- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım çok teşekkür ederim.. :) bende sessiz sakin yerlerden yanayım.. bir ara Kapadokya karlık evi beni cezbediyordu , ardından stalu otel , ardından güral sapanca :) nişanlım askerde bu seçim bana kaldı çok zorlanıyorum
Şimdilik Rixos Premium Belek gibi düşünüyoruz ama henüz tam araştırmadık. 3-4 gün kadar balayı yapabileceğiz sadece. Benim yıllık iznimin olmaması sebebiyle.
hımm, burası hangi ilde canım? bir de söylemeden değiştirmiyorla mı nevresimleri günlük, anlayamadım yani kusura bakma bilmiyorum da
alanya da canım günlük değişim tabi ki yapılıyor ama bu olağan dışı bir durum olması sebebiyle yapmasalar yapmazlardı çünkü..
insiyatif kullandılar bir nevi
utancım da cabası
karlık evi :))))
ayyy canım benim 1 ay önceki favori balayı otelimdi... ama şimdi aklım başka otellerde
karlık evini ikimizde beğendiğimize göre ortak yönler var demektir begendiğin otelleri söylermisin bana :))
ne kadar çok 18 mayıs gelini varimiş yahuuu haydee kampanyaaa almorcum gel sende 3 kişi olduk şimdiden varmı arttıran
hemen yazıyorum stalu otel , büyük abant oteli , güral sapanca birde ağva beyaz ev
stalu otel çok güzel baktım fakat ben kapalıyım o yüzden çok halka açık yerlere gitmek istemiyorum deniz yada havuz bnm için şart değil ama nişanlım istiyoo.. ben rahat giremem çünküü (
canım bende kapalıyım o yüzden bende havuzdu denizdi o tarz yerlere bakmıyorum.. abantın doğasını sevdim,birde adenya otel var orası muhafazakar bir otel,ağva beyaz evde nehir kenarı sessiz sakin güzel bir yere benziyor.. zaten nasip olursa ben mayısta evleneceğim o zamanda denize havuza girmek zor..zaten öyle bir isteğimizde yok..bu otellerin hepsinde doğa önplanda
benimde ağustosta düğünüm nasipse tam deniz sezonu :)
napıcaz bilmiyorumm karlık evinde karar kılmıştık aslında ama o zamana daha çok benim kararımm 10 kere değişir en az :))
2014 gelini olabilirsem 2 ay balayı yapacağım ahdım var ulen
kapadokya karlık evi
adam and eve otel
atlantis veya jumeriah medina otel
gemi turu
maldivler
filan derken 2 ayı bulur
düğünde takılan tüm altınlarla sadece balayı yapmayı düşünüyoruz
ah bir 2014 gelini olayım var ya
canım o kadar bekledikten sonra 2 ay balayı yapmak en doğal hakkın ama senin düğüne de epey var yahuu
hakkaten hakkım benim ailem en erken 2015 yazına razı olmuşlardı şimdi biz onu 2014 bahara (eylül-ekim) çekmeye çalışıyoruz
öyle olursa 10-11 ay kaldı
baharda da dubai fln süper olur he tam havası
bu arada benim annem ile babam karlık evini merak edip orda 1 haftasonu geçirdiler
çok çok çok beğenmişler
ben demiştim onlara oteli, beni arayıp sürekli kızım iyi ki burayı tavsiye ettin dediler
ben çok fazla deniz havuz istemiyorum onlarla vakit kaybetmek istemiyorum ben sürekli eşimle vakit geçirmek istiyorum bolca zamanımız olsun istiyorum kii bebişe hemen sıra gelsin
ayy gerçekten mi??? ben karlık evi konusunda emin olamıyorum.. hani sosyal aktivite açısından çok sınırlı bir yer gibi geldi.. bende deniz , havuz istemiyorum.. ama en azından yeşil doğa olsun istiyorum.. karlık evinin bulunduğu bölge biraz dağ,taş gibi :26:neden size 2015 diyorlarki.. engel olan şey ne? okul ya da askerlik falan mı??