- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
canım ya çok yakışmış maşallahEki Görüntüle 1541186 Pembiş pembiş çok tatlı oldu sıpam ya
Canım mantar olabilir belki doktora görünmekte fayda olabilir geçmiş olsunKızlar uzun süredir pembemsi kahverengi akıntım vardı. Adetim bitince başlamıştı. Bende sprialdendir diye Oralı olmadım. Bi kaç gündür kasıklarım ağrıyor. Bu gece kaşıntı başladı. Öğlende kaşıntıya sarı renkli akıntı eşlik etmeye başladı. Şimdide midem bulanmaya başladı. Bunu zor yazıyorum bulantıdankaşıntı akıntı be bulantı :/ enfeksiyon değil mi? Doktora gitsem mi ?
Çok şeker :))Eki Görüntüle 1541393 Eki Görüntüle 1541394 bugun bi de bunlari aldim 20 tl denize giderken giydiririm diye :) tabani isikli onu de vikvik otuto :)
Demir eksikliğinin bu kadar şeye sebep olacağını bilmiyodum bende neyseki artık sebebi biliyosun Değeri bian önce yükselirde bir daa sorun yaşamazsınızSonuçlarımız çıkmış aşırı derecede demir eksikliğimiz varmış oda sık hastalanmasına sebepmiş antıbıyotığimiz bitince başlıcaz çok şaşırdım hastalık sebebinin bu olmasına
Inşallah menopoz değildir canım yaşın çok genç daa öle bi ihtimal varsada ilaç kullan daa bebiş çok küçük üstüne menapoz kaldıramazsınBen çok terlediğim için sık hasta oluyorum dr ilaçlarım bitince kan testı yapıcak vücutta ki enfeksıyon olabilir menopoz olabılır önceden olsaydı çok üzülürdüm şükür 2.bebeğim oldu menopoza gırsemde sorun olmazda annem hala sıkıntısını yaşıyo inş ona çekmemişimdir
11 ay 15 günlüğüz bizimde 2 dişimiz var canım.. Efecikle aramızda 1 günümüz var..
Biz 11 ay 20 günlüğüz ilk dişii daha yeni çıktı:)) minicik hala ucu gözüküyo sadece:)
mira da 11 ay 4 günlük ve sadece iki dişi var üstelik sekiz aylıkken çıkarmıştı bunları hala daa yeni bir diş yok ortalarda
Enfeksiyon gibi duruyo istersen ihmal etme. Daha fazla ilermeden bi dr görün bence.Kızlar uzun süredir pembemsi kahverengi akıntım vardı. Adetim bitince başlamıştı. Bende sprialdendir diye Oralı olmadım. Bi kaç gündür kasıklarım ağrıyor. Bu gece kaşıntı başladı. Öğlende kaşıntıya sarı renkli akıntı eşlik etmeye başladı. Şimdide midem bulanmaya başladı. Bunu zor yazıyorum bulantıdankaşıntı akıntı be bulantı :/ enfeksiyon değil mi? Doktora gitsem mi ?
Kizlar bebislere ayakkabi alirken nelere dikkat ettiniz hangi modeli aldiniz. Ben dun ilk adim ayakkabisi aldim cok hafif ve yumusak birsey ama yine de sinmedi icime degistirecegim sanirim karar veremiyorum. Mumkunse resim koyarsaniz cok sevinirim
Bugün kızımın yavrumun bitanemin doğum günü
tam 1 yaşına girdi kuzum geçen yıl tam 8 i 5 geçe kucağıma aldım hayatımda hiç yaşamamış olduğum duyguyu anneliği yaşattı bana bitanem
iyi ki doğdun yavrum iyi ki sen benim canım oldun iyi ki anne yaptın beni
bu gece dahil her gecem uykusuz geçsede yorgunluktan ağladığım günler olsada sen iyi ki varsın canım iyiki geldin hayatıma hayatımda pişman olmayacağım tek şeyim hoşgeldin...
bende bebeklerini kaybedenleri merak ediyorum ins toparlanmislardir ve tekrar bebisleri olur
Valla ne kadar yorulsanda sitem etsende öyle özeniyorum ki sana. Genç yaşta 3 çocuk üstelik ikisi kendisini fazlasıyla kurtaracak kadar büyümüşler.. Çok zordur elbet ama bence sen herşeyin üstesinden gelebilecek güçtesin..Kizlar gercekten delirmek uzereyim mutfaga yemek yapmaya girdim Ece bacaklarima yapisip hergunku gibi aglamaya basladi patlican musakka yapacaktim icinin harcini bu sekilde binbir cileyle hazirladim altini kapattim Eceyi goturdum iceri biraktim hazirladigim harci ocaktan alayim derken tabi o sirada var gucuyle zirladigi icin aceleyle tava elimden dustu her yer batti ona mi yanayim bir saat icine malzemesini dogradim cileyle ina mi yanayim yemeksiz kaldigima mi yanayim sinirimden oturup agladim derken yagi ocakta unutmusum ev duman alti netdeyse yag alev alacakmis ben iyi degilim kizlar olamiyorum bu cocuk niye boyle yapiyor sadece agliyorum baska birsey gelmiyor elimden
Çok güzel anılar bunlar :) aklıma geldikçe bi daha yapmasım geliyo ama Sancı berbattı onu istemiyorum bi daha
Enfeksiyon gibi duruyo istersen ihmal etme. Daha fazla ilermeden bi dr görün bence.
Eki Görüntüle 1541549
bizimkide bu...
Teşk ederizAynen18 saat surmustu benm toplamda ama son8-10 saatin sancilarina paha bicilemez
Cok tarzz
Geçmiş olsn. Sebze,et,balık,fasülye,ceviz gibi yiyeceklerde de demir var. Ve ıspanakla yoğurt da demir emilimini azaltıyor. İkisini birlikte tüketme istersen.Sonuçlarımız çıkmış aşırı derecede demir eksikliğimiz varmış oda sık hastalanmasına sebepmiş antıbıyotığimiz bitince başlıcaz çok şaşırdım hastalık sebebinin bu olmasına
Off çok kötü olmuş yaHani size demistm ya cokk oldu syleyeli ama. Burda bi aile var 13tane cocklari var kadn evde dogmyapmis buyuk kizi kordonu kesmis diye. O dedgim bebege dgdugundan beri kutu sutlerden iciriyolarmis 5aylk suanda ve hala kimligi yokmus. Ve azonce bebek oldu hala somtayim kadin balkonda yardm edin diye bagriyodu esim falan kostular gittiler biz bogazina bisey kacti fln sandk. Megersem 3 gundr hastaymis hastaneye goturmusler bakmamis hastane kimligi yokdiye. Neyi vardi kimblir mikrop kapti kesin cok uzuldm yazk oldu minick bebege
Gökçe de aynı canım. Dün 3 2 1 poğaça yapıyım dedim. Yapana kadar yapmadığını bırakmadı. Ama senin aksilikler çok kötü olmuş. Bende oturur ağlardım herhalde. Gökçe de şimdi modemi dağıtmakla meşgul olduğundan bulaşmıyo bana. Allah yardımcın olsun. Ne diyim ki başkabizden daha tecrübelisin sen. Bi süre sonra düzelecekler bak oğullarına kocaman oldular bile. Ece de büyücek annesi.
inşallah düzelcekler canım sabret. Sen deneyimli bi annesin altından kalkarsın. Ecede durulur inşallah en kısa zamanda
Ya
ya sabır allahım yardımcın olsun ben yemek yapmıyorum sadece baran ın yemeğini yapıyorum evde kadın var inan o kadar yoruluyorum ki hep boş ortada koşturma elle tutulur bişey yok sadece bebek bakıyorum hep huzursuz bir bebek yaşımında etkısı var yoruluyorum canımda çok az hemen hasta oluyorum sen çok güçlüsün üzme kendini hani bir yardımcı bakıyodun yok mu etrafında iyi birisi inşş allah iyilerle karşılaştırsın
@goldwomen canm nice senelere:)
@Akaibu pembe cok yakismis gokceye:))
@yazyagmuru canm 1 hafta oncesine kadar emre de oyleydi anlayabiliyorm seni ust disler ciknca rahat ettik.ama hala kucagmdan inmiyo cok fena duskun oldu bana.
tesekkur ederim kizlar desteginiz icin iyi ki varsiniz aslinda sabirli bir insanim ama bu aralar dis huysuzluklari falan derken cok gerildim biliyorsunuz yardimci bayan buldum ama o da bir kere gelirim Ankara ya tasincam ondan sonra dedi aramaya devam Ece boyle devam ederse yarim gun hergun almayi dusunuyorum insallah denk gelir iyi birisi buluncaya kadar gerekirse yemeklerimi aksamlari yapcam cunku Ece en cok yemek yaparken eziyet ediyor dolaba koyarim diye dusundum esim eve geldi biraz soylendim simdi surat yapiyor boyle davranmani beklemezdim dedim konusmadi konusmak istemiyorsan konusmayalim dedim Eceyi seviyor bana nispet yapiyor sanki gel askim gel bitanem kendi bilir kuserse kussun ben de insanim sinirlendim gerildim iki laf soylemeyim miValla ne kadar yorulsanda sitem etsende öyle özeniyorum ki sana. Genç yaşta 3 çocuk üstelik ikisi kendisini fazlasıyla kurtaracak kadar büyümüşler.. Çok zordur elbet ama bence sen herşeyin üstesinden gelebilecek güçtesin..
O sancilari cok iyi bilirim canim oglanlari normal dogum yaptim hele ikincisi suni sanciyla oldu sancim yoktu gunum gecmisti cok zorAynen18 saat surmustu benm toplamda ama son8-10 saatin sancilarina paha bicilemez
Cok tarzz
tiplere bakya nasılda büyümüş maşallah:)Bayagi adam olmus ya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?