- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 248
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.681
Konuştum canım annemi kırmayalım askım bilmem ne diyo
Konuştum canım annemi kırmayalım askım bilmem ne diyo
Kızlar haftasonu gelin ayakkabımı aldım beyaz tercih etmedim daha sonrada giymek için yüklerim bir ara fotosunu
Bugünde gelinlik ölçülerim alındı dikilmeye başlanıyo çook mutluyumm
Kızlar haftasonu gelin ayakkabımı aldım beyaz tercih etmedim daha sonrada giymek için yüklerim bir ara fotosunu
Bugünde gelinlik ölçülerim alındı dikilmeye başlanıyo çook mutluyumm
Israrla resim istıyorum bende alacam fikir olsun :)) toz pembe danteli gibi beğendim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy boyutlari cok yuksekti dusuncede bi tuhaf oldu kalitesi rengide cok degsk ckms normalde ucuk pudra ve acik dore gibi jakarli gordum bayildim pendik etki den aldim
Eki Görüntüle 1142381
Bunun gibi sence nasıl alayım mi
Sagol canim benim bn biraz tasi sevdigim icin gordugum anda bayildim
aslinda onu kapali dusunuyodum daha rahat ederim diye ama heryeri acik daha rahat geldi giyince nedense :) bide klask beyazi daha sonra napicam onlarada cok baktim hep ayni modeller oyuzden vazgectim. Etkinin karsisindada var bi ayakkabici onunda vitrini guzel ordaki adam sinir etti beni karar veremedim diye getirmis duz beyaz onu al diye israr ediyo almayincada bozuldu :))
Bu resimdekide cok guzel duruyo bence canim denedinmi bunu
Taşlı oluşu çok güZel bende burnu açık istıyorum ayağımda bu ayakkabıda cok rahat etti :) bende beyaz istemıyorum..onlar satıcı satılmayan malı satmak için uğraşırlar :)) bu resimdekine taktım bende büyük ihtımal onu alacam beğenmene sevındım :)
Yok yok bu cok hos duruyo bise rahatsan hic dusunmeden al bence canim bugun gelinlikci kafami karistrdi ben kayik yaka gibi sirti acik dusunuyodum yakasi full tasli :) sirta kadan tas iniyo tulun ustine islencek ama tul gozukmicek alti da a kesim kuyruklu dantelli model straplezde yapabilirsin dedi ordan bi kadin o model straplzdede guzel duruyo dedi kararsz kaldm gerci bnm istedgm yakada cok hos duruyo aslnda
Bence en iyisi sen kendı begendıgin gibi yap kayık yaka gelinlikler cok hoş görünüyor
Canım tadilat olacaksa bi an önce başlayın kendi eviniz sanırım daha kolay olur başlayın hemen bence ustalarla uğraşmak çok zor
Ayy boyutlari cok yuksekti dusuncede bi tuhaf oldu kalitesi rengide cok degsk ckms normalde ucuk pudra ve acik dore gibi jakarli gordum bayildim pendik etki den aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?