2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

Giz canım alva donna ya bakıyorum şimdi
Side ve belekte otelleri var.. Hangisi tavsiye edilio genellikle :26:

kuzu ben bu opteli ilk intagramda aslıhan güner varya oyuncu ondan duydum balayı oteli oraya gitmiş foto paylaşmış çok hoşuma gitti daha sonra kaıdnlarklübünde birkaç yorum okudum konu açılmış

son olarak 2011 gelinleri başlığında 6 7 gelin o otele gitmişler mesela :)))))))

belek otelleri tercih ediliyor nedenide şu hem çok kalbalık hem çok lüks ama kemerde sidede beldibi civarındada aynı stnadart lüks oteller var

valla yurtdışı planımız var bizim o yüzden yanı standart uygun otellere bakıyorum bu alva donnanın sitesi canım bide ben öyle büyük oteller istemiyorum

Alva Donna Exclusive Hotel & Spa - Belek | Etstur

bide granada otel var oda dikkatimi çekti terasınd ajakuzi var ve uygun otel

Arkadaşlar merhaba.Ben 2,5 yıllık evli biri olarak naçizane bir kaç tavsiyede bulunmak istedim.
Gelinlik için Bayrampaşa Forum İstanbul içinde Oleg Cassini var.İnternetten modellere bakabilirsiniz.Her beden hazır dikili.Ben öyle 40 kere provaya gitmek istemediğim için çok hoşuma gitmişti.1 kere denedim askılar ayarlandı,etek boyu kısaltıldı tek provaya gittim ve gelinliğimi aldım :)
Çok da beğenmiştim..
Düğün için bişey diyemeyeceğim herkesin kendi bütçesidir umarım gönlünüze uygun bir düğüne bütçeniz müsaade eder :)
Balayı için kesinlikle güneş,deniz şeklinde bir tercih yapın.Yurtdışına kültür turuna falan gidenlerden hep pişmanlık cümleleri duydum.Antalya Belek'te Calista Luxury Resort kesinlikle muhteşem bir otel.Erken rezervasyon yaptırabilirseniz uygun fiyata ayarlayabilirsiniz.
Aklıma gelenler bunlar.Umarım fikir verebilmişimdir.Sonuçta bunların hepsi teferruhat.Allah huzur,sağlık,mutluluk versin..

Granada nın sahili olmamasını sevmedim ben
Benim için öncelikli sıralardan biri sahili çünkü
Havuzlar mikrop kaynıyor

merhaba tavsiyelerin için teşekkürler calista otelde listemde ama 322 tl bunlar erken rezervede %40 %35 günlüğü mayıs gibi 250 tl ye gelirse gidiceğim oteller arasında çünkü ondan yukarı veremeyeceğimi düşünüyorum bilmiyorum hani 2011 2012 2013 fiyatlar harika 2014 içinde inşallah öyle fiyatlar çıkar

Granada nın sahili olmamasını sevmedim ben
Benim için öncelikli sıralardan biri sahili çünkü
Havuzlar mikrop kaynıyor

deniz çok önemli ama balayına giden çoğu arkadaşım tuzlu suya dayanamadıklarını söylediler canım ona göre tercih yap diyorlar hatta bazıları jakuzili odaya gittiler tatlı su çok iyi oluyormuş yanma olmuyormuş yani bu tamammen kişiye göre değişiyor ama bunuda göz önünde bulundurmak lazım çünkü belli birşeyi yaşayınca tuzlu su yakabilip tahriş ediyormuş orayı

calistada çalışan birinin numarası klavyemin hemen yanında duruyor
orasıda harikulede gözüküyor ama fiyatı cornelialarla aynı seviyededir diye tahmin ediyorum

calistada çalışan birinin numarası klavyemin hemen yanında duruyor
orasıda harikulede gözüküyor ama fiyatı cornelialarla aynı seviyededir diye tahmin ediyorum

zehroş ben inanıyorum ki çok güzel yerlerde indirim olucak giden nasıl gitti diyorum o yüzden bulcaz bide benim beklentim çok farklı içkim yok gece eğlencem yok daha minik ultra lüks ve sesiz bir otel istiyorum o yüzden belek dışınada bakmaya başlaıdm fikir olsun diye
rezervasyon açılsa hemen bende fiyat alacağım

Tatlım bizde aynı şekilde içki içen çiftler değiliz.
Özgiş diamonda gitmişti orda içki sınırsızdı.. belkide bu yüzden fiyatlar daha yüksek :26:

Tatlım bizde aynı şekilde içki içen çiftler değiliz.
Özgiş diamonda gitmişti orda içki sınırsızdı.. belkide bu yüzden fiyatlar daha yüksek :26:

kuzu ultra herşey dahillerde hep sınırsız zaten bak isteklerşine göre bir örnek çıkardığında kendine göre bir yer buluyorsun mesela o kocaman otellerin hizmetinden memnun olmayanlar var cornelia deluxe diğerlerine göre küçük mesela onla ilgili hep iyi yorum okudum 60000 m2 ve hizmeti süper ama rixos voyage 100000 m2 nin üsütnde oteller hem çok kalabalık hemde hizmet çalışan standardı bir yerde düşüyor

bunlar göz önünde bulunduruyorum doğası peyzajı artık herşey beni ilgilendiriyor , vallla yine uygun ultra herşey dahgil otel bulursam bu paylaştıklaırm gibi suit oda fiyatlaırnı soracağım ki suit odada daha özel hizmet alırım voyage bellekle aynı parayı verirrim artık bunuda düşünüyorum

ama erken rezervede bütçemi sarsılmazsa tercihleirm olucak hoş cornelia diamond 4000 lerde dedi mesela orasını baştan elyim değilmi ama cornelia deluxe tercih edilebilir canım inan öyle büyük büyük oteller değilde daha minimal oteller çok güzel

Kesinlikle haklısın tatlım
Kalabalık bir yer istemiyorum bende. 6 gecelik tatile de 2 aylık maaşımı yatıramam

Kesinlikle haklısın tatlım
Kalabalık bir yer istemiyorum bende. 6 gecelik tatile de 2 aylık maaşımı yatıramam

vallla zehroş haklısın resmen 2 aylık maaş oluyor bakalım biraz daha araştıralım bu arada sümeyra hanımammı foto çektrirceksin canım ben 10 mayıs çektircem fotoyu sen 10 myısta ona çektirrsin diye onu eledim direk :)

evet canım maldivler için bir 13 bin tl yi gözden çıkarmak gerek.İzmir haziranda falan güzel ama tam temmuza doğru sıcak oluyor.Mağlum izmirin havasına güven olmaz bir açar bir yağar.Antalya falan çok nemli değil mi ya? ben öyle çok nem olan yerlerde rahat edemiyorum çok kasvetli oluyor.Duş alıyorsun anında üstün ıslak ıslak gibi.Sizler bir gidin bende tercihlerimi ona göre değerlendiricem bakalım .)

canım sizinde mi uzak mesafe :/ farklı şehirler de olunca böyle telaş falan dha bir zor oluyor heralde.bizimde öyle nasıl olcak bilmiyorum.Benim daha evliliğe var sizin evlenceğiniz zamanlarda ben nişanlı olacağım inşallah.Sizlerden fikir alırım bende burda artık .) şimdiden mutluluklar diliyorum size...

teşekkür ederim canım çok zor çooook

merhaba kızlar
Bende 2014 mart gelini olacağım inş.. Egede güzel bir ilçede yaşıyoruz..
O yüzden benim fikrim abant ama nişanlım uludağ diyor..
Karar veremedik.. Sizin önerebileceğiniz bir yer var mı acaba?

kızlar benim düğünüm de nasipse 15 ağustos ta olucak ve balayı için hala netleştirdiğimiz bi plan yok, benim kafam da bir ilde bir hafta gibi uzun bi süre kalmak istemiyorum yani gittiğimiz yerlerde günü birlik kalmak düşüncem, bir de özel arabayla gitmek gerekir hal böyle olunca ama nişanlım da o kadar yolu yorgunlukla geçirecek ve de balayından bişey anlamayacak, arabada kiralayabiliriz gittiğimiz yerden ama o da ekstra masraflı olur? hala bir il ve otel belirleyemedik fikirlerinizi bekliyorum?

bi de ben yüzme bilmiyorum deniz turizmi de haliyle bir iki günden sonrası beni sıkar, aklımda bir gün de Safranbolu da kalmak var sonraya mı bıraksak balayında da gitsek mi bilemedim ?

madem egede yaşıyorsunuz, deniz düşünmüyorsanız karadeniz turu olabilir çok güzel yerler var Trabzon rize Artvin yöresinde

Özellikle balayı konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Balayına sonuçta düğün stresini atmak ,baş başa güzel vakit geçirmek ve dinlenmek için gidiliyor bana göre. Sabahın köründe kalkıp koştur koştur tur ekibiyle o müzeden şu müzeye o tarihi kalıntıdan bu anıttan şu yapıya gezmek bana açıkçası balayı konseptine uygun gelmiyor. Bu tür kültür turlarına evlendikten sonra da gidilebilir her daim.

öncelikle morfistanım olmak üzere tüm 2014 gelinlerine selamlaaarr sevdiğimi aldım şükür

tazecik gelincik olarak balayı fikri babında sizlere vereceğim naçizane tavsiye şudur öncelikle balayından beklentinizi belirleyin örneğin ben yiyip içip uyumak kocacıkıma doymak ve doyasıya dinlenmek niyetiyle arayışa girmiştim
animasyon veya tur gezileri benim için çok da önemli değildi.. velhasıl kelam tur şirketine belirlediğim 3-5 otel ismiyle gittim sonrasındada seçimimi Q PREMIUM RESORT'ten yana kullandım.. hem durumun özelliğinden hemde beklentimin fazlasıyla karşılanmasından olsa gerek Unutulmazdı..

yemekler çok çeşitli ve bol.. sabah 7den gece 2ye kadar süren ücretsiz yemek servisi.. balayı çiftlerinin bolluğu.. odalar tertemiz.. her gün temizlik ama öyle üstünkörü değil bildiğin dip köşe.. örneğin ikinci gün öğleden sonra şey yaparken kanamam olmuş farkedemedik yatağımıza bulaşmış kat temizliği bitmiş olmasına rağmen bir ricamla hemen değişim için geldiler.. vesaire vesaire derken bizi gerçekten herşeye doyurdular..
hizmet mükemmeldi.. animasyon için bir akşam ve bir gündüz denk geldik onda da eğlendik yeterince.. sonuç itibariyle çok da sevdiğim birşey değildir genel manada.. tur gezisini zorunlu tutmuyorlar etstur bir kaç gezi düzenlemiş gitmek istersen sunuyorlar biz alanya kalesi dim çay damlataş mağarası dim mağarası'ndan oluşan geziyi talep ettik bir günümüzü ona ayırdık kalan günlerde yetti
muhakkak bir tur şirketiyle görüşün bu söylediğimi yabana atmayın derim şimdiden kolay gelsin :13:

ayyy canım benim, yazdıklarını okudukça heyecanlandımm ne güzel tam istediğin gibi bir balayı geçirmişsin.. bende aralığı bekliyorum erken rezervasyon dönemi başlar başlamaz tur şirketiyle görüşmeye gideceğim.. benimki askerde olduğu için balayı işi tamamen bana kalmış durumda inşallah bende doğru tercih yaparım da tıpkı senin gibi güzel güzel hatırlar ve anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…