• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Gelinleri İlk Dans Şarkınızı Buldunuz mu??

Aklımda Cem Adriandan 2 parça var. Özer Atik- Yüreğimdeki Ezgim ol istiyorum ve Yok böyle birşey parçası var vee Selim Gülgören- Bir Ömürlüğüm ve İrem Dericinin Kalbimin tek sahibine şarkısı var. Düğüne kadar bir dolu ekleme yaparım yaa kesin :1:

Bende daha kararsızım İrem derici kalbimin tek sahibineyi istiyordum ama herkes onu yapıyor diye vazgeçecem galiba ilk dans için başka şey seçicem ama kararsızım :/

Ravi İncigöz Nişan dans şarkımdı
Düğün şarkım Gülşah Tütüncü - Dua Ediyorum olsun istiyorum :)

Ben de çok kararsızım ama iki şarkı arasında kaldım diyebilirim. Nilüfer- Ta Uzak Yollardan ve Çelik-Dilberim ne dersiniz kızlar?

ben de göktan-gözbebeğim düşünüyorum tabi leman sam-daha gidecek çok yolumuz var, yalın-onun yolu,zerrin özer-herşey seninle güzel gibi birbirinden alakasız tarzlarda kafamı karıştıran şarkılar da var :)

ben de göktan-gözbebeğim düşünüyorum tabi leman sam-daha gidecek çok yolumuz var, yalın-onun yolu,zerrin özer-herşey seninle güzel gibi birbirinden alakasız tarzlarda kafamı karıştıran şarkılar da var :)
Benim de kafamı karıştıranları yukarıda yazdım. Ne zormuş şarkı seçimi :s

Benim de kafamı karıştıranları yukarıda yazdım. Ne zormuş şarkı seçimi :s
kesinlikle hergün fikir değiştiriyorum ama dans netleşti galiba nişanlım da göktanı istedi giriş müziğinde iki arada kaldım nature-harmony ya da mercan dede nar-ı aşk :s

kesinlikle hergün fikir değiştiriyorum ama dans netleşti galiba nişanlım da göktanı istedi giriş müziğinde iki arada kaldım nature-harmony ya da mercan dede nar-ı aşk :s
Rumeli Hisarının Yapılışı da giriş müziği olarak düşünülebilir dinlesene bi.

Bizim nişan dans şarkımız sinan Özen seni cok ama cok seviyorum du. Düğünde de ayni şarkı olacak cunku bizim sarkimiz :) ama alternatif olarak bora oztoprak seni seviyorum ve yonca lodi on iki mevsim aklimda

Back