• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

yani o kadar yeşillik değil tabi, bahçesi var orası yeşil sadece, ama bahçesi güzelmiş
romantizm var orada, sosyal aktivite yok
ama kapadokyayı hiç görmediyseniz balona binebilirsiniz, fayton gezisi yapabilirsiniz, yer altı şehirleri, peri bacalarını, evleri gezebilirsiniz

2015 demelerinin mezun olduktan sonra vakit geçsin, iş bulduktan sonra bir süre çalışın vs
ama bilmiyorlar ki daha da dayanacak gücümüz kalmadı
bekle bekle nereye kadar

evet canım o bölgeyi pek bilmiyorum :50: sadece tahmin yürüttüm ama sen şimdi böyle sayınca bayaa gezilecek yerler varmış.. evet canım aileler olayı tamamen mantık yönünden değerlendiriyorlar ama bizler çok çok duygusal bakıyoruz.. sizler için de hayırlısı olur inşallahhh.. biz şu askerliği bir atlatalım Allahın izniyle bir engelimiz kalmayacak inşallahhh :16:

evet canım o bölgeyi pek bilmiyorum :50: sadece tahmin yürüttüm ama sen şimdi böyle sayınca bayaa gezilecek yerler varmış.. evet canım aileler olayı tamamen mantık yönünden değerlendiriyorlar ama bizler çok çok duygusal bakıyoruz.. sizler için de hayırlısı olur inşallahhh.. biz şu askerliği bir atlatalım Allahın izniyle bir engelimiz kalmayacak inşallahhh :16:

askerliği atlatıyorsunuz az kalmış hem de ya çok güzel :16:
yaşlar kaç sizin bir de ne zamandır berabersiniz

ne çok soru sordum değil mi :9:

bir de bi yaştan sonra aileyle kalmak zor geliyor sanki :9:

askerliği atlatıyorsunuz az kalmış hem de ya çok güzel :16:
yaşlar kaç sizin bir de ne zamandır berabersiniz

ne çok soru sordum değil mi :9:

bir de bi yaştan sonra aileyle kalmak zor geliyor sanki :9:

sor canım sor :34: evet canım çok şükür askerlikte yolu yarıladık ama sen sen ol evleneceğin kişi evlenmeden önce muhakkak askerliğini yapsın.. ben nişanlıyken gönderdim sabretmek çok zor evliyken göndermek çok daha zor gelir :34: biz 1 buçuk senedir birlikteyiz.. ben 25 yaşımdayım müstakbel nişanlım 27 :) evet insan çevresine baktıkça artık kendi evi kendi düzeni olsun istiyor.. sizler kaç yaşındasınız?

sor canım sor :34: evet canım çok şükür askerlikte yolu yarıladık ama sen sen ol evleneceğin kişi evlenmeden önce muhakkak askerliğini yapsın.. ben nişanlıyken gönderdim sabretmek çok zor evliyken göndermek çok daha zor gelir :34: biz 1 buçuk senedir birlikteyiz.. ben 25 yaşımdayım müstakbel nişanlım 27 :) evet insan çevresine baktıkça artık kendi evi kendi düzeni olsun istiyor.. sizler kaç yaşındasınız?

ben mümkünse askere göndermemeyi düşünüyorum canım ya yani biz askerlik istemiyoruz bakalım zorunlu askerlik kalkar ya da bir şeyler olur belki :9: hem sağlık problemi de var muaf olabilir

ben 21 sevgilim 22 :17::17:
4 yıl 8 ay 3 hafta 2 gündür beraberiz :69:

Son düzenleme:

ben mümkünse askere göndermemeyi düşünüyorum canım ya yani biz askerlik istemiyoruz bakalım zorunlu askerlik kalkar ya da bir şeyler olur belki :9: hem sağlık problemi de var muaf olabilir

ben 21 sevgilim 22 :17::17:
4 yıl 8 ay 3 hafta 2 gündür beraberiz :69:

oo maaşallah size :nazar: o zaman beklemek istememekte çok haklısınız :1:

canım bende karlık evinde karar kılmıştım odayı bile seçmiştim arayıp fiyat almıştık ama sonra vazgeçtim :) düğüne kadar çoook daha karar değiştiririm.. aralıkta erken rezervasyon dönemi başlıyormuş..o zamana kadar bir karar verip rezervasyon yaptırmamız lazım ki uygun bir fiyat olsun.. yoksa bazı oteller çoook uçmuş :20:

benimki şu an karlık evine kesin gözüyle bakıyo hem fiyat açısındanda çok makul bence :)
ben son dk golü atmazsam karlık evi olcak gibi
bide saklı köy evleri var onlarda çok güzel ama antalya bölgesi oldugu için istemiyoruz orayıda :/

benimki şu an karlık evine kesin gözüyle bakıyo hem fiyat açısındanda çok makul bence :)
ben son dk golü atmazsam karlık evi olcak gibi
bide saklı köy evleri var onlarda çok güzel ama antalya bölgesi oldugu için istemiyoruz orayıda :/

evet canım fiyatı çok çok uygun.. ama sadece kahvaltı dahil fiyatı.. karlık evi merkeze biraz uzak olduğu için öğle ve akşam yemeği sıkıntı olur mu acaba :44:

evet canım fiyatı çok çok uygun.. ama sadece kahvaltı dahil fiyatı.. karlık evi merkeze biraz uzak olduğu için öğle ve akşam yemeği sıkıntı olur mu acaba :44:

ben çok araştırdım karlık evini bütün yorumları okumuşumdur her konuda yardımcı oluyolarmış yönlendiriyolarmış önceden rezervasyon yapıyolarmış gidenler aç kalmadıgına göre bizde kalmayız :))

ben çok araştırdım karlık evini bütün yorumları okumuşumdur her konuda yardımcı oluyolarmış yönlendiriyolarmış önceden rezervasyon yapıyolarmış gidenler aç kalmadıgına göre bizde kalmayız :))

ne kadar oburum yahuuu yemeği düşünüyorum :1: ayyy inşallah doğru kararlar verebilirizzzz...

Merhabalar bizde kısmetse 30 mayısta düğünümüz var. Nişanlımla adam&eve(adem ile havva) otelini istiyoruz. Tabi fiyat biraz uçuk. Umarım olurr :2:

hayırlı olur inşallah canım... adam&eve otelin yorumlarını gördün mü?? araştırdın mı?

Saol canımmm. Yorumlarını gördüm. çok yakın bi arkadaşımda gitti ve öve öve bitiremediler. Bende güzel olacağını düşünüyorum açıkçası. umarım öyle de olur canım.

merhaba kızlar.. :3:
çok heyecanlıyım ablam bize düğün hediyesi olarak balayını nereye isterseniz size oraya göndericem dedi..
yurt dışı da olabilir dedi.. şimdiye kadar aklıma gelmezdi yurt dışında balayı :52:
ablam turizmci o yüzden :21:
şimdi düşünmeye başladık martta nereye gidilebilir diye.. :26:
araştırıyorum venedik daha cazip gibi geliyo..
sizin önerebileceğiniz var mı kızlar??

merhaba kızlar.. :3:
çok heyecanlıyım ablam bize düğün hediyesi olarak balayını nereye isterseniz size oraya göndericem dedi..
yurt dışı da olabilir dedi.. şimdiye kadar aklıma gelmezdi yurt dışında balayı :52:
ablam turizmci o yüzden :21:
şimdi düşünmeye başladık martta nereye gidilebilir diye.. :26:
araştırıyorum venedik daha cazip gibi geliyo..
sizin önerebileceğiniz var mı kızlar??

ayyy venedikkkk :16:Venedik güzel bir seçim bence :31:

Back