• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Gelinleri İlk Dans Şarkınızı Buldunuz mu??

Çıkış müziği olarak: Yasemin Kumral / Bim Bam Bom :)
Dans müziği olarak :Özdemir Erdoğan / Bana Ellerini Ver
Pasta müziği için de: Göksel / Senden Başka

diye düşündük kısmetse :)
:24:

Canım dans müziğimiz aynı. Çok severiz bu şarkıyı.. Yada şeyide düşünmüştük. Üşürüm diyorsan güneş olurum,yanarım sevginle ateş olurum.. Dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam.. Şuan da duygulandım ben :)

Canım dans müziğimiz aynı. Çok severiz bu şarkıyı.. Yada şeyide düşünmüştük. Üşürüm diyorsan güneş olurum,yanarım sevginle ateş olurum.. Dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam.. Şuan da duygulandım ben :)

Oooo o da süper bi şarkıdır mükemmel :21: zevklerimiz hemen hemen aynıymış demekki müzik olarak. Çok severim o şarkıyı bende :16:

Hayır bulmadım bulamıyorum :( nişanda melih kibar mesajdı,benim bütün rüyamlarım seninle idi dansta Yaşar'dan Historia Amor un türkçesi yani ama düğüne girişi yerel bi şarkı ve oyun havası mı yapsam diorum :) yada yabancı yapacam bu defa yada zeybek mi öğrensek diorum :27:

kızlar bende yeşilçam müziklerinin hastasıyım ama düğünde yabancı müzik olsun diyodum sonra özdemir erdoğanın pervane adlı şarkıını dinleyince vazgeçtim artık kesinlikle o olcak :)

illa ders almaya gerek yok :) biz en yakın arkadaşlarımdan biri evlenirken bu şarkıyla yapılmış bir düğün koreografisi bulduk youtube da, bazı zor gelen yerleri yeniden uyarladık ama videodan baka baka çalışıp yaptı bizimkiler biraz rumba biraz vals karışık bir parça çok da güzel oldu herkes ayakta alkışladı :D

Şarkıyı çok beğendim güzel bir seçim olmuş. Biz de nişanda kendimiz kareografi oluşturmuştuk nişanlımla. Bu şarkının dans videosunu da paylaşabilir misiniz acaba youtube da bulamadım .

Kizlar benimde dugunum agustosta olcak kismetse. Bizde seferad-seni ne cok sevdigimi ve mustafa ceceli-seker sarkilarini dusunuyoruz. :)

Ravi incigoz&mustafa ceceli seker diyorum.. sizin icin oneri,bana daha çoook var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben simdilik evlenmiyorum ama evlenecek olasdim İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine secerdim. Cook güzel :16:

Ben simdilik evlenmiyorum ama evlenecek olasdim İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine secerdim. Cook güzel :16:

canım irem dericinin o şarkısı çok güzel bu cumartesi nişanım vardı dans müziğimiz bu şarkıydı herkes bayıldı benim nişanım tıpkı düğün gibi oldu tam istediğim gibiydi :16:

canım irem dericinin o şarkısı çok güzel bu cumartesi nişanım vardı dans müziğimiz bu şarkıydı herkes bayıldı benim nişanım tıpkı düğün gibi oldu tam istediğim gibiydi :16:

Allah tamamina erdirsin canim :) Insallah Dügününde tam gönlüne göre olur :D

sağol canım inşallah seninde herşey gönlüne göre olsun
senin düğünün ne zaman canım

belli degil canim :) Ben daha coook cok baslardayim :D

Ama bu Forumda geziyorum ve senin gibi deneyimli arkadaslardan fikirler aliyorum :D

Son düzenleme:
Eğer düğünde slayt yapacaksanız da bu şarkı harika olur. Ben çok beğendim 😊😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de ravinin şeker şarkısını ya da irem derici kalbimin tek sahibine şarkısını istiyordum o zamanlar kimse kullanmıyordu bu şarkılar ama şimdi herkeste aynı şarkılar sıkıcı oldu bu durum biraz ben de herkeste çalan şarkıyı çaldırmak istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum :18:

Back