2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497


Günaydn eylülgülü teşekkür ederim sorumu cevaplandırdığın için. Plasenta previa yani bebeğin işinin rahim ağzına yerleşmesi yüzünden kanıyorum. o yüzden biraz sıkıntılı ve yatak istirahatinde geciyor. Çok şükür ki bebek'te bende iyiyiz :) alianz sigortaya da bir bakayım ben o zaman. şöyle ki bu paket tamamlayıcı sigortada yarı yarıya gelcek masraflar. iyi den araştırayım grubu da bilgilendiririm. teşekkür ederim tekrardan :)
 
bende 22+1de gıtmıstım 526gr dedı bı kac gun ondeymıs bence senınkının kılosuda normal doktorlar olcumlere gore tahmın yurutuyorlar bırazcık kaydırsa elını kılosu degısır,bence takma bunlar doktor herseyı normal demıs onemlıolan bu,
seker yuklemenı muhtmelen bırdahakı kontrolde yaptırcaktır sana yaptırmazsa hatırlatırsın
 
parol zaten baş ağrılarım için mecbur içtiğim bir ilaç..çalışınca çok zor bu ağrılar kızlar işimde çok yoğum püff :2:
bi kere banada oldu cnm cuma akşamı cumartesi günü hiç hissetmedim ama çok şükür bişey yokumş endişelnme cnm snede
çok şükür..inşallah bizimde şekerler iyi çıkar darısı başımıza
 

sagolasın, biraz sakin olmaya karar verdim bende, nasıl doktorda anlıcaz inşallah
 
hepinize günaydınn kızlaar...
umarım genel olarak hepiniz iyidir.
gerçi bu aralar grip salgını gene tavan yaptı malesef. girip olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun... benim de oda arkadaşlarımın hepsi hasta. bana geçmesin diye cebelleşmekteyim... :2:

bebişlerimizi kucağımıza almaya bir hafta daha yakınız. umarım hepimiz sağlıkla, mutlulukla tamamlarız bu süreci.
öpüyorum hepinizi güzel anneler...
 

amin canım hadi hayırlı olsun...
 

geçmiş olsun canım. sanmıyorum ama umarım bişi yoktur. gittin mi doktora dün?
 
Inşallah bişey yoktur canım evham yapma. Hava da karışık ya çeşmeleri açtın mı hemen?




Gecmis olsun cnm

geçmiş olsun canım. sanmıyorum ama umarım bişi yoktur. gittin mi doktora dün?

Günaydın kizlar oncelikle biz iyiyiz tesekkur ederiz.Doktor bunun kaslarin ayrilmasindan kaynaklanan bir durum oldugunu , problem olmadigini söyledi. Cok rahatladim o an.Doktor bu kizi Balerin yapın neler neler yapıyor dedi o sirada gobek deligimi ittiriyordu nerdeysr ayaklari gobek deligimden firliycakti:) hatirlarsaniz ben iki farkli hadtanedeki iki ayri doktor a gidiyorum.Biri hep kiloyu söyler biri ise hep boyu söyler:) dunku kiloyu soylemedi boyunu söyledi. Boya 35 cm dedi ama ben pek inanamadim.Fazla olctu sanki.Bana magnormu birakip imom omega diye bir ilaca baslamami tavsiye etti.Diger doktor tok karna 50 lik seker tarama testi onermisti bu da ac karna 75 lik:) bakalim neler yapcam:))

Onun haricinde her sey cok guzeldi.bizi nerak eden soran ve dedtek olan herkese tesekkur ederiz.birazdan dogum ücretleri bilgileri ile aranizda olucam cok az sonraa:))
 

evet tesekkur ederım cnm
 
Bende persembe gidiyorum
Herkese yagmurlu bir Adana sabahindan gunaydinlaaaarrrrr
Nasilsiniz canlar kac gundur yokum arada girip okumaya calisiyorum ama hiziniza yetisemiyorum. Insallah kimsenin bir sikintisi yoktur. Hepinizi cok ozledim
 
günaydın 3 günlük bir aradan sonra herkese selammmmm...inşallah herkes iyidir..bir sıkıntı yoktur..MUJUMMM ağlamışsın canın sıkılmış inşallah şimdi iyisindir....hsonu çok yoğundum..dünde izinliydim..bugün bir bakayım neler yapıyorsunuz dedim...hepinizi öpüyorum..doktor randevularından gelip iyi haber alan herkese gözünaydın..2 sayfa gittim dahada geçmişe gidemedim..atladığım umarım bir şey yoktur..iyi çalışmalar iyi dinlenmeler
 


nası dayandın bişi almadan rapunzelciğim. :) ben sanırım 16. haftada filan başlamıştım. bi de ben de DumaDumaDummcuğuma katılıyorum. hem kayınvaldenin aldıklarını da giydirirsin ama insanın kendi aldıkları içine bir başka siniyo bence. ben o yüzden mesela hastaneye kendi aldığım hastane çıkışını götürmeyi tercih edicem. başkalarının aldıklarını değil :)
 
Hangi hastane burası merak ettim

hisar hastanesi İst Anadolu yakasında...



teşekkürler canım sağol
bu arada atlatmışsın ne güzel mutlulukla.. Darısı yarın başıma inş
:18:


tatlım aramıza hoşgeldiiinnnnn
ama bahsettiğin sigortayı hiç bilmiyorum ben...


bugün dr gideceğim dualarınızı bekliyorum kızlar....

hadi canım güzel haberlerle gel inş...
 
şekerler 3-4 gündür bakamıyordum herkes gibi ben de geçmişi çok kontrol edemedim. Deli gibi ilerliyor sayfalar. Önemli bişi olsa gözüme çarpardı sanırım genel anlamda keyifler iyi.

Dün detaylımız vardı, kızım kocaman olmuş ilk kez yüzünü gördüm aynı babası
Her şeyi normal çok küşür, röntgen doktorumuz çok kibardı ve her detayı anlattı bize. Göbek bağında 3 damar olmalı o var, kalp 4 odacıktan oluşmalı oluşmuş, idrar torbasında idrar var bu böbreklerin iyi olduğunu gösterir ( ben o anda idrar salgılıyor mu diye sordum doktor evet dedi. Kocamla aynı anda şok olup nasıl yani çişini yapıyor mu nereye yapıyor dedik, doktor da güldü kesesinin içine yapıyor kesesi sirkülasyonla temizlenior dedi. Ay kuzucum çişli suyunda duruyor hatta bide onu yutuyor )

Kilosu 624 gr, kafası biraz büyükmüş, koca kafalı kızım ( babası da koca kafalı ama kabul etmiyor )

Burnu büyük görünür ona aldırmayın daha düzenlenecek küçülecek dedi doktor ( herkes kendi bebeği için niye böyle patlıcan gibi kocaman burnu var diye soruyormuş, normalmiş bu arkadaşlar, şuan şişmiş, kendi bebeğiniz için böyle düşünürseniz diye detay vereyim dedim )

bu da kızımın yüzü maşallah deyin teyzeleri

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana günler hiç geçmiyor gb yaa. Sizede öyle mi

evet blackim girlim :) hiç geçmiyor sanki ..halbuki 6.ayımıza girmişiz ... yavaş yavaş keyif almaya başlıyorum hamilelikten..birde izne çıkabilsem...geçmşte yaşadığım 3 kötü tecrübeden sonra hep dike üstündeydim ama şimdi yavaş yavaş atıyorum stresi üstümden..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…