2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

Merhaba arkadaslar öncelikle hepinize şimdiden mutluluklar diliyorum size tavsiyede bulunmak icin yazıyorum biz esimle 2012 Nisan'da evlenmeye karar verdik ve 2012 Haziran'da evlendik yanii hiç telaslanmayin biz bu kadar kısa bir sürede herseyi halledebildik balayı tavsiyemde biz gemiyle tura çıktık ve en dogru kararı vermişiz gemi gercekten cok rahat ouyor sürekli dolu dolu geçiyor aynı zamandada dinlenebiliyorsun yani balayı icin ekstra yolculuğa gerek kalmıyor gercekten cok guzel bir balayiydi umarım hepinizin düğünü balayı hersey gönlünüze göre olur

merhaba canım.. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.. gemi yolculuğu bana hep sıkıcı geldiği için balayımı gemi turuyla yapmayı hiç düşünmemiştim.. ama yanımda eşim olunca eğlenceli hale dönüşebilir

suan maldıvlerdede %40 a varan erken rezervasyon ındırımlerı var ama .:)

suan maldıvlerdede %40 a varan erken rezervasyon ındırımlerı var ama .:)

Türkiyedekı deluxe oteller fiyatına phuket,koh samuı,maldıvlerde cok güzel oteller var ustelık erken rezervasyon ındırımlerıde mevcut bence bakmanızda fayda var ultraherseydahil.com balayı özeldir,k beyaz kum mavı bır denız kım ıstemezkı ben tercıhımı Maldıvlerden yana kullanmıstım:

Kesinlikle tavsiye ederim canim gemide yolculuk yaptığının farkında bile olmuyorsun zaten 5 yıldızlı otellerden cok cok daha iyi ve her sabah farklı bir ülkede yada sehirdesin aksama kadar geziyorsun aksam gemidesin zaten gemide apayrı bir dünya var sürekli etkinlik yada havuz spa ne istiyorsan Ama tabi herkes tatilden farklı seyler bekliyor uymayabiliyor herkesin balayısı gönlüne göre olsunda önemli olan o

inşallah canım çok teşekkürler.. valla düşündükçe gerim gerim geriliyorum karar veremiyorum ne zor işmiş.. şimdi kararı ben verirsem gidip memnun kalmazsak çoook üzüleceğim nişanlım askerde fikirde alamıyorum

merhaba canım.. gemi turuyla nerelere gittiniz? bizde düşünüyoruz ama henüz karar verebilmiş değiliz.. :26:

Italya turu cok guzel olur

Son düzenleme:
ne mutlu size.. karar verebilmişsiniz ben hala deriiiiiin düşüncelerdeyimm

Ben aslında çok düşünmedim. Tüm oteller üç aşağı beş yukarı aynı fiyattalar, ve balayı ayrıcalıkları da yakın birbirine.

Sanki hayatımda kaç kere 5 yıldızlı bir otelde balayı standartlarında kaldım ki (cevap veriyorum hiç kalmadım)

Yani muhakkak beğenirim diye düşündüm. Bir de kocalarımız yanımızda daha ne isteriz ki.

Yorumları da pek kaale almadım, ama genel olarak Voyage Belek hakkında güzel yorumlar olduğunu biliyorum.

merhaba canım.. gemi turuyla nerelere gittiniz? bizde düşünüyoruz ama henüz karar verebilmiş değiliz.. :26:

Msc divina nin adriatik turuna gittik izmir istanbul dubrovnik Venedik Bari Yunanistan bide canım nerelere gittiğinden cok hangi Turla gittiğinde cok önemli yani gideceğiniz gemiyi cok iyi araştırın

ablam gemiyle olmaz dedi o yüzden uçakla gidicez ve karar verdik gibi artık..
KLASİK İTALYA & GÖLLER
ROMA (3) & FLORANSA (2) & MİLANO & COMO (1) & VENEDİK (1) 7 gece 8 günmüş
şimdiden çok heyecanlandım kızlar

Son düzenleme:

çok doğru söylüyorsunuz.. eşlerimiz yanımızda olduktan sonra her yer güzel olur en önemlisi temiz olsun sonuçta o kadar para döküyoruz balayı diye

Merhaba kızlar :) bende 2014 mayıs geliniyim. Biz balayı için Tayland düşünüyoruz. Sonuçta insan 1 kere evlenir bi daha gezmek için bu kadar para çıkaramayacağımız için hayallerimizdeki gibi olsun istedik en kısa zamanda uçak bileti ve rezervasyonumuzu yapacağız. Baya bi araştırma yaptım ben taylandla ilgili nacizane fikir almak isteyen olursa seve seve yardımcı olurum :)

ne çok mayıs gelini varmış yahuu canım Tayland kaça mal olarak?? ben sırf balayı diye çok fazla para dökmek istemiyorum.. malum düğün masrafları falan derken çok açılmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…