2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eki Görüntüle 1541186 Pembiş pembiş çok tatlı oldu sıpam ya
canım ya çok yakışmış maşallah

Canım mantar olabilir belki doktora görünmekte fayda olabilir geçmiş olsun

Eki Görüntüle 1541393 Eki Görüntüle 1541394 bugun bi de bunlari aldim 20 tl denize giderken giydiririm diye :) tabani isikli onu de vikvik otuto :)
Çok şeker :))

Demir eksikliğinin bu kadar şeye sebep olacağını bilmiyodum bende neyseki artık sebebi biliyosun Değeri bian önce yükselirde bir daa sorun yaşamazsınız

Inşallah menopoz değildir canım yaşın çok genç daa öle bi ihtimal varsada ilaç kullan daa bebiş çok küçük üstüne menapoz kaldıramazsın

Enfeksiyon gibi duruyo istersen ihmal etme. Daha fazla ilermeden bi dr görün bence.
Kizlar bebislere ayakkabi alirken nelere dikkat ettiniz hangi modeli aldiniz. Ben dun ilk adim ayakkabisi aldim cok hafif ve yumusak birsey ama yine de sinmedi icime degistirecegim sanirim karar veremiyorum. Mumkunse resim koyarsaniz cok sevinirim

bizimkide bu...

Eklentiler

• image.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 57

yupppiiiiiii ömrü boyu sağlıklı olur inşallah..daima mutlu,huzurlu,neşeli olur..ilk yaşı kutlu olsun kuzucuğunun..

bende bebeklerini kaybedenleri merak ediyorum ins toparlanmislardir ve tekrar bebisleri olur

Evet yaa bende merak ediyorum aslında..İnşallah iyidirler ve yeni heyecanları vardır

Valla ne kadar yorulsanda sitem etsende öyle özeniyorum ki sana. Genç yaşta 3 çocuk üstelik ikisi kendisini fazlasıyla kurtaracak kadar büyümüşler.. Çok zordur elbet ama bence sen herşeyin üstesinden gelebilecek güçtesin..

Geçmiş olsn. Sebze,et,balık,fasülye,ceviz gibi yiyeceklerde de demir var. Ve ıspanakla yoğurt da demir emilimini azaltıyor. İkisini birlikte tüketme istersen.

Hani size demistm ya cokk oldu syleyeli ama. Burda bi aile var 13tane cocklari var kadn evde dogmyapmis buyuk kizi kordonu kesmis diye. O dedgim bebege dgdugundan beri kutu sutlerden iciriyolarmis 5aylk suanda ve hala kimligi yokmus. Ve azonce bebek oldu hala somtayim kadin balkonda yardm edin diye bagriyodu esim falan kostular gittiler biz bogazina bisey kacti fln sandk. Megersem 3 gundr hastaymis hastaneye goturmusler bakmamis hastane kimligi yokdiye. Neyi vardi kimblir mikrop kapti kesin cok uzuldm yazk oldu minick bebege

Off çok kötü olmuş ya neden kimlik çıkarmazlar ki paralı bile değil bu çocuğun vebalini nasıl taşıyacaklar. Kimlik yoksa aşı bile yapılmamıştır. Kim bilir neden öldü. Belki çok basit bi hastalıktan
13 çocuk nedir madem bakmıcaksın niye korunmazsın

inşallah düzelcekler canım sabret. Sen deneyimli bi annesin altından kalkarsın. Ecede durulur inşallah en kısa zamanda

@goldwomen canm nice senelere:)

@Akaibu pembe cok yakismis gokceye:))

@yazyagmuru canm 1 hafta oncesine kadar emre de oyleydi anlayabiliyorm seni ust disler ciknca rahat ettik.ama hala kucagmdan inmiyo cok fena duskun oldu bana.

tesekkur ederim kizlar desteginiz icin iyi ki varsiniz aslinda sabirli bir insanim ama bu aralar dis huysuzluklari falan derken cok gerildim biliyorsunuz yardimci bayan buldum ama o da bir kere gelirim Ankara ya tasincam ondan sonra dedi aramaya devam Ece boyle devam ederse yarim gun hergun almayi dusunuyorum insallah denk gelir iyi birisi buluncaya kadar gerekirse yemeklerimi aksamlari yapcam cunku Ece en cok yemek yaparken eziyet ediyor dolaba koyarim diye dusundum esim eve geldi biraz soylendim simdi surat yapiyor boyle davranmani beklemezdim dedim konusmadi konusmak istemiyorsan konusmayalim dedim Eceyi seviyor bana nispet yapiyor sanki gel askim gel bitanem kendi bilir kuserse kussun ben de insanim sinirlendim gerildim iki laf soylemeyim mi

@hiraysen ay yazik yavruya ya cok üzüldüm ne bicim insan bunlar bu zamanda 13 cocuk durmadan dogur nasil buyurse buyusun Allahtan korkar insan zavalli cocuklar

selam kızlar,ara ara okuyorum yazamıyorum,oğlumu çocuk isteyen bi aileye vermeyi düşünüyorum artık öyle bunaldımki,görenler artık hocalık olmasın şurda bi hoca varmış okutsan belki sakinleşir demeye başladı,hem kızıyorum hem de bu halime acıyıp öneride bulundukları için affediyorum onları,bu oğlan bi şeyin cezası belki de kime ne yaptım yıllarımı sorguluyorum bu aralar

Benim annemin ust katinda oturan bir kadin var Eceden bir ay buyuk kiZi var o da kutu süt veriyordu cocigun yanaklari kipkirmizi alerji olmus cocugu evde uyutup yan binaya oturmaya gitmis kizmis annemler al getir cocugu olmaz oyle sey demisler bir de temizlik yapcam cocuguma bakin pazara gitcem size birakayim diyormus oradaki komsulara kabul etmeyenlerle de küsüyormus kocasida zaten nornal degil ama kadinda normal degil bence

Bunlar nasıl insanlar nasıl vicdan var nasıl rahat uyuyolar. Ben gözümden sakınıyorum. Kadın uyutup evde bırakıyo. Alerji olmuş umursamıyo. Yazık günah ya hu. Önümde düşen bi çocuk göreyim benim içim gider tanımasam bile ağlarsa trlaşlanırım sussun diye. Ya uyanır ağlarsa kusarsa boğazına kaçarsa diye hiç mi düşünmüyolar anlamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…