öncelikle morfistanım olmak üzere tüm 2014 gelinlerine selamlaaarr
sevdiğimi aldım şükür
tazecik gelincik olarak
balayı fikri babında sizlere vereceğim naçizane tavsiye şudur öncelikle balayından beklentinizi belirleyin örneğin ben yiyip içip uyumak kocacıkıma doymak ve doyasıya dinlenmek niyetiyle arayışa girmiştim
animasyon veya tur gezileri benim için çok da önemli değildi.. velhasıl kelam tur şirketine belirlediğim 3-5 otel ismiyle gittim sonrasındada seçimimi Q PREMIUM RESORT'ten yana kullandım.. hem durumun özelliğinden hemde beklentimin fazlasıyla karşılanmasından olsa gerek Unutulmazdı..
yemekler çok çeşitli ve bol.. sabah 7den gece 2ye kadar süren ücretsiz yemek servisi.. balayı çiftlerinin bolluğu.. odalar tertemiz.. her gün temizlik ama öyle üstünkörü değil bildiğin dip köşe.. örneğin ikinci gün öğleden sonra şey yaparken kanamam olmuş farkedemedik yatağımıza bulaşmış kat temizliği bitmiş olmasına rağmen bir ricamla hemen değişim için geldiler.. vesaire vesaire derken bizi gerçekten herşeye doyurdular..
hizmet mükemmeldi.. animasyon için bir akşam ve bir gündüz denk geldik onda da eğlendik yeterince.. sonuç itibariyle çok da sevdiğim birşey değildir genel manada.. tur gezisini zorunlu tutmuyorlar etstur bir kaç gezi düzenlemiş gitmek istersen sunuyorlar biz alanya kalesi dim çay damlataş mağarası dim mağarası'ndan oluşan geziyi talep ettik bir günümüzü ona ayırdık kalan günlerde yetti
muhakkak bir tur şirketiyle görüşün bu söylediğimi yabana atmayın derim şimdiden kolay gelsin :13: