- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.858
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bide benim göğüs uçlarım yok hee:26: nasıl emziricem napıcam bilmiyorum :26:
hiç endişe etme canım aynı durum bendede var ama tek göğsümde var internetten baktım göğüs ucu çıkartıcıları varmış
ama son zamanlarda kullanmak gerekıyormus yada dogumdan sonra kullananlar memnun kullanmayanlar pişman ben alıcam onlardan
pratık olanlarıda var makına seklınde olanlarıda var çok ta uygun alırız birer tane dert etme
Benim yarım saat sürdü.15 dak.inceledi,10 dak mola verdik tekrar 5 dak inceledi canım.Ben idrara sıkışık gitmiştim o çok iyi oldu rahmimi net görebildi.Rahim ağzımı ölçtü,plesentanın konumunu inceledi.Kalp,böbrek,beyin vs.tüm organlarını inceledi.Karın,baş çevresi ölçümlerini aldı.Hatırladıklarım bukadar canım.
Günaydın canlarr ben birkaç gündür çok kötü kabuslar görüyorum yaa, bebeğimi kaybettiğimi görüyorum uyandığımda kendime gelemiyorum uzun süre Hatta bu gece çok korktum uyandım bir daha uyuyamadım bebeğimi dinledim sabaha kadar,geceleri hiç durmayan oğlum bu gece hiç kımıldamadı korkuttu annesini birazcık Neyseki sabah kahvaltıda çokokremi dayayınca birkaç tekme yedim ve rahatladım Bu arada kızlar hepinize hayırlı cumalar..
şimdide kraftın twist modeline kafam çok takıldı :) babymall'de varmıydı hatırlayamıyorum ama muhtemelen vardır hafta sonu bi gidip alıcı gözle bütün arabaları incelemek istiyorum çünkü bi yandanda o indirim çekini kaçırmak istemiyorum :)
slm kizlar size hastane odasindan yaziyorum malessef. 4gundur yatiyorum plasentam ssagidaydi rahim agzini tam kapatmiyordu sorun olmaz demisti doktor ama sabah uykudayken bi anda biseyler akti ne geldi diye uyku sersemi elimle bi baktim elim kan olmustu ayaga kalktim panikle ic camasirim kan icindeydi sok gecirdim acil esimi uyandidim hastane yolu tuttuk doktor ultrasyona aldi ve plasentam tamamen total duruma gelmis asagiya kaymis rahim agzini kapatmis hastane yatisi verdi kanamam suan kesildi kahve leke geliyor ve doktor tamamen lekelerin kesilene dek cikis yok tekrar baslayabilir kanama dedi. Ama kizlar bu durumda erken dogum riskim varmis ve bebegimi kaybedebilirmisim cok kotuyum psikolojim tamamen alt ust oldu uyku uyamiyorum kabusla uyaniyorum gozlerim aglamaktan sisti ruhum daraliyor rabbime sigindim bir bebegim gitti bunu bana bagislasin rabbim doktor yatacaksin ama heran olabilir tekrar kanama cok siddetli olmazsa kontrol altina alabiliriz allah bilir dedi kizlar ne olur benim icin dua edermisiniz cok ihtiyacim var cok kotuyum dunya basima yikilmis gibi gercekten psikolojim mahvoldu ben zaten bastan beri kanama ne yuzunden hep yattim bebegim dogsun saglikla ben 4ay daha yatmaya raziyim. Allah im cumlemizi korusun tum belalardan saglikla gelsin yavrularimiz.
ay her hafta ne planlar kuruorum ama eşim soalsun içine edior ama yaırn benim detaylı ulturosonum varrrrbende ne rüyalar görüyorum..dün gece mesela bir yasa gelmiş ve tüm 10 yaş altındaki çocukları evden topluyorlardı :)))) herkes çocuğunu kaçırıyordu bende yardım etmeye çalışıyordum..melih gökçeki gördüm rüyamda kızıyordum yazık değilmi annelere diye :)))) ama nasıl üzülüyorum sokak sokak dolanıyorum saklananları görüyorum bebeğim tekmeyle uyandırdı kalktım birdahada kesikkesik uyuyabildim..sonra dedim sanırım açıkta kalan biryerlerim oldu :) ama genelde bende hep kabuslarla uyanıyorum babamın öldüğünü gördüm (allahım sağlıklı uzun ömürler versin ömrü uzasın)
günlükhayattaki streslerimiz rüyalarımızda..
Bebeğinin ömrü uzamış annesi :)
günaydın günaydın da ne o nispet yapar gibi ..benim son işgünüm pazar :)))) şaka yapıyorum arkadaşım iyi dinlenmeler olsun :) güzel hsonları olsun :)
gunaydin kizlarrrrr ♥♥♥
hayirli cumalar
Bebegimin 40 i icin tecvidli kuran ogreniyorum ins. Bugun kuran' a gececegim
Yasin imin 40 inda annesi olan ben yasin suresini okuyacagim makamli ve tecvidli ins. (rabb'im nasip ederse ins. )
cok mutluyummmmm
ben tek kelimeyle Twist'e ba-yılllll-dıııııımmmm birebir de baktım inceledim.. Çok güzeldi.. Ve kısmetse almayı yada aileden birine aldırmayı düşünüyorum..
şimdide kraftın twist modeline kafam çok takıldı :) babymall'de varmıydı hatırlayamıyorum ama muhtemelen vardır hafta sonu bi gidip alıcı gözle bütün arabaları incelemek istiyorum çünkü bi yandanda o indirim çekini kaçırmak istemiyorum :)
ya bide benim göğüs uçlarım yok hee:26: nasıl emziricem napıcam bilmiyorum :26:
ne krem ne yağ hiçbişey sürmüyor kullanmıyorum .. Genetik çünkü bu iş + benim hiç kaşınma falanda yok olmadı şükür.. Doktor bile diyo genetik diye bazen naparsan yap olacağı varsa oluyo.. Bide pek önemsemiyorum aslında sorun yok şimdilik.. Benim asıl korkum göğüs!! Yani yara olması yada bebek emerken acıması.. Dayanamayabilirim bile yani,canım tatlı olduğu için.. Bunun için doktora danışıp bişey yapcam ben,bakalım..
ben asla kendim yapamam :18:
slm kizlar size hastane odasindan yaziyorum malessef. 4gundur yatiyorum plasentam ssagidaydi rahim agzini tam kapatmiyordu sorun olmaz demisti doktor ama sabah uykudayken bi anda biseyler akti ne geldi diye uyku sersemi elimle bi baktim elim kan olmustu ayaga kalktim panikle ic camasirim kan icindeydi sok gecirdim acil esimi uyandidim hastane yolu tuttuk doktor ultrasyona aldi ve plasentam tamamen total duruma gelmis asagiya kaymis rahim agzini kapatmis hastane yatisi verdi kanamam suan kesildi kahve leke geliyor ve doktor tamamen lekelerin kesilene dek cikis yok tekrar baslayabilir kanama dedi. Ama kizlar bu durumda erken dogum riskim varmis ve bebegimi kaybedebilirmisim cok kotuyum psikolojim tamamen alt ust oldu uyku uyamiyorum kabusla uyaniyorum gozlerim aglamaktan sisti ruhum daraliyor rabbime sigindim bir bebegim gitti bunu bana bagislasin rabbim doktor yatacaksin ama heran olabilir tekrar kanama cok siddetli olmazsa kontrol altina alabiliriz allah bilir dedi kizlar ne olur benim icin dua edermisiniz cok ihtiyacim var cok kotuyum dunya basima yikilmis gibi gercekten psikolojim mahvoldu ben zaten bastan beri kanama ne yuzunden hep yattim bebegim dogsun saglikla ben 4ay daha yatmaya raziyim. Allah im cumlemizi korusun tum belalardan saglikla gelsin yavrularimiz.
Gunaydin bacilarr ♥♥♥
Yahu biraz nefes alin ellerinizi dinlendindirin zar zor okudum
Seviyorum nan hepinizi
Canim oncelikle gecmis olsun.....
ins. Bebegin gelisimini tamamlarda gelmek icin fazla aceleci davranmaz....
Dualarim seninle bacim....
Vakti geldiginde saglicakla alirsin bebegini ins.
Kizinla hep boyle musmutlu olun ins. Canim
Sut sagma makinesi amma pahaliymis bilmiyordum
Ayrica gecmis olsun enfeksiyon varmis....
Bende fitil kullaniyorum carcabuk atlatiriz ins.
Oyyyy kiyamam ben size ya....
Senin yazdiklarina ne kadar uzuldum cicegim....
Ama lutfen sabir en azindan oglun icin dayanikli olmalisin arkadasim
Esinin giderken sana biraktigi emanet cunku o
Sayili gun cabuk gecer ins. Senin icin
Canim asi yapar oyle bir iki gun etkisi suruyor....
Tabi bazilarimizda .....
Canimiz tatli galiba
Ayrica gecmis olsun canim ....
Bendeki plasenta bagiydi canim....
Kesemde boydan boya bir bag vardi ....
Yavas yavas yok olmak uzere ins.
Cok sukur atlattim....
Ama buradaki 3-5 arkadastada previa vardi diye hayirliyorum....
Sen elinden geldigince dinlen baacim riske atmaya deymez
Ikinizde hayirli haberlerle gelin cann im
kardesinin tahlilleri temiz cikar ins. Sende agzi kulaklarinda don ins.
balıklama daldım topiğe ama artık kusura bakmayın:)
Canim bu mubarek cuma gununde tum kalbimle dua ediyorum sana allah ayni aciyla yakmasin bebisini size bagislasin ins. Her sey yoluna girer allah sabir versin insallah..slm kizlar size hastane odasindan yaziyorum malessef. 4gundur yatiyorum plasentam ssagidaydi rahim agzini tam kapatmiyordu sorun olmaz demisti doktor ama sabah uykudayken bi anda biseyler akti ne geldi diye uyku sersemi elimle bi baktim elim kan olmustu ayaga kalktim panikle ic camasirim kan icindeydi sok gecirdim acil esimi uyandidim hastane yolu tuttuk doktor ultrasyona aldi ve plasentam tamamen total duruma gelmis asagiya kaymis rahim agzini kapatmis hastane yatisi verdi kanamam suan kesildi kahve leke geliyor ve doktor tamamen lekelerin kesilene dek cikis yok tekrar baslayabilir kanama dedi. Ama kizlar bu durumda erken dogum riskim varmis ve bebegimi kaybedebilirmisim cok kotuyum psikolojim tamamen alt ust oldu uyku uyamiyorum kabusla uyaniyorum gozlerim aglamaktan sisti ruhum daraliyor rabbime sigindim bir bebegim gitti bunu bana bagislasin rabbim doktor yatacaksin ama heran olabilir tekrar kanama cok siddetli olmazsa kontrol altina alabiliriz allah bilir dedi kizlar ne olur benim icin dua edermisiniz cok ihtiyacim var cok kotuyum dunya basima yikilmis gibi gercekten psikolojim mahvoldu ben zaten bastan beri kanama ne yuzunden hep yattim bebegim dogsun saglikla ben 4ay daha yatmaya raziyim. Allah im cumlemizi korusun tum belalardan saglikla gelsin yavrularimiz.
malesef benim bi fikrim yok cnm.. İkea'dan mobilya tarzı bişeyde hiç almadım.. O yüzden yardımcı olamayacağım
canım ikea nın mobilyaları güzel benm mutfak masam ve sandalyelerim ikea bu arada bende bebiş için dolap aldım ordan beşiği ablam vereceği için almadım ama olmasaydı kesin ikea dan alırdım...