- 1 Temmuz 2013
- 200
- 45
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nilüfer biraz duygusala kaçıyor kuzuBen de çok kararsızım ama iki şarkı arasında kaldım diyebilirim. Nilüfer- Ta Uzak Yollardan ve Çelik-Dilberim ne dersiniz kızlar?
Al işte bir şarkı daha çıktı kafamı karıştıran Funda Arar- Aşkın Bana Değdi DeğeliNilüfer biraz duygusala kaçıyor kuzu
İlk dans müziği için duygusal olması gerekmez mi zaten canım?Nilüfer biraz duygusala kaçıyor kuzu
İlk dans müziği için duygusal olması gerekmez mi zaten canım?
Benim de kafamı karıştıranları yukarıda yazdım. Ne zormuş şarkı seçimi :sben de göktan-gözbebeğim düşünüyorum tabi leman sam-daha gidecek çok yolumuz var, yalın-onun yolu,zerrin özer-herşey seninle güzel gibi birbirinden alakasız tarzlarda kafamı karıştıran şarkılar da var :)
kesinlikle hergün fikir değiştiriyorum ama dans netleşti galiba nişanlım da göktanı istedi giriş müziğinde iki arada kaldım nature-harmony ya da mercan dede nar-ı aşk :sBenim de kafamı karıştıranları yukarıda yazdım. Ne zormuş şarkı seçimi :s
Rumeli Hisarının Yapılışı da giriş müziği olarak düşünülebilir dinlesene bi.kesinlikle hergün fikir değiştiriyorum ama dans netleşti galiba nişanlım da göktanı istedi giriş müziğinde iki arada kaldım nature-harmony ya da mercan dede nar-ı aşk :s
gittiğim her düğünde duyduğum müzikler ya bide ben dansa geçişte fazla hareketli buluyorum onları da ne bilimRumeli Hisarının Yapılışı da giriş müziği olarak düşünülebilir dinlesene bi.