meraba kızlar burayada yazayım..bende 6 eylül düğünüm bal ayı için bütcemize uygun iki yeri kestirdim gözüme ama karar veremedim
biri kremlin place 1500tl 4gece.mimari hosuma gitti.ikincisi silence beach otel1700tl onunda göl evi var o hosuma gitti.ikisi içinde çok olumsuz yorumlar var fakat benim bütcem bu aralıkta oldugu için hangi otele baksam şikayet var.sizler biliomusunz giden varmı aranızda bunlardan birine yardımcı olursanız karar verıp rezerve yapmam lazım hemen
canım merhaba yelken otele bizde rezervasyon yaptırcaktık ama son anda vazgeçtik baya araştırdım ben yorumlar hiç güzel değil parkım ayaz daha güzel bide butik otel düşünürsen el vira otel var butik otel burası ve çok romantik gözüküyo yorumlarda oldukça iyi ben bi arayıp görüşücem orayla sende bi araştır istersen
selam kızlar ben antalyada yaşıyorum burdaki heryeri ve otelleri fazlasıyla bildiğimiz için bizim balayı tercihimiz bodrumdan yana oldu bodrum gümbet royal asarlık beache rezervasyonumuzu yaptırdık inşallah çok güzel olucak uzun araştırmalarımızın sonunda bu otelde karar kıldık:)
meraba kızlar burayada yazayım..bende 6 eylül düğünüm bal ayı için bütcemize uygun iki yeri kestirdim gözüme ama karar veremedim
biri kremlin place 1500tl 4gece.mimari hosuma gitti.ikincisi silence beach otel1700tl onunda göl evi var o hosuma gitti.ikisi içinde çok olumsuz yorumlar var fakat benim bütcem bu aralıkta oldugu için hangi otele baksam şikayet var.sizler biliomusunz giden varmı aranızda bunlardan birine yardımcı olursanız karar verıp rezerve yapmam lazım hemen
neolursun cnm bana yardım et antalyayı biliyormuşun ben bütceme göre en son su oteller arasında kaldım 1.silence beach göl evleri var onlar hosuma gitt. 2.baila lara veya bodrum(eylülde su soguk olabilir die lara öncelikli) 3.kremlin bal ayı için olcak kremlin çok kalabalık turisr agırlıklı dio herkes ondan balayı için belik iyi olmaz diolar.bana fikir verirsen çok sevinirm bugun yapmam gerer rezerve
Canım rezervasyonu yaptırdık biletlerimiz bile alındı :):)
Biz de baya araştırdık bu oteli ve olumlu yorumlar yapılmıştı ona güvenerek burayı tercih ettik.Bakalım inşallah güzel bir balayı geçiririz ve buradan paylaşırım arkadaşlarla.
bende önce tayland phuket yada maldivler düşündüm fakat euro arttığı için ve de düğün masrafları içerisinde pasaport soyadı değişmesi sorun olurmu vs. yurtdışı balayından vazgeçtim. kıbrısta nuhun gemisi oteli buldum, çok güzel bir balayı oteli, bu aylarda rezervasyon yaptırınca ucuzada denk geldi. umarım güzel bir balayı olur
canım pasaportta sorun olmuyor bizim nikah 30 haziran dı , 2 temmuz da yola çıktık İtalya ya gittik hiç bi sıkıntı olmadı soyadı- pasaport olarak :) bilgin olsun
saol canım, ama rezervasyonu yaptım, yurtdışı tatili hep hayalim inşallah balayından sonraki ilk tatilimizde gidebiliriz:))
bende önce tayland phuket yada maldivler düşündüm fakat euro arttığı için ve de düğün masrafları içerisinde pasaport soyadı değişmesi sorun olurmu vs. yurtdışı balayından vazgeçtim. kıbrısta nuhun gemisi oteli buldum, çok güzel bir balayı oteli, bu aylarda rezervasyon yaptırınca ucuzada denk geldi. umarım güzel bir balayı olur
Kıbrısı düşünebilirsiniz canım.
Orası daha sıcak olur buraya göre.
Nişanlım 29 Ocakta Kıbrıstan geldi canım orda askerdi , haliyle Kıbrıs balayı için tercihleri arasında değil :)
28 nisanda başka nereyi tercih edebiliriz ki balayı için, muhafazakar olması lazım ama balayında otelde ayrı gayrı olmak da istemiyoruz ?
canım valla ben antalyadayım nisanda antalyada nerdeyse sezon açılıyo havalarda baya sıcaklıyo burdaki otelleri tercih edebilirsin ama muhafazakar otel varmıdır burda onuda bilemiyorum araştırman lazım
aa Antalya olmana çok sevindim
ben havuzu görünmeyen villalara bakıyordum da orda buldm ama islamlar köyündeydi serin olur belki giremezsiniz dediler, şimdide kalkan kördere de buldum orası da serin olur mu ki biliyor musun ya?
tam olarak bilemiyorum tatlım ama söylediğin yerler kırsala kalıyo biraz merkeze göre tabi daha serin olabilir gerçi bide şöyle düşünürsek antalyada kış yok nerdeyse şuan bile havalar sıcak kısa kollularla bile gezebiliyoruz yeri geliyo emin olamadım o yüzden
işte villalarla ilgilenen kişiyle görüştüm ben tel'de , dedim böle böle 28 nisanda gelcez ama havuzu kullanabilir miyiz filan diye, islamlar köyü serin olur daha merkezde bakın filan dediler ,neyseki kandırıp sıcak olur demediler tabi bide o kısım var
eğer tanıdıklarından öğrenebilirsen bişiler bu ay sonuna kadar bana msj atar mısın ^_^ ay sonunda kesinleştircez de biz neresi olsun diye maaşı beklemek zorundayız ön ödeme için malum :d
tamam canım ben bi sorayım bakalım vardır belki öyle yerler istediğin gibi mutlaka haber veririm sana aferin onlara kandırmaya çalışmamışlar seni :)
Zaman ayırıp ilgilenirsen çok sevinirim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?