2014 Gelinleri İlk Dans Şarkınızı Buldunuz mu??

Nişanda kendi koreografimizi kendimiz oluşturmuştuk mesela 3-4 provayla herkes çok beğendi dans dersi aldığımızı filan sandılar.

Son düzenleme:
biz esin engin bana ellerini verde bu çift gibi dans etmek istiyoruz

Düğün Dansı - Neslihan & Serkan - Atakule - Wedding Dance - Waltz - Walse - Vals - YouTube

giriş ise tüylerimi diken diken eden esin engin çalıkuşu ne zaman dinleseme hüzünlenirim o yüzden alternatiflerim var yine :) bond victory de seçenek ve düğün marşıda olabilir

pasta müziği göksel senden başka

nikah düğün salonunda olucak o şarkı ne olabilir diye düşünüyorum şu sıra

diüğer dans parçaları içinse seçenekler

julio ıglesias when you tell me that you love

shania twain from this moment

ilk dans şarkısından sonra diğerlerini de düşünmek gerek dediğin gibi canım.. ayy daha ne çok şey var seçilmesi gereken

ilk dans şarkısından sonra diğerlerini de düşünmek gerek dediğin gibi canım.. ayy daha ne çok şey var seçilmesi gereken

aslında benim herşey napacağım kafamda belli iş ki nişanlımda diyor düğün bitince neye yorucan beynini diye valla cernde deney yaparım o derece bir hafızam var

şarkılar kafamda net mobilya herşey kafamda net gelinlik modelim bellli

canım pardon şimdi gördüm yazdığını..
kına ve düğün aynı akşam çok stresli olmayacakmı canım ya:44: veya benmi fazla stresliyim

inşallah gönlünüze göre geçer herşey..

oh maşallah vanım karar vermişsin ne güzel.. benim hiç birşey belli değil daha

canım pardon şimdi gördüm yazdığını..
kına ve düğün aynı akşam çok stresli olmayacakmı canım ya:44: veya benmi fazla stresliyim

inşallah gönlünüze göre geçer herşey..

evet nasıl olacak diye bende düşünüyorum canım ama düğünün başında gelinlik giycem kına yakılırken bindallı:44:
diğer gün erkek evinde düğün olmayacak sadece nikah olacak..
o yüzden çok heyecanlıyım ya zaten :18:

sezen aksunun 'hoşgeldin' şarkısının farklı sözlü olanını burcu güneş seslendiriyo.şarkının adı 'zorba aşk'..belki bu şeklini beğenirsin.
bende giriş ve dans müziği konusunda delirmek üzereyim.yabancı istiyorum ama bi türlü bulamıyorum

sağoL canım,bir bakayım.. ne zormuş bu işler

iyi seçmişsin birazını bari canım.. bizler aynı tas aynı hamam
araştırmaya devam hala..
az kalmış maşallah seninde

sağoL canım,bir bakayım.. ne zormuş bu işler

iyi seçmişsin birazını bari canım.. bizler aynı tas aynı hamam
araştırmaya devam hala..
az kalmış maşallah seninde

çok zormuş bu işler ama bi o kadar da zevkli
evet canım az kaldı sağol

Bizim

Eşimin seçtiği-- Hastalıkta sağlıkta Mustafa Ceceli
Benim seçtiğim-- Teoman sevdim seni bir kere
oldu

bence kesinlikle ferhat göçer sarıl bana şarkısı çooook güzel

mustafa ceceli - es yada zuhal olcay- bana ellerini ver
aslında benim için mustafa ceceli çoook çokk değerli. birbirimizden ayrı oldugumuz konusmadıgımız 1 sene boyunca sözleriyle ne ağlamısımdır. kıyamam o da duygulanırmıs dinlerken . her ne kadar sözleri yaralayıcı olsada dugun gunumuzde hemde o şarkıyla dans etmek benim için çok degerli olur diye dusunuyorum zaten aglaya aglaya dans ederim orası kesin ama bu sefer mutluluktan yarime kavuşmanın mutlulugundan ay yazarken yine kötü oldum manyakmıyım neyim :2:

Allah bi daha ayrılık göstermesin canım mutluluklar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…