2014 eylül gelinleri de buraya:))

Canım tadilat olacaksa bi an önce başlayın kendi eviniz sanırım daha kolay olur başlayın hemen bence ustalarla uğraşmak çok zor

sana akşam resimleri atacam fikrin olsun.duvarda kapı yok ama kapı olsaydı mutlaka üstüne yapardım yoksa hiçbir özelliği kalmaz ki

Canım tadilat olacaksa bi an önce başlayın kendi eviniz sanırım daha kolay olur başlayın hemen bence ustalarla uğraşmak çok zor

aynen haklısın canım çok zor bizimde hala banyo duşa kabin ve banyo dolapı yapılacak bu banyo derdi beni bitirdi zaten hangi birini yetişsek sasırdık kaldık

Canım takılı bi banyo dolabı varsa onlada idare edebilirsiniz hani çok zorluyorsa

var canım nişanlım şuan o evde yaşıyor ama işte ben rahat durmuyorum herşeyi yeni baştan yaptırmaya kalktım sanki bir daha o eve bişey yapamayız gibi geliyor şimdik ne yaparsak o yapılmış olacak sonra araba alınacak cünkü onun kredisi yüzünden eve bişey yapamayız

Anladım kuzum çok eski değilse ve sizi çok zora sokuyorsa bosver yine yapılır sonra

Anladım kuzum çok eski değilse ve sizi çok zora sokuyorsa bosver yine yapılır sonra

aslında dogru söyluyorsun ya dolaptan önce daha önemli şeyler var mesela hala nikah günü alamadık dolapla uğraşana kadar o parayla nikah işlemlerini yapalım.bide dış çekimi düğünden önce yapmaya karar verdik kuaför parasıda böylelikle 2 ye katlandı bu günler geçecek mi oh diyip evimizde oturduğumuz gün gelecek mi

şu konuma göz atmaya vakti olanlardan fikir rica ediyorum, boya konusunda çıkmazdayım.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724731&p=35567067#post35567067

sana akşam resimleri atacam fikrin olsun.duvarda kapı yok ama kapı olsaydı mutlaka üstüne yapardım yoksa hiçbir özelliği kalmaz ki

çok sevinirim nasıl makbule geçer anlatamam. doğru diyorsun bir türlü oturtamadım yerine, sanırım çok koyu renk seçmezsek karanlık olmaz. kağıtları kendiniz mi aldınız, yapı marketlerden alındığını okudum en yakın zamanda bakmamız lazım.

ah ah ben kira evi için kafa patlatıyorum düşün kendi eviniz olunca ister istemez. bir de senin nişanlın nasıl bilmiyorum ama erkekler bizim gibi detaycı olmuyor genelde, hep derim sen bu kadar rahat olmasan ben bu kadar stres olmazdım:)

arkadasım ithal duvar kagıtında calısıyor benım aldıgım duvar kagıtı tuğla deseninde ve acık renk 3 boyutlu olduğu için her gören çok beğendi ayrıca sende ithal duvar kagıttı al biraz pahalı ama akşam hatta birazdan atacam sende görunce begenirsin bence.
benim nişanlımda en az benim kadar inceliyor herşeyi :) hatta bende daha çok detaycı :) nerdeyse bütün esyalar ve ev onun eseri :)

galiba yüklendi canım bak çok iyi görunmuyorsa başka resimler varsa onlarıda yüklerim

o detaycıysa senin rahat olma hakkın var bak, ben diyorum bizde denge öyle işliyor sanırım. ben ön araştırma hazırlık son anda o inceler sağını solunu, tabii benim daha fazla zamanım oluyor, bir şey diyemem:)

Eki Görüntüle 1141622 Eki Görüntüle 1141623

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çoook teşekkür ederim, kapının ucu da gelmiş ya fotoya biraz fikir oldu. senin parkelerle rengi çok uyumlu olmuş, bizim açık renk parke hani laminat olmayanlardan, daha kiremit tonlarında tuğla gibi düşünüyorum o yüzden 4,5 m uzunluğunda duvarı komple koyu tonda yapınca çok boğar mı diye düşnüüyorum. 3 boyutlu resmen taş kaplama gibi olmuş, taş kaplamaya hiç gerek yok gerçekten. keyifle tadını çıkar eşinle birlikte. kira evi olduğu için 3 boyutluya acırım ama ithal kağıt konusuna dikkat edeyim, çoook teşekkür ederim. tahmin edersin nasıl sevindirdiğini:)

bende tşk ederim canım biraz ugraştık bizde bu duvar kagıtları için ev bizim olduğu için bende bu kadar özendim ama sende haklısın evim kira olsa bende yapamazdım.eger sende parkenın ve duvarın resmini çekebilirsen daha iyi yardımcı olabilirim sana

dış kapının anahtarını çoğaltınca nişanlım gidip her detayın fotoğrafını çekeceğim.tabletle çekersem doğrudan yükleyebilirim. birkaç tane vardı telefonda onları pc ye aktarabilirsem daha önce de atarım, çok pratik değilim bu konularda maalesef. çok haklısın görülen renk üzerinden daha rahat fikir sorabilirim. ben boyacıdan önce duvar kağıdı bakalım da ona göre fiyat alalım istiyorum bakalım ne zaman halledeceğiz. burada uygun fiyatlar okuyup heveslendim gerçi bakalım gerçekte durum nasıl:) ama öyle ya da böyle içimde kalacağına yapmak istiyorum çok açılmadan:)

Anlıyorum canim hayirlisi olsun ne diyelim

Ya kızlar ben kafayı yicem bi akıl verin bana ya düğünüm baska bi şehirde olacak kayınvalidem düğün olacak sehirde otryo ya tutturmuş burdan gelin alması olsun ay ben hiç sevmen böle seyleri gelin alması bilmem ne kayınvalidenin evinden gelin mi çıkılır ya

Gerçekten sacma olmus kayinvalidenin evinden gelin mi cikilir ya :$ salondan sonra evinize gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…