• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Gelinleri İlk Dans Şarkınızı Buldunuz mu??

Kızlar ya bana yardım edin nişanlım Harun kolçak yanımda Kal şarkısını istyo yani bende istiyorum ama ne bilim düğünüm otelde olacak sanki basit olur gibi geldi ben mi yalnış düşünüyorum yoksa

bende hala bulamadım yada bulmak istemiyorum :( o kadar çok yapılacak şey var ki amaaann şarkı da en sona kalsın diye bekliyorum :)

Kızlar ya bana yardım edin nişanlım Harun kolçak yanımda Kal şarkısını istyo yani bende istiyorum ama ne bilim düğünüm otelde olacak sanki basit olur gibi geldi ben mi yalnış düşünüyorum yoksa

oda güzel ama ikinize ait bir şarkı olması daha mantıklı..

bende hala bulamadım yada bulmak istemiyorum :( o kadar çok yapılacak şey var ki amaaann şarkı da en sona kalsın diye bekliyorum :)

öylede canım o gün hemen gelir :24: biz karar verdik ama giriş pasta müziklerini bulamadık daha..
çokta az kaldı :52:

Son düzenleme:
kızlar hani sezen aksunun hoşgeldin şarkısı varya, onu sezen aksu söylemesin,başkası söylesin istiyorum, aradım,taradım bulamadım:31:

halbuki çok istiyodum onu:26:

ferhat göçerin sarıl bana güzel aslında ama hızlı sanki biraz..

aslında şarkı cok ama 1 kelime yetiyor bazen şarkıyı seçmemeye.. ayrılık,ölüm bilmem ne oluyor içinde.. veya bazıları çok hızlı..
çok kararsızım bende
:ssz:

canım aynı şarkıyı burcu güneş söylüyor melodi aynı sözleri değiştirmiş:) zorba aşk yapmış :) bir bak istersen :D

canım o şarkının girişi süper ama sözleri falan çok yavaş gidiyor :) biraz bayıcı olabilir ama sizin için anlamı varsa o olsun :)

Gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye

ama Mehmet Erdem söyleyecek :)

Pasta müziği olarak yusuf güney melekler seni bana yazmışı tavsiye edebilirim... şahsen ben onu düşünüyorum.

kızlar peki yabancı şarkılardan verebileceğiniz örenekler var mı?bizim düğünde yabancı sayısıda olucak ii arkadaslardan onlarıda es geçmek istemiyorum ortaya bi karışık atsak:21::21::21:

kızlar benimde düğünüme 8 ay var ve suanda dans müziğimizin ferhat göçer ssarıl bana olmasını istiyorum fikrim değişmesse

wuuuu:53::53::53:bu şarkı için dans dersi almak lazım.o da benmkiyle zor öyle actionlar yapamas pek:30:
ama çok hoş ritimler

illa ders almaya gerek yok :) biz en yakın arkadaşlarımdan biri evlenirken bu şarkıyla yapılmış bir düğün koreografisi bulduk youtube da, bazı zor gelen yerleri yeniden uyarladık ama videodan baka baka çalışıp yaptı bizimkiler biraz rumba biraz vals karışık bir parça çok da güzel oldu herkes ayakta alkışladı :D

illa ders almaya gerek yok :) biz en yakın arkadaşlarımdan biri evlenirken bu şarkıyla yapılmış bir düğün koreografisi bulduk youtube da, bazı zor gelen yerleri yeniden uyarladık ama videodan baka baka çalışıp yaptı bizimkiler biraz rumba biraz vals karışık bir parça çok da güzel oldu herkes ayakta alkışladı :D

eminim öyledir.çünkü bende bayılıyrm farklı yapılan danslara:)bende bakım biraz netten neler bulucam
saol canm

Çıkış müziği olarak: Yasemin Kumral / Bim Bam Bom :)
Dans müziği olarak :Özdemir Erdoğan / Bana Ellerini Ver
Pasta müziği için de: Göksel / Senden Başka

diye düşündük kısmetse :)
:24:

Back