- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 188
- 103
- Konu Sahibi Dentistanbul
-
- #1.621
ohooo sen ucuz yırtmışın bu durumda kuzucum bu karı daha şimdiden karşıyorsa alakası olmayan her halta evlenince bin beter karışırdı.. ben para onlardan çıkıyor sanıyordum... sen gitte iki rekat şükür namazı kıl valla.. duana aaaaamiiin diyeceğim zira fazlasıyla haketmiş... rabbim sanada en hayırlısından bide en yakışıklısından birini nasip etsin böyle görsün yollarda bi yerlerde çatır çatır çatlayıversin inşallah...
amin canım asıl eski eşimle barışsam çatlamayı bırak sinirden patlar aylarca parçaları toparlanamaz ama imkansız. valla onun annesinin yaptıkarından sonra eski kayınvalidem melek gibi geldi gözüme hiç bişeye karışmaz etmezdi bi an kadını bulup elini öpesim geldi
eski eşinle ne için bittiki..imkansız diye bişey yok be kuzum içinde azcık olsun bi kıvılcım kalmışsa üflesen yeter tekrar tutuşturmaya... eski eşinle barışmasanda kulağına öyle gitmesini sağlayabilirsin kısa süreli çatlamada iyidir...
ya düşünüyorum da neden ayrıldık bende bilmiyorum ama daha önceden çok söyledim ona barışalım diye önce bi kaç sefer yanaşır gibi oldu sonra yok dedi psikolojim iyi değil olmaz filan dedi konu öyle kapandı bi daha da tekrar barışmak isticeğini sanmıyorum nişanlanıp ayrıldığımı biliyo çünkü veayrılalı tam 5 sene oldu
eğer hayatında kimse yoksa mümkün bence.. ama duygularından emin ol önce gerçekten onu özlüyomusun onu istiyomusun hayatında doğrusunu eğrisini iyice bi düşün.. sırf o camışı kıskandırmak için değil mutlu olmak için adım at atacaksan.. nişanlanıp ayrılman avantajın olur senin yerini kimse tutmuyor yapamıyorum kimseyle çok özledim demen onu fazlasıyla hoşnut edecektir zannımca.. istemessede kaybedeceğin çok bişey olmaz içinde kalmamış olur şansını dene bnce kendini hazır hissettiğin zaman bi kez daha.. 5 sene iyice olgunlaşmanız için müthiş bi zaman.. yaşlarınız kaç olursa olsun her yıl insana bi kademe daha olgunluk katıyor kendi doğrunu yanlışını görüyorsun arkana baktıkça ve bu süreç sizin doğru yanlışlarınızı görmeniz için çok çok iyi bi zaman aralığı...
bilmiyorum canım henüz yeni ayrıldım ve onu konuyu düşünmüyorum şuanda sinirlerim iyi değil yani yeni bi ilişkiyi kaldıramam onun da hazır olucağını sanmıyorum bakalım zaman ne göstericek. bide ayrıldığımızda ben 21 o 25 yaşındaydı
ne fenayım demi anında başladım çöpçatanlığa boş durdurmucam seni hemen everecemtabiki haklısın tatlım az zaman geçsin şöyle az bi kafan yerine gelsin bi toparlan kendine gel öyle düşün bütün bunları.. yalnız şuanki yaş grubunuzda on numaraymış he.. tam olgunluk zamanınız... hakkınızda hayırlısı inşallah... rabbim bidaha o camış ve türevi ayvanlarla karşılaştırmasın innnşallah...
Amin canim insallah sagol. Gece gece beni guldurdun Allahta seni guldursun
gül tabi tatlım benim sana gülmek yakışır... inadına gülmen gerek ki zaten en güzel stres atma şekli gülmektir ha bu bacın sabah akşam sırıtıp duru bakgül sen gül hatta sıradaki kahkaha tüm camışlara arka taraftan gelsin...
Tesekkur ederim canim benim. Sana da gulmek yakisir :) bundan sonra somurtmak yok. İki kaşimin ortasinda cizgi olustu surekli sinirlenmekten
bişey değil bebeğim ben zaten sürekli sırıtkan biriyimkiarada ağlayan arkadaşlarım gelir bana dert yanmaya 10 dakka sonra kahkahadan yerlerde oluruz bn ağlarım yanımda biri gülsün ağız kulaklarda... pozitiflik böle bişi işte sende böle ol hep inşallah gülücük dağıt herkeslere.. :) gerçi benimkide b.kunu çıkarmak oldu galiba bnmde fred çakmaktaş cızıklarım oluştu kı ağzımın kenarında :26:
Yok canim ya gulumsemek daha iyidir somurtmaktan :) bisey sorucam sen kocaelinin neresindesin
gölcük deðirmendere caným :)
Yakiniz canim bende yalovadayim :)
hakket yakınmışız.. çok isterim bi gün görüşmeyi yolun düşerse beklerim kuzumbende umut yokta.. kocaeli dışını görmedik maşallah
Bende isterdim canim ama benim acimdan da zor gorunuyo evlenicek olsaydim izmitte oturucaktim ama evlenmiyorum o taraflara gelebilir miyim bilmiyorum
eh Allah kısmet ederse belkim olur bi gün neden olmasın :) inşallah yollarımız düşer dertleşir konuşur güzel çene çalarız.. eh olmazsada kadınlar kulübümüz var napalım
Bizde fotograf çekimini düğünle aynı gün yapmama kararı aldık zaman çok kısıtlı diye bakalım nasıl olacak kuaför masrafı 2 katı olacakzaten kuaför pahalıydı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?