Çıkış müziği olarak: Yasemin Kumral / Bim Bam Bom :)
Dans müziği olarak :Özdemir Erdoğan / Bana Ellerini Ver
Pasta müziği için de: Göksel / Senden Başka
diye düşündük kısmetse :)
Canım dans müziğimiz aynı. Çok severiz bu şarkıyı.. Yada şeyide düşünmüştük. Üşürüm diyorsan güneş olurum,yanarım sevginle ateş olurum.. Dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam.. Şuan da duygulandım ben :)
Oooo o da süper bi şarkıdır mükemmelzevklerimiz hemen hemen aynıymış demekki müzik olarak. Çok severim o şarkıyı bende
>Bayılırım bende.. Senin giriş müziğin pasta müziğin falan harika. Eskileri seviyoruz galiba :)
illa ders almaya gerek yok :) biz en yakın arkadaşlarımdan biri evlenirken bu şarkıyla yapılmış bir düğün koreografisi bulduk youtube da, bazı zor gelen yerleri yeniden uyarladık ama videodan baka baka çalışıp yaptı bizimkiler biraz rumba biraz vals karışık bir parça çok da güzel oldu herkes ayakta alkışladı
Ben simdilik evlenmiyorum ama evlenecek olasdim İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine secerdim. Cook güzel
canım irem dericinin o şarkısı çok güzel bu cumartesi nişanım vardı dans müziğimiz bu şarkıydı herkes bayıldı benim nişanım tıpkı düğün gibi oldu tam istediğim gibiydi
Allah tamamina erdirsin canim :) Insallah Dügününde tam gönlüne göre olur
sağol canım inşallah seninde herşey gönlüne göre olsun
senin düğünün ne zaman canım
belli degil canim :) Ben daha coook cok baslardayim
Ama bu Forumda geziyorum ve senin gibi deneyimli arkadaslardan fikirler aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?