kızlar daha pasta müzikleri giriş müzikleri var :)
benden ufak bir tavsiye kendim öyle yapıcam belki sizede fikir olur diye paylaşıyorum
ilk dans şarkınız size ve sevgilinize hitap eden bir parça olsun. Bu parçayı iyice benimseyin ritimlerine göre bir dans koreografi hazırlayın illa gamgam yapın demiyorum :) güzel bir slow sarkıda bır ıkı figur ogrenerek şarkının rıtmıne gore uyarlayacagınız koreografi hayat kurtarabılır. bu konuda uzman tvden yardım alabılırsınız düğüne 1-2 hafta kala esınızle bırlıkte calısmanız yeterlı olacaktır. Ben salonlarda bır saga bır sola sallanan gelın damatları sevmıyorum uzun yıllar halk oyunları ıle ugrastım kafkas dansları ogrendıgımden bana abes gelıyor oyle amacsızca ortada saga sola sallanmak
ben nişanlım ile bir düet yapmayı planlıyorum gökhan tepe'nin adı aşk olsun şarkısı biraz bizi yansıtıyor şarkının ılk bolumlerı bırlıkte soyleyıp nakarat kısmında dans edıcez sizde boyle bir hoşluk yapabılırsınız sesınıze kulak tırmalıyıcı degılse tabı salonda kı konukların kaçmasını ıstemeyız
Nişanda kendi koreografimizi kendimiz oluşturmuştuk mesela 3-4 provayla herkes çok beğendi dans dersi aldığımızı filan sandılar.
Son düzenleme: