2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
Günaydın güzel anneler, hepinize iyi haftasonları
Saat 13:00 de kontrolüm var, şimdi yoldayız ve çok heyecanlıyım.Dualarınızı duyar gibiyim. Böbrek büyümesi ne durumda, haberler çıkınca burada..
 

tatlım sende güzel haberlerle gelmıssın gözün aydın :) kendi adıma iyiyiz diyebilirim çok şükür
 
Slm güzeller, Dr.dan geldik bizde. 790gr. 30cm Olmuş bebeğim. Sabah Şeker yüklemesi yapildi bitti ama bende bittim. Hala migdem bulanıyor 3kere kan aldilar kollarım delik deşik oldu.. sonuclari az önce öğrendik ve gayet iyi çıktı. b12 eksikliği varmış onun için vitamin yazdi. Bizde haberler böyle çok şükür. Kontrolü olupta iyi haberlerle gelen annelere gözünüz aydin diyorum. Tek tek yazamıyorum kizlar telefondan zor oluyor :) güzel haftasonlari olsun hepimize. .
 

maşallah o zaman senin güzel kızçene..yerim onun burnunu ben :) sonuçlarında güzlemiş tekrar kocaman bir maşallahhhhh

Kizlar yaa benim oglus dunden beri kungfuyu birakti yine kipirtilarla idare ediyoruz. Yarin da nisanimiz var stres oldum yine

cancanımmmmmmmm...takma yavrum bu kadar..hareket olduğu sürece çok çok endişe etme..onlar şimdi uyku düzenine başlıyorlar..uykuları düzenli oluyor..uyuyordur..seninde hareketli günlerin bu sıra..tekme atar o sen bak takma kafana o hemen ben burdayım anne diye başlar tekmelemeye ben ne zaman bekliyorum tekme atsın atmıyor..ben başka birşeye yöneliyorum başlıyor tekmeciklere...korkma..iyi eğlenceler bu arada..


ohhhhhh misssssssssss.....benim yerimede gez dinlen...alışveriş yap :) kıymetini bil keyfini çıkar :)


dün aklımdaydın mesaj atacaktım sana ne yaptın acaba diye..aklımdasın ama iş güç kuzu gidiyor aklımdan msj atmak...kızımızında seninde iyi olduğuna çok sevindim...neler yaptın dinleniyormusun alışveriş nasıl..evde olmak nasıl :)


maşallah yavrumuza....kızımızda büyümüş annesi..ne güzel endişe yok doktoru dinlemeye dikkat etmeye devam :)


güzel haberlerini bekliyoruz canım....dualarım seninle.... :)
 
Son düzenleme:

yuppiiiiiiiiiii maşallah annesi kocaman oluyor bunlar gün geçtikçe...sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına :)
netten baktım canım aşağıdaki besinlerde bulunurmuş b12...

(B12 vitamininin hayvansal besinlerde daha çok bulunur. Dana eti, balık, böbrek, karaciğer, yumurta, süt ve süt ürünleri B12vitamini içeren yiyeceklerdir.)
 

Canım bence direk başka bir doktor git istersen benim doktorum sorunlu gebelikler konusunda uzman, ona yönlendirebilirim seni
 

Sağol canım ya. Bugünü de atlattık ya çok şükür mutluyummm. Herkes mutlu olsun inşallah. Bende araştırdım biraz internetten de Balık yağı kullanicam sanırım iyice tiksindim baliktan yiyemiyorum sende zahmet etmişsin Allah razı olsunn çilek'im. Öpüyorum kizçeni :)
 
işte kızlaaaaaaaar...
köftemin odası için az önce gidip rengimizi aldık...birazdan babamız boyamaya başlayacak

 

Evet kardeşimin nişanında çekilen fotografımı koymuştum. 5.5 6 kilo fazla değil bence de hem fazla olsa da dusundum de ne yani ne kilolarla hamile kalınıp veriliyor. Orası biraz da bana kalmış. Emzirmek zaten başlı başına kilo kaybettiriyor. Benim kilom bebeğime risk yaratmasın da gerisi umrumda değil artık
 

hoşgeldin mujummmm....çok canım sıkılıyor bugün...işyeri inanılmaz durgun bugün..alışkın değilim hsonu dersanenin böyle durgun olmasına...habire bebek odalarına bakıyorum bugün..ne yapacağım hakkında kafam karıştı..eniyisi ptesi izin günümde çıkıp bir dolaşmak..
 

vuuuuy neler geçirmişsin böyle..canım geçmiş olsun..ana madem böyle memnuniyetsizlik var,o zaman değiştir doktorunu canımcım..



canım ben park yatak almayacağım o yüzden boyut falan araştırmışlığım yok..ama alıcak olsam evde koyacağım yere göre karar verirsin..tabi büyük geniş olması daha iyi ama evede sığmalı..


oohhhh hadi canım geçmiş olsun sende sorunszca aylattın maşallah
 
Selam bacilarimmmm....
Gittim bu sabah kendi doktoruma ....
Dahiliyelik durumun var dedi.... Bebegimin durumu cok sukur iyi....
Gunde 10 dan az hareket ettigi takdirde bilgim olsun dedi....
Asiri derece usutmuse benziyorsun dedi....
Tansiyonum falan cok sukur iyi ....
Sadece ayaga kalkinca basim donuyor...
Ve istahsizlik var sabahtandir birsey yemedim
 
Vaaaayyy emleb sen mi geldin hosgeldin nasilsin. Biz burda gobus resimleri paylastik kocaman oldu artik bebisler. Bizimlesin dimi kaybolma yine
Ay cannim sorma bazen tekmeler oyle saglamki bazende kipirti seklinde.
Genellikle gece hareketli.stres olma rahat ol neguzel hayirli bi olay,allah
tamamina erdirsin.


Sagolun canlar. Yapacak bisey yok kipirtilarla idare edecegiz dikkat etmeye calisacagim. Zaten kocis soz kesildiginde gozumun icine icine bakiyordu simdi nisanda hic rahat birakmaz yorma kendini diye. Hayirlisi bakalim kazasiz belasiz sorunsuz atlatiriz insallah sizde dua edin canlarim
 

geçmiş olsun canım.....Allahtan büyük bir sıkıntı yokmuş...dahiliyede git bakalım..dinlen bol bol....tansiyonunun iyi olmasınada sevindim..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…