2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
Günaydın canlarr ben birkaç gündür çok kötü kabuslar görüyorum yaa, bebeğimi kaybettiğimi görüyorum uyandığımda kendime gelemiyorum uzun süre Hatta bu gece çok korktum uyandım bir daha uyuyamadım bebeğimi dinledim sabaha kadar,geceleri hiç durmayan oğlum bu gece hiç kımıldamadı korkuttu annesini birazcık Neyseki sabah kahvaltıda çokokremi dayayınca birkaç tekme yedim ve rahatladım Bu arada kızlar hepinize hayırlı cumalar..
 
Son düzenleme:
Günaydıııınnnn.. Güzel bebişlerin güzel anneleri nasılsınız bakalım...

Ve haftanın osn iş günü olmaısndan dolayı çok mutluyum
 

Gözünaydın canım ne güzel sağlıklıymış bebişin sen sadece güzel habere odaklar gerisini boşver hem zaten radyologda demiş ilerleyen zamanlarda yukarı çıkabilir diye demekki geçici bi durum olabilir o yüzden canını sıktığına değmeyecektir boşuna bebişinide üzme annesi :)
 
Kızlar aranızda kefir içen varmı?Ben geçen gün marketten aldım televizyonda bir uzman özellikle hamileler için çok faydalı diyordu.Ama netten araştırınca pek bişey bulamadım.

bende içmeyi düşündüm ama cesaret edemedim. internette hamileler içmesi hakkında detaylı çalışma bulunmamaktadır gibi bişi yazıyodu. bir de içinde çok çok az oranda alkol mü var? aklımda kalmış böyle bi bilgi ama doğru mu araştırmak gerek.
ben probiyotik yoğurt yiyorum bu arada. onun hiç bi zararı yok. kefiri de doktoruna sor istersen canım?
 
umarım öyledir ya. öyleyse ben de alırım muhtemelen. sen bana haber edersin :)

ama o ürün kampanyalı ürün diye geçiyorsa hediye çeki vermezler. haberini bekliyorum canım.

şimdide kraftın twist modeline kafam çok takıldı :) babymall'de varmıydı hatırlayamıyorum ama muhtemelen vardır hafta sonu bi gidip alıcı gözle bütün arabaları incelemek istiyorum çünkü bi yandanda o indirim çekini kaçırmak istemiyorum :)
 
yok yooooook ben o ağda olayını geçtim kıııııızvalla ben zehir gibi acı istemıyorum artıkın.heleki başıma gelenlerden sonra
ne geldi kız başına..korkma bir iki kerede alıştır kendini emin ol en rahatı ağda 20 gün rahatsız
cnm böyle şeylere takılıpta bebeişide kendinide üzme bak bebeğin sağlıklıymış ne güzel darısı bizlerin başına
bende hiç çatlakları takmıyorum..göbeğime bakmıyorum bile çatlamışmı diye ama dediğin gibi şu göğüs olayı benide çok düşündürüyo çok yara oluyo kanıyo diyolar korkutuolar :18:
cnm benm çok ama çok geçmiş olsun kimbilir nasıl korkmuşsundur bol bol dua et bu mübarek cuma günüde Allah'a sığın inşallah sağlıkla çıakrsınız hastaneden

o gaz problemi arada bendede oulyo soda içiyorum rahatlıyo azıcık dene istersen cnm
 

aynen bende gidip hepsini inceleyeceğim canım. mantıklı oluyo mu fiyatları o indirim çekiyle diye...
bu arada kraft twist vardı diye hatırlıyorum. yanlış hatırlamıyorsam da 1150 gibi bi rakamdı oradaki fiyatı. ama botti mağazasında da sorduk o modeli, orada da 950 filan dediler.
ayrıca kullananlara sordum twisti. arabada çok yer kaplıyo, arabanız küçükse düşünmeyin dediler. bazıları memnun, bazıları değil işte... o yüzden tam karar veremedik modele. bakalım hayırlısı :)
haberleşiriz...
 

bende ne rüyalar görüyorum..dün gece mesela bir yasa gelmiş ve tüm 10 yaş altındaki çocukları evden topluyorlardı :)))) herkes çocuğunu kaçırıyordu bende yardım etmeye çalışıyordum..melih gökçeki gördüm rüyamda kızıyordum yazık değilmi annelere diye :)))) ama nasıl üzülüyorum sokak sokak dolanıyorum saklananları görüyorum bebeğim tekmeyle uyandırdı kalktım birdahada kesikkesik uyuyabildim..sonra dedim sanırım açıkta kalan biryerlerim oldu :) ama genelde bende hep kabuslarla uyanıyorum babamın öldüğünü gördüm (Allahım sağlıklı uzun ömürler versin ömrü uzasın)
günlükhayattaki streslerimiz rüyalarımızda..
bebeğinin ömrü uzamış annesi :)

Günaydıııınnnn.. Güzel bebişlerin güzel anneleri nasılsınız bakalım...Ve haftanın osn iş günü olmaısndan dolayı çok mutluyum

günaydın günaydın da ne o nispet yapar gibi ..benim son işgünüm pazar :)))) şaka yapıyorum arkadaşım iyi dinlenmeler olsun :) güzel hsonları olsun :)
 

Canımm çok geçmiş olsun, korkunu,endişeni,herşeyini paylaşıyoruz emin ol.Zor olsada güçlü olmaya çalış bebeğin için.Bizide habersiz bırakma Allah'ın izniyle bunu da atlatıcaz hep birlikte..
 
 


amin güzel bacım hepimiz işlh dua ile
 

detaylıyı gidip gösterdim batuhan beye. boşa gitmemiş oldu. bir de yeni muayene ücretleri 133 değil 122 tl olmuş. yanlış hatırlamışım. bilginize.
 

günaydın canım evet göğüs ucu tabii kişiden kişiye değişiyor. ablamın göğüsleri kanamıştı. benim göğsümde çok az yara oldu. şimdi göğüs ucları var ama tak çıkart yıka derken bi de dezenfekte zor oluyor. bunu da kardeşimden biliyorum çünkü hiç göğüs ucu yoktu. deneyen arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla kuru soğan ve ayva çekirdeği sürmek iyi geliyormuş. doğuma giderken çantalarımızda kuru soğan ve ayva çekirdeği bulundurursak Allah'ın izni ile inşallah en küçük acıyla atlatırız. kuru soğan ve ayva çekirdeğini sende araştır istersen. ben yediğim ayvaların çekirdeklerini saklıyorum buzlukta...
 


Rahim ağzını nasıl ölçtü??
 
mahtuana nin mesajini tam da bugun gorunce moralim bozuldu.onun adina cok uzuldum. Kendimi düşündüm yerine koydum zor bir durum. Insallah o iyi olacak kendi adima da stres yapmiyorum su an dokroeum en azindan net bir sey soylemesi iyi olacak ona gore onlemi alixaz artık yatmak mi gerek ilac mi kullanmal gerek ne gerekirse yapicaz.Kizim bana tutunuyo Allah izin veriese de ben de onu birakmayacagim.
 

ya bide benim göğüs uçlarım yok hee:26: nasıl emziricem napıcam bilmiyorum :26:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…