2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

bizde balayı otelimize karlık evi olarak karar verdikkk düğünümüzün tatlı yorgunlugunu orda atmayı iple çekiyorum

Son düzenleme:
Selam kızlar
Bizde Eylül 6 olarak düşünüyoruz düğünü. Balayı araştırmalarım sürüyor ama karar vermek zor malum en mükemmelini arıyoruz. Balayı otellerini ayarlayanlar ne kadara ayarladınız?

canım benim balayı oteli Titanic beach lara
umarım memnun kalırız
güzel görünüyor
fiyat olarak herşey dahil 2660tl

titnaic belek ve larayı bizde düşündük en son voyage sorgunda karar kıldık ama spice oteli seçtik ets turda karar verdik yoksa kesin olarak voyage sorguna gidicektik

ki voyage sorgunun spiceden o kadar farkı yokmuş bunu ets tur söyledi bina eskiymiş hizmet ikisindede aynı neden daha fazla ödeyin ki dedi ,voyage bizim otelimiz dedi ama bizde öyle içki içmiyeceğmizi içki içmediğimizi söyledik hani voyagelerde içkiler daha bir markaymış sanırsam bilemiycem biz onlara söyledik dış görünüşede önem veriyoruz dedik

neticede masalsı bir otele gidiyoruztitanic beleğide tek nişanlım denizinden dolayı istemedi yoksa orasıda süper bir otel titanic çok güzel gidersem ilerde titanic laraya kesin gideceğim gemi otel

kaç gün kalacaksınız canım titanic lara bize tabi mayıs ayında 19 mayıs 24 mayıs için 1 750 vermişti 5 gece için

5 gece canım bizimkisi de .. 1750 süper bi fiyat biz 2660 tl ödedik(haziran ayı için)
şuan ets de de öyle 2660 tl 5 gece

Son düzenleme:
tavsiye : antalya - kiriş Limak LİMRA . balayı çiftlerine çok güzel oda hazırlıyorlar şahsen benim odam en güzeliydi . otel zaten mükemmel ona laf yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…