bizim dans şarkımız yaşar gel benimle idi.... benim çok sevdiğim bi şarkıdır... çok da güzel oldu.... pasta şarkımızda göksel-olmaz olsun'du
eveet dinledim ve kendi listeme 20 şarkı ekledim
nerden baksan 20 şarkı daha eklense.. oo vay halimize
ben böyle konuya dann diye giriyorum ama musadeni,zleilk dans şarkısı olarak bizim şarkımız diyebileceginiz bi şarkı olsa güzel olmaz mı bizim mesela ilk dans şarkımız " yalın - herşey sensin " olacak, bizim şarkımız bu çünkü salona giriş için sevgilim " erkin koray - senden başka " yı istedi.. pasta için de, can' t take my eyes of you istiyorum
başka düşünülmesi gereken şarkılar var mı
benim düğünümde kısmetse martta kızlar giriş müziği kenan doğulu gel gelinim gönlüme gel i düşünüyorum dans müziğini hala düşünüyorum
20 tane dans şarkısı mı seçtin tutkucum
gir canım müsade senin hepimizin ortak konusu bu
özel olduğu için bu kadar düşünüyoruz zaten..
sen bulmuşsun ne güzel
yok kız
ben 20 kere dans edersem baş dönmesinden pat diye düşerim yere
daha onlardan elenecek,tekrar dinlenecek,prova yapılacak fln
ben kına içinde bulmam gerek:26:
nerden baksan toplam 5 dans şarkısı bulunsun istiyorum,kendileri abuk subuk şey çalıyolar,bari seçtiklerimden olsun
6 sene önce bu şarkı ilk çıktıgı zamanlarda beraberdik biz, sonra ayrıldık, 6 ay önce yeniden barıştık, değişmesin şarkımız dedik
gerçi o şarkı yüksek bi şarkı, nasıl dans edilir bilmiyorum ama deneriz belki önceden
ay ne kadar güzel tekrar bir arada olmanıza çok sevindimAllah bir daha hiç ayırmaz inşallah
önceden prova edersiniz elbette canım bizde yapıcaz nasıl olacak merak ediyorum bende
sizin var mı aklınızda bi şarkı
biz 2 yıldır birlikteyiz ve sonbaharın son günü başladı birlikteliğimiz ve ona ithafen sezen aksunun hoşgeldin şarkısının sözleri tam bizi anlatıyor.. ikimizde tam umudumuzu kaybetmişken bulduk birbirimizi..
hiç ummazdım oldu sonbaharda hediye gibi geldin hoşgeldin
işte bu sözler bizi alıp götürüyor
ama şimdilerde çok klasikleşti sanki o yüzden pek karar veremedik :44:
çok güzel bi şarkı ama biz nisan çiftiyiz şimdi sonbahar garip oluyo biraz bizeo şarkıyı bi kız sölemişti ya düğününde, o halini çok begeniyorum ben, tabi düğünde öle çalınmaz da sesin güzelse sen sölesen
nişanlımla beraber düet düşünüyorum
oda kabul ederse biraz utangaç da
çok güzel olurinşallah kabul eder de herşey gönlünce olur canım
kızlar daha pasta müzikleri giriş müzikleri var :)
benden ufak bir tavsiye kendim öyle yapıcam belki sizede fikir olur diye paylaşıyorum
ilk dans şarkınız size ve sevgilinize hitap eden bir parça olsun. Bu parçayı iyice benimseyin ritimlerine göre bir dans koreografi hazırlayın illa gamgam yapın demiyorum :) güzel bir slow sarkıda bır ıkı figur ogrenerek şarkının rıtmıne gore uyarlayacagınız koreografi hayat kurtarabılır. bu konuda uzman tvden yardım alabılırsınız düğüne 1-2 hafta kala esınızle bırlıkte calısmanız yeterlı olacaktır. Ben salonlarda bır saga bır sola sallanan gelın damatları sevmıyorum uzun yıllar halk oyunları ıle ugrastım kafkas dansları ogrendıgımden bana abes gelıyor oyle amacsızca ortada saga sola sallanmak
ben nişanlım ile bir düet yapmayı planlıyorum gökhan tepe'nin adı aşk olsun şarkısı biraz bizi yansıtıyor şarkının ılk bolumlerı bırlıkte soyleyıp nakarat kısmında dans edıcez sizde boyle bir hoşluk yapabılırsınız sesınıze kulak tırmalıyıcı degılse tabı salonda kı konukların kaçmasını ıstemeyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?