2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497

Canim sana da buyuk gecmis olsun....
Bir daha o kanamalariniz olmaz ins. ♥♥♥
Yarin sohbete gidecegim sizler ve bebeginiz icin bol bol dua edecegim ...
 
Kızlar yazamadım iki gündür detaylıya girecekler vardı inşallah herkes musmutlu dönmüştür. Bizde gaz problemivar çok fena ne yesem karnım davul oluyor. Ve sağ göğsümün altına ağrı giriyor özellikle akşamları şuanda ağrıyor. Yattım uyurum die sola bile yatamıyorum. İnşallah geçer. Herkesi merak ediyorum yarın iyi olursam geçmişi okucam. Hepinizi öpüyorum.
 

Çok çok geçmiş olsun senı az cok anlayabiliyorum ben de uzun suredır yatıyorum ve kanamalarım tekrarlıyo. Allah yardımcın olsun. yapması cok zor ama moralını duzeltmeye calış bu cok onemlı hem ıyı tarafından bak suan hastanede gözetim altındasın ve durumun ıyıye gıdecek evde olsan cok tedırgın ve daha gergın olurdun ızın ver sana yardım etsınler ıyı haberlerını beklıyoruz...
 

Gunaydinlar herkese hayirli bir cuma ve guzel bir hafta sonu diliyorum.mahtuana mesajini okuyunca cok uzuldum benim de aşağı yerlesimli bugun doktora goruncektim simdi biraz moralim bozuldu.insallah plasentalarimiz yukari cikar daha 26. Haftaya kadar zamanimiz var uzulme canim Allah tan hastanede emin ellerdesin.emin ol ki seninle ayni endiseleei yasayan sana destek olacak birileri var insallah hepsini atlatir minik kelebeklerimizi kucagimiza aliriz.allah hepimizin yardimcisi olsun.
 
Son düzenleme:

cok cok geçmiş olsun, allah tez zamanda şifasını versin... hastanede olman çok iyi, tamamen düzelene kadarda sakın hastaneden çıkma. Allaha sığın ve dua et... allah yar ve yardımcın olsun
 
İyi akşamlar şeker.. Bende ikea dakini düşünüyorum. Zaten ikea ya çok yakın oturuyorum. 2 gün önce gidip şöyle bir göz attım. Görüntü olarak kullanış olarak çok güzel görünüyor. Hem fiyatları da düşmüş sömestr nedeniyle. 2 kademe özelliği var ayarlanıyor. birde bebek büyüyünce parmaklığın bir kenarı sökülebiliyor. gayet kullanışlı geldi bana. ama sadece aklıma takılan sallanmaması. görevliyle konuşmadım bunlar benim tespitlerim. ama hepsini inceledim karyola modelinde olanlar sallanmıyor..


günaydın... bende ikea ya bakmak istiyorum ama henüz bakamadım, peki ücretleri neymiş...
yatak harici alt değiştirme için aparatıda varmıydı ?
 

Canım moralini yüksek tutmaya çalış.Senin durumunda olup ta bırak erken doğumu sezeryan ile doğum yapan var.Sen dualarını yap gerisini Allaha bırak.Unutmaki biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varır.Yavrunun bu dünyada
 

Yavrunun bu dünyada yiyecek ekmeği varsa o sana tutunacaktır emin ol.Yeterki sen kendini ve bebişi üzme.Allah yardımcın olsun canım.Allah sana ve bebeğine sağlık ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
 
kızlar ayrıntılı ultraskonunuz kaç dakika sürdü doktor neler hakkında bilgi verdi

Benim yarım saat sürdü.15 dak.inceledi,10 dak mola verdik tekrar 5 dak inceledi canım.Ben idrara sıkışık gitmiştim o çok iyi oldu rahmimi net görebildi.Rahim ağzımı ölçtü,plesentanın konumunu inceledi.Kalp,böbrek,beyin vs.tüm organlarını inceledi.Karın,baş çevresi ölçümlerini aldı.Hatırladıklarım bukadar canım.
 


canım geçmişler olsun dualarımız seninle mübarek gün işlh güzel sonuçlanır herşey yavrunada sanada bişey olmasın işlh moralini yüksek tutmaya çalış
 

allah yardımcın olsun ve bu yaşadığınla kalır inş bu olay.. Buda senin sınavın olmuştur inş ve başka hiçbişey olmadan böylece kötü anı olarak kalır.. Kalbimiz dualarımız seninle..


şimdiki kontrole kendi şu an gittiğim doktora gitmem lazım canım zaten kontrolüm 20 şubatta ama bidahakine belki olabilir.. Yaaaa ams bana sezeryan lazım, sezeryancı olmayanı ikna etmekle uğraşmak istemiyorum bide
 

ben danışmıştım zaten doktoruma canım geçen randevumda aynen o da senin yazdığın gibi anlattı bana durumu olmana gerek yok dedi zaten sağlık ocağındaki hemşire kayıt yaparken demiştiki bana doktorunuz tavsiye etmeyecektir ama ben öneririm ben orda bi çelişkiye düşmüştüm.ama baktım herkes yaptırıyor kendime bi arkadaş aradım yaptırmayacak neyseki sen varmışsın :)
 

canım çok geçmiş olsun bugün cuma mübarek gün bolca dua et rabbim sağ salim almayı nasip etsin kucağına....
 
Herkese günaydın hayırlı cumalar diliyorum.Mübarek Cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim bütün hamilelere ve bebeklerine sağlık versin.Hamilelere huzur,sabır ihsan etsin.
 

canım endişe etmiyoruz dimi artık...doktor ne derse onu dinliyoruz önlemimizi alıyoruz internetten okumuyoruz ve Allaha dua ediyoruz..herşey çok güzel olsun hepimiz için..ama okadar çok kişi böyle bir durumla karşı karşıya ki..bakalım bende gittiğimde sorucam bana ne dicek doktor...dünde konuştuk gerçi ama böyle bir durumda mutlak dinlenmek stresten uzak durmak şart..bu durumu olmayan biri için bile stres fazla yorulmak erken doğum getiriyor madem bizim ufak sıkıntılarımız var dinlenicez bol bol..dualarım iyi dileklerim hep sizinle...


çok geçmişolsun canım..yaşadığın şoku üzüntüyü az çok hepimiz tahmin ediyoruz hayatım...dinlen canım gerekirse yat hastanede 4aysa 4 ay...hiç kolay değil elbette ama bak yukarıda mujjumada yazdım..stres yorgunluk düşük riski olmayanlarda bile biliyorsun risk oluşturuyor demekki annesi nazlı senin meleğin..sen yatarken o büyüyüp gelişecek..Allah hepimize vaktinde sağlıklı doğumlar versin meleklerimize kavuştursun bizi..sıkıldıkça yaz bize :)

kızlar ayrıntılı ultraskonunuz kaç dakika sürdü doktor neler hakkında bilgi verdi

benimki birazcık uzun sürdü çünkü kalbinde bir sıkıntı görmüştük 1saate yakın odasındaydık..ama Allaha şükür durumu iyimiş meleğimin..

balıklama daldım topiğe ama artık kusura bakmayın:)

hoşgeldin hep dal :) kimden saklandın :)


canım meleğin sağlıklı olsunda boşver dış sesleri sen bebeğini dinle...sana hereşyin güzel olacağını söylüyor ama biz dış sesler yüzünden hiç duyamıyoruz onalrı...kendinde yazmışsın saçma sapan insanlar saçma sapan laf ederler can sıkarlar..kimsenin seni üzmesine izin verme kimse onlar gönder bize :)

günaydın ve gözünaydın canım....sen o sineği boşver..ahhh o sinekler yokmu kurtlar yokmu insanın içini kemiriyor kemiriyor sonra fos çıkıyor sağlıcakla bebeğini vaktinde kucağına alacaksın annesi :)
günaydın sağlıklı günler hamişlerrr

günaydın cicimi cici annecik :) güzel endişesiz iyi haberler alacağımız bir gün olsun :)
 
hepimize güzel günler olsun..tekmeli stressiz kanamasız lekelenmesiz ...güzel haberlerin olacağı bir cuma olsun...dualarımız kabul olacağı bir cuma olsun..
 
Kızlar aranızda kefir içen varmı?Ben geçen gün marketten aldım televizyonda bir uzman özellikle hamileler için çok faydalı diyordu.Ama netten araştırınca pek bişey bulamadım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…