selam kızlaarhaftasonu balayımızı aldık çok şükür.. nashira resort otel spa.. 4 gece
Kızlar yurtdışı istiyoruz balayı için zaten Antalya'da yasıyoruz-yurtdışı balayı düşünen var mııı
nashirayı bizde çok beğenmiştik. sonra otel puanda yorumlarını okuduk, etkilendik ve vazgeçtik. umarım güzel geçer balayınız :)
kızlar subat ayı için bolu abantta kalabilecegimiz gittiğiniz güzel ve uygun otel yada pansiyon varmı acaba kızlar acil yardım
canım Yeşil ev var.. gitmedim bilemiyorum ama fotolarına bakmıştım hatta balayı için bir dönem orayı düşünmüştüm çok güzel bir yere benziyor.. fiyat olarak nasıldır bilemiyorum...
son anda karar değişikliği yaparak titanic delux beleği aldık
kapodokyada 2 yıl kadar kaldım harika bi yer ürgüp,göreme çookk güzel her insan yasadığı surece1 kerede olsa görmeli bence.kaya oyma oteller bi harika ama kışın çok daha romantik heryer kar loş ışıklar kayalardan sızan ayy özlemişim çok:)ama yazında deniz kum güneş ANTALYA diyorum:)))
bizim düğünümüz 28 nisanda , nereyi tercih etsek karar veremedik? villa kiralayalım diyorduk ama havuz suyu soğuk olur filan hasta olursunuz ,giremezsiniz dediler!! kararsız kaldık bilgisi olan var mı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?