2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
kızlar ben geldim kaç gündür biriktirmiştim tüm yazılanları okuyup öyle yazayım dedim.. baktığım kadarıyla öyle hasta olan falan yok Allah'a şükür. ufak tefek kanamalı arkadaşlar var, onlarda dinlensinler güzelce.. Haftasonu bi haber geldi apar topar memlekete gittim Anneannem vefat etti.. kızım için sürekli kendimi teskin etmeye çalıştım sağlam durmaya çalıştım ama gene de içim çok acıyor :KK14::KK14::KK14: hala en ufacık hatırası geldimi gözümün önüne koyveriyorum ağlamayı. iş yerinde kendimi işe verdim desem yeri.. :KK14::KK14:
çatlaklardan konuşulmuş saf vazelin denmiş.. kimyager olarak açıklama yapayım dedim. vazelin yani saf vazelin zaten petrol türevi daha doğrusu ğetrol atığıdır. keşfi de ilginçtir. petrol kuyusunda tıkanmaya neden olan bu beyaz yapışkan işçilerin ellerine ayaklarına yapışıyormuş ama ellerindeki ayakalarındaki yaraları iyileştiriyormuş bunu göre kimyager incelemeye almış ve vazelini vaseline markası ile piyasaya sürmüş.. petrol atığıdır ama yararlıdır. bebe yağlarında da bir başka petrol atığı parafin (paraben ile karıştırılmasın o hakikaten zararlı bir koruyucu) kullanılır o da nemlendirici olarak baya işe yarar..
azerim hırsız girmiş çoooookk geçmiş olsun biz de korkumuzdan evde zerre bir şey tutmuyoruz korkumuzdan.. düğün takıları k.validemlerde kalmıştı ki onları da bozdurduk ev alma ihtimali var elimizde nakit bulunsun diye.. bankada nakit duruyo öyle.. bi tek setim bir de alyansım kaldı.. seti nereye saklayacağımı bilemiyorum.. evin en ücra köşelerine atmaktan bi hal oldum alyansımda parmağım şiştiği için takamıyorum mecburen cüzdanımda geziyo..
atladığım birşeyler varsa ne olur kızmayın hepinizi bebişlerinizi çooookk öpüyorumm:KK54::KK54::KK54::KK54:

Başınız sağolsun canım... Allah rahmet eylesin...
 
hımm hediyeli ürünleri vardı o zaman sen ondan almamışsın. o zaman güzel işbir yaak istibal gibi yerlerden al canım

netten baktıklarım uyku setı ya da yatak fılan hedıyelıydı, ama hep baska sehırlerın daha dogrusu ıstanbulun magazaları, aradım hep sadece de orda subelerı varmıs:26: netten sıparıs verınce de hem naklıye hem montaj problemı cıkıyodu, bız de işi saglama alalım deyıp hedıyesız fılan aldık boyle bulundugumuz sehırden :KK31:

sanırım idaştan alıcaz, hem aradıgımız ozellıklerde hem de fıyat olarak daha makul olan o sanırım :26: bu haftasonu da bu işi halledicez, her haftasonu başka bı işe kosusturuyoruz :KK55:

erken fılan dıye dıye odayı düzdük haberımız yok ha :KK1::KK1:
 

canımmmmm Allah rahmet eylesin,başın sağolsun..Böyle kendi yakınlarımızın başına hiç gelmeyecek bize hiç uğramayacak sanarız ama gün gelir kader çıkarır karşmıza..İnş mekanı cennettir ve size ailenize sana bebişind ordan bakıyordur

canım allah rahmet eylesin . rabbim sabrını verir inşallah , bebeğinin sağlığını düşün ve kendini üzmemeye çalış lütfen

teşekkür ederim canımlarım çok sağolun. sanki hala yaşıyormuş gibi geliyor sanki annemi aradığımda arkadan laf atacakmış gibi geliyor.. biliyorum bi yerlerden dedemle birlikte bizi seyrediyorlar ve huzurlular.. dualarıyla bizleri koruyan melekler kızımı da koruyorlar şimdi oralarda.. kızımı benden önce gördü diyorum... öyle işte sizleri de üzdüm kusuruma bakmayın :KK14::KK14::KK14:
 
netten baktıklarım uyku setı ya da yatak fılan hedıyelıydı, ama hep baska sehırlerın daha dogrusu ıstanbulun magazaları, aradım hep sadece de orda subelerı varmıs:26: netten sıparıs verınce de hem naklıye hem montaj problemı cıkıyodu, bız de işi saglama alalım deyıp hedıyesız fılan aldık boyle bulundugumuz sehırden :KK31:

sanırım idaştan alıcaz, hem aradıgımız ozellıklerde hem de fıyat olarak daha makul olan o sanırım :26: bu haftasonu da bu işi halledicez, her haftasonu başka bı işe kosusturuyoruz :KK55:

erken fılan dıye dıye odayı düzdük haberımız yok ha :KK1::KK1:
Aynen yaa :):).. Ben bebek arabasını bile aldım valla alınacak ne kaldı bilmiyorum. Örgü yelekleri tayzemden hediye geldi. Islak mendilleirni biberonlarını aldım. süt sağma makinesi ve bebek telsizleri kuzenim kendi kullandıklarını bana verdi. Hastan çıkışı var .zıbınları var 5-6 tane tulumları var 3-4 tane ağız mendilleri var. battaniyesi havlusu var 2 şer tane. Birtanede annem özel ördürtecekmiş. E banyosu içn küveti kovası falanda tamam. Uyku setide tamam. Sebamed seti var bakım ürünü olarak. e heralde yeter daha ne olsun yaaa ben bilmiyorumda başka birşey almayı düşünmüyorum yani. Sadeebir bakım çantası alayım diyorum. Birde kendime gecelik bakabilirim. Evde bir geceliğim var penye normal hiç kullanmadım ama askılı hastanede rahat edemeyebilirm onunla
 
Azerim geçmiş olsun allah beterinden korusun

rapunzel başın sağolsun canım seninde


bugün biraz kasıklarım ağrıdı çok oturuncada kuyruk sokumum batıyo sizdede oluyo mu kızlar?:44:
 
Merhaba arkadaşlar oğluma kavuştum ben Allahıma şükür :) 5 Mart öğleden önce 10:30 da dünyaya gözlerini açtı benim miniğim :) kısaca anlatmak istiyorum pazartesi akşam saat 10 dan sonra adet ağrısı gibi belime kasıklarıma ağrılar girmeye başladı hafiften ben yine şu hazırlık ağrılarıdır dedim pek önemsemedim gece 1 gibi yattım ama sabah 5 e kadar uyutmadı beni ağrılar sonra 2 3 saat uyumuşum uyandığımda ağrılar yine vardı ama ben doktora gitmek istemedim eşim çok ısrar etti ve gittik ağrılarım olduğu söyledim ve direk nst istediler nst sancım çıkınca bu arada kendi doktorum doğumdaydı o sıra o yüzden başka doktor alttan muayene etti ve 2 cm açılmam olduğunu söyledi yatış verdi sancı odasına girdim ve ağrım şiddetlenmedi bu arada kanamam oldu nişan desen değil ama su gibi akan bi kan da değil ama korkulcak kadar gelen bi kan olarak gördü doktorum nst bağlı kaldım bu sürede yine açılma devam etmedi suni sancı aldım tam 10 saat ve 2 cm açılmam 1 cm bile ilerlemedi her anımda eşim yanımdaydı bu arada ki bu çok güç verici doktorum beklemek istedi normal yapmam için ama benim zaten 2 gündür süren ağrılarım beni oldukça yormuştu ağlayarak dişimi sıkarak çektiğim 10 saat suni sancı bende parmağımı oynatacak güç bırakmadı ve sezaryen olmak istedim şuan keşke savaşsaydım pes etmeseydim desemde o an buna gücüm takatim kalmamıştı ve şansıma o gece nöbetçi olan doktor benim aylardır gittiğim kendi doktorumdu ben o gece yaptığı 13. ameliyat olmama rağmen nöbeti devredeceği doktoru istemedim ve doğumdada birlikteydik ameliyata girerken herkes ameliyathanenin kapısındaydı tam girdim kapının kapanmasına saniyeler var eşim ömrüm herşeyim seni çok seviyorum dedi gülümsedi ve benimde ameliyathaneye gülümseyerek girmemi sağladı son dakika doktorumuza telefonu vermiş oğlumuzun doktorumuzuz elinde fotoğrafı var :) Odaya geldiğimde herkes ailem arkadaşlarım beni bekliyorlardı ben narkozun etkisinden dönmeyen dilimle oğlum nerde diyip duruyordum :) kucağıma aldığımda bu anlattıklarımın hiç birinin bi önemi yoktu öyle güzel temiz yüzlü bi melek geldi ki dünyamıza her dakikamız Rabbime şükretmekle geçiyor :) birde diyeceğim şu ki arkadaşlar hiç birşey planlandığı gibi olmuyor sabırsızlanmanın da bir anlamı yokmuş günü saati bi şekli varmış Rabbimin bildiği her zaman hayırlısıni istemek lazım. Dün oğlumun kimliğini aldı babası oğlumun ismi aylardır belliydi Özgür olacaktı ama 2. ismi bir türlü bulamadık ve eşim beni aradı aldım kimliği dedi Özgür Kıvanç dedi oğlumuzun ismi :) bu arada eşimin ismi Burak Kıvanç :) aylardır isim bulamamamızın sebebi buymuş dedim çok içime sindi böyle işte arkadaşlar oğlumda bende çok iyiyiz Allahıma şükür henüz doğum yapmamış arkadaşlara kolay hayırlı doğumlar diliyorum çok detaylar var aslında anlatılacak ama malum artık zaman yok hamişken ki gibi :) herkese Özgür bebekten öpücükler :)))


kızlar mart annelerinden bir alıntı... okurken bile içim tuhaf oldu bende hep bebeğimi ilk kucağıma alıcağım o anı hayal ediyorum
 
Merhaba arkadaşlar oğluma kavuştum ben Allahıma şükür :) 5 Mart öğleden önce 10:30 da dünyaya gözlerini açtı benim miniğim :) kısaca anlatmak istiyorum pazartesi akşam saat 10 dan sonra adet ağrısı gibi belime kasıklarıma ağrılar girmeye başladı hafiften ben yine şu hazırlık ağrılarıdır dedim pek önemsemedim gece 1 gibi yattım ama sabah 5 e kadar uyutmadı beni ağrılar sonra 2 3 saat uyumuşum uyandığımda ağrılar yine vardı ama ben doktora gitmek istemedim eşim çok ısrar etti ve gittik ağrılarım olduğu söyledim ve direk nst istediler nst sancım çıkınca bu arada kendi doktorum doğumdaydı o sıra o yüzden başka doktor alttan muayene etti ve 2 cm açılmam olduğunu söyledi yatış verdi sancı odasına girdim ve ağrım şiddetlenmedi bu arada kanamam oldu nişan desen değil ama su gibi akan bi kan da değil ama korkulcak kadar gelen bi kan olarak gördü doktorum nst bağlı kaldım bu sürede yine açılma devam etmedi suni sancı aldım tam 10 saat ve 2 cm açılmam 1 cm bile ilerlemedi her anımda eşim yanımdaydı bu arada ki bu çok güç verici doktorum beklemek istedi normal yapmam için ama benim zaten 2 gündür süren ağrılarım beni oldukça yormuştu ağlayarak dişimi sıkarak çektiğim 10 saat suni sancı bende parmağımı oynatacak güç bırakmadı ve sezaryen olmak istedim şuan keşke savaşsaydım pes etmeseydim desemde o an buna gücüm takatim kalmamıştı ve şansıma o gece nöbetçi olan doktor benim aylardır gittiğim kendi doktorumdu ben o gece yaptığı 13. ameliyat olmama rağmen nöbeti devredeceği doktoru istemedim ve doğumdada birlikteydik ameliyata girerken herkes ameliyathanenin kapısındaydı tam girdim kapının kapanmasına saniyeler var eşim ömrüm herşeyim seni çok seviyorum dedi gülümsedi ve benimde ameliyathaneye gülümseyerek girmemi sağladı son dakika doktorumuza telefonu vermiş oğlumuzun doktorumuzuz elinde fotoğrafı var :) Odaya geldiğimde herkes ailem arkadaşlarım beni bekliyorlardı ben narkozun etkisinden dönmeyen dilimle oğlum nerde diyip duruyordum :) kucağıma aldığımda bu anlattıklarımın hiç birinin bi önemi yoktu öyle güzel temiz yüzlü bi melek geldi ki dünyamıza her dakikamız Rabbime şükretmekle geçiyor :) birde diyeceğim şu ki arkadaşlar hiç birşey planlandığı gibi olmuyor sabırsızlanmanın da bir anlamı yokmuş günü saati bi şekli varmış Rabbimin bildiği her zaman hayırlısıni istemek lazım. Dün oğlumun kimliğini aldı babası oğlumun ismi aylardır belliydi Özgür olacaktı ama 2. ismi bir türlü bulamadık ve eşim beni aradı aldım kimliği dedi Özgür Kıvanç dedi oğlumuzun ismi :) bu arada eşimin ismi Burak Kıvanç :) aylardır isim bulamamamızın sebebi buymuş dedim çok içime sindi böyle işte arkadaşlar oğlumda bende çok iyiyiz Allahıma şükür henüz doğum yapmamış arkadaşlara kolay hayırlı doğumlar diliyorum çok detaylar var aslında anlatılacak ama malum artık zaman yok hamişken ki gibi :) herkese Özgür bebekten öpücükler :)))


kızlar mart annelerinden bir alıntı... okurken bile içim tuhaf oldu bende hep bebeğimi ilk kucağıma alıcağım o anı hayal ediyorum

Ben hmn aglıorum doğumla ilgili okuyunca yaa....
Kıyamamm....
İşte bu yuzden eğitimdeki doktorlar normal yapmak isteyen herkese sancınız 10 dk da bir halini almadan hastaneye gitmeyin dediler...
 

evet canım aynen öyle 25+0 olarak 26.haftaya girmiş bulunuyoruz.. Doktor bana sezeryan için 17 haziran dedi senin kaç? Sordun mu?[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Memleketteki doktorum sezaryen icin 20 sini gecirme, normal istersen de 26-27 gibi gelir dedi. 3-5 gün gec döllenme vardı bende. Buradakinden ses soluk yok:-(
Merhaba arkadaşlar oğluma kavuştum ben Allahıma şükür :) 5 Mart öğleden önce 10:30 da dünyaya gözlerini açtı benim miniğim :) kısaca anlatmak istiyorum pazartesi akşam saat 10 dan sonra adet ağrısı gibi belime kasıklarıma ağrılar girmeye başladı hafiften ben yine şu hazırlık ağrılarıdır dedim pek önemsemedim gece 1 gibi yattım ama sabah 5 e kadar uyutmadı beni ağrılar sonra 2 3 saat uyumuşum uyandığımda ağrılar yine vardı ama ben doktora gitmek istemedim eşim çok ısrar etti ve gittik ağrılarım olduğu söyledim ve direk nst istediler nst sancım çıkınca bu arada kendi doktorum doğumdaydı o sıra o yüzden başka doktor alttan muayene etti ve 2 cm açılmam olduğunu söyledi yatış verdi sancı odasına girdim ve ağrım şiddetlenmedi bu arada kanamam oldu nişan desen değil ama su gibi akan bi kan da değil ama korkulcak kadar gelen bi kan olarak gördü doktorum nst bağlı kaldım bu sürede yine açılma devam etmedi suni sancı aldım tam 10 saat ve 2 cm açılmam 1 cm bile ilerlemedi her anımda eşim yanımdaydı bu arada ki bu çok güç verici doktorum beklemek istedi normal yapmam için ama benim zaten 2 gündür süren ağrılarım beni oldukça yormuştu ağlayarak dişimi sıkarak çektiğim 10 saat suni sancı bende parmağımı oynatacak güç bırakmadı ve sezaryen olmak istedim şuan keşke savaşsaydım pes etmeseydim desemde o an buna gücüm takatim kalmamıştı ve şansıma o gece nöbetçi olan doktor benim aylardır gittiğim kendi doktorumdu ben o gece yaptığı 13. ameliyat olmama rağmen nöbeti devredeceği doktoru istemedim ve doğumdada birlikteydik ameliyata girerken herkes ameliyathanenin kapısındaydı tam girdim kapının kapanmasına saniyeler var eşim ömrüm herşeyim seni çok seviyorum dedi gülümsedi ve benimde ameliyathaneye gülümseyerek girmemi sağladı son dakika doktorumuza telefonu vermiş oğlumuzun doktorumuzuz elinde fotoğrafı var :) Odaya geldiğimde herkes ailem arkadaşlarım beni bekliyorlardı ben narkozun etkisinden dönmeyen dilimle oğlum nerde diyip duruyordum :) kucağıma aldığımda bu anlattıklarımın hiç birinin bi önemi yoktu öyle güzel temiz yüzlü bi melek geldi ki dünyamıza her dakikamız Rabbime şükretmekle geçiyor :) birde diyeceğim şu ki arkadaşlar hiç birşey planlandığı gibi olmuyor sabırsızlanmanın da bir anlamı yokmuş günü saati bi şekli varmış Rabbimin bildiği her zaman hayırlısıni istemek lazım. Dün oğlumun kimliğini aldı babası oğlumun ismi aylardır belliydi Özgür olacaktı ama 2. ismi bir türlü bulamadık ve eşim beni aradı aldım kimliği dedi Özgür Kıvanç dedi oğlumuzun ismi :) bu arada eşimin ismi Burak Kıvanç :) aylardır isim bulamamamızın sebebi buymuş dedim çok içime sindi böyle işte arkadaşlar oğlumda bende çok iyiyiz Allahıma şükür henüz doğum yapmamış arkadaşlara kolay hayırlı doğumlar diliyorum çok detaylar var aslında anlatılacak ama malum artık zaman yok hamişken ki gibi :) herkese Özgür bebekten öpücükler :)))


kızlar mart annelerinden bir alıntı... okurken bile içim tuhaf oldu bende hep bebeğimi ilk kucağıma alıcağım o anı hayal ediyorum

Telefondan giriyorum ya yazdıklarının altını görmedim. Allah iyiligini versin kız, yüreğimi ağzıma getirdin. Sen dogum yaptın sandım. Daha erken nasıl yaşar bebek diyodum. Offf stres oldum bak şimdi:-)
 
kızlar ben geldim kaç gündür biriktirmiştim tüm yazılanları okuyup öyle yazayım dedim.. baktığım kadarıyla öyle hasta olan falan yok Allah'a şükür. ufak tefek kanamalı arkadaşlar var, onlarda dinlensinler güzelce.. Haftasonu bi haber geldi apar topar memlekete gittim Anneannem vefat etti.. kızım için sürekli kendimi teskin etmeye çalıştım sağlam durmaya çalıştım ama gene de içim çok acıyor :KK14::KK14::KK14: hala en ufacık hatırası geldimi gözümün önüne koyveriyorum ağlamayı. iş yerinde kendimi işe verdim desem yeri.. :KK14::KK14:
çatlaklardan konuşulmuş saf vazelin denmiş.. kimyager olarak açıklama yapayım dedim. vazelin yani saf vazelin zaten petrol türevi daha doğrusu ğetrol atığıdır. keşfi de ilginçtir. petrol kuyusunda tıkanmaya neden olan bu beyaz yapışkan işçilerin ellerine ayaklarına yapışıyormuş ama ellerindeki ayakalarındaki yaraları iyileştiriyormuş bunu göre kimyager incelemeye almış ve vazelini vaseline markası ile piyasaya sürmüş.. petrol atığıdır ama yararlıdır. bebe yağlarında da bir başka petrol atığı parafin (paraben ile karıştırılmasın o hakikaten zararlı bir koruyucu) kullanılır o da nemlendirici olarak baya işe yarar..
azerim hırsız girmiş çoooookk geçmiş olsun biz de korkumuzdan evde zerre bir şey tutmuyoruz korkumuzdan.. düğün takıları k.validemlerde kalmıştı ki onları da bozdurduk ev alma ihtimali var elimizde nakit bulunsun diye.. bankada nakit duruyo öyle.. bi tek setim bir de alyansım kaldı.. seti nereye saklayacağımı bilemiyorum.. evin en ücra köşelerine atmaktan bi hal oldum alyansımda parmağım şiştiği için takamıyorum mecburen cüzdanımda geziyo..
atladığım birşeyler varsa ne olur kızmayın hepinizi bebişlerinizi çooookk öpüyorumm:KK54::KK54::KK54::KK54:

canım çok üzüldüm, Başın sağ olsun, Rabbim sabırlar versin hepinize... sen bebeğine ve kendine çok dikkat et lütfen....
 
BEN BİR ANNEYİM VE BUGÜN GÜNLERDEN BERKİN !! İnanın kızlar sabahtan beri içim sızlıyor,daha kaç tane anne ağlayacakki :KK14: Yazmadan geçemedim kusura bakmayın ama böyle birşeye sessiz kalırsam insanlığımı kaybetmiş gibi hissediyorum benn.dışarısı buz gibi, yağmur var, benim sırtım felaket ağrıyor ama ben bu hamile halimle Berkin çocuk için birazdan sokağa çıkacağım.Çünkü bunu yapmazsam asla ANNE olamayacağım !!!

Yavrum yazık ya daha 14'ündeydi. Rabbim ailesine sabır versin, mekanı cennet olsun. Senin gibi düşünüyorum ben de, biz anneyiz ve böyle bi durumda tepkisiz kalmak yakışmaz bize...
 
Kendi derdimden haberlere bile bakamadım kaç gündür şimdi netten baktım senin yazını görünce :KK43:
Rabbim ailesine sabır versin mekanı cennet olsun berkinin :KK43:

Canım çok geçmiş olsun sana.Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu..

teşekkür ederim canım :)) eşime bu eğitimi nasıl vermeliyim acaba :KK34: doğunca nasıl konusucaksın diyorum o zaman başka diyor. zorlaya zorlaya azıcık azıcık "oğluşum annen iyi baktı mı sana" gibisinden seyler soylemeye başladı ama çok komik oluyo :KK1:
Ben komik oluyor ama sanki babasıyla konuşuyormuş gibi kızımızın ağzından konuşuyordum o da cevap vermek durumunda kalıyordu böyle böyle başladı

Geçmiş olsun canım. Allaha Şükür bebişin de sen de iyisiniz.

Geçmiş olsun canım bu dönemler akıntı kaşıntı oluyor.Bence deri merhem sürmeli ama tabi doktora sorarak insanı epey zora sokar o kaşıntı.


Aynen o yüzden sabah da giremedim.Yazip yazmamak arasında tereddüt ettim çünkü Berkin i anarken de belki ağır konuşurum diye de yazamadım. Sabahtan beri ağla ağla gözlerim şişti uykum geliyor artık. Neşe yok annesini düşünüyorum duramıyor um öf.[/QUOTE]

Yavrum yazık ya daha 14'ündeydi. Rabbim ailesine sabır versin, mekanı cennet olsun. Senin gibi düşünüyorum ben de, biz anneyiz ve böyle bi durumda tepkisiz kalmak yakışmaz bize...

Kızlar hepimiz sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı.Peki ya sonrası ?? Yavrularımızı nasıl koruyacağız ? Allah'ım zalimlerin elinden korusun,daha fazla çocuk ölmesin :KK14:
 
en sabırlınız ben olucam heralde ben mayısta halledecem oda işini muhtemelen
çünkü mütahit evi temmuza kadar bitiremez diyorlar mütahit ben mayısta teslim edicem diyor şuan oda işi eve bağlı yani
gerekirse dogumdan sonra alıcam odasını bebegımın

Aslında en güzeli seninki olabilir canım. Hiç acelesi yok yeterki onlar saglikli sihhatli kucagimiza gelsin :)Hem aldıklarımızin avantajını dezavantajini yazarız sen daha mantikli ve doğru bir tercih yaparsın :KK66:)
 
kızlar kapı süsü yapıyorum meleğime ama daha bitmeden dayanamadım paylaşmak istedim bebeği bitti sadece :KK16: kapı süsünün orjinalini bi sitede gördüm linkini vereceğim bakmak isterseniz diye :KK16: bir de mevlitde dağıtmak için ceviz kabuğundan şans bebekleri yaptım,altları magnetli buz dolabı süsü :KK16: bakalım beğenecek misiniz

$SAM_0893.jpg $SAM_0901.jpg $SAM_0898.jpg $SAM_0899.jpg $SAM_0900.jpg

buda kapı süsünün orjinalinin olduğu site
http://www.melegineli.com/bebek-kapi-susu.html
 
Son düzenleme:
kızlar kapı süsü yapıyorum meleğime ama daha bitmeden dayanamadım paylaşmak istedim bebeği bitti sadece :KK16: kapı süsünün orjinalini bi sitede gördüm linkini vereceğim bakmak isterseniz diye :KK16: bir de mevlitde dağıtmak için ceviz kabuğundan şans bebekleri yaptım,altları magnetli buz dolabı süsü :KK16: bakalım beğenecek misiniz

Eki Görüntüle 1018367 Eki Görüntüle 1018369 Eki Görüntüle 1018370 Eki Görüntüle 1018371 Eki Görüntüle 1018372

buda kapı süsünün orjinalinin olduğu site
http://www.melegineli.com/bebek-kapi-susu.html

harika olmuşlar! nasıl yaptın anlatsana ben de yapaym. kafalarını neyden yaptın?
 
Kızlar benden haberler kötü bgn saat 5ten beri adet sancısı gibi sancı var kasıklarımda ve sırtımda Dr umu aradım notmal mi dedim o da normal değil erken dopum belirtisi progestan iç dedi ve saat 1de iç dedi eğer kanaman olrsa hemen hastaneye gel dedi ancak yarın kesin kontrole gel dedi tek isteğim bişey olmasın zamanında gelsin oğlm hamilelerinin duaları kabul olr dua bekleyrmm sizden
 
Kızlar benden haberler kötü bgn saat 5ten beri adet sancısı gibi sancı var kasıklarımda ve sırtımda Dr umu aradım notmal mi dedim o da normal değil erken dopum belirtisi progestan iç dedi ve saat 1de iç dedi eğer kanaman olrsa hemen hastaneye gel dedi ancak yarın kesin kontrole gel dedi tek isteğim bişey olmasın zamanında gelsin oğlm hamilelerinin duaları kabul olr dua bekleyrmm sizden

canım benim yaa endişelenme inşallah geçici bir şeydir tabi ki dua ederiz sana ilaç işe yarar bak görürsün yarına bir şeyin kalmaz sakın kalkma yerinden yat dinlen canım bizi habersiz bırakma
 
harika olmuşlar! nasıl yaptın anlatsana ben de yapaym. kafalarını neyden yaptın?

canım kafalarını ahşap boncuktan yaptım ama bir kısmına ahşap boncuk bulamadım bende plastik boncuk aldım .artık kumaşlardan vardı annemde onları değerlendirdim ,biraz fisto,biraz da pamuk.hepsi bu,yapıştırma işi için slikon tabancası kullandım.yapımı oldukça basit:KK34:
 
Son düzenleme:
Kızlar benden haberler kötü bgn saat 5ten beri adet sancısı gibi sancı var kasıklarımda ve sırtımda Dr umu aradım notmal mi dedim o da normal değil erken dopum belirtisi progestan iç dedi ve saat 1de iç dedi eğer kanaman olrsa hemen hastaneye gel dedi ancak yarın kesin kontrole gel dedi tek isteğim bişey olmasın zamanında gelsin oğlm hamilelerinin duaları kabul olr dua bekleyrmm sizden

allah korusun canım arkadaşım,inşallah gelip geçici bi durumdur ve ilacı içince geçer ya da azalır..dilerim ufacık az bile kanaman olmaz ve kontrolde herşey normal çıkar..şimdi korku vardır içinde yarın olmak bilmez sana ama duanı eksik etme sende.. 🙏
 
kızlar kapı süsü yapıyorum meleğime ama daha bitmeden dayanamadım paylaşmak istedim bebeği bitti sadece :KK16: kapı süsünün orjinalini bi sitede gördüm linkini vereceğim bakmak isterseniz diye :KK16: bir de mevlitde dağıtmak için ceviz kabuğundan şans bebekleri yaptım,altları magnetli buz dolabı süsü :KK16: bakalım beğenecek misiniz

Eki Görüntüle 1018367 Eki Görüntüle 1018369 Eki Görüntüle 1018370 Eki Görüntüle 1018371 Eki Görüntüle 1018372

buda kapı süsünün orjinalinin olduğu site
http://www.melegineli.com/bebek-kapi-susu.html
Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Ne becerikli bir annesin:-)
Kızlar benden haberler kötü bgn saat 5ten beri adet sancısı gibi sancı var kasıklarımda ve sırtımda Dr umu aradım notmal mi dedim o da normal değil erken dopum belirtisi progestan iç dedi ve saat 1de iç dedi eğer kanaman olrsa hemen hastaneye gel dedi ancak yarın kesin kontrole gel dedi tek isteğim bişey olmasın zamanında gelsin oğlm hamilelerinin duaları kabul olr dua bekleyrmm sizden
Cok üzüldüm canım ya. Umarım ilaçla düzelir ve yarın da iyi haberlerle gelirsin inşallah.
 
X