2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende hasretle beklerken kendime geldiğimde yanımda olmayan bebeğim ve gunler sonra gördüğüm hastaneden ellerim boş çıktığım bebeğimi gördüğüm ilk anım
oyy kuzucuk ne kadar minik. Çok zor günlerdir eminim çok şükür atlatmışsınız. Buruk bi anı artık.

Aman unutma. Pike çarşaf havlu ne varsa çiş oldu:)) birde yatak ıslansaydı vay halime. Nasıl yıkanır ki o onuda bilmiyorum

Bende hasretle beklerken kendime geldiğimde yanımda olmayan bebeğim ve gunler sonra gördüğüm hastaneden ellerim boş çıktığım bebeğimi gördüğüm ilk anım
Oyyy kıyamam miniğe, Allah bir daha hiçbir üzüntüsünü yaşatmasın

ROta virus asisini yaptordiniz mi? o asiyi yaptiranlarin huyu degisiyor diye okumustum
Yaptırdık rotayı da. Artık rota aşısı diye bizimkine ne enjekte ettilerse 5 aydır durdurmadık oğlanı

Ilk zamanlar bi kac aylikken cok basima geldi. Altini acar acmaz aninda yapiyordu. Hatta doktor tartacagi zaman bezini cikarirken doktorun masasina yapti hemde her gidisimizde. Artik buyudu yapmiyor

Gözyaslarimi durduramadim resmi görüp yazdıklarıni okuyunca. Aynı yiğit de bu durumdaydı ne hayallerle doğuma gittiğim hastaneden,kucagim boş çıkıp 5 gun boyunca parmagimin ucunu bile suremeyip 9 gün sonra kucağıma alabildim. Allah kimseyi evladindan ayirmasin.

Teşekkürler teyzesi :)

Aynen ben de bayiliyorm karaoglana:))gozundeki isiltidan belli haydutlugu:)))

E emiragam canm Allah ayirmasin sizi bir daha.ben de erken dogum yapinca cok korkmustum bisey olacak diye cok sukur bisey olmadi ama o ihtimal bile insani mahvediyomasallah koca adam olmus iste baran da:)

Sağol canım Emre paşa da çok şirin hele gülüşü yeter

Tesekkur ederiz teyzesi biz de sabirsizlaniyoruz kutlamak icinzaman cok cabuk geciyor gecen sene bu zmanki hallermi dusunuyorum da hic gecmyckmis gibi geliyodu.nasl gectgni anlamamisiz bile:)tabi o gazli gunleri uykusuz geceleri unutmak imkansiz

@minnakkartal ilk doğduğunda sana benziyomuş :)
yine bana benziyo yaaaa öyküşüme de maşallah hep güzel pek güzel
amin canım şimdi siz böyle yazınca ahlandığım günler aklıma geldi kızdım kendime neyseki şimdi beraberiz bazılarımız her anına olmasada bir sürü anına tanık oluyoruz çok şükür

Bu arada ben gece kizimi uyiturken uyumus kalmisim esim koltukta uyumus 3 te Ecenin aglamasiyla kalktik ikimizde kalkti oglumun odasina gidip yatti sabah aradim verdim veristirdim neden boyle yapiyorsun dedim guya bizi rahatsiz etmek istememis madem oyle butun aksam suratin niye bes karisti dedim ben bunalima girmsim onuda siruklemeye calisiyormusum falan filan ben de sen beni anlamiyorsun dedim beni anlamayan bir adamla evli olmak istemiyorum dedim kapattim telefonu bakalum aksam nasil olacak

Bunalıma giriyosun beni sürüklüyosun ne demek ya. Bi eş bunalıma giriyosa onu çıkarmak için çabalaması gereken diğeridir. Var mı böyle kaçmak. Bu erkekler hep kendi keyiflerini düşünüyolar

Wuuu atarlı giderli olmuş. Ben de dün biz annemletdeyiz gece niye aramadı diye çemkirdim, uyandırmak istemedim dedi, o zaman da msj atsaydın, bizden önemli ne işin vardı da aramadın diye atarlandım. Tamam bazen uç tepkiler veriyoruz ama bunu da anlasalar olmaz mı. Istiyorlar ki o stresi hiç yaşatmayalım onlara, tüm gün helak olup akşam da cimcime gibi davranalım onlara :))) hiçbişey hissetirmeyelim beylere

Ben de yaklaşık böyle düşünüyordum da, neler yapılıyor merak etmiştim:)) sağol canım

Kizlar oyle mesudum ki anlatamam bugun abilerimiz evde Ece kuzu gibi masallah abilerinin yaninda ben ise rahat rahat islerimi yapiyorum

Ohh valla, insanı işler bile yormuyor değil mi:) Keyifle yapıyor insan :)

Bizde de ben annemlere gidince sık sık yaşanır bu dialog:)) Ama tespitin çok doğru canım, onlar şikayet eder biz edemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…