2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
Ben bugünlük kotayı fena doldurdum canlar.
Yarın doktora gidecem bakalım son durumlar ne ?
Dualarınızı bekliyoruz güzel teyzoşlar.
Hepinizi ve minik yavrularınızı kocaman öpüyoruz oğlumla :KK16::KK16::KK16:


aynen benım de duyduklarım ve düşündüklerimi ifade etmişsiniz. bi yandan ayaptırıp rahat etmek var bı yandan da acaba bakımı zor olur mu?soruları :KK1: deneyimli kimse yok mukı?:44:

günaydın herkese... Ema 'cım dualarımız seninle ve oğluşunla... güzel haberlerini bekliyoruz canım... bizde de bugün görüş günü var bakalım bizim kız içerde neler yapıyor...:KK1::KK1:

mmkbl ve diğer arkadaşlar kızım var oğlum yok ama 2 tane ikizler burcu erkek yeğenim var.. erkek bebeklerde ilk aylarda pipisinde kireçlenme oluyor. bu durumdan dolayı sünnet olmaları gerekebiliyor. erkek bebekleri krem yardımıyla kireçlenme olayına bağlı olarak pipisinin üstündeki eti aşağı yukarı yaparak kireç tutmamasını sağlamanız gerekiyor. kireçlenme olayı bebişlerin canının çok yanmasına sebep şimdiden aklınızda bulunsun... erkek bebek anneleri bu konuyu daha iyi bilirler.. hastane bunları söylememişti. çocuk dr gittiğimizde onlar söylemişti. bende bu konuyu sizinle paylaşayım dedim. ilkinde bilmediğimiz için sünnet yaptırmak zorunda kaldık çünkü çok kireçlenmiş. ama ikinci erkekte bu durumu bildiğimizden hep yaptık ve kireçlenme olmadı... benim oğlum olsaydı erkekler hep sünnet ve askerlik anılarını anlatır ya bence her erkeğin aklında yer etmesi gereken şeyler bunlar... kolay büyümesinler... acıyı da bilsinler... tatlıyı da.... insanın hayatında anıları olmalı diye düşünüyorum..
 
yok canım arkadaşım endişe etme..doktorlar artık çok tedbirli davranıyor....bir sıkıntı olsa muhakkak yönlendirirdi alanında uzman birilerine..artık risk almıyor doktorlar...benimde martta gittiğimde bir hafta kadar geriden geliyor dedi kafası..ben çok korktum hemen panik tabi...iki hafta önden iki hafta geriden gelmesi normal durumlar endişe etme dedi...hatta genlerlede ilgiliymiş..mesela babamın benim annemin kafası çok büyük değildir....hatta küçük yeğeniminde...hani çok küçük değil ama büyükte değil :)ama eşimin büyüktür kafası...

cnm işlerin yoğunluğundan giremedim. Teşekkür ederim desteğin için :) benimde içimde garip nedenini bilmediğim bi rahatlık var zaten hani bazen hissedersin ya öyle bişi :) Allah'ım korusun bütün yavruları.


kızlar bende 15 ine alcam iznimi ama ben izne ayrılmak istiyorum baksanıza herkese mayısın 20 sinden sonra doğum tarihi verilmiş ben daha memlekete gidcem hazırlık yapcam filan ancak denk getirrim diye düşünüyorum:44:
Buarada canım sende takılma başının büyüklüğüne o gelişim aşamasında kilosu nasılki bi hafta öndeyse başıda oyle olabilir takılma bişe olsaydı doktorun mutlaka bişe sölerdi biz fazlaca pimpirikliyiz bence her konuda :KK34:

cnm kilosu için normal dedi bi sıkıntı yok zaten başı içinde öyle çok endişeli çok büyük bir problemmiş gibi konuşmadı. Evet bencede bizim pimpirikliliğimizden kaynaklanıyor herhalde :)

hoşgeldin aramızaa




canım rabbim yardımcın olsun. açıkçası diyecek pek bir şey bulamıyorum ama ilk aklıma gelen tıpın aslında çok ilerlediği oldu. doktorlar neden almak istemiş ki? artık cüceyi bile uzatıyorlar tek bacağı uzatmak çok zor olmasa gerek? yine de rabbimin mucizelerinden umut kesilmez. arkadaşların da dediği gibi bir çok doktorun alalım deyip de sağlıklı bebeklerine kavuşan çok kişi duyduk okuduk buralarda inşallah siz de onlardan olursunuz. sen moralini bozup da bebeğini üzme annesi. rabbim kolaylıklar versin sağlık sıhhat versin




canım inşallah kanaman bir an önce durur. benim de bir ay boyunca hiç kesilmeden kanamam olmuştu 15-19. haftalarda. inşallah seninki de öyle bişey çıkar. bebişin de sabırlı olur da vaktini bekler inşallah canım. sien iğnelerini olmuşsun önlemini almışsın. geri kalan görev minişine düşüyor. aceleci olmsın kuzuşun inşallah



canım bugün doğumgünün mü yoksaaaa:KK52: doğum günün kutlu olsun canım. ailenle bebeğinle çoook mutlu nice yaşlar görürsün inşallah:nazar::KK16::KK16:



aslında takviminde gördüğüm kadarıyla tahmini doğum tarihin benden 4 gün önce ama doktor sana benden 3 gn sonraya randevu vermiş. yani 33 bitince mi rapor verecekler sana? bu durumda eğer raporu alırsan 38e kadar çalışmış olacaksın galiba canım? yani yanlış hesaplamadıysam böyle:44: aslında izinleri sonrasına aktarma açısından iyi ama biraz yorucu olabilir...
bu arada başın önden gitmesi konusu da bir kaç arkadaştan daha duymuştum canım. doktorunun da dediği gibi bence evhamlanacak bir durum yok. kimi önden gidiyor kimi arkadan doğuma kadar yakalıyorlar birbirlerini. hatta okuduğum yorumlardan biliyorum koca kafalı oğlum falan diye seviyorlardı bebişlerini sen de karnına pıt pıt yap "benim oğlum akıl küpü kafası bile büyük" de annesi:) hiiiçççç canını sıkma ama

evet cnm bebeğimin baş,karın ve bacak ölçümleri farklı farklı haftaları verdiği için sanırım o tarihe randevu verdi. Çünkü karın çevresi 29.haftayı gösteriyordu. Belkide onun32.haftaya gelmesini beklemek için öyle yapmıştır.
Kesinlikle artık çok yorucu olmaya başladı. Gerçi işimde öyle yorucu bi iş değil masa başı çalışıyorum ama insan otururken bile rahatsız oluyor.
cnm benim kızım olacak :) ama dediğini kızım olarak değiştirip söyleyeceğim benim minik susamıma :)

Teşekkür ederim herkese destekleriniz için :) iyiki varsınız :)
 
ben de bi sonrakı kontrolde bı sorayım diyorum ama muhtemelen yıne tercıhı bizlere bırakacaklarmış gibi geliyo. yıne de onemlı olan ne söyledikleri. benım randevum 18 nısan da. haberleselım bakalım ne diyecek doktorlar...

hani bebek doğunca ya da ilk doktor kontrolünde belli oluyor ya,doktor artık neye bakıp neye göre karar veriyorsa şimdi ettirin falan diyor ya onu diyorum..hani daha şimdiden bunu düşünmüyorum :KK1:
 
Gunaydinn kizlarrl hayirliii cumalar...Allahim insallah bebislerimizi kucagimiza almayi buyutmeyi nasip eder...kasinti bende yoktu diye biliyordum ama sabah bi uyandim karnim kipkirmizi kasintidan kucuk kirmizi pitirciklar olusturmusum sanki:)))) ama hic farkinda degilim..bi guzelde lastik izi vardi pijamam mi skti ki acaba guya bol biraz ama oyle iste:))babamizda askerde..kramplarimla kendim mucadele ediyorum artik
 
Gunaydin kizimin arkadadlarinin annelerii !! Nasilsiniz ? Guzel bir cuma ve hafta sonu dikiyoruuumm.


hani bebek doğunca ya da ilk doktor kontrolünde belli oluyor ya,doktor artık neye bakıp neye göre karar veriyorsa şimdi ettirin falan diyor ya onu diyorum..hani daha şimdiden bunu düşünmüyorum :KK1:

Pufpufcum selam diger tarafa da yazdim bizim listemizi dogum tarihi sirasina gore duzenleyebilmen mumkun mu heyecanla bekleriz.Takibi kolay olur ne dersin sekerim mumkun mu?
 


cnm kilosu için normal dedi bi sıkıntı yok zaten başı içinde öyle çok endişeli çok büyük bir problemmiş gibi konuşmadı. Evet bencede bizim pimpirikliliğimizden kaynaklanıyor herhalde :)

)

az kaldı zaten canım kucağımıza alırsak şu yersiz kaygılar gidcektir eminim rabbim sağ salim dünyaya gelmelerini nasip etsin:KK49:
 
benim iki düşüncem...durumum farklı tabi benim..

1. 32.haftada direk izne ayrılmak...doktor ayrılman gerekiyor derse..

2.Patron kayınpeder olduğu için anlaşmalı çalışmak..iznimi 32.haftada başlatsın...(.benim çalışma saatlerim çok kötü...sabah 8 akşam 19:30....ptesi izin hsonu full çalışma! evimde yakın olmadığı için sabah erkenden kalk otobüslerde sürün akşam eve gidene kadar 20:00-20:30 ol..bana şimdi psikolojiken ve fiziken ağır geliyor hele ki bundan sonra nasıl olur bilemem.).konuşup haftada 3 gün izin yapayım 4 gün geleyim dicem.....çalıştığım günlerin parasını versin sadece...tabiiki doktor çalışabilirsin derse..

şimdi kayınpeder kimseyi almak istemiyor yerime..ama mecbur almak zorunda...bende idare edeyim onu oda beni idare etsin ....




ayy ne güzel yavrunu göreceksin...selam söyle teyzelerinden...öpüyoruz kocamanından...güzel haberlerle gelirisn inşallah :) yarasa women:)

günaydınlar arkadaşlar inşallah güzel bir gün olur
 
Cok kasinan arkadaslar karaciger enzimlerini kontrol ettirsinler. Allah korusun onlar yukseldiginde de cok kasinma olur ama sadece karninda degil her yerinde olur

Benim karnim goguslerim ve sirtim kasiniyordu aylardir. O zamanlar dermatologa gittim, bir sorun cikmadi tahlillerde. Iki krem yazmisti ama kadin dogum uzmaniyla birlikte kullanmamaya karar verdik. Son zamanlarda sirtim ve goguslerim yok denecek kadar az kasiniyor zaten ama karnimdaki kasinti hic azalmadi cildirtacak derecede kasiniyor bazen :KK50::KK50::KK50:
 
Kızlar benm ayaklarım hafif hafif şişmeye başladı halsizlik de var annem de diyo bunlar doğuma yakın olr ee baktığımda başı da 1bucuk aydr aşağı pozisyonda bebiş de 3 4 hafta önden gidiyor acaba ben bişeyleri mi
Yanlış hesapladım daha önceden mi hamile kaldım üstüne mi gördüm diye şüpheye düşmeye başladm var mı aramzda ayağı şişen halsizliği olan ya bi de gecen rüyamda gördüm Koç
Burcu olms bZm oğlan bunlar işaret mi acabaaa


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hemen hemen aynı haftalarımız seninle en son ne kadardı bebişin boyu kilosu canım:26:
 
Pufpufcum selam diger tarafa da yazdim bizim listemizi dogum tarihi sirasina gore duzenleyebilmen mumkun mu heyecanla bekleriz.Takibi kolay olur ne dersin sekerim mumkun mu?

Mujum topiği ben sonradan devraldığım için üzerine ekleyerek devam ettim.. (mesela ocak 2014 anneleri topiğide bendeydi biara,o zaman listeyi sat'a göre düzenlemiştim) Şimdi baya uzun oldu liste, tekrar düzenlemek için tüm hepsini silmek biyere kaydetmek ve tarihe göre sırayla bakıp bakıp yazmak lazım.. Baya uzun iş yani :KK25:

Ama boş olduğum bigün senin hatrına denerim :KK34:
:KK19:
 
Gunaydinn kizlarrl hayirliii cumalar...Allahim insallah bebislerimizi kucagimiza almayi buyutmeyi nasip eder...kasinti bende yoktu diye biliyordum ama sabah bi uyandim karnim kipkirmizi kasintidan kucuk kirmizi pitirciklar olusturmusum sanki:)))) ama hic farkinda degilim..bi guzelde lastik izi vardi pijamam mi skti ki acaba guya bol biraz ama oyle iste:))babamizda askerde..kramplarimla kendim mucadele ediyorum artik

Gunaydin kizimin arkadadlarinin annelerii !! Nasilsiniz ? Guzel bir cuma ve hafta sonu dikiyoruuumm.



Pufpufcum selam diger tarafa da yazdim bizim listemizi dogum tarihi sirasina gore duzenleyebilmen mumkun mu heyecanla bekleriz.Takibi kolay olur ne dersin sekerim mumkun mu?

günaydınlar arkadaşlar inşallah güzel bir gün olur

Gunaydin guzel anneler :KK16: hayirli cumalar..
Kontrolu olan anneler, sglbnt, ema, cok mutlu guzel haberlerle donun insallah
 
Mujum topiği ben sonradan devraldığım için üzerine ekleyerek devam ettim.. (mesela ocak 2014 anneleri topiğide bendeydi biara,o zaman listeyi sat'a göre düzenlemiştim) Şimdi baya uzun oldu liste, tekrar düzenlemek için tüm hepsini silmek biyere kaydetmek ve tarihe göre sırayla bakıp bakıp yazmak lazım.. Baya uzun iş yani :KK25:

Ama boş olduğum bigün senin hatrına denerim :KK34:
:KK19:
tamam fistik sagolasin :KK66:

Gunaydin guzel anneler :KK16: hayirli cumalar..
Kontrolu olan anneler, sglbnt, ema, cok mutlu guzel haberlerle donun insallah
Benim de kontrolüm vaar ama taaa 4 te.caniim sen hep nemli tut herhangi bir problem yoksa nemli kaldiginda kasinmaz cok rahatsiz olursan ılık bir dusa gir o rahatlatir ama yibe krem surmen gerek cancaagazim
 
kızlar size bir sorum olacak
hani kendimize gecelikler pijamalar falan alıyoruz da asıl önemli olan bebeğimizin kıyafeti gibime geldi. sonuçta ilk giyeceği şey olacak. ilk fotoları o kıyafetle çekilecek. ben bir organik pamuk hastane çıkışı takımı almıştım da organiklerin rengi biliyorsunuz krem oluyor üzerindeki desen de kahve tonlarında gibi. böyle çok canlı canlı değil açıkçası. fotolarda çok albenili durmayabilir. yeni doğmuş bebek biraz krımızı gibi oluyor diye kırmızı renk ağırlıklı bir takım da düşünmüyorum. pembeli kremli bir şeyler alıcam galiba. hem alacağım gecelik rengine de uyar kızışımla takım giymiş oluruz:KK1:ama tam da istediğim gibi bişeyler bulamadım yaa... siz ne yaptınız bu konuda bana fikir verir misiniz?

ben iki tane hastane çıkışı aldım bir tanede hastaneden vereceklermiş.... fotoğraf falan düşünmüyorum ben..yani profesyonel olarak..makina var ... kuzenim çekerim demişti..ay ben o işleri hiç düşünemiyorum ben direk bebeğimin doğacağı ana odakladım kendimi...eli ayağı düzgün mü sağlıklımı...biliyorsunuz sıkıntı yaşadık...tek istediğim zekası herşeyi tam olsun...bana fazla asortik bu tip işler :KK1::KK1::KK1:
fikrimi söylemem gerekirsede biraz koyu pembeli bir takım al çok açık olmasın..nette baktım genelde mavi yada pembe....annesi onlar melek ne giydirsen o dünya harikası çıkacak fotoğraflarda..


Bizzz geldiikk...:) Çok şükür herşey yolunda... :nazar: Bir hafta önden gidiyoruz 1.800 olmuşuz doktorla 4 ü geçmezse normal diye konuştuk ama bakalım bahtımıza ne çıkacak... Ben herhalde hala dönmedi diye düşünüyordum ama bizimki yarasa annesine uymuş... :KK9: Artık üç hafta sonra görüşecekmişiz sonra iki sonra her hafta dedi doktorumuz...:) Benimde nurtopu gibi 12 kilocuğum olmuş...:KK43:

:nazar: :nazar: :nazar: maşallahhh canım..bebişte güzel büyümüş...darısı bizlerin başına..

Ben bugünlük kotayı fena doldurdum canlar.
Yarın doktora gidecem bakalım son durumlar ne ?
Dualarınızı bekliyoruz güzel teyzoşlar.
Hepinizi ve minik yavrularınızı kocaman öpüyoruz oğlumla :KK16::KK16::KK16:

EMAcığımm..inşallah güzel haberlerle gelirsinnnnn canım..bu güzle günde tüm dualarımız sizinle...


Bende Haziranda ikiz kızımı bekliyorum

hoşgeldin...sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım ikiz meleklerini..

Canım bana mail at farklı bir formatta yeniden atayım sana ayıp ediosun :)

face adresine attım canım mail adresimi..teşekkür ederim..

Kizlar gecenin bu saatinde kasintidan delirmek üzereyim :KK37::KK37::KK37: artik tirnaklarimi geciriyorum karnima :KK50: yok mu bir fikri olan yok mu bu kasintiyi alacak dogal bir yontem veya bir krem falan. Bir kac arkadasta daha vardi siddetli kasinti. Naptiniz gozunuzu seveyim bana da soyleyin delirecem yaw :KK53::KK53::KK53::KK53:

cancanımm..benim iki gündür göğüslerimde başladı ama öyle çok rahatsız edecek şekilde değil...eskiden ben kaşıntım olduğunda alerjik olurdu bazen..tuzlu su sürerdim...ama şimdi hamileisn..dokunur falan..

Benim icin de gece uykulari coktan bitti. Bel agrisi sirt agrisi beni uyutmuyor. Deliksiz bir uyku icin simdi neler vermeZdim..

uyku muykuuu nerde...bütün bir gecem sağa dönükmüyüm sola dönükmüyüm .hesaplamakla geçiyor...hep kesik kesik :)


günaydın herkese... Ema 'cım dualarımız seninle ve oğluşunla... güzel haberlerini bekliyoruz canım... bizde de bugün görüş günü var bakalım bizim kız içerde neler yapıyor...:KK1::KK1:

mmkbl ve diğer arkadaşlar kızım var oğlum yok ama 2 tane ikizler burcu erkek yeğenim var.. erkek bebeklerde ilk aylarda pipisinde kireçlenme oluyor. bu durumdan dolayı sünnet olmaları gerekebiliyor. erkek bebekleri krem yardımıyla kireçlenme olayına bağlı olarak pipisinin üstündeki eti aşağı yukarı yaparak kireç tutmamasını sağlamanız gerekiyor. kireçlenme olayı bebişlerin canının çok yanmasına sebep şimdiden aklınızda bulunsun... erkek bebek anneleri bu konuyu daha iyi bilirler.. hastane bunları söylememişti. çocuk dr gittiğimizde onlar söylemişti. bende bu konuyu sizinle paylaşayım dedim. ilkinde bilmediğimiz için sünnet yaptırmak zorunda kaldık çünkü çok kireçlenmiş. ama ikinci erkekte bu durumu bildiğimizden hep yaptık ve kireçlenme olmadı... benim oğlum olsaydı erkekler hep sünnet ve askerlik anılarını anlatır ya bence her erkeğin aklında yer etmesi gereken şeyler bunlar... kolay büyümesinler... acıyı da bilsinler... tatlıyı da.... insanın hayatında anıları olmalı diye düşünüyorum..


güzel güzel haberlerle gel olurmu canım arkadaşımmm......ve teyzesinden Elif Hiraya kocaman öpücükler...selamlar...

Gunaydinn kizlarrl hayirliii cumalar...Allahim insallah bebislerimizi kucagimiza almayi buyutmeyi nasip eder...kasinti bende yoktu diye biliyordum ama sabah bi uyandim karnim kipkirmizi kasintidan kucuk kirmizi pitirciklar olusturmusum sanki:)))) ama hic farkinda degilim..bi guzelde lastik izi vardi pijamam mi skti ki acaba guya bol biraz ama oyle iste:))babamizda askerde..kramplarimla kendim mucadele ediyorum artik

ALlah kavuştursun eşinle canım.......hayırlı teskereler olur inşallah....sanada hayırlı cumalar...

Gunaydin kizimin arkadadlarinin annelerii !! Nasilsiniz ? Guzel bir cuma ve hafta sonu dikiyoruuumm.
Pufpufcum selam diger tarafa da yazdim bizim listemizi dogum tarihi sirasina gore duzenleyebilmen mumkun mu heyecanla bekleriz.Takibi kolay olur ne dersin sekerim mumkun mu?

günaydın mujummmm......Asyam Meleğimle biz iyiyiz..hasta olacak gibiyiz ama olmıcaz inşallah...sıralama fikri benimde hoşuma gitti..zor değilse Pufpuf niye olmasın ..tabi yapılabilecek birşeyse seni uğraştımayacaksa..
 
Son düzenleme:
tüm güzel dileklerimizin, hayırlı dualarımızın kabul olacağı bir cuma olsun hepimize.....doktora gidecek arkadaşlarım güzel haberlerle gelirsiniz inşallahh....akşam veda etmeden gittim biraz rahatsızlandım..malum hastalık havası...ama iyi gibiyim...meleklerinizi ve sizi kocaman öpüyorum...
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
 
Mujum topiği ben sonradan devraldığım için üzerine ekleyerek devam ettim.. (mesela ocak 2014 anneleri topiğide bendeydi biara,o zaman listeyi sat'a göre düzenlemiştim) Şimdi baya uzun oldu liste, tekrar düzenlemek için tüm hepsini silmek biyere kaydetmek ve tarihe göre sırayla bakıp bakıp yazmak lazım.. Baya uzun iş yani :KK25:

Ama boş olduğum bigün senin hatrına denerim :KK34:
:KK19:

Anne Adayımız Yaş Kaçıncı Bebiş Şehir BDT Bebiş Cinsiyeti Bebiş İsimlerimiz
albiza 2. İstanbul 19.May ERKEK Rüzgar
balbadem34 31 İstanbul 25.May ERKEK Ateş
Zemrush 27 İlk İstanbul 29.May ERKEK Ömer Faruk
Azerikizi91 22 İlk İstanbul 1.Haz ERKEK Ali Yasin
sengul1 25 3. Viyana 1.Haz ERKEK
nurmur87 27 İlk İstanbul 1.Haz ERKEK
azsekerli 27 İlk Konya 1.Haz KIZ Ezgi Defne
melekdokunusu 30 1.Haz ERKEK Ömer Aras
patikpat 28 İlk Antakya 2.Haz ERKEK Göktuğ
famura 30 3. İzmir 2.Haz KIZ
beyazzzzzz 28 İlk İzmir 2.Haz ERKEK Doruk
kulvan 21 2. Bursa 2.Haz KIZ Ada
akmelek 30 İlk Manisa 2.Haz KIZ Derin
karemine 26 İlk İngiltere 3.Haz ERKEK
bkti2 26 İlk Manisa 3.Haz KIZ Alya
lilas85 28 2. Mersin 3.Haz KIZ
brcnkb 25 İlk İstanbul 4.Haz KIZ Melek
minikkizim 27 İlk Ankara 4.Haz KIZ
darkseed 31 İlk 4.Haz KIZ
SERPILzh 34 2. 5.Haz
RaziyErkan 21 İlk Almanya 5.Haz ERKEK
mrsPhoenix 28 İlk İstanbul 5.Haz ERKEK Mete
DumaDumaDumM 30 İlk Ankara 5.Haz KIZ
güzelkızMS 25 3. Kahramanmaraş 5.Haz KIZ Erva
miss_night 25 İlk Bursa 6.Haz
ciceek 27 İlk İstanbul 6.Haz ERKEK Muhammed Ayaz
adaarin 26 İlk Adana 6.Haz ERKEK Arın
balmmm 21 İlk Malatya 6.Haz ERKEK
mozijiku0134 23 İlk Kıbrıs 6.Haz KIZ Mina
denizkao 30 2. Ankara 6.Haz
HUZEYFEE 31 İlk Eskişehir 6.Haz ERKEK Ahmet Faruk
dacanka İlk İstanbul 6.Haz KIZ Hanzade
Feyza81 22 İlk İzmir 7.Haz ERKEK Ömer Nazım
EMLEB 26 İlk Bilecik 7.Haz KIZ
pembesebboy 28 İlk İstanbul 7.Haz KIZ
elif135 27 İlk Manisa 7.Haz İKİZ
yazyagmuru07 24 2. Antalya 8.Haz
LoReNaaa 33 İlk İzmir 8.Haz ERKEK
babygel 8.Haz KIZ
babygel 35 İlk Ankara 8.Haz KIZ Su
blackgirll 28 İlk Konya 9.Haz ERKEK
bademcube 27 İlk Ankara 9.Haz
tubakara 29 İkinci Gaziantep 9.Haz ERKEK
nokul90 23 İlk Kütahya 9.Haz KIZ
tugbaglc 25 İlk İstanbul 9.Haz KIZ Yade
GOLD_WOMEN 24 İlk Bayburt 9.Haz KIZ
azin 26 İlk İstanbul 9.Haz ERKEK Ali Osman
CANKATRE 37 2. İstanbul 9.Haz KIZ
rmzncl 24 İlk Antalya 9.Haz KIZ
ttet 25 İlk Samsun 10.Haz KIZ Zeynep
Delilah 25 İlk Siirt 10.Haz KIZ Melis
ahmtkdr 22 İlk Ankara 11.Haz ERKEK Miraç
juliette09 28 İlk Kuşadası 11.Haz KIZ
cileksurat 33 İlk Eskişehir 12.Haz KIZ Asya Melek
umudumrabia 20 İlk Ankara 12.Haz KIZ
cedi85 28 2. Ankara 12.Haz
karadenizki 31 İlk İstanbul 12.Haz ERKEK Egemen Taha
arelinannesi 30 2. İstanbul 12.Haz KIZ
kum_sal 28 İlk Ankara 12.Haz KIZ Eylül
GD2104 24 İlk Bursa 13.Haz KIZ Elif
POLY74 39 2. İstanbul 13.Haz ERKEK
almisim 24 2. Ankara 13.Haz KIZ
aliprensinannesi 13.Haz ERKEK Ali Eren
ilepetzog 26 İlk İzmir 14.Haz KIZ Ada
negiff 34 İlk İzmir 14.Haz KIZ Ela
betul1645 25 ilk Bursa 14.Haz ERKEK Mustafa
burchecan 26 İlk İstanbul 14.Haz KIZ Ela Mina
alangu 34 İlk Mersin 14.Haz KIZ Elif Naz
hasretim_ 27 İlk İzmir 14.Haz KIZ
nimet1 34 İlk Newyork 15.Haz
wilmos 28 İlk İstanbul 15.Haz
cips 23 İlk İstanbul 15.Haz KIZ Zeynep
leylvea 34 İlk İstanbul 15.Haz
aysenazim 27 2. Sakarya 15.Haz ERKEK Akif
yesso1978 35 2. 15.Haz ERKEK
nhrkbl 29 İlk Sinop 15.Haz ERKEK Poyraz
lilyum0320 29 İlk Ankara 16.Haz KIZ Cemre Elvin
eseski 24 2. Eskişehir 16.Haz ERKEK Yiğit
Lahesis 31 İlk Denizli 16.Haz ERKEK Veli Çınar
tubaceyln 28 İlk Bursa 16.Haz ERKEK Yekta Bera
esmeradr 27 Ankara 16.Haz KIZ
aysel123 30 İstanbul 16.Haz ERKEK Burak Yusuf
seraaap 30 İlk İzmir 17.Haz
bahar3432 31 İlk İstanbul 17.Haz ERKEK Talha
Plebisit82 31 İlk Kahramanmaraş 17.Haz ERKEK Hasan Kerem
axigirL 26 İlk İstanbul 17.Haz ERKEK Görkem
yesil_dostu 27 İlk Ankara 17.Haz KIZ
mujjum 32 İlk İzmir 17.Haz KIZ Masal
fabor 38 2. Bursa 18.Haz
ashkk 30 İlk Bursa 18.Haz
huzursokagi01 27 İlk Sivas 18.Haz KIZ
elpim 29 İlk İzmir 18.Haz KIZ Su
neslihanbursa 24 İlk Bursa 18.Haz KIZ Betül
sglbnt 37 2. İstanbul 18.Haz KIZ Elif Hira
redy 31 İlk İstanbul 18.Haz ERKEK
besebaba 27 İlk Van 19.Haz KIZ
E_M_A 27 İlk 19.Haz ERKEK Muhammed Ali Ege
esmeraldaszone 31 İlk İstanbul 19.Haz
ESMERSIRINE 28 İlk Adana 20.Haz ERKEK Celal
judith35 27 İlk İzmir 20.Haz ERKEK Demir
belinda31 25 İlk Diyarbakır 20.Haz ERKEK Mustafa Eymen
Kedim 29 İlk Bursa 20.Haz ERKEK
simage 26 İlk İstanbul 20.Haz KIZ Azra Betül
guness14 30 İlk İstanbul 21.Haz ERKEK
10YBetul 26 İlk Kütahya 21.Haz ERKEK
bergennn İlk Eskişehir 21.Haz ERKEK
didasesa8 28 İlk İstanbul 21.Haz KIZ Nimet Ela
tubaklk 26 İlk Denizli 21.Haz KIZ İkra
ozelegtim 28 İlk Bursa 22.Haz KIZ
edamet İlk Antalya 22.Haz KIZ
tazeannehtc 25 İlk Bayburt 22.Haz ERKEK
pufpuff 27 İlk İstanbul 23.Haz ERKEK Ahmet Efe
mihrimah24 27 2. Bursa 23.Haz
Rosaleda 30 İlk Tekirdağ 23.Haz KIZ Nehir
ist3434 27 İlk İstanbul 23.Haz KIZ
yesilerikk 28 İlk Bartın 23.Haz ERKEK
hediyeler 23 İlk İngiltere 23.Haz KIZ
gunnur2010 33 2. Yurtdışı 23.Haz ERKEK
nagihannnn 23 İlk Bursa 24.Haz
esbel 29 İlk Ankara 24.Haz KIZ
ciciannecik 27 İlk Niğde 24.Haz ERKEK Rıfat
gur_bet 29 İlk Batman 24.Haz KIZ
zkibar82 31 İlk İstanbul 25.Haz ERKEK
gültuğ 31 İlk İstanbul 25.Haz KIZ Erva Eflin
SERAP54 37 2. 25.Haz KIZ
organiksekerr 28 2. 25.Haz KIZ
kadraj 29 İlk Konya 25.Haz KIZ
kiymet3535 25 İlk İzmir 25.Haz KIZ Elifnur
sevgi2005 27 2. İzmir 26.Haz
UfuruktenPrenses 29 İlk İstanbul 26.Haz KIZ
zehranurum 26 2. İstanbul 26.Haz
Ayaz12 25 İlk Çanakkale 26.Haz ERKEK Fatih
1melodi 28 İlk İstanbul 26.Haz KIZ Yaren
Cancancan35 33 İlk İzmir 26.Haz ERKEK Can
Arjin12 25 İlk Almanya 26.Haz ERKEK
agonca 23 Hatay 26.Haz KIZ Duru
ankara12 36 İlk İstanbul 27.Haz ERKEK
Julietta 30 İlk İstanbul 27.Haz
rapunzel_ysr 28 İlk Antalya 27.Haz KIZ Zeynep Alya
pearly1905 23 2. Bolu 27.Haz KIZ Ece
mmkbl 30 İlk Antalya 27.Haz ERKEK Alp
pamukhelva87 26 İlk Ankara 27.Haz ERKEK Kuzey
roseshah87 27 İstanbul 27.Haz ERKEK Taha Bekir
deterjan 32 İlk Ankara 28.Haz KIZ Elif Ada
suncaptain 27 İlk 28.Haz
shinanay 30 İlk İstanbul 28.Haz ERKEK
deryaderya17 29 İlk Balıkesir 29.Haz ERKEK
CLeOpaTRa 24 2. İstanbul 29.Haz KIZ
mymahkamab 23 İlk Isparta 29.Haz ERKEK
didari 30 İlk 29.Haz
YalnizMelek 31 2. İstanbul 29.Haz ERKEK Eymen Efe
zeynelim 22 İlk 29.Haz ERKEK İbrahim Efe
eylulgulu 30 2. İstanbul 29.Haz ERKEK Eymen
pretty_rose 27 İlk Kayseri 30.Haz KIZ Beren
nry1982 30 2. Bursa 30.Haz ERKEK Eymen
ucak KIZ Elif Hayal
ezgidemir35 30 İlk İstanbul ERKEK

canım excelde düzelttim ama buraya yapıştırırken yamuk yumuk ben yine de paylaşayım seninle dedim belki işine yarar :26::26:
 
günaydın kızlarrr;
biz dün kontrol olduk..maşallah bizimki 12 gün önden gidiyormuş..3 haftada 425 grm almış tosuncuğum..bide geceleri sancım oluyordu hem idrar tahlili yaptı hemde nst testi yaptı bana.test sonucumda sıkıntı yok ama idrarımda 3-4 lökosit çıktı 1 tane bil eolmasın erken doğuma sebebp olur idrar yolu enfeksiyonu dedi üromisin die ilaç verdi tek kullanımlık zaten tek seferde hepsini atıo bu ilaç sonrasındada günde 3-4 lt su içiosun artık dedi..vitamin kullanıyordum onuda kesti sadece demir hapı yeterli dedi.bizden haberler böyle teyzoşlarıı öndende gidince bebiş beni iyice heyecan sardı Allah hepimizin yardımcısı olsun..buarada kızlar az önce farkettim göğüsümün koltuk altına doğru kısmında renk koyulaşması var sizdede varmı o?hepinizi öpüyorum gününüz mis geçsin hayırlı cumalarrrr
 
tamam fistik sagolasin :KK66:


Benim de kontrolüm vaar ama taaa 4 te.caniim sen hep nemli tut herhangi bir problem yoksa nemli kaldiginda kasinmaz cok rahatsiz olursan ılık bir dusa gir o rahatlatir ama yibe krem surmen gerek cancaagazim

Seni de musmutlu bekliyoruz canim :KK16: dun aksam dayanamayip vazelini tabaka halinde surdum ama bana misin demedi. Sabahi zor ettim ilik dus bebe yagi lierac ve saf zeytin yagida denediklerim ve kutu kutu bitirdiklerim arasinda :KK43::KK43::KK43:
 
X