• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

tşkler canm sağol.kıbrıs salamis bay conti hotel...Bir kaç arkadaşım gitmişti onlar önerdi orayı çok övdüler bakalım umarım bende memnun kalırım.fiyat olarak uygunn herşeyi dahill

Ben de tur şirketine sormayı düşünüyorum.
Ben de herşey dahil plus istiyorum.
5 gece yeterli bize.
siz ne kadar kalacaksınız canım?
Bir de denizinin de güzel olmasını istiyorum. BEN havuz tercih etmiyorum çünkü sağlık açısından.

Ben de tur şirketine sormayı düşünüyorum.
Ben de herşey dahil plus istiyorum.
5 gece yeterli bize.
siz ne kadar kalacaksınız canım?
Bir de denizinin de güzel olmasını istiyorum. BEN havuz tercih etmiyorum çünkü sağlık açısından.

bizde 5 gece olarak rezervasyonumuzu yaptırdık canm.tur şirketine gidip parayı ödedik konuştuk iyice.denize sıfırmış vede çok güzel kumsalı vede denizi varmış.biz sacede uçak biletlerini dahil ettirmekdik daha uygun fiyata bulduk aldık biletimizi..

bizde 5 gece olarak rezervasyonumuzu yaptırdık canm.tur şirketine gidip parayı ödedik konuştuk iyice.denize sıfırmış vede çok güzel kumsalı vede denizi varmış.biz sacede uçak biletlerini dahil ettirmekdik daha uygun fiyata bulduk aldık biletimizi..

Sizin otel aklımda olsun o zaman canım. :34:
Biz de balayına kısmetse 5 mayısta çıkıcaz.
Sana önden gidip gözlemlerimi aktarırım Kıbrıs ile ilgili inşallah. :16:

Sizin otel aklımda olsun o zaman canım. :34:
Biz de balayına kısmetse 5 mayısta çıkıcaz.
Sana önden gidip gözlemlerimi aktarırım Kıbrıs ile ilgili inşallah. :16:

tamam canım hayırlısı olsun beklerim yazmanı o zaman

Oteli şimdi inceledim.
Denizi güzel gibi canım.
Kıbrısta bir çok otel var.
İnsanın aklı karışıyor tabi. En iyisi tabi tur şirketine sormak.
Ama bu oteli not ediyorum. hoşuma gitti. Sıcaklık yarattı içimde. :)

Oteli şimdi inceledim.
Denizi güzel gibi canım.
Kıbrısta bir çok otel var.
İnsanın aklı karışıyor tabi. En iyisi tabi tur şirketine sormak.
Ama bu oteli not ediyorum. hoşuma gitti. Sıcaklık yarattı içimde. :)

canm yaz tabii.. eğer maddi acidan sizi zorlamayacak ise nuhun gemisi vede Kaya Artemis Hoteli de çok övüyorlar çok güzelmiş ikiside onlarada bakabilirsin.bize maddi acıdan uymadı oralar yoksa nuhun gemisi seçecektim bende

canm yaz tabii.. eğer maddi acidan sizi zorlamayacak ise nuhun gemisi vede Kaya Artemis Hoteli de çok övüyorlar çok güzelmiş ikiside onlarada bakabilirsin.bize maddi acıdan uymadı oralar yoksa nuhun gemisi seçecektim bende

Nuhun gemisini nişanlım istiyor canım.
Biz kafamızda 3-4 milyar arası bütçe ayırdık.
Oranın da denizi güzelmiymiş?
Bu dediğin salamis bay tam pansiyon mu canım?

Nuhun gemisini nişanlım istiyor canım.
Biz kafamızda 3-4 milyar arası bütçe ayırdık.
Oranın da denizi güzelmiymiş?
Bu dediğin salamis bay tam pansiyon mu canım?

evet oranında denizi çok güzelmiş...ewet tam pansiyon canım.balayı içinde özel oda hazırlanıyormuş.

gitmiştim canım ben. ama havalimanına uzak biraz o kötü, birde böyle gezmek isterseniz merkeze uzak canım. tek olumsuz yönü buydu bence..

Çoğu otel merkeze uzak gibi canım o kötü.
Onun dışında plajını, yemeğini ve odalarını beğendin mi canım?

Çoğu otel merkeze uzak gibi canım o kötü.
Onun dışında plajını, yemeğini ve odalarını beğendin mi canım?

denizi çok güzel. kum sahil. ben kum severim.
odaları da güzel bide böle denize bakan yada havuz yanında filan ayrı ayrı isteğe göre odaları var. tabii fiyatlarıda ona göredir.
ama tabii beklentiniz ile alakalı. ama odaları temiz ve ben mimarisini beğenmiştim. sana göndereyim cnm resimleri dur telden.

kızlar şimdi pek okuyamadım ama belki yardımcı olacak birileri çıkar bana da
biz nişanlımla çok büyük oteller kalabalık yerler istemiyoruz. kendi arabamızla gideceğiz gerekirse oraları da gezme amaçlı gider geliriz dedik. ama sakin bir yer nereleri var bilmiyorum antalya da sanırım öyle bir yer yok. ve 4 ağustosta çıkacağımız için çok sıcak olur sanıyorum oralar. o yüzden muğla filan daha mı iyidir sizce nasıldır? sessiz sakin mis gibi havası olan kalabalık olmayan bir yerler var mı bildiğiniz tercih etmeseniz bile belki denk gelmişsinizdir biliyorsunuzdur.

Gec mi oldu bilmiyorum ama cunda ve bozcaada sizin icin ideal olur diye dusunuyorum. Sessiz sakin mis gibi deniz ve hava

denizi çok güzel. kum sahil. ben kum severim.
odaları da güzel bide böle denize bakan yada havuz yanında filan ayrı ayrı isteğe göre odaları var. tabii fiyatlarıda ona göredir.
ama tabii beklentiniz ile alakalı. ama odaları temiz ve ben mimarisini beğenmiştim. sana göndereyim cnm resimleri dur telden.

Teşekkür ederim canım bilgilendirmen için. :)
Ben de kum severim. :34:

mrb herkese :) bizde sentido gold island a rezervasyon yaptırdık. ama hala kararsızı değiştirsek mi oteli die. düğünümüz 15-16-18 mayıs 2 gece evimizde kalıp 20si sabah yola çıkalım diyoruz. bu otele daha önce gitmiş olan var mı acaba:39:

Gec mi oldu bilmiyorum ama cunda ve bozcaada sizin icin ideal olur diye dusunuyorum. Sessiz sakin mis gibi deniz ve hava

yoo iş yerinin eğitimi dolayısıyla araştırmalrım yarıda kalmıştı hiç geç değil çok teşekkür ederim dediklerinizi de araştıracağım

selam kızlaar:3: haftasonu balayımızı aldık çok şükür.. nashira resort otel spa.. 4 gece:8::8:

Back