2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497


19 kilo alsam da takmam ki senin gibi olsam maşallah size ya, doğum sonrası hiç kilo derdin olmayacak, göbiş,toto büyüdü derken bizim fotolara da bak istersen nasıl büyüyolar gör:18:
 

Evet canım o yüden en iyisi toplum içine girmmemek Ya bende kestim tatlıyı kızarmayı hamur işini geçen hafta bu bu hafta sonu amcamalara yemeğe davetliydik orada börek ve tatlı yedim şimdi bu hafta yeniden devam dikkat etmeye. Hafta sonları bozabilriiz belki tatlı hakkımızı sütlü tatllılardan yana kulllanarak. Gittim davette kuzenim vardı o benden 2 ay geriden geliyor ve kızın sürekli bulantıları vardı yeni yeni geçmeye başlamış sürekli istifra ediyordu yaa onunla beni kıyaslamaları deli ettiiiiii resmen sinir küpü oldum.
 
yaşasın göbişler göbek stayla yapıcam az sonra hepimizinki tek karede

yakın plan 22+4 bizz


41. kere maşalalhhhhhh valla baya baya göbiş var sendede ben yan simitlerden çok kilo aldığım için göbeğim önden önden gitmiyorrr. Ya elbisen normal elbise mi hamiş elbisesi mi?
 
kızlar siz doğuma iki ay kalamı izine ayrılacaksınız yoksa uzatıp aktarcakmısnız doğum sonrasına?:26:

30 mayısta dersler bitiyor, bahar şenliği falan derken mayısın 15inden sonra doğru düzgün ders yapılmaz diye düşünüyorum... doktorum izin verirse 30 mayısa kadar çalışabilir raporu almak istiyorum bakalım zaman ne gösterecek...
 

valla süpermiş. Bende güya 2 adet elbise siparişi verdim hamiş elbisesi ama hiç benzemiyorlar hamiş elbisesine gelsin olmazsa aynen iade edeceğim. 2 tane hamiş eteği sipariş etmiştim. Tamam kalitelri çok ii ama ayyy hiç güzel durmuyorlar hemen iade ettim. En iyisi şimdilik tayt ve bol gömlek tunikler benim için.
 
41. kere maşalalhhhhhh valla baya baya göbiş var sendede ben yan simitlerden çok kilo aldığım için göbeğim önden önden gitmiyorrr. Ya elbisen normal elbise mi hamiş elbisesi mi?

hep vardı o göbiş bende şimdi saklamadan gezer oldum tabi elbisem normal elbise canım 42 beden adil ışık ın love my bady büyük beden serisinden...
 

ablam 14 kg almıştı hamileliğinde ama kardeşim 9 kgda kaldı..hamilelikten hamileliğe fark oluyor canım..kimseyi kimseyle mukayese etmemek lazım...tuzu sevmem ve genelde yemeklerim tuzsuza yakındır ama bende acayip ödem var..akşam oldumu elim ayağım şiş duruyor kalkıyorum yürüyorum ılık bir duş alıyorum ama..yarın doktoruma sorucam artık neden böyle oluyorum...dediğin gibi bebekler sağlıkla doğsunda canım gerisi halledilir...
 
bu da benim göbüş:

tek başıma çekmesi zor oldu. ondan biraz yarım

bu arada kızlar, son gittiğim doktor bana doğumda ABO uyuşmazlığı olabileceğini söyledi. ben hiç bilmiyordum. bu uyuşmazlık olunca bebekte hafif sarılık olabiliyormuş... aklınızda bulunsun aşağıdaki bilgiyi okuyun:

Kan uyuşmazlığına bağlı sarılık:
Anne ve bebek arasında kan uyuşmazlığı olduğunda annenin bebeğin kan grubuna karşı geliştirdiği antikorların plasenta yoluyla bebeğe geçmesi, bebeğin bilirubin miktarını etkiler ve sarılığa neden olur. Söz konusu uyuşmazlık Rh uyuşmazlığıysa (anne Rh-, bebek Rh+ ise) sarılık oldukça tehlikeli boyutlara ulaşabilir. Diğer bir kan grubu uyuşmazlığı yani ABO uyuşmazlığında (annenin kan grubu 0, bebeğinki A, B veya AB ise) sarılık Rh uyuşmazlığına nazaran daha hafif seyreder. Doğum yapacak annelerin kan gruplarına bakılarak Rh (-) ve 0 grubu annelerin belirlenmesi ve bebeklerin kan uyuşmazlığı yönünden takip edilmesi son derece hayati bir konudur.

Bebeğinizi doğumundan itibaren sarılık açısından sık sık kontrol edin. Sarılığın ilk 24 saatte görülüp görülmemesi tanı açısından çok önemlidir. Bebeğinizi soyup gün ışığında bir pencere kenarında çıplak gözle kontrol edin. Ateş yükselmesi, susuzluk belirtileri, halsizlik ve sarılık belirtileri gördüğünüz an acilen doktorunuzla görüşün. Bilirubin seviyesi riskli düzeydeki bebekler; özellikle de kan uyuşmazlığının bulunduğu sarılıklarda ışın, özel ilaç tedavisi ve hatta kan değişimi gerekebileceğinden mutlaka doktor kontrolünde olmalıdır.
 

Ben de böyle bir terziye rastlamamış olsaydım ne yapardım bilmiyorum. Bu kiloyla kendime hamilelik de bulamazdım.
 
arkadaşlar yüklemeye çalıştım bnde ama olmuştur umarım şişioruz anacım yavaş yavaş

maşallah maşallah fıstık gibisin sende....

kızlar siz doğuma iki ay kalamı izine ayrılacaksınız yoksa uzatıp aktarcakmısnız doğum sonrasına?:26:

bende hala kararsızım...37.haftada alayım izin diyorum sonra diyorum 32.haftada alayım ..yıllık iznimide birleştireyim diyorum..doğumdan sonra bebeğimle daha çok vakit geçireyim diyorum..tabi doktora bağlı bakalım ne önerecek...
 

Şekerden de olaiblir o canım. Şeker yüklemeni yaptırdın mı?
 


Masallah canim sanada.buarada bu bilgiler icin ayrica tesekkurler
 
Walla bizim ki bir görse bacaklarımı kırar, sabah mızmızlana mızmızlana çekti zaten, sakın nete koyma dedi

Çok farklı değil durumuz bebeğin eşyalarını koyduğumu biliyor onda bile şöyle gözlerini devirip bakıyor bana... Aslında bende pek sevmem böyle şeyleri ne face ne twitterım var ama burda birlikte paylaşmak çok güzel işte tek yanı bütün dünya ortak oluyor... Sanırım albüme ekleyince silebiliyorduk belki sonra öyle yaparım...:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…