2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
Gunaydin kizlarrrrr ♥♥♥
Hayirli cumalar :KK16:
Bebegimin 40 i icin tecvidli kuran ogreniyorum ins. Bugun Kuran' a gececegim :KK16:
Yasin imin 40 inda annesi olan ben Yasin Suresini okuyacagim makamli ve tecvidli ins. :21:(Rabb'im nasip ederse ins. )
Cok mutluyummmmm :KK16:
 
ya bide benim göğüs uçlarım yok hee:26: nasıl emziricem napıcam bilmiyorum :26:

hiç endişe etme canım aynı durum bendede var ama tek göğsümde var internetten baktım göğüs ucu çıkartıcıları varmış
ama son zamanlarda kullanmak gerekıyormus yada dogumdan sonra kullananlar memnun kullanmayanlar pişman ben alıcam onlardan
pratık olanlarıda var makına seklınde olanlarıda var çok ta uygun alırız birer tane dert etme :KK1:
 
hiç endişe etme canım aynı durum bendede var ama tek göğsümde var internetten baktım göğüs ucu çıkartıcıları varmış
ama son zamanlarda kullanmak gerekıyormus yada dogumdan sonra kullananlar memnun kullanmayanlar pişman ben alıcam onlardan
pratık olanlarıda var makına seklınde olanlarıda var çok ta uygun alırız birer tane dert etme :KK1:

aaa iyimiş kız bu benimde biri arada çıkıyo üşüyünce falan :KK1:
 
Benim yarım saat sürdü.15 dak.inceledi,10 dak mola verdik tekrar 5 dak inceledi canım.Ben idrara sıkışık gitmiştim o çok iyi oldu rahmimi net görebildi.Rahim ağzımı ölçtü,plesentanın konumunu inceledi.Kalp,böbrek,beyin vs.tüm organlarını inceledi.Karın,baş çevresi ölçümlerini aldı.Hatırladıklarım bukadar canım.

hadi hayırlı olsun yaptırdın mı sende :)
ank. üni de mi baktılar hepsine canım?
 
Günaydın canlarr :KK16: ben birkaç gündür çok kötü kabuslar görüyorum yaa, bebeğimi kaybettiğimi görüyorum uyandığımda kendime gelemiyorum uzun süre :KK50: Hatta bu gece çok korktum uyandım bir daha uyuyamadım bebeğimi dinledim sabaha kadar,geceleri hiç durmayan oğlum bu gece hiç kımıldamadı korkuttu annesini birazcık :emir_bebek: Neyseki sabah kahvaltıda çokokremi dayayınca birkaç tekme yedim ve rahatladım :KK16: Bu arada kızlar hepinize hayırlı cumalar..

HİÇ KORKMA canım bende bu gece bebeğimi emzirdiğimi gördüm sabah baktım yorumlara hamile kadınların bebekle ilgili rüyaları tabir edilemez yazıyor bilinçaltı olduğunu söylüyorlar

bende üzülmüştüm yavrum aç kaldı heralde gece rüyamda onu emziriyprum diye :KK1::KK1::KK1::KK1:
 
şimdide kraftın twist modeline kafam çok takıldı :) babymall'de varmıydı hatırlayamıyorum ama muhtemelen vardır hafta sonu bi gidip alıcı gözle bütün arabaları incelemek istiyorum çünkü bi yandanda o indirim çekini kaçırmak istemiyorum :)

ben tek kelimeyle Twist'e ba-yılllll-dıııııımmmm birebir de baktım inceledim.. Çok güzeldi.. Ve kısmetse almayı yada aileden birine aldırmayı düşünüyorum..
 
slm kizlar size hastane odasindan yaziyorum malessef. 4gundur yatiyorum plasentam ssagidaydi rahim agzini tam kapatmiyordu sorun olmaz demisti doktor ama sabah uykudayken bi anda biseyler akti ne geldi diye uyku sersemi elimle bi baktim elim kan olmustu ayaga kalktim panikle ic camasirim kan icindeydi sok gecirdim acil esimi uyandidim hastane yolu tuttuk doktor ultrasyona aldi ve plasentam tamamen total duruma gelmis asagiya kaymis rahim agzini kapatmis hastane yatisi verdi kanamam suan kesildi kahve leke geliyor ve doktor tamamen lekelerin kesilene dek cikis yok tekrar baslayabilir kanama dedi. Ama kizlar bu durumda erken dogum riskim varmis ve bebegimi kaybedebilirmisim cok kotuyum psikolojim tamamen alt ust oldu uyku uyamiyorum kabusla uyaniyorum gozlerim aglamaktan sisti ruhum daraliyor rabbime sigindim bir bebegim gitti bunu bana bagislasin rabbim doktor yatacaksin ama heran olabilir tekrar kanama cok siddetli olmazsa kontrol altina alabiliriz allah bilir dedi kizlar ne olur benim icin dua edermisiniz cok ihtiyacim var cok kotuyum dunya basima yikilmis gibi gercekten psikolojim mahvoldu ben zaten bastan beri kanama ne yuzunden hep yattim bebegim dogsun saglikla ben 4ay daha yatmaya raziyim. Allah im cumlemizi korusun tum belalardan saglikla gelsin yavrularimiz.



çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine senide bebeğinide korusun inşaallah
sıkma canını üzme kendini bol bol dua et Allah ın izniyle iyileşeceksin cnım dualarımız seninle
 
bende ne rüyalar görüyorum..dün gece mesela bir yasa gelmiş ve tüm 10 yaş altındaki çocukları evden topluyorlardı :)))) herkes çocuğunu kaçırıyordu bende yardım etmeye çalışıyordum..melih gökçeki gördüm rüyamda kızıyordum yazık değilmi annelere diye :)))) ama nasıl üzülüyorum sokak sokak dolanıyorum saklananları görüyorum bebeğim tekmeyle uyandırdı kalktım birdahada kesikkesik uyuyabildim..sonra dedim sanırım açıkta kalan biryerlerim oldu :) ama genelde bende hep kabuslarla uyanıyorum babamın öldüğünü gördüm (allahım sağlıklı uzun ömürler versin ömrü uzasın)
günlükhayattaki streslerimiz rüyalarımızda..
Bebeğinin ömrü uzamış annesi :)



günaydın günaydın da ne o nispet yapar gibi :KK36:..benim son işgünüm pazar :)))) şaka yapıyorum arkadaşım iyi dinlenmeler olsun :) güzel hsonları olsun :):KK54:
ay her hafta ne planlar kuruorum ama eşim soalsun içine edior ama yaırn benim detaylı ulturosonum varrrr :KK52:
gunaydin kizlarrrrr ♥♥♥
hayirli cumalar :KK16:
Bebegimin 40 i icin tecvidli kuran ogreniyorum ins. Bugun kuran' a gececegim :KK16:
Yasin imin 40 inda annesi olan ben yasin suresini okuyacagim makamli ve tecvidli ins. :21:(rabb'im nasip ederse ins. )
cok mutluyummmmm :KK16:

ayyy cok sevındım ne guzellll ya bende biliodum bir zamanlar:KK50:
 
GÜnaydın Annişler ve bebişleri bugün doktora gideceklerden güzel haberler alalım .. hastalara şifa endişelilere huzur versin Rabbim....Cuma nın hayrına hayırlı mutlu günler.....


ben tek kelimeyle Twist'e ba-yılllll-dıııııımmmm birebir de baktım inceledim.. Çok güzeldi.. Ve kısmetse almayı yada aileden birine aldırmayı düşünüyorum..

şimdide kraftın twist modeline kafam çok takıldı :) babymall'de varmıydı hatırlayamıyorum ama muhtemelen vardır hafta sonu bi gidip alıcı gözle bütün arabaları incelemek istiyorum çünkü bi yandanda o indirim çekini kaçırmak istemiyorum :)

Kızlar daha önce de yazmıştım ben aldım "kraft tivist air " modelini bence çok kullanışlı evt biraz iri ama olsun kullanımı tek elle bile açıp kapatabilmek güzel.. bu arada fiyat konusunda "twist RLX en fazla 990" twist air 1090" tl kraftın sitesinde bile daha fazlasını vermeyin.
sağolsun bize 2 arkadaş ortak aldılar bir dertten kurtardılar:KK34:. ve mağazada iice inceleyin teşirdekini kakalamasınlar çünkü defolu eğik fln olabilir..
 
Son düzenleme:
ya bide benim göğüs uçlarım yok hee:26: nasıl emziricem napıcam bilmiyorum :26:

O zaman sen göğüs ucu alacaksın canım ilk başta ver ilk önce hemşire zaten söylüyor göğüs ucunuz çıkmaz alın diye.. sen önceden al yanında bulunsun ama hemen kullanma belki emerken çıkar...
 

ne krem ne yağ hiçbişey sürmüyor kullanmıyorum .. Genetik çünkü bu iş + benim hiç kaşınma falanda yok olmadı şükür.. Doktor bile diyo genetik diye bazen naparsan yap olacağı varsa oluyo.. Bide pek önemsemiyorum aslında sorun yok şimdilik.. Benim asıl korkum göğüs!! Yani yara olması yada bebek emerken acıması.. Dayanamayabilirim bile yani,canım tatlı olduğu için.. Bunun için doktora danışıp bişey yapcam ben,bakalım..

pufpuff um kız ben dün gece rüyamda bebeğimi emziriyodum ama inan sanki gerçekti ay o aldıya agzına göğsumu aman Allah ım böyle bir duygu olamaz içim bi tuhaf oldu yaa çok güzel ve özel bi duygu valla doğurmadan emzirdim çocugumu mevlam kucagımda görmeyıde nasıp eder inşallah benim ve cümlemizin AMİNNN
 
ben asla kendim yapamam :18: :KK20:

PUFPUFF UM seninde canın amma azmış be yavrum
valla utanmasam bişiş sorcam da neyse anladın sen onu :KK1::KK1::KK1:

el bebek gül bebek büyüdün heralde bebeişinide öyle yapma sakın biraz dayanıklı olsun acıya erkek adam
bakarsın bizim kıza talip olur yakınlarda oturuyoruz sonuçta ben pısırık damat istemem :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
 
[





İyi akşamlar şeker.. Bende ikea dakini düşünüyorum. Zaten ikea ya çok yakın oturuyorum. 2 gün önce gidip şöyle bir göz attım. Görüntü olarak kullanış olarak çok güzel görünüyor. Hem fiyatları da düşmüş sömestr nedeniyle. 2 kademe özelliği var ayarlanıyor. birde bebek büyüyünce parmaklığın bir kenarı sökülebiliyor. gayet kullanışlı geldi bana. ama sadece aklıma takılan sallanmaması. görevliyle konuşmadım bunlar benim tespitlerim. ama hepsini inceledim karyola modelinde olanlar sallanmıyor..


bende inceledim tatlım.hoşuma gitti açıkçası.ama eşim naylondan yapılmış olduğu için tereddütlü.bende ilerde alta aldığımızda içinde çocuk düşse bile canını çok acıtmaz diyorum...bilemedik onun için kararsız kaldık.bana ıkea malesef 1 saat uzaklıkta..gidip yakındanda inceleyemedim.internetten gördüğüm kadarıyla.ben sallanmasını istemiyorum zaten cnm.bakalım nolcak :KK43:(



[
 
slm kizlar size hastane odasindan yaziyorum malessef. 4gundur yatiyorum plasentam ssagidaydi rahim agzini tam kapatmiyordu sorun olmaz demisti doktor ama sabah uykudayken bi anda biseyler akti ne geldi diye uyku sersemi elimle bi baktim elim kan olmustu ayaga kalktim panikle ic camasirim kan icindeydi sok gecirdim acil esimi uyandidim hastane yolu tuttuk doktor ultrasyona aldi ve plasentam tamamen total duruma gelmis asagiya kaymis rahim agzini kapatmis hastane yatisi verdi kanamam suan kesildi kahve leke geliyor ve doktor tamamen lekelerin kesilene dek cikis yok tekrar baslayabilir kanama dedi. Ama kizlar bu durumda erken dogum riskim varmis ve bebegimi kaybedebilirmisim cok kotuyum psikolojim tamamen alt ust oldu uyku uyamiyorum kabusla uyaniyorum gozlerim aglamaktan sisti ruhum daraliyor rabbime sigindim bir bebegim gitti bunu bana bagislasin rabbim doktor yatacaksin ama heran olabilir tekrar kanama cok siddetli olmazsa kontrol altina alabiliriz allah bilir dedi kizlar ne olur benim icin dua edermisiniz cok ihtiyacim var cok kotuyum dunya basima yikilmis gibi gercekten psikolojim mahvoldu ben zaten bastan beri kanama ne yuzunden hep yattim bebegim dogsun saglikla ben 4ay daha yatmaya raziyim. Allah im cumlemizi korusun tum belalardan saglikla gelsin yavrularimiz.

canım çok geçmiş olsun.allah meleğini sana bağışlasın.kötü şeyler getirme aklına,pozitif düşün ve ağlama tamam mı?
bu mübarek günde dualarım seninle.benimde plesantam öndeymiş 15 gün dikkat et dedi doktor kanama riskin var dedi,
24. haftamda tekrar gidicem umarım düzelir bebişimin plesantası.ben allaha sığındım artık yatıyorum sürekli,
gerçi veren allah alan allah ama.....zor günler canım ama atlatıcaz herşey düzelecek bak kanaman da durmuş.
içini ferah tut bebeğinede yansısın.....gerçekten dualarımdasın
 
Gunaydin bacilarr ♥♥♥
Yahu biraz nefes alin ellerinizi dinlendindirin zar zor okudum :KK9:
Seviyorum nan hepinizi :KK19:



Canim oncelikle gecmis olsun.....
ins. Bebegin gelisimini tamamlarda gelmek icin fazla aceleci davranmaz....
Dualarim seninle bacim....
Vakti geldiginde saglicakla alirsin bebegini ins. :nazar:



Kizinla hep boyle musmutlu olun ins. Canim :KK19:
Sut sagma makinesi amma pahaliymis bilmiyordum :KK1:
Ayrica gecmis olsun enfeksiyon varmis....
Bende fitil kullaniyorum carcabuk atlatiriz ins. :KK16:



Oyyyy kiyamam ben size ya....
Senin yazdiklarina ne kadar uzuldum cicegim....
Ama lutfen sabir en azindan oglun icin dayanikli olmalisin arkadasim :KK16:
Esinin giderken sana biraktigi emanet cunku o :nazar:
Sayili gun cabuk gecer ins. Senin icin :KK19:



Canim asi yapar oyle bir iki gun etkisi suruyor....
Tabi bazilarimizda .....
Canimiz tatli galiba :nazar:
Ayrica gecmis olsun canim ....
Bendeki plasenta bagiydi canim....
Kesemde boydan boya bir bag vardi ....
Yavas yavas yok olmak uzere ins.
Cok sukur atlattim....
Ama buradaki 3-5 arkadastada previa vardi diye hayirliyorum....
Sen elinden geldigince dinlen baacim riske atmaya deymez :KK34:


Ikinizde hayirli haberlerle gelin cann im :KK16:
kardesinin tahlilleri temiz cikar ins. Sende agzi kulaklarinda don ins. :KK52:

allah iyiligini versin kiz:KK1: ne tahlili tatli tatli :KK52::KK52:
 
slm kizlar size hastane odasindan yaziyorum malessef. 4gundur yatiyorum plasentam ssagidaydi rahim agzini tam kapatmiyordu sorun olmaz demisti doktor ama sabah uykudayken bi anda biseyler akti ne geldi diye uyku sersemi elimle bi baktim elim kan olmustu ayaga kalktim panikle ic camasirim kan icindeydi sok gecirdim acil esimi uyandidim hastane yolu tuttuk doktor ultrasyona aldi ve plasentam tamamen total duruma gelmis asagiya kaymis rahim agzini kapatmis hastane yatisi verdi kanamam suan kesildi kahve leke geliyor ve doktor tamamen lekelerin kesilene dek cikis yok tekrar baslayabilir kanama dedi. Ama kizlar bu durumda erken dogum riskim varmis ve bebegimi kaybedebilirmisim cok kotuyum psikolojim tamamen alt ust oldu uyku uyamiyorum kabusla uyaniyorum gozlerim aglamaktan sisti ruhum daraliyor rabbime sigindim bir bebegim gitti bunu bana bagislasin rabbim doktor yatacaksin ama heran olabilir tekrar kanama cok siddetli olmazsa kontrol altina alabiliriz allah bilir dedi kizlar ne olur benim icin dua edermisiniz cok ihtiyacim var cok kotuyum dunya basima yikilmis gibi gercekten psikolojim mahvoldu ben zaten bastan beri kanama ne yuzunden hep yattim bebegim dogsun saglikla ben 4ay daha yatmaya raziyim. Allah im cumlemizi korusun tum belalardan saglikla gelsin yavrularimiz.
Canim bu mubarek cuma gununde tum kalbimle dua ediyorum sana allah ayni aciyla yakmasin bebisini size bagislasin ins. Her sey yoluna girer allah sabir versin insallah..
 
valla kizlar gecmisisi okuyayaim dedim ama bas edemedim.. kusura bakmayin lutfen.. iyi dilekleriniz icin heeeeeepinize cok tesekkur ediyorum ve kucak dolusu sevgiler yolluyoru.
kiz kardesimin tatlisi cok guzel gecti aile arasinda dedik ama masallah eve sigmadik :KK1:
benim kontrolumde cok guzel gecti hersey yolunda dedi dr. ayrintiliyi kendim yapiyorum dedi ama yapti mi yapmadi mi anlamadim.. o sirada bebegimi gordugum icin leylaaa oldugumdan sormayi unutmusum..
ha bu arada kasinti ve kuruluk icin dermatologun yazdigi kremi sordum. konu catlak kremine geldi.. kesinlikle gereksiz dedi kreme verdigin parayla baska seyler yap catlayacagi varsa onlem alamazsin dedi:KK53::KK53: bende lierac konusunda kocisi ikna etmistim ama artik imkani yok dr dediklerinden sonra 100 lira vermez bi kreme her ay :KK1::KK43::KK52: aglasammi gulsemmi bilemedim..
yalniz benim kizimda gittigim prof ta ayni seyi soylemisti. sanirim bundan sonea sadece nemlendirme amacli saf zeytinyagi kullanacagim:KK53::KK53:
 
canım ikea nın mobilyaları güzel benm mutfak masam ve sandalyelerim ikea bu arada bende bebiş için dolap aldım ordan beşiği ablam vereceği için almadım ama olmasaydı kesin ikea dan alırdım...

saol cnm çok teşekkür ederim.bende güzel olduğunu duydum ama bazı kişilerde hiç iyi olmuyormuş deyincde iki arada kaldım..ne zormuş bilmediğin bir konuda alışveriş yapmak.....
 
X