canım valla maldivler çok pahalı o yüzdene elendi o seçenek ama izmir mayıs 18 den sonra naısl oluyor bilmiyorum sanırsam o taraihte en güzel yerler antalya
granada otele baktım terasta jakuzi var ve çok makul bir yer gidenler var duyuyoyurm memnun kalmış çok kişi tek dezavantajı kumsal sahili yok koskocaman iskelelerii var otel çok güzel
tabikide anltalya belek side kemer böyle uzar gider yani akdenize gitmelisin canım bende mayıs 18 de evleniyorum o güdnen sonra gidicem tahmininen 5 6 gün bir balayımız olucak o taraftaki otellere bakıyorum
Ben liste yaptımi mayısta en uygun antalya olur bence
voyage belek
adam & eve
bu ikisi güçlü seçenekler, henüz otele karar vermedim ama antalyadan şaşmam
aynı gün evleniyoruz aynı yere gidelim kuzu balayı grubu oluruz
Şu fiyatlar açıklansada bir an önce karar verebilsek keşke
Fiyatlar açıklanmadan elimiz kolumuz bağlanıyor
Mayısta Türkiye'de en uygun yer eğer deniz güneş kum isteniyorsa Antalya tabi ki. Bir kere mayıs ayında Bodrum'a gitmek gibi bir hataya düştüm deniz buz gibiydi hava serindi çok hoş olması yani.
ne kadar çok 18 mayıs gelini varimiş yahuuu haydee kampanyaaa almorcum gel sende 3 kişi olduk şimdiden varmı arttıran
ets turunki aralık ayında çıkıyomuş sanırım bu kadar stresin üzerine güzel bi balayı yapmak istiyorum valla ya
giz ya ben hiçbi hazırlık yapmadım, düğün yeri belli değil bizim ailelerde hiç iş yok çok canım sıkılıyo bu olaya evi birbirine kattım dün akşam da, sence geç mi kaldım sen neler yaptın hazırlıklarla ilgili?
ne biliyim gelinlik filan bakmaya gittiniz mi? bide benim nişanlım ığdırda ben istanbulda mesafe de çok bir araya çok gelemiyoruz ogg
ne kadar çok 18 mayıs gelini varimiş yahuuu haydee kampanyaaa almorcum gel sende 3 kişi olduk şimdiden varmı arttıran
Ben gelinliği yılbaşından sonraya bırakıorum inşallah gönlüme göre bulurum
Valla öyle üçümüz aynı otelde rezervasyon yaptıralım bize grup indirimi yapsınlar.Demin dediğin otellere baktım canım concorde de luxe'Ü çok beğendim fiyatı da uygun gibi geldi. Alva Donna'da çok hoş gene kafalar karıştı.
evet ben de o yüzden antalyayı istedim, biraz korkuttular beni yerli turiste çok önem verilmiyo filan diye ama gidenlere sordum çok memnunlarmış. özellikle voyage belek mükemmel dedi arkadaşımi 5000 tl vermişler uçak bileti filan da dahil ama onlar sezonda gitti erken rezervasyon yaptırmamışlar sanırım daha uyguna getirebilirim ben.
orange county vardı bide aklımda arkadaşım gitti romantizm istiyosan gitme dedi, her yer çoluk çocuk balayı konseptine uygun değilmiş. adam & eva yı önerdi o da ya sevgili ya balayı çifti her yer mükemmel dedi. çok da fazla vermek istemiyorum ben açıkçası ama bakalım en uygun hangisiyse onu seçicez
fiyatlar ne alemde almor ?
giz ya ben hiçbi hazırlık yapmadım, düğün yeri belli değil bizim ailelerde hiç iş yok çok canım sıkılıyo bu olaya evi birbirine kattım dün akşam da, sence geç mi kaldım sen neler yaptın hazırlıklarla ilgili?
ne biliyim gelinlik filan bakmaya gittiniz mi? bide benim nişanlım ığdırda ben istanbulda mesafe de çok bir araya çok gelemiyoruz ogg
Ben de adam eve hakkında çok hoş şeyler duymadım. Bir kere el değiştirmiş eski kalitesi kalmamış diyorlar bir de orada böyle melek kanadı takmış bikinili kızlar hizmet veriyor hep karşılamayı filan onlar yapıyor, otel +18 çok fazla turist varmış orda burada öpüşen afedersiniz neredeyse sevişen çiftler varmış bana çok itici gelmişti o yüzden direk eledim orayı.
vallla canım panik yapmana gerek yok benim görümce 2 ayda herşeyini çeyizini hazırladıda evlendi gelinlik bile son 3 hafta kala oldu düşün o yüzden rahat ol
benim kafamda herşey sabit ve belli 2 sene öncesinden çöeyiz yaptım aldım hala daha da alıyorum yani :))))))))
bizim düğün tarihi ve düğün yeri tutuldu canım ocaktan sonra gelinlik bakmaya başlayacağız ama haftasonu kadiköye gidince gelinlikçilere göz ucuyla baktım yani vitrinlere bide geçen yıl gelinlik denemiştim bir o var elimde bide birkaç moda evi bilgisi
acele etme panikleme canım düğün yerini tuttup tarih aldıysanız gerisi gelir
almor canım o otelleri lsiteye ekle ben artık suit oda jakuzili oda istemiyorum o zaman voyage beleğee gidebiliriz erken rezerve diye düşünüyorum ama 120 bin m2 lik bir alanda istemiyorum küçük ultra lüks ama böyle aşırı kalabalık olmayan yerler hoşuma gidiyor benim
bakalım kısmet 2011 balayı topiğini inceledim pazar günü okudum okudum yaniiii onlarda hep alvan donaya club fantasiaya felan gitmişler
vallla canım panik yapmana gerek yok benim görümce 2 ayda herşeyini çeyizini hazırladıda evlendi gelinlik bile son 3 hafta kala oldu düşün o yüzden rahat ol
benim kafamda herşey sabit ve belli 2 sene öncesinden çöeyiz yaptım aldım hala daha da alıyorum yani :))))))))
bizim düğün tarihi ve düğün yeri tutuldu canım ocaktan sonra gelinlik bakmaya başlayacağız ama haftasonu kadiköye gidince gelinlikçilere göz ucuyla baktım yani vitrinlere bide geçen yıl gelinlik denemiştim bir o var elimde bide birkaç moda evi bilgisi
acele etme panikleme canım düğün yerini tuttup tarih aldıysanız gerisi gelir
almor canım o otelleri lsiteye ekle ben artık suit oda jakuzili oda istemiyorum o zaman voyage beleğee gidebiliriz erken rezerve diye düşünüyorum ama 120 bin m2 lik bir alanda istemiyorum küçük ultra lüks ama böyle aşırı kalabalık olmayan yerler hoşuma gidiyor benim
bakalım kısmet 2011 balayı topiğini inceledim pazar günü okudum okudum yaniiii onlarda hep alvan donaya club fantasiaya felan gitmişler
Düğün yeri belli oldu mu tarih kesin 18 mayıs di mi canım senin de? İki tane alva vardı ben diğerine bakmışım ona da bir bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?