• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Gelinleri İlk Dans Şarkınızı Buldunuz mu??

bizim dans şarkımız yaşar gel benimle idi.... benim çok sevdiğim bi şarkıdır... çok da güzel oldu.... pasta şarkımızda göksel-olmaz olsun'du :34:

ne güzel değişik fikirler geliyor :61: pasta şarkısı da güzelmiş ben hiç onu düşünmemiştim :53:

:37:eveet dinledim ve kendi listeme 20 şarkı ekledim:53:
nerden baksan 20 şarkı daha eklense.. oo vay halimize:30:

ben böyle konuya dann diye giriyorum ama musadeni,zle :17: ilk dans şarkısı olarak bizim şarkımız diyebileceginiz bi şarkı olsa güzel olmaz mı :34: bizim mesela ilk dans şarkımız " yalın - herşey sensin " olacak, bizim şarkımız bu çünkü :16::16: salona giriş için sevgilim " erkin koray - senden başka " yı istedi.. pasta için de, can' t take my eyes of you istiyorum :16::16:

başka düşünülmesi gereken şarkılar var mı :1::1:

ben böyle konuya dann diye giriyorum ama musadeni,zle :17: ilk dans şarkısı olarak bizim şarkımız diyebileceginiz bi şarkı olsa güzel olmaz mı :34: bizim mesela ilk dans şarkımız " yalın - herşey sensin " olacak, bizim şarkımız bu çünkü :16::16: salona giriş için sevgilim " erkin koray - senden başka " yı istedi.. pasta için de, can' t take my eyes of you istiyorum :16::16:

başka düşünülmesi gereken şarkılar var mı :1::1:

gir canım müsade senin hepimizin ortak konusu bu :34:
özel olduğu için bu kadar düşünüyoruz zaten..
sen bulmuşsun ne güzel :24:

benim düğünümde kısmetse martta kızlar giriş müziği kenan doğulu gel gelinim gönlüme gel i düşünüyorum dans müziğini hala düşünüyorum:ssz:

benim düğünümde kısmetse martta kızlar giriş müziği kenan doğulu gel gelinim gönlüme gel i düşünüyorum dans müziğini hala düşünüyorum:ssz:

martta düğünü olacak olan nihayet çıktı bende yalnız mıyım acaba diyodum:1: kaçında canım sizin??
ilk giriş herkesin derdi bizde düşünüyoruz canım :44: :24:

20 tane dans şarkısı mı seçtin tutkucum :53:

yok kız:1:
ben 20 kere dans edersem baş dönmesinden pat diye düşerim yere:37:

daha onlardan elenecek,tekrar dinlenecek,prova yapılacak fln:24:

ben kına içinde bulmam gerek:26:
nerden baksan toplam 5 dans şarkısı bulunsun istiyorum,kendileri abuk subuk şey çalıyolar,bari seçtiklerimden olsun:31:

gir canım müsade senin hepimizin ortak konusu bu :34:
özel olduğu için bu kadar düşünüyoruz zaten..
sen bulmuşsun ne güzel :24:

6 sene önce bu şarkı ilk çıktıgı zamanlarda beraberdik biz, sonra ayrıldık, 6 ay önce yeniden barıştık, değişmesin şarkımız dedik :34:

gerçi o şarkı yüksek bi şarkı, nasıl dans edilir bilmiyorum ama deneriz belki önceden :1:

yok kız:1:
ben 20 kere dans edersem baş dönmesinden pat diye düşerim yere:37:

daha onlardan elenecek,tekrar dinlenecek,prova yapılacak fln:24:

ben kına içinde bulmam gerek:26:
nerden baksan toplam 5 dans şarkısı bulunsun istiyorum,kendileri abuk subuk şey çalıyolar,bari seçtiklerimden olsun:31:

evet iyi düşünmüşsün canım.. benim kına ve düğün aynı akşam olacağı için 2-3 dans şarkısı yeterli sanırım:24: zaten soğuk olur büyük ihtimal oynayarak ısınırız hiç değilse :1:

6 sene önce bu şarkı ilk çıktıgı zamanlarda beraberdik biz, sonra ayrıldık, 6 ay önce yeniden barıştık, değişmesin şarkımız dedik :34:

gerçi o şarkı yüksek bi şarkı, nasıl dans edilir bilmiyorum ama deneriz belki önceden :1:

ay ne kadar güzel tekrar bir arada olmanıza çok sevindim :16: Allah bir daha hiç ayırmaz inşallah :nazar:
önceden prova edersiniz elbette canım bizde yapıcaz nasıl olacak merak ediyorum bende :9:

ay ne kadar güzel tekrar bir arada olmanıza çok sevindim :16: Allah bir daha hiç ayırmaz inşallah :nazar:
önceden prova edersiniz elbette canım bizde yapıcaz nasıl olacak merak ediyorum bende :9:

sizin var mı aklınızda bi şarkı :34:

sizin var mı aklınızda bi şarkı :34:

biz 2 yıldır birlikteyiz ve sonbaharın son günü başladı birlikteliğimiz ve ona ithafen sezen aksunun hoşgeldin şarkısının sözleri tam bizi anlatıyor.. ikimizde tam umudumuzu kaybetmişken bulduk birbirimizi..
hiç ummazdım oldu sonbaharda hediye gibi geldin hoşgeldin :16:
işte bu sözler bizi alıp götürüyor :1:
ama şimdilerde çok klasikleşti sanki o yüzden pek karar veremedik :44:

biz 2 yıldır birlikteyiz ve sonbaharın son günü başladı birlikteliğimiz ve ona ithafen sezen aksunun hoşgeldin şarkısının sözleri tam bizi anlatıyor.. ikimizde tam umudumuzu kaybetmişken bulduk birbirimizi..
hiç ummazdım oldu sonbaharda hediye gibi geldin hoşgeldin :16:
işte bu sözler bizi alıp götürüyor :1:
ama şimdilerde çok klasikleşti sanki o yüzden pek karar veremedik :44:

çok güzel bi şarkı ama biz nisan çiftiyiz şimdi sonbahar garip oluyo biraz bize :1::1: o şarkıyı bi kız sölemişti ya düğününde, o halini çok begeniyorum ben, tabi düğünde öle çalınmaz da sesin güzelse sen sölesen :1::1:

çok güzel bi şarkı ama biz nisan çiftiyiz şimdi sonbahar garip oluyo biraz bize :1::1: o şarkıyı bi kız sölemişti ya düğününde, o halini çok begeniyorum ben, tabi düğünde öle çalınmaz da sesin güzelse sen sölesen :1::1:

nişanlımla beraber düet düşünüyorum :16:
oda kabul ederse biraz utangaç da :1:

kızlar daha pasta müzikleri giriş müzikleri var :)

benden ufak bir tavsiye kendim öyle yapıcam belki sizede fikir olur diye paylaşıyorum

ilk dans şarkınız size ve sevgilinize hitap eden bir parça olsun. Bu parçayı iyice benimseyin ritimlerine göre bir dans koreografi hazırlayın illa gamgam yapın demiyorum :) güzel bir slow sarkıda bır ıkı figur ogrenerek şarkının rıtmıne gore uyarlayacagınız koreografi hayat kurtarabılır. bu konuda uzman tvden yardım alabılırsınız düğüne 1-2 hafta kala esınızle bırlıkte calısmanız yeterlı olacaktır. Ben salonlarda bır saga bır sola sallanan gelın damatları sevmıyorum uzun yıllar halk oyunları ıle ugrastım kafkas dansları ogrendıgımden bana abes gelıyor oyle amacsızca ortada saga sola sallanmak :1:

ben nişanlım ile bir düet yapmayı planlıyorum gökhan tepe'nin adı aşk olsun şarkısı biraz bizi yansıtıyor şarkının ılk bolumlerı bırlıkte soyleyıp nakarat kısmında dans edıcez sizde boyle bir hoşluk yapabılırsınız sesınıze kulak tırmalıyıcı degılse tabı salonda kı konukların kaçmasını ıstemeyız :1: :36:

kızlar daha pasta müzikleri giriş müzikleri var :)

benden ufak bir tavsiye kendim öyle yapıcam belki sizede fikir olur diye paylaşıyorum

ilk dans şarkınız size ve sevgilinize hitap eden bir parça olsun. Bu parçayı iyice benimseyin ritimlerine göre bir dans koreografi hazırlayın illa gamgam yapın demiyorum :) güzel bir slow sarkıda bır ıkı figur ogrenerek şarkının rıtmıne gore uyarlayacagınız koreografi hayat kurtarabılır. bu konuda uzman tvden yardım alabılırsınız düğüne 1-2 hafta kala esınızle bırlıkte calısmanız yeterlı olacaktır. Ben salonlarda bır saga bır sola sallanan gelın damatları sevmıyorum uzun yıllar halk oyunları ıle ugrastım kafkas dansları ogrendıgımden bana abes gelıyor oyle amacsızca ortada saga sola sallanmak :1:

ben nişanlım ile bir düet yapmayı planlıyorum gökhan tepe'nin adı aşk olsun şarkısı biraz bizi yansıtıyor şarkının ılk bolumlerı bırlıkte soyleyıp nakarat kısmında dans edıcez sizde boyle bir hoşluk yapabılırsınız sesınıze kulak tırmalıyıcı degılse tabı salonda kı konukların kaçmasını ıstemeyız :1: :36:

maşallah canım her şeyi planlamışsın..
bende senin gibi koreografi hazırlamayı düşünüyorum :34: herşeyi planlamak en iyisi.. düet benimde aklımda canım çok hoş olacak gibi :1:

Back