizin biraz söylenmeye hakkı var senin bizden biraz daha fazla söylenmeye hakkın var

hepimizde dönem dönem oluyo ama senin küçük haydut biraz daha fazla gibi inşallh toparlar canım sana bu hallerini unutturur

Ayy nesi çirkin bunun annesi yerimmm

Hay allahım yarabbim be insanlar var diyecek kelime bulamıyorum yazık valla bebeklere yazık

Aynen canim kv si bunu bize var bir daha dogur diyormus yok artik dedim yani ben hic birakamsm cocuklarimi kimseye evde de birakamam birakmadim da hic

Aynen canim kv si bunu bize var bir daha dogur diyormus yok artik dedim yani ben hic birakamsm cocuklarimi kimseye evde de birakamam birakmadim da hic
Gerçekten üzülüyorum böyle şeyleri duyunca ya. Allahın hikmetinden sual olunmaz ama bebrk sahibi olmak için yıllarını veren insanlar varken. Böyle insanların kolayca bulmaları haksızlık gibi geliyo

cok uzuldum ya yazik olmus yavrucagaAllah annesine babasina akil fikir versin ya 13 cocuk niye bakamycaksan

Oyy minik burun:))

Kizlar bebislerimizin hepsi birbirinden guzel masallah bahtlari acik olsun Allah uzun omurler versin yavrularimizi bizlerw bagislasin insallah bir de kizlar son fotolari gorunce bayagi yol katetmisiz oyle boyle buyumusler vallahi

Amin canim ben de kiziyorum bazen ama bin kere sukurler olsun sagligi yerinde Allah im bize bagislasin

[/QUOTE ]hiraysen dedi:
Hani size demistm ya cokk oldu syleyeli ama. Burda bi aile var 13tane cocklari var kadn evde dogmyapmis buyuk kizi kordonu kesmis diye. O dedgim bebege dgdugundan beri kutu sutlerden iciriyolarmis 5aylk suanda ve hala kimligi yokmus. Ve azonce bebek oldu hala somtayim kadin balkonda yardm edin diye bagriyodu esim falan kostular gittiler biz bogazina bisey kacti fln sandk. Megersem 3 gundr hastaymis hastaneye goturmusler bakmamis hastane kimligi yokdiye. Neyi vardi kimblir mikrop kapti kesin cok uzuldm yazk oldu minick bebege[/QUOTE ] valla okuyunca bıle tuylerım urperdı yazık gunah yaaa, o yavruya yazık gunah.
bolelerının Allah bıldıgı gıbı yapsın, beddua etmek ıstemıyorum ama allah bıldıgı gıbı yapsın.
artı kımlık olmadıgı ıcın hastanede bakılmadıgını bılmıyordum ( elbette olmalı kımlık o tartısılmaz ama ) zaten sosyal devlet olmadıgımız ortada ama ıste buda yıne bır kanıtı. kucucuk yavruya kımlıgı yok dıye bakılmıyor. ulkeye bak develete bak!! cahıl cuhele bır aıleden sonra yıne cahıl cuhela bır devletın sonucu yavrunun canına mal oldu!!

benım alıntılamada nıye bole oldu anlamadım
artık sadece uzaktan okumakla kaldıgım ıcın unuytmusum bıle herhalde.
bu arada kızlar kım 3. hamıleee, gerılere dondum ama goremedım . hoş 2. kım ben onu bıle kacırmısım . ama o kadarda kopmadım ben yaaaa

Canim simdi aktif olmayan hamilelik doneminde yazan iki arkadas yani burada aktif olan arkadaslardan mahtuana disnda hamile olan yok simdilik ciftekuzu ve lorenna diye eski arkadaslar ben cok hatirlamiyorum o arkadaslari

Canim simdi aktif olmayan hamilelik doneminde yazan iki arkadas yani burada aktif olan arkadaslardan mahtuana disnda hamile olan yok simdilik ciftekuzu ve lorenna diye eski arkadaslar ben cok hatirlamiyorum o arkadaslari
Bende diyorum hani daha o kadar kopmadim,yazamasamda okuyorum cogunlukla,ne ara kacirdim diyorum.bide 3. Olmus diyorum:) lorenna sanki tanidik geldi sanki isim yabanci deil gibi ama ciftekuzuyu duhmadim hic
Canim kocam tatlimi yemis
Bende tam aren in dediğini diycektim:)adamcagiz seni dusunmus iste fenami:)
Bu saatte senin tatlı yiyerek kilo almanı ortadan kaldırmış. Bence çok iyi yapmış :)

Ben de geçen gün çocuk esirgemeye ya da cami avlusuna bırakalım dedim eşime :/ güya anneme kaçtım ama nafile burda bilmediğim düzende ve her yer bubi tuzağı gibiyken daha zor. Daha ilk gün kırılmadık eşya girilmedik delik bırakmadı ve zaptedemiyorum ben bu çocuğu zaptedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…