2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
benlikmiş tam :) bir FBli olarak çok sevdim..EŞim benim Es-Es ve Bjk li ..ama evde fincanlar kalemler vs Fenerbahçelidir..hatta ananesi birde FBLİ tulum almış :) bende eşime süpriz yapıp Es-Esli bir hastane çıkışı alıcam :)

bende FB'liyim ama eve asla giremez FB'li bişey.. Eşim deli BJK fanatiği :KK1:
 
Canlar hepinize destekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum.
İnşallah hiç birinizin yazısını atlamamışımdır.Yatınca zor oluyor nete girmek.
Hala regl olacakmışım gibi sancım devam ediyor ama nst ye girdiğim için biraz daha rahatım çok şükür.
Allah'ım sizleri ve minik yavrularınızı bütün tehlikelerden korusun inşallah.
Sizi ve kuzucuklarınızı çokkkk seviyorum :KK16::KK16::KK16:

Insallah daha guzel haberlerini alacagiz canim
 
canım merhaba, teşekkür ederim, ben şuan 31. haftayla gidiyorum aslında muhtemel doğum tarihim 9 haziran yani 9 ay 10 gününü doldurursa 9 haziran. ama benim kız olduğu için mi bilmiyorum dün doktor 20-25 mayıstan sonra ciddi ciddi bekliycz artık doğumu dedi :) tam tarih şuanda henüz belli değil canım :)

seninkisi kız mıydı kızlar genelde 1-2 hafta erken geliyolarmış :)



maşallah yavruna:nazar: buarada kaç haftalıksın canım niye erken tarih verlidi doğumuna dün bi arkadaş daha tarihini 25 mayıs diye almış ben anlayamadım şimdi biz 40haftalıkken doğurmıycazmı:26:
 
ne tepki vereceğini kestiremediğim için çekiniyorum söylemeye ama bir dahaki gittiğimizde belirticem :) bu arada teşekkür ederiz seninkine de maşallah 41 kere :nazar: :nazar:

Oyyyy yesinlerr minnak kızını maşallah ona :nazar: bizimde 25 mayıs civarı olacakmış heralde.Ama sezeryan olayını söyle bence ona göre bir yol izleyin birşey kalmadı artıkk :KK34:
 
hayırlısı canım doğru söylüyorsun benim bu sezeryan meselesiyle ilgili en çok korktuğum konu her kafadan bir ses çıkması yok kırk gün yataktan kalkamazsın yok sütün gelmez fln bunlardan dolayı endişem yoksa önemli olan bebeğimin sağlıkla gelmesi tabi ki..iş meselesi de dediğin gibi kasten yapıyor müdürler ben farkındayım ama insan üzülüyor yine de böyle şeyler insanı motive etmiyor tam tersi motivasyonu düşürüyor bence..

puhahhaahahah hepimizde atlamışız heee :KK1: ne var canım aaaaa kızınında iy haberlerini getir nolcak :KK19:
Canim hic aklina kotu seyler getirme. Ben de sezaryen oldum hem sutum geldi hem bir haftam olmadan gelen misafirlere servise basladim :nazar::nazar::nazar: darisi hepinizin basina ve tekrardan benim basima :KK34:
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: kafayı bozduk sanırsam bebişlerimizle :KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35: bizim cadı kızımız nasılmış peki iyimiymiş :) tatlı cadımız..

Oyyy cok guldum yaaa :-) gercekten oglusla kizimizi karistirdik :-) ama olsun sonucta o da bizim yegenimiz. prenses nasilmis peki :KK9:

Teyzoslar cok sagolun. Prensesimin biseyi yok cok sukur. Alerjimiz var toza polene her bahar onlem amacli koruyucu ilac kullanacakmisiz.
 
Geçmişler olsun cnm sağlıkla zamanında al inşallah kuzunu kucağına

Çok sağol canımmm inşallah hepimizin bebişleri zamanında hayırlısıyla sağlıkla doğar :KK16:

amiiiin cnmmmm amiiinnnnn allahım korusun butun bebeklerımızı bol bol dinlen ayaklarını dik havaya yat bır sure bole yap 32 den sonra daha rahat oluruz :KK8:

Kalkmak yasak zaten canım birkaç gün duş bile alma dedi dr.
Yemek lavabo ve namaz dışında kalkmıyorum.
32.haftayı görmek bile hayaldi benim için ama çok şükür şimdi biraz daha umutluyum canımcım :KK16:

selam anneler yazılar 2 gün girmedin mi birikiyor maşallah umarım herkes iyidir.. ben bgn ağlayıp duruyorum dertleşmek istedim sizinle eşimin işi sallantıda aslında eşim çok güzel çalışıyor ama firma müdürü ikide bir arayıp küçülmeye gidebiliriz satışı çok yapın yoksa işten çıkartılırsınız diye tehdit ediyor benim de şu dönemde bunları duymayı içim kaldırmıyor, o kadar kötü hissediyorum ki kendimi burda yazanları bile okudukça ağlıyorum bebeğim de strese giriyor bu şekilde biliyorum ama elimde değil kurtulamıyorum bu düşüncelerden :KK43: bir de doğumun sezeryan olacağını öğrendim doktorumdan aslında hiç istemiyordum canım buna da çok sıkılıyor.. böyle işte kızlar herkesi öpüyorum Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Bebeğin rızkıyla gelir inşallah canım dualarım sizinle :KK16:

Allaha Şükür sanci manci gelmesin bebis de orda dursun o da sabirsizlardan anneci ama soyle annesi daha gec gelsin:) guzel haberlerini bekliyorum

Ayy kiyamam ki benim nazarim degmesin derken seninkinin degmesini istemem Allah korusun :nazar:41 kere masallah.


canim bu kodaman mudurlerin altlarina yaptiklari baski.adam herk3se ayni giciklikla davraniyordur emin ol.adamin satisi iyoyse cikarmaz hatta onlari esin gibi adamlar kurtarabilecegi icin baski yapiyordur.benum de esim satis isinde ayni seyleri biz de yasadik anliyorum seni.Esinin senin destegine ihtiyaci var benimki de uzulup duruyordu gelecegimiz icin.gun olur devran doner.her sey yoluna girecektir.hamileyiz duye sadece biz ilgi beklemeyip biraz da biz ilgi göster meliyiz .yoksa yanliz hissediyorlar kendilerini.

Hastaneye giderken eşimi aradım galiba doğuruyorum diye eşimde bir panik ne yap et doğurma daha diyor telde.Sanki benim elimde.
Bende o kadar stresliyim ki o an gel oğluna söyle beklesin biraz daha diye bağırıyorum.Çok komikti halimiz :) :KK16:

evde önceden denemelik olarak az aldığım keçeler vardı, az önce hem canım sıkıldı hemde onları değerlendireyim dedim bunu yaptım :21: bir de gittim astım kapıya :KK1: o değilde renkler FB gibi oldu :KK1: babam görse bayılııııııııııııııııır ama eşim akşam görünce sırf renkten ötürü sevmedim diyecek heheheheheh...

Eki Görüntüle 1049215

Benim de babamın bayılacağı ama eşimin hiç sevmeyeceği bir süs olmuş :)
İşin garip tarafı hastane çıkışımızın biri beşiktaşlı diğeri fenerli :)
Biraz kendime geleyim ciciler sayfamıza koyarım inşallah canım.
Bu arada güzel olmuş canımmm ellerine sağlık :KK16:

Kizlar tek tek telden mesajlari alintilayamadim.hepinize ayri ayri cook tesekkur ederim..ilginiz ve desteginiz icin.isyerinden bi kac saatligine izin alip gittim burdaki dr.a..kendi dr.um dedigim gibiburda degil biz ilcedeyiz isimiz dolayisi ile..neyse hastaneye gittim biraz sira vardi.sekretere soyledim bu arada ilcedeki tek kadin dogumcu dr.bu.durumu soyledim kayit yapalim dedi tamam dedim.ama hemen gorunuym demedm bende istemem kimsenin hakkini yemek..kiz bana otur dedi dr geldi anlattim durumu hemen..ters gunundemiydi neydi..sok oldum.dedim ben hemen acil geldim telaslandim dunden beri..bu acil bi durum degil kac kisinin hakkini yiyosun biz kavga ediyoruz vs vs.bende ben bekleyebilirdim dedim.sekreteri bi yandan bu biyandan saydirdilar.haklisiniz belki ama ilk gebeligim neyin acil olup olmadigini bilemem dedim.kanaman olursa bilmem ne olursa o acildir dedi..bende dedim etraftanda duyuyoruz kasilmalari ve bebek hareketlerini ciddiye alin diye dedim o yuzde diye halen aciklama yapiyorum.adam bi yandan bakiyo bi yandan soyleniyo õlú bile olsa bebek bu bile acil degil dedi ..tamam dedim pisman oldn zatrn geldigime dedim.dun de boyle hasta geldi basina toplamis herkeesi dedi sekreteri.ama acil degildi dedi anliyacaginiz sinir sistemin bozup ciktim:))ama cok sukurki bebegim saglikli ya sukur bunada.bakarken kilosunu soyledi bide cevirdi bak kalp atisi dedi elime tutuaturdu ulttason kagidini.heralde ters gunuydu kizlar..hatta cikarken ortam yumusasin diye ayy bebegimi strese soktunuz ama dedim gulerek yine saydirdi.ciktim annemi aradim sinirden agladim baya..insanlik hali ne diyimki heralde sinirliydi biseye bana patladi...ama sukur bebek iyiymis..uzun oldu.k.bakmayinnkizlar...iyiki varsiniZ..icimi doktum rahatladim:))

Bebeğinin iyi olmasına sevindim ama doktora da bir o kadar gıcık oldum.Zaten stresli gidiyoruz azıcık anlayışlı olsalar ya...
:KK16:
Insallah daha guzel haberlerini alacagiz canim

İnşallah canımcım.Hepimiz güzel haberler veririz inşallah :KK16:
 
canlar ve onların güzel yakışıklı canları......ben yavaştan çıkıyorummmmm .... birkaç toparlamam gereken işler var toparlayım sonrada yavaştan hazırlanıp evime gideyim....birazda evde mesaiye kalayım..yemek yapılacak toparlanacak..saat 10 olacak ben sonra tvnin karşısında biraz uzanıp uyucam :)

kendinize ve yeğenlerime iyi bakın...güzel güzel yemek yiyin....strese sokmayın hem kendinizi...hemde yeğenimi...stressiz endişesiz tepikli bol hareketli güzel geceler olsun....
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
 
canlar ve onların güzel yakışıklı canları......ben yavaştan çıkıyorummmmm .... birkaç toparlamam gereken işler var toparlayım sonrada yavaştan hazırlanıp evime gideyim....birazda evde mesaiye kalayım..yemek yapılacak toparlanacak..saat 10 olacak ben sonra tvnin karşısında biraz uzanıp uyucam :)

kendinize ve yeğenlerime iyi bakın...güzel güzel yemek yiyin....strese sokmayın hem kendinizi...hemde yeğenimi...stressiz endişesiz tepikli bol hareketli güzel geceler olsun....
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Kendini ve asyamızı çok yorma canım güzel güzel dinlen evde.
Çok öpüyoruz sizi :KK16:
 
Resimli anblata bilmem zaman alır epey canım iş yerinde o kadar uğraşmam mümkün değil. Asllında site otomatik çeviriyor google chrome kullanıyorum ben oda translate ediyor otomatik.
Tamam teşekkür ederim yine de. Yapmaya çalışayım.
Bnmde kontrolum hftaya kizlar gecenki kontrolumde sag bbregim buyume yapmis uroloji doktorna gozuktumhafif buyume dedi eger buyume devam ederse stent takarz dedi ins buyumemistir
Umarım birsey yoktur. Ama doktor bana da demişti hamilelik sağ böbrekte büyüme yapar diye. Benim de böbreğimde büyüme olmuş. Senin hangi böbreğinde büyüme varmış? Doktor bol su iç ve idrarını tutma demişti.
rüyamda sizleri gördüm kızlar :KK37:

Bu topikteki herkes (20 kişi kadar varız ) büyük olimpik bi havuzdayız. Nedense hepimiz nicklerimizle hitap ediyoruz hala, kimse kimsenin adını bilmiyor :KK1: Hepimiz kocaman karınlarımızla suda duruyoruz. Havuz hamileler için özel yapılmış havuzun altından yukarı doğru su kabarcıkları çıkıyor, o baloncuklar masaj yapıyormuş bize:KK1: Pufpuf benim kafamdan bastırıp suya batırıyor herkes gülüşüyor filan, elimi kolumu çırpıyorum bastırmaya devam ediyor, çıkamıyorum ben boğuluyorum. Sonra elini çekiyor çıkıyorum ama sürekli öksürüyorum. Pufpuf diyo ki ay çok az tuttum bikaç saniye nasıl boğuldun , ben de astımım var ya benim cigerler sizinki kadar ksijen barındırmaz diyorum. Çok üzülüyor pufpuf, ben böyle zar zor nefes almaya devam ediyorum.

Bi uyandım hakikaten zor nefes alıyorum aynen rüyadaki gibi boğuluyorum nerdeyse. Meğer kocamın omzuna yatıp kolunun alına kafamı iyice gömmüşüm nefes alamıyorum :KK1:

Bu arada en çok çileksurat esmerşirine pufpuf un yüzlerini hatrlıyorum şuan ay yolda görsem tanırım sanki :KK52:

Hmm demek beni hatırlamıyordun öyle mi?
Rüyan da çok komikmiş bu arada. Bütün göbekliler toplandık demek:-D
 
kızlar şu etiketler için yaptığımız tasarımları nasıl kaydediyoruz? Site ıngilizceydi ama nihayet onu çözdüm. Ama bir türlü dediğiniz gibi paint yapıp worde atamıyorum. Paint yaptığımda bütün internet sitesinin resmini kaydediyor. Sadece hazırladıgımız tasarımı nasıl paint yapıp worde atacağız? Bilenler yardımcı olur musunuz??:KK5::KK5::KK5:
 
kızlar şu etiketler için yaptığımız tasarımları nasıl kaydediyoruz? Site ıngilizceydi ama nihayet onu çözdüm. Ama bir türlü dediğiniz gibi paint yapıp worde atamıyorum. Paint yaptığımda bütün internet sitesinin resmini kaydediyor. Sadece hazırladıgımız tasarımı nasıl paint yapıp worde atacağız? Bilenler yardımcı olur musunuz??:KK5::KK5::KK5:

canım sitede seçtiğin resimde deişiklikleri yptıktan sonra print scren yap (googla yazınca nasıl print scren yapılacağını anlatııyo sadece bi tuşa basıyorsun)
bu tuşa basınca ekranda bi ddeğişiklik olmuyo panik yapma:KK1:
daha sonra bir paint sayfası aç ve yapıştır de yapıştırınca ekranın tamamı yapışıyo üstte kırp yazan yer var sadece resmini kes ve kaydet zaten painte kaydettikten sonrasını bastıracağın yerde ayarlarlar ölçüleri falan
umarım anlatabilmişimdir
 
Kizlar tek tek telden mesajlari alintilayamadim.hepinize ayri ayri cook tesekkur ederim..ilginiz ve desteginiz icin.isyerinden bi kac saatligine izin alip gittim burdaki dr.a..kendi dr.um dedigim gibiburda degil biz ilcedeyiz isimiz dolayisi ile..neyse hastaneye gittim biraz sira vardi.sekretere soyledim bu arada ilcedeki tek kadin dogumcu dr.bu.durumu soyledim kayit yapalim dedi tamam dedim.ama hemen gorunuym demedm bende istemem kimsenin hakkini yemek..kiz bana otur dedi dr geldi anlattim durumu hemen..ters gunundemiydi neydi..sok oldum.dedim ben hemen acil geldim telaslandim dunden beri..bu acil bi durum degil kac kisinin hakkini yiyosun biz kavga ediyoruz vs vs.bende ben bekleyebilirdim dedim.sekreteri bi yandan bu biyandan saydirdilar.haklisiniz belki ama ilk gebeligim neyin acil olup olmadigini bilemem dedim.kanaman olursa bilmem ne olursa o acildir dedi..bende dedim etraftanda duyuyoruz kasilmalari ve bebek hareketlerini ciddiye alin diye dedim o yuzde diye halen aciklama yapiyorum.adam bi yandan bakiyo bi yandan soyleniyo õlú bile olsa bebek bu bile acil degil dedi ..tamam dedim pisman oldn zatrn geldigime dedim.dun de boyle hasta geldi basina toplamis herkeesi dedi sekreteri.ama acil degildi dedi anliyacaginiz sinir sistemin bozup ciktim:))ama cok sukurki bebegim saglikli ya sukur bunada.bakarken kilosunu soyledi bide cevirdi bak kalp atisi dedi elime tutuaturdu ulttason kagidini.heralde ters gunuydu kizlar..hatta cikarken ortam yumusasin diye ayy bebegimi strese soktunuz ama dedim gulerek yine saydirdi.ciktim annemi aradim sinirden agladim baya..insanlik hali ne diyimki heralde sinirliydi biseye bana patladi...ama sukur bebek iyiymis..uzun oldu.k.bakmayinnkizlar...iyiki varsiniZ..icimi doktum rahatladim:))
bzm heyecanımızı onlar anlayamıyr. Onlara herşey sıradan geliyr. Boşver bebiş iyiymiş ya sen ona bak
 
işten çıkmaya son 2 gün :KK34:

bu arada kızlar konuştunuzmu bilmiyorum kaçırmış olabilirim ama bebeğinizin pozisyonları nasıl? benim bi aydan beri kafası hep aşağıda
 

canım sitede seçtiğin resimde deişiklikleri yptıktan sonra print scren yap (googla yazınca nasıl print scren yapılacağını anlatııyo sadece bi tuşa basıyorsun)
bu tuşa basınca ekranda bi ddeğişiklik olmuyo panik yapma:KK1:
daha sonra bir paint sayfası aç ve yapıştır de yapıştırınca ekranın tamamı yapışıyo üstte kırp yazan yer var sadece resmini kes ve kaydet zaten painte kaydettikten sonrasını bastıracağın yerde ayarlarlar ölçüleri falan
umarım anlatabilmişimdir
canım print screen yapabiliyorum onda sıkıntım yok. Sayfayı worde de attım ama ben sadece tasarımı worde atmak istiyorum. Senin dediklerine göre doğru yoldayım. worde sayfayı attıktan sonra tasarımı içinden kesip çıkaracağım anladıgım kadarıyla.
işten çıkmaya son 2 gün :KK34:

bu arada kızlar konuştunuzmu bilmiyorum kaçırmış olabilirim ama bebeğinizin pozisyonları nasıl? benim bi aydan beri kafası hep aşağıda

benim oğlan hep baş aşağıdaydı. bu saatten sonra da dönmesin zaten:)
 
Canim hic aklina kotu seyler getirme. Ben de sezaryen oldum hem sutum geldi hem bir haftam olmadan gelen misafirlere servise basladim :nazar::nazar::nazar: darisi hepinizin basina ve tekrardan benim basima :KK34:




Teyzoslar cok sagolun. Prensesimin biseyi yok cok sukur. Alerjimiz var toza polene her bahar onlem amacli koruyucu ilac kullanacakmisiz.

Kullansin da cabuk atlatsin alerjisini annesi ;-). op bizim yerimize kuzuyu
 
canlar ve onların güzel yakışıklı canları......ben yavaştan çıkıyorummmmm .... birkaç toparlamam gereken işler var toparlayım sonrada yavaştan hazırlanıp evime gideyim....birazda evde mesaiye kalayım..yemek yapılacak toparlanacak..saat 10 olacak ben sonra tvnin karşısında biraz uzanıp uyucam :)

kendinize ve yeğenlerime iyi bakın...güzel güzel yemek yiyin....strese sokmayın hem kendinizi...hemde yeğenimi...stressiz endişesiz tepikli bol hareketli güzel geceler olsun....
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Cilegim ve onun minicik prensesi asya' mizi opuyorum bende. guzelce dinlen tatlim
 
işten çıkmaya son 2 gün :KK34:

bu arada kızlar konuştunuzmu bilmiyorum kaçırmış olabilirim ama bebeğinizin pozisyonları nasıl? benim bi aydan beri kafası hep aşağıda
Neslicim benim bebisin kafasi bir yukarda bir asagida :KK1: bundan sonra durur mu yerinde bilmem.
Kullansin da cabuk atlatsin alerjisini annesi ;-). op bizim yerimize kuzuyu

Sagol tatlim tesekkur ederiz :KK16::KK16:
 
X