- 29 Ekim 2013
- 870
- 332
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ya bana yardım edin nişanlım Harun kolçak yanımda Kal şarkısını istyo yani bende istiyorum ama ne bilim düğünüm otelde olacak sanki basit olur gibi geldi ben mi yalnış düşünüyorum yoksa
bende hala bulamadım yada bulmak istemiyorum o kadar çok yapılacak şey var ki amaaann şarkı da en sona kalsın diye bekliyorum :)
kızlar hani sezen aksunun hoşgeldin şarkısı varya, onu sezen aksu söylemesin,başkası söylesin istiyorum, aradım,taradım bulamadım
halbuki çok istiyodum onu:26:
ferhat göçerin sarıl bana güzel aslında ama hızlı sanki biraz..
aslında şarkı cok ama 1 kelime yetiyor bazen şarkıyı seçmemeye.. ayrılık,ölüm bilmem ne oluyor içinde.. veya bazıları çok hızlı..
çok kararsızım bende
Kızlar ya bana yardım edin nişanlım Harun kolçak yanımda Kal şarkısını istyo yani bende istiyorum ama ne bilim düğünüm otelde olacak sanki basit olur gibi geldi ben mi yalnış düşünüyorum yoksa
oda güzel ama ikinize ait bir şarkı olması daha mantıklı..
öylede canım o gün hemen gelir biz karar verdik ama giriş pasta müziklerini bulamadık daha..
çokta az kaldı
pasta müziği ben seçtim sizde beğenirsiniz belki
http://www.youtube.com/watch?v=Q6ujsTX6sqc
bunu duydum canım bunu bir kaç tane kız çalıyor isimlerini bulamadım.. diğer parçaları da çok güzeldi.. biraz eski ama çok beğeniyorum bende bunu..
kızlar peki yabancı şarkılardan verebileceğiniz örenekler var mı?bizim düğünde yabancı sayısıda olucak ii arkadaslardan onlarıda es geçmek istemiyorum ortaya bi karışık atsak
pink martini let's never stop falling in love. tek geçerim :)
wuuuubu şarkı için dans dersi almak lazım.o da benmkiyle zor öyle actionlar yapamas pek
ama çok hoş ritimler
illa ders almaya gerek yok :) biz en yakın arkadaşlarımdan biri evlenirken bu şarkıyla yapılmış bir düğün koreografisi bulduk youtube da, bazı zor gelen yerleri yeniden uyarladık ama videodan baka baka çalışıp yaptı bizimkiler biraz rumba biraz vals karışık bir parça çok da güzel oldu herkes ayakta alkışladı