• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

Şimdilik Rixos Premium Belek gibi düşünüyoruz ama henüz tam araştırmadık. 3-4 gün kadar balayı yapabileceğiz sadece. Benim yıllık iznimin olmaması sebebiyle.

sağol canım çok teşekkür ederim.. :) bende sessiz sakin yerlerden yanayım.. bir ara Kapadokya karlık evi beni cezbediyordu , ardından stalu otel , ardından güral sapanca :) nişanlım askerde bu seçim bana kaldı çok zorlanıyorum :50:

kapadokya ilk tercihimdi ama sonra abantı keşfettim bende :61: insan yeni yerler görünce değiştiriyor fikrini inşallah düğüne kadar karar veririz :37:

Şimdilik Rixos Premium Belek gibi düşünüyoruz ama henüz tam araştırmadık. 3-4 gün kadar balayı yapabileceğiz sadece. Benim yıllık iznimin olmaması sebebiyle.

araştırdığın an vazgeçeceksin emin ol :1: ben bundan 2 ay önce karlık evi diye ölüp bitiyordum.. şimdi kafamda bir sürü seçenek var :18:

Merhaba kızlar kısmet olursa 14 haziran düğün tarihim. İzmir'de olacak salonu falan tuttuk. Ben kendim Alanyalıyım Nişanlım da izmir o yüzden antalya ve izmiri eliyoruz balayında :) Şöyle bi balayı düşünüyoruz benim için deniz kesinlikle olmalı hatta denize sıfır otel techim. Hem denize girelim güneşlenelim hem de dinlenelim akşamları da eğlencesi olsun eğlenelim. Heşey Dahil oteller tercihimiz Bodrum düiünüyoruz voyae torba, bodrum park resort vs ler olabilir. Bodrum ya da marmaris fethiye önerilenirz varsa paylaşırsanız çok sevinirim :)

hımm, burası hangi ilde canım? bir de :17: söylemeden değiştirmiyorla mı nevresimleri günlük, anlayamadım yani kusura bakma bilmiyorum da :17:

alanya da canım günlük değişim tabi ki yapılıyor ama bu olağan dışı bir durum olması sebebiyle yapmasalar yapmazlardı çünkü..
insiyatif kullandılar bir nevi :17:
utancım da cabası :17:

hemen yazıyorum :1: stalu otel , büyük abant oteli , güral sapanca birde ağva beyaz ev :34:

stalu otel çok güzel baktım fakat ben kapalıyım o yüzden çok halka açık yerlere gitmek istemiyorum deniz yada havuz bnm için şart değil ama nişanlım istiyoo.. ben rahat giremem çünküü :((

stalu otel çok güzel baktım fakat ben kapalıyım o yüzden çok halka açık yerlere gitmek istemiyorum deniz yada havuz bnm için şart değil ama nişanlım istiyoo.. ben rahat giremem çünküü :((

canım bende kapalıyım :34: o yüzden bende havuzdu denizdi o tarz yerlere bakmıyorum.. abantın doğasını sevdim,birde adenya otel var orası muhafazakar bir otel,ağva beyaz evde nehir kenarı sessiz sakin güzel bir yere benziyor.. zaten nasip olursa ben mayısta evleneceğim o zamanda denize havuza girmek zor..zaten öyle bir isteğimizde yok..bu otellerin hepsinde doğa önplanda :34:

canım bende kapalıyım :34: o yüzden bende havuzdu denizdi o tarz yerlere bakmıyorum.. abantın doğasını sevdim,birde adenya otel var orası muhafazakar bir otel,ağva beyaz evde nehir kenarı sessiz sakin güzel bir yere benziyor.. zaten nasip olursa ben mayısta evleneceğim o zamanda denize havuza girmek zor..zaten öyle bir isteğimizde yok..bu otellerin hepsinde doğa önplanda :34:

benimde ağustosta düğünüm nasipse tam deniz sezonu :)
napıcaz bilmiyorumm karlık evinde karar kılmıştık aslında ama o zamana daha çok benim kararımm 10 kere değişir en az :))

benimde ağustosta düğünüm nasipse tam deniz sezonu :)
napıcaz bilmiyorumm karlık evinde karar kılmıştık aslında ama o zamana daha çok benim kararımm 10 kere değişir en az :))

canım bende karlık evinde karar kılmıştım odayı bile seçmiştim arayıp fiyat almıştık ama sonra vazgeçtim :) düğüne kadar çoook daha karar değiştiririm.. aralıkta erken rezervasyon dönemi başlıyormuş..o zamana kadar bir karar verip rezervasyon yaptırmamız lazım ki uygun bir fiyat olsun.. yoksa bazı oteller çoook uçmuş :20:

2014 gelini olabilirsem 2 ay balayı yapacağım ahdım var ulen :1::1:

kapadokya karlık evi
adam and eve otel
atlantis veya jumeriah medina otel
gemi turu
maldivler

filan derken 2 ayı bulur

düğünde takılan tüm altınlarla sadece balayı yapmayı düşünüyoruz :1:

ah bir 2014 gelini olayım var ya

2014 gelini olabilirsem 2 ay balayı yapacağım ahdım var ulen :1::1:

kapadokya karlık evi
adam and eve otel
atlantis veya jumeriah medina otel
gemi turu
maldivler

filan derken 2 ayı bulur

düğünde takılan tüm altınlarla sadece balayı yapmayı düşünüyoruz :1:

ah bir 2014 gelini olayım var ya

canım o kadar bekledikten sonra 2 ay balayı yapmak en doğal hakkın :34: ama senin düğüne de epey var yahuu :31:

canım o kadar bekledikten sonra 2 ay balayı yapmak en doğal hakkın :34: ama senin düğüne de epey var yahuu :31:

hakkaten hakkım :9: benim ailem en erken 2015 yazına razı olmuşlardı şimdi biz onu 2014 bahara (eylül-ekim) çekmeye çalışıyoruz :9:
öyle olursa 10-11 ay kaldı :9:

baharda da dubai fln süper olur he tam havası :9:

bu arada benim annem ile babam karlık evini merak edip orda 1 haftasonu geçirdiler
çok çok çok beğenmişler

ben demiştim onlara oteli, beni arayıp sürekli kızım iyi ki burayı tavsiye ettin dediler :9:

ben çok fazla deniz havuz istemiyorum onlarla vakit kaybetmek istemiyorum ben sürekli eşimle vakit geçirmek istiyorum bolca zamanımız olsun istiyorum kii bebişe hemen sıra gelsin :8::8::8:

hakkaten hakkım :9: benim ailem en erken 2015 yazına razı olmuşlardı şimdi biz onu 2014 bahara (eylül-ekim) çekmeye çalışıyoruz :9:
öyle olursa 10-11 ay kaldı :9:

baharda da dubai fln süper olur he tam havası :9:

bu arada benim annem ile babam karlık evini merak edip orda 1 haftasonu geçirdiler
çok çok çok beğenmişler

ben demiştim onlara oteli, beni arayıp sürekli kızım iyi ki burayı tavsiye ettin dediler :9:

ben çok fazla deniz havuz istemiyorum onlarla vakit kaybetmek istemiyorum ben sürekli eşimle vakit geçirmek istiyorum bolca zamanımız olsun istiyorum kii bebişe hemen sıra gelsin :8::8::8:

ayy gerçekten mi??? ben karlık evi konusunda emin olamıyorum.. hani sosyal aktivite açısından çok sınırlı bir yer gibi geldi.. bende deniz , havuz istemiyorum.. ama en azından yeşil doğa olsun istiyorum.. karlık evinin bulunduğu bölge biraz dağ,taş gibi :26:neden size 2015 diyorlarki.. engel olan şey ne? okul ya da askerlik falan mı??

ayy gerçekten mi??? ben karlık evi konusunda emin olamıyorum.. hani sosyal aktivite açısından çok sınırlı bir yer gibi geldi.. bende deniz , havuz istemiyorum.. ama en azından yeşil doğa olsun istiyorum.. karlık evinin bulunduğu bölge biraz dağ,taş gibi :26:neden size 2015 diyorlarki.. engel olan şey ne? okul ya da askerlik falan mı??

yani o kadar yeşillik değil tabi, bahçesi var orası yeşil sadece, ama bahçesi güzelmiş
romantizm var orada, sosyal aktivite yok
ama kapadokyayı hiç görmediyseniz balona binebilirsiniz, fayton gezisi yapabilirsiniz, yer altı şehirleri, peri bacalarını, evleri gezebilirsiniz

2015 demelerinin mezun olduktan sonra vakit geçsin, iş bulduktan sonra bir süre çalışın vs
ama bilmiyorlar ki daha da dayanacak gücümüz kalmadı
bekle bekle nereye kadar

Back