• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 gelinlerinin balayı tercihleri nerelerr :))

ayyy canım benim, yazdıklarını okudukça heyecanlandımm :16: ne güzel tam istediğin gibi bir balayı geçirmişsin.. bende aralığı bekliyorum erken rezervasyon dönemi başlar başlamaz tur şirketiyle görüşmeye gideceğim.. benimki askerde olduğu için balayı işi tamamen bana kalmış durumda :31:inşallah bende doğru tercih yaparım da tıpkı senin gibi güzel güzel hatırlar ve anlatırım :16:

daha güzel seçim yapacağından ve daha daha güzel anımsayacağından şüphem yok :16:
yardım edebilirsem ne mutlu :16:

arkadaşlar yaa en bu işin içinden çıkamıyorum..her gün yeni yerler görüp kararım değişiyor..bu balayı işi düğün hazırlıklarının içinde beni en zorlayacak konu gibi..Kapadokya,kazdağları,güral sapanca kapışıyor bende :)

canım biz ağustosta balayı için grnada ya gittik 3 gün kaldık hayran kaldık yemeklere otele tavsiye ederim çok kaliteli bir otel

alanyada canım 3 gün 1150 ama sürekli yemek var her yerde gece kahvaltısı var geç kahvaltı var sürekli etrafta bişiler pişiriyolar gözleme, lokma, hamburger, pide, patlamış mısır sürekli var

desene ordan kiloları alıp döneriz :1: fiyatıda çok uçuk değilmiş..ben oraya da bakayım :34:

madem egede yaşıyorsunuz, deniz düşünmüyorsanız karadeniz turu olabilir çok güzel yerler var Trabzon rize Artvin yöresinde

o mevsimde denize zaten girilmez.. karadeniz olabilir aslında hep gitmek istemişimdir ama nişanlım bir daha ki seneye tatile oraya gideriz diyo.. onun aklı uludağ da.. ben ise abant bilemedim zor karar vericez anlaşılan.. :26:

öncelikle morfistanım olmak üzere tüm 2014 gelinlerine selamlaaarr :66: sevdiğimi aldım şükür :65:

tazecik gelincik olarak :9: balayı fikri babında sizlere vereceğim naçizane tavsiye şudur öncelikle balayından beklentinizi belirleyin örneğin ben yiyip içip uyumak kocacıkıma doymak ve doyasıya dinlenmek niyetiyle arayışa girmiştim :1: :1:
animasyon veya tur gezileri benim için çok da önemli değildi.. velhasıl kelam tur şirketine belirlediğim 3-5 otel ismiyle gittim sonrasındada seçimimi Q PREMIUM RESORT'ten yana kullandım.. hem durumun özelliğinden hemde beklentimin fazlasıyla karşılanmasından olsa gerek Unutulmazdı.. :16:

yemekler çok çeşitli ve bol.. sabah 7den gece 2ye kadar süren ücretsiz yemek servisi.. balayı çiftlerinin bolluğu.. odalar tertemiz.. her gün temizlik ama öyle üstünkörü değil bildiğin dip köşe.. örneğin ikinci gün öğleden sonra şey yaparken kanamam olmuş farkedemedik yatağımıza bulaşmış kat temizliği bitmiş olmasına rağmen bir ricamla hemen değişim için geldiler.. vesaire vesaire derken bizi gerçekten herşeye doyurdular..
hizmet mükemmeldi.. animasyon için bir akşam ve bir gündüz denk geldik onda da eğlendik yeterince.. sonuç itibariyle çok da sevdiğim birşey değildir genel manada.. tur gezisini zorunlu tutmuyorlar etstur bir kaç gezi düzenlemiş gitmek istersen sunuyorlar biz alanya kalesi dim çay damlataş mağarası dim mağarası'ndan oluşan geziyi talep ettik bir günümüzü ona ayırdık kalan günlerde yetti :1:
muhakkak bir tur şirketiyle görüşün bu söylediğimi yabana atmayın derim şimdiden kolay gelsin :13:

hımm, burası hangi ilde canım? bir de :17: söylemeden değiştirmiyorla mı nevresimleri günlük, anlayamadım yani kusura bakma bilmiyorum da :17:

desene ordan kiloları alıp döneriz :1: fiyatıda çok uçuk değilmiş..ben oraya da bakayım :34:

aynen canım :) orayı tercih edersen nerde hangi saatte ne var ben yazarım sana hiçbirini kaçırmazsınız :) bide alacart diye balayı çiftlerine özel hediyeleri var. Normalde alacart tarzı bi yerde yemek yesen 600 tl falan tutar bu onların hediyesi. Çin yemeği var italyan, türk mutfağı, alman vs böle değişik tatlarda denemiş oluyorsun hem romantik bi yemek oluyor :)

o mevsimde denize zaten girilmez.. karadeniz olabilir aslında hep gitmek istemişimdir ama nişanlım bir daha ki seneye tatile oraya gideriz diyo.. onun aklı uludağ da.. ben ise abant bilemedim zor karar vericez anlaşılan.. :26:

sizin de çok az kalmış canım yaa, martta da bilemedim nereye gidilir ki,* madem kış ayı, uludağ olsun bari, ama bütün balayını da orda mı geçirceksiniz, gerçi en olmadı şöminenizi yakıp geçer karşına romantik romantik takılırsınız :)))))))

merhaba aranıza yeni katılanlardanım,
bence balayında son nokta Saklıköyevleri. Sessiz sakin Antalyada her balayı çiftine özel bir havuz veriyor. üstelik ücretsiz turlarıda var. bi bakın derim.

sizin de çok az kalmış canım yaa, martta da bilemedim nereye gidilir ki,* madem kış ayı, uludağ olsun bari, ama bütün balayını da orda mı geçirceksiniz, gerçi en olmadı şöminenizi yakıp geçer karşına romantik romantik takılırsınız :)))))))

3 gün uludağ , 3 gün abant nasıl olur acaba?
seninde dediğin gibi tek bir yerde bir hafta kalınmaz sıkılırım ben :31:
bir daha elimize böyle fırsat geçmeye bilir iyi değerlendirmek lazım..

3 gün uludağ , 3 gün abant nasıl olur acaba?
seninde dediğin gibi tek bir yerde bir hafta kalınmaz sıkılırım ben :31:
bir daha elimize böyle fırsat geçmeye bilir iyi değerlendirmek lazım..

merhaba canım.. 3 gün uludağ 3 gün abant çok güzel bir balayı olur ..ben abant oteli çoook sevdim.. uludağda da Ağaoğlu oteli önerebilirim :34:

merhaba aranıza yeni katılanlardanım,
bence balayında son nokta Saklıköyevleri. Sessiz sakin Antalyada her balayı çiftine özel bir havuz veriyor. üstelik ücretsiz turlarıda var. bi bakın derim.

aramıza hoşgeldin canım :) bende sessiz sakin yerlerden yanayım.. önerdiğin yere göz atacağım :34:

aynen canım :) orayı tercih edersen nerde hangi saatte ne var ben yazarım sana hiçbirini kaçırmazsınız :) bide alacart diye balayı çiftlerine özel hediyeleri var. Normalde alacart tarzı bi yerde yemek yesen 600 tl falan tutar bu onların hediyesi. Çin yemeği var italyan, türk mutfağı, alman vs böle değişik tatlarda denemiş oluyorsun hem romantik bi yemek oluyor :)

tamam canım zamanı geldiğinde senden bol bol fikir alırımmm :16:

merhaba canım.. 3 gün uludağ 3 gün abant çok güzel bir balayı olur ..ben abant oteli çoook sevdim.. uludağda da Ağaoğlu oteli önerebilirim :34:

büyük abant otelini diyosun galiba dimi canım..
uludağ içinde en iyi neresi bulamamıştım önerin için sağol canım :61:

büyük abant otelini diyosun galiba dimi canım..
uludağ içinde en iyi neresi bulamamıştım önerin için sağol canım :61:

evet canım büyük abant oteli diyorum.. ben odalarını falan çok sevmiştim.. nasip olursa ben mayısta evleneceğim.. kış aylarında evlenecek olsaydım kesinlikle abantı seçerdim..

evet canım büyük abant oteli diyorum.. ben odalarını falan çok sevmiştim.. nasip olursa ben mayısta evleneceğim.. kış aylarında evlenecek olsaydım kesinlikle abantı seçerdim..

abant hep aklımda zaten yazın bile evlenmiş olsaydım deniz kenarı yerine yine buraları tercih ederdim..
sessiz sakin yerler beni cezbediyor :1:
seninde az kalmış hayırlısı olsun canım.. Allah kavuştursun bu arada :34:

abant hep aklımda zaten yazın bile evlenmiş olsaydım deniz kenarı yerine yine buraları tercih ederdim..
sessiz sakin yerler beni cezbediyor :1:
seninde az kalmış hayırlısı olsun canım.. Allah kavuştursun bu arada :34:

sağol canım çok teşekkür ederim.. :) bende sessiz sakin yerlerden yanayım.. bir ara Kapadokya karlık evi beni cezbediyordu , ardından stalu otel , ardından güral sapanca :) nişanlım askerde bu seçim bana kaldı çok zorlanıyorum :50:

aramıza hoşgeldin canım :) bende sessiz sakin yerlerden yanayım.. önerdiğin yere göz atacağım :34:

Bahar aylarında balayı düşünenler içinde havuzları cam ile kaplayıp ısıtma sistemi koymuşlar üstelik evlerde şöminde var. hem size özel havuz hem camla kaplı hemde şömineli, çok ilgimi çekti doğrusu

Back