• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Gelinleri İlk Dans Şarkınızı Buldunuz mu??

kızlar daha pasta müzikleri giriş müzikleri var :)

benden ufak bir tavsiye kendim öyle yapıcam belki sizede fikir olur diye paylaşıyorum

ilk dans şarkınız size ve sevgilinize hitap eden bir parça olsun. Bu parçayı iyice benimseyin ritimlerine göre bir dans koreografi hazırlayın illa gamgam yapın demiyorum :) güzel bir slow sarkıda bır ıkı figur ogrenerek şarkının rıtmıne gore uyarlayacagınız koreografi hayat kurtarabılır. bu konuda uzman tvden yardım alabılırsınız düğüne 1-2 hafta kala esınızle bırlıkte calısmanız yeterlı olacaktır. Ben salonlarda bır saga bır sola sallanan gelın damatları sevmıyorum uzun yıllar halk oyunları ıle ugrastım kafkas dansları ogrendıgımden bana abes gelıyor oyle amacsızca ortada saga sola sallanmak :1:

ben nişanlım ile bir düet yapmayı planlıyorum gökhan tepe'nin adı aşk olsun şarkısı biraz bizi yansıtıyor şarkının ılk bolumlerı bırlıkte soyleyıp nakarat kısmında dans edıcez sizde boyle bir hoşluk yapabılırsınız sesınıze kulak tırmalıyıcı degılse tabı salonda kı konukların kaçmasını ıstemeyız :1: :36:

Nişanda kendi koreografimizi kendimiz oluşturmuştuk mesela 3-4 provayla herkes çok beğendi dans dersi aldığımızı filan sandılar.:9:

Son düzenleme:
biz esin engin bana ellerini verde bu çift gibi dans etmek istiyoruz

Düğün Dansı - Neslihan & Serkan - Atakule - Wedding Dance - Waltz - Walse - Vals - YouTube

giriş ise tüylerimi diken diken eden esin engin çalıkuşu ne zaman dinleseme hüzünlenirim o yüzden alternatiflerim var yine :) bond victory de seçenek ve düğün marşıda olabilir

pasta müziği göksel senden başka

nikah düğün salonunda olucak o şarkı ne olabilir diye düşünüyorum şu sıra

diüğer dans parçaları içinse seçenekler

julio ıglesias when you tell me that you love

shania twain from this moment

biz esin engin bana ellerini verde bu çift gibi dans etmek istiyoruz

Düğün Dansı - Neslihan & Serkan - Atakule - Wedding Dance - Waltz - Walse - Vals - YouTube

giriş ise tüylerimi diken diken eden esin engin çalıkuşu ne zaman dinleseme hüzünlenirim o yüzden alternatiflerim var yine :) bond victory de seçenek ve düğün marşıda olabilir

pasta müziği göksel senden başka

nikah düğün salonunda olucak o şarkı ne olabilir diye düşünüyorum şu sıra

diüğer dans parçaları içinse seçenekler

julio ıglesias when you tell me that you love

shania twain from this moment

ilk dans şarkısından sonra diğerlerini de düşünmek gerek dediğin gibi canım.. ayy daha ne çok şey var seçilmesi gereken :24:

ilk dans şarkısından sonra diğerlerini de düşünmek gerek dediğin gibi canım.. ayy daha ne çok şey var seçilmesi gereken :24:

aslında benim herşey napacağım kafamda belli iş ki nişanlımda diyor düğün bitince neye yorucan beynini diye valla cernde deney yaparım o derece bir hafızam var :1::1::1::1:

şarkılar kafamda net mobilya herşey kafamda net gelinlik modelim bellli :1::1::1::1:

evet iyi düşünmüşsün canım.. benim kına ve düğün aynı akşam olacağı için 2-3 dans şarkısı yeterli sanırım:24: zaten soğuk olur büyük ihtimal oynayarak ısınırız hiç değilse :1:

canım pardon şimdi gördüm yazdığını..:17:
kına ve düğün aynı akşam çok stresli olmayacakmı canım ya:44: veya benmi fazla stresliyim:30:

inşallah gönlünüze göre geçer herşey..:nazar:

aslında benim herşey napacağım kafamda belli iş ki nişanlımda diyor düğün bitince neye yorucan beynini diye valla cernde deney yaparım o derece bir hafızam var :1::1::1::1:

şarkılar kafamda net mobilya herşey kafamda net gelinlik modelim bellli :1::1::1::1:

oh maşallah vanım karar vermişsin ne güzel.. benim hiç birşey belli değil daha :52:

canım pardon şimdi gördüm yazdığını..:17:
kına ve düğün aynı akşam çok stresli olmayacakmı canım ya:44: veya benmi fazla stresliyim:30:

inşallah gönlünüze göre geçer herşey..:nazar:

evet nasıl olacak diye bende düşünüyorum canım ama düğünün başında gelinlik giycem kına yakılırken bindallı:44:
diğer gün erkek evinde düğün olmayacak sadece nikah olacak..
o yüzden çok heyecanlıyım ya zaten :18:

kızlar hani sezen aksunun hoşgeldin şarkısı varya, onu sezen aksu söylemesin,başkası söylesin istiyorum, aradım,taradım bulamadım:31:

halbuki çok istiyodum onu:26:

ferhat göçerin sarıl bana güzel aslında ama hızlı sanki biraz..

aslında şarkı cok ama 1 kelime yetiyor bazen şarkıyı seçmemeye.. ayrılık,ölüm bilmem ne oluyor içinde.. veya bazıları çok hızlı..
çok kararsızım bende
:ssz:

sezen aksunun 'hoşgeldin' şarkısının farklı sözlü olanını burcu güneş seslendiriyo.şarkının adı 'zorba aşk'..belki bu şeklini beğenirsin.
bende giriş ve dans müziği konusunda delirmek üzereyim.yabancı istiyorum ama bi türlü bulamıyorum :43:

sezen aksunun 'hoşgeldin' şarkısının farklı sözlü olanını burcu güneş seslendiriyo.şarkının adı 'zorba aşk'..belki bu şeklini beğenirsin.
bende giriş ve dans müziği konusunda delirmek üzereyim.yabancı istiyorum ama bi türlü bulamıyorum :43:

sağoL canım,bir bakayım.. ne zormuş bu işler:31:

kızlaarrr giriş müziğimiz Can Atilla Rumeli Hisarı (Rumeli Hisarı yapılışı CAN ATİLLA [MÜZİK]Rumelian Castle - YouTube) işte linki :8:
ilk dans müziğimiz ise Sezen Aksu'dan Hoşgeldin.. bizde yeri ayrı :16:
pasta için bulamadık ama araştırmalarım devam ediyo :31:

sizler buldunuz mu?? neler yapmaktasınız kızlarr?? :6:

iyi seçmişsin birazını bari canım.. bizler aynı tas aynı hamam:1:
araştırmaya devam hala..
az kalmış maşallah seninde:nazar:

sağoL canım,bir bakayım.. ne zormuş bu işler:31:

iyi seçmişsin birazını bari canım.. bizler aynı tas aynı hamam:1:
araştırmaya devam hala..
az kalmış maşallah seninde:nazar:

çok zormuş bu işler ama bi o kadar da zevkli :21:
evet canım az kaldı sağol :16:

Bizim

Eşimin seçtiği-- Hastalıkta sağlıkta Mustafa Ceceli
Benim seçtiğim-- Teoman sevdim seni bir kere
oldu

kızlar hani sezen aksunun hoşgeldin şarkısı varya, onu sezen aksu söylemesin,başkası söylesin istiyorum, aradım,taradım bulamadım:31:

halbuki çok istiyodum onu:26:

ferhat göçerin sarıl bana güzel aslında ama hızlı sanki biraz..

aslında şarkı cok ama 1 kelime yetiyor bazen şarkıyı seçmemeye.. ayrılık,ölüm bilmem ne oluyor içinde.. veya bazıları çok hızlı..
çok kararsızım bende
:ssz:

bence kesinlikle ferhat göçer sarıl bana şarkısı çooook güzel

mustafa ceceli - es yada zuhal olcay- bana ellerini ver
aslında benim için mustafa ceceli çoook çokk değerli. birbirimizden ayrı oldugumuz konusmadıgımız 1 sene boyunca sözleriyle ne ağlamısımdır. kıyamam o da duygulanırmıs dinlerken :( . her ne kadar sözleri yaralayıcı olsada dugun gunumuzde hemde o şarkıyla dans etmek benim için çok degerli olur diye dusunuyorum zaten aglaya aglaya dans ederim orası kesin ama bu sefer mutluluktan yarime kavuşmanın mutlulugundan ay yazarken yine kötü oldum manyakmıyım neyim :2:

mustafa ceceli - es yada zuhal olcay- bana ellerini ver
aslında benim için mustafa ceceli çoook çokk değerli. birbirimizden ayrı oldugumuz konusmadıgımız 1 sene boyunca sözleriyle ne ağlamısımdır. kıyamam o da duygulanırmıs dinlerken :( . her ne kadar sözleri yaralayıcı olsada dugun gunumuzde hemde o şarkıyla dans etmek benim için çok degerli olur diye dusunuyorum zaten aglaya aglaya dans ederim orası kesin ama bu sefer mutluluktan yarime kavuşmanın mutlulugundan ay yazarken yine kötü oldum manyakmıyım neyim :2:

Allah bi daha ayrılık göstermesin canım mutluluklar şimdiden :16:

Back