• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

Kızlar yurtdışı istiyoruz balayı için zaten Antalya'da yasıyoruz-;) yurtdışı balayı düşünen var mııı

düşünüyoruz ama sadece düşünüyoruz yani.. ben tesettürlü olduğum için öle güneş deniz kum felan bana gelmez o yüzden isviçreye gitmek istiyor benimki bana orayı gezdircekmiş heidinin evine götürcekmiş beni :D tabi bizim maddiyat o zamana çöküşlerde olcağı için hiç umutlu değilim..

nashirayı bizde çok beğenmiştik. sonra otel puanda yorumlarını okuduk, etkilendik ve vazgeçtik. umarım güzel geçer balayınız :):16:

valla bende gördüm onları ama aldığımız tur şirketi tanıdıktı ve tavsiye etti, sonuçta herkesin fikri farklıdır mutlaka bişi bulunur uyuz oluncak olsa :1::1: biz sadece başbaşa keyif çıkarmaya bakalım..onun yanında bana her yer pariiissss :38: :32::32:

kızlar subat ayı için bolu abantta kalabilecegimiz gittiğiniz güzel ve uygun otel yada pansiyon varmı acaba kızlar acil yardım

kızlar subat ayı için bolu abantta kalabilecegimiz gittiğiniz güzel ve uygun otel yada pansiyon varmı acaba kızlar acil yardım

canım Yeşil ev var.. gitmedim bilemiyorum ama fotolarına bakmıştım hatta balayı için bir dönem orayı düşünmüştüm çok güzel bir yere benziyor.. fiyat olarak nasıldır bilemiyorum... :34:

canım Yeşil ev var.. gitmedim bilemiyorum ama fotolarına bakmıştım hatta balayı için bir dönem orayı düşünmüştüm çok güzel bir yere benziyor.. fiyat olarak nasıldır bilemiyorum... :34:

cok sagol canım bakayım:)

kızlar baska bildiginiz yer yokmu bolu abantta

kızlar merhaba benim düğünüm haziranın 19unda bende bodruma gitmek istiyorum balayına bir sürü yer araştırdım ama emin olamadım tavsiye edeceğiniz yerler varsa yardımcı olurmusunuz.

son anda karar değişikliği yaparak titanic delux beleği aldık :16:

keske daha önce görseydim yorumları size antalyada ii önerilerde bulunabilirdim cnm.titanic daha yeni bi otel gecen yaz kalanlar çok memun diildi umarım bu yaz oturmus olur sizde güzel zaman geçirirsinz

kapodokyada 2 yıl kadar kaldım harika bi yer ürgüp,göreme çookk güzel her insan yasadığı surece1 kerede olsa görmeli bence.kaya oyma oteller bi harika ama kışın çok daha romantik heryer kar loş ışıklar kayalardan sızan ayy özlemişim çok:)ama yazında deniz kum güneş ANTALYA diyorum:)))

Son düzenleme:
kapodokyada 2 yıl kadar kaldım harika bi yer ürgüp,göreme çookk güzel her insan yasadığı surece1 kerede olsa görmeli bence.kaya oyma oteller bi harika ama kışın çok daha romantik heryer kar loş ışıklar kayalardan sızan ayy özlemişim çok:)ama yazında deniz kum güneş ANTALYA diyorum:)))

Kapadokyayla ilgili güzel şeyler duyduğuma sevindim.. gerçi kış mevsiminde gitmiyoruz ama olsun yine de güzel geçeceğini ümit ediyorum :16: rezervasyonumuzu yaptırdık nasip olursa 20 mayısta Karlık Evi'ndeyiz :40:

Merhaba,

Bizim düğünümüz 15 Martta. Ancak biz hemen değil 2 hafta sonra balayına gidebileceğiz. Şöyle ki; 23 Martta benim sınavım var, 30 Martta seçim var. İtalya'ya gitmeye karar verdik. 30 Mart sabahına bir tur bulduk, oy kullanır kullanmaz yollara düşeceğiz gibi görünüyor.

Bodrum Yelken Spa & Welness Hotel. Bir çok yeri araştırdık son olarakburada karar kıldık. Hafta içi gidip rezervasyon için işlemleri yaptırmayı düşünüyoruz. Bir de Gümbet'te Parkım Ayaz Hotel var orası da gayet güzel araştırdığımız kadarıyla.

bizim düğünümüz 28 nisanda , nereyi tercih etsek karar veremedik? villa kiralayalım diyorduk ama havuz suyu soğuk olur filan hasta olursunuz ,giremezsiniz dediler!! kararsız kaldık bilgisi olan var mı ...

arkadaşlarrr bende 17 ağutosta evleniyorum hala balayı oteline karar veremedik :( banada yardımcııı olunnnnn :)

bizim düğünümüz 28 nisanda , nereyi tercih etsek karar veremedik? villa kiralayalım diyorduk ama havuz suyu soğuk olur filan hasta olursunuz ,giremezsiniz dediler!! kararsız kaldık bilgisi olan var mı ...

Kıbrısı düşünebilirsiniz canım.
Orası daha sıcak olur buraya göre.

Bugün erken rezervasyon son günü diye balayı otelimizi aldık umarım memnun kalırız crystal sunrise queen resort bilen yorum yaparsa sevinirim sevgiler :)

Back